GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το golden boy του ΠΑΣΟΚ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Αναρίθμητες οι φορές που τον θυμάμαι -τον Πρωθυπουργό σου εννοώ- να μιλά για τα γαλάζια golden boys και να καταδ...


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Αναρίθμητες οι φορές που τον θυμάμαι -τον Πρωθυπουργό σου εννοώ- να μιλά για τα γαλάζια golden boys και να καταδικάζει την προηγούμενη ακυβέρνηση του μικροκαραμανλισμού για προνομιακή μεταχείριση ορισμένων αρεστών, με το χάρισμα πολλών θέσεων με παχυλότατους μισθούς.
Τί να πρωτοθυμηθείς; Tί να πρωτοθυμηθώ; Tον κ. Χατζηεμανουήλ, που λίγο πριν γίνει πρωθυπουργός έπαψε να τον κατηγορεί για κακοδιαχείριση και για τον προκλητικό του μισθό; Γιατί άραγε; Μήπως ο...

..No1 του ΟΠΑΠ έκανε κάποια μεγάλη χορηγία σε... οικογενειακή ΜΚΥΟ του ΓΑΠ; Ποιός ξέρει; Ή μάλλον, κάποιος ξέρει, αλλά δεν είναι του παρόντος. Όπως πολλοί ξέρουν και βλέπουν ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν τηρεί τις δεσμεύσεις του για περιορισμό των υψηλών μισθών και τον αφανισμό των φαινομένων των "χρυσών παιδιών". Πολλοί ξέρουν, αλλά δίχως προσωπικά να καταλαβαίνω το λόγο, περνούν ειδήσεις στα ψιλά παραπολιτικών στηλών. Όπως, μια κυριακάτικη εφημερίδα που στην παρασκηνιακή της στήλη γράφει:
"Σε πέντε θέσεις... Αναμφίβολα κάποια από τα "άριστα και όχι αρεστά" στελέχη που τοποθετήθηκαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε θέσεις ευθύνης έχουν περισσότερα προσόντα από κάποια άλλα. Αλλά είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να καλύπτει πέντε θέσεις σε διοικητικά συμβούλια διαφορετικών οργανισμών; Πρόκειται για τον Σπ. Παντελιά, που είναι αντιπρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μέλος δ.σ. στα ΕΛΛ.ΠΕ., μέλος δ.σ. στην Τράπεζα Αττικής, και μέλος δ.σ. στην Τ-Bank και στο Χρηματιστήριο. Αυτό θα πει άριστος!"
Προκλητική περίπτωση πράγματι πριμοδοτούμενου, ο κ. Παντελιάς (μόνο σε μένα το όνομά του μού θυμίζει τον κ. Πανταγιά;) και έκανα μια μικρή έρευνα για το αν πράγματι ισχύει, ακόμα και στις μέρες του νεοσοσιαλοφιλεύθερου ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, η συγκεκριμένη εξοργιστική περίπτωση πολυθεσίτη. Και όντως ισχύει.
Ο ανώτατος τραπεζικός υπάλληλος, κ. Παντελιάς, είναι εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από τον Δεκέμβριο του 2009. Εξελέγη επίσης στο Δ.Σ. στα ΕΛΛ.ΠΕ., ως εκπρόσωπος των μετόχων μειοψηφίας, κατά την ειδική συνέλευση που στις 28/12/09 και επίσης είναι πρόεδρος σε επιτροπή ελέγχου στα ΕΛΛ.ΠΕ., που τσεκάρει αν όντως οι ετήσιες αποδοχές των μελών του Δ.Σ. για το 2010 θα μειωθούν κατά 15%..Αλήθεια, χρειάζεται να συσταθεί επιτροπή για να ελεγχθεί αν τα μέλη θα τηρήσουν τα συμφωνημένα; Τέτοιος βαθμός επικινδυνότητας ελοχεύει για παρασπονδία και μη τήρηση ανάμεσα στα εκλεκτά μέλη; Τέτοια ανησυχία για το αν θα τηρήσουν μια δέσμευση με άρωμα κοινωνικής δικαιοσύνης από τους εντιμότατους Κυρίους;
Προσπερνώντας το παράλογο στα ΕΛΛ.ΠΕ. και συνεχίζοντας την απαρίθμηση των θέσεων του εν λόγω επίλεκτου, σημειώνω ακόμη ότι κατά τη συνεδρίασή του στις 26/1/2010, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Αττικής εξέλεξε, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Αντωνίου Καμινάρη, τον κ. Σπυρίδωνα Παντελιά ως νέο, μη εκτελεστικό μέλος του. Tέλος -για την ώρα, γιατί πιθανώς ο κ. Παντελιάς να καταλάβει κι άλλη θέση- στις 11/05/2010 συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας «Ασπίς» (Aspis Bank) -που άλλαξε την επωνυμία της σε «T-Bank»- και μεταξύ άλλων εξέλεξε ως μέλος τον κ. Παντελιά. Σημειώνω ότι βασικός μέτοχος της T-Bank, με ποσοστό 32,9%, είναι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται από το καταστατικό και τη σχετική νομοθεσία η συμμετοχή ενός μέλος στο ΔΣ που είναι μέλος και στο ΔΣ του βασικού μετόχου.
Τί έχει κάνει αλήθεια ο κ. Παντελιάς για να είναι τόσο ευνοημένος; Συνέταξα, για να απαντήσω σ' αυτό το ερώτημα που αυτοέθεσα, το βιογραφικό του κυρίου που έχει περάσει από πολλές τράπεζες, των οποίων τώρα διακυβεύεται η σωτηρία τους και μάλλον θα σωθούν από το πακέτο του ΔΝΤ, το οποίο ο Πρωθυπουργός σου θα δώσει κατά πλειοψηφία σ' αυτές για... καλοδιαχείριση, ασχέτως αν πριν λίγο καιρό κατηγορούσε τη ΝΔ για ευνοϊκή μεταχείριση των τραπεζών. Σας παραθέτω τις περγαμηνές του κ. Παντελιά στη κατακλείδα μου.
Ο κ. Παντελιάς, λοιπόν, είναι κάτοχος Διδακτορικού και Μάστερ στις Οικονομικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Washington στο St. Louis, καθώς και Πτυχίου της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε από το Ρόιτερς, συνέχισε στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, για να μεταπηδήσει εν συνεχεία στην Εθνική όπου διετέλεσε στενός συνεργάτης του Νίκου Καραμούζη. Ηταν ο μόνος που ακολούθησε τον Καραμούζη όταν ο τελευταίος μεταπήδησε στην EFG Eurobank και εκεί ο κ. Παντελιάς ορίστηκε Γενικός Διευθυντής στην EFG Telesis Finance (2002-2004). Οταν αργότερα ο τότε γενικός διευθυντής της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών, κ. Γιάννης Μάνος, ανέλαβε πρόεδρος της Γενικής Τράπεζας, ζήτησε από τον Παντελιά, που τον γνώριζε από την Ένωση, να τον ακολουθήσει, προσφέροντάς του μία από τις τρεις κορυφαίες θέσεις της Γενικής. Εκεί εργάστηκε ως και ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής (2000-2002). Η παραίτηση Μάνου ενάμιση χρόνο μετά ώθησε τον Παντελιά να υποβάλει και τη δική του παραίτηση για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξεως αν και θα μπορούσε να παραμείνει στη θέση του. Ακολούθησε η επάνοδος στην EFG Eurobank από την οποία αποχώρησε στα τέλη του 2004 για να αναλάβει την άνοιξη σύμβουλος διοίκησης στην Εμπορική, όπου διετέλεσε αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής (2005-2007). Στη συνέχεια ενίσχυσε το στελεχιακό δυναμικό της Τράπεζας Κύπρου, όπου ανέλαβε τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή εργασιών Investment Banking, Asset Management και Χρηματιστηριακών Συναλλαγών, σε Ελλάδα και Κύπρο.

14 σχόλια

  1. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΕΛΙΑΜΕΠ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΒΡΟΜΩΜΟΥΝΟ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΙ ΑΠΛΥΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕ ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΑΡΙΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά καιρούς μας έχουν κυβερνήσει κάμποσοι τσαρλατάνοι, ατάλαντοι, ανεύθυνοι ή ψεύτες.
    Όλοι όμως, λίγο ή πολύ κάτι άφησαν.
    Ετούτοι οι σημερινοί αφήνουν μόνο την καταστροφή.
    Νομίζουν, οι κουτοπόνηροι, ότι ο λαός δεν καταλαβαίνει.
    Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ, μα ΕΝΤΕΛΩΣ καραγκιόζηδες.
    Ντίπ.
    Λές τη λέξη καραγκιόζηδες και τη χαίρεσαι.
    Άει σιχτίρ πιά, τους σιχάθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΟΓΕΡΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΒΡΑΙΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΜΩΡΗ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ,ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΡΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελειο βιογραφικο! εχεις καποιον καλύτερο να μας προτείνεις για τη θέση του κ.Παντελιά? Τελικα μπραβο στον ΓΑΠ που επιλεγει τετοια στελεχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτάσεις για να πάει μπροστά η χώρα και να βγει από την κρίση
    1. Αναστολή κάθε απεργιακής κινητοποίησης επί πενταετία. Οι μισθοί και συντάξεις έως 2500 Ε καθηλώνονται. Μειώνονται οι άνω των 2500 Ε μισθοί και συντάξεις σε ποσοστό κλιμακούμενο αναλόγως του ύψους τους.
    2. Απαγόρευση διαδηλώσεων με διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους.
    3. Οι διαδηλώσεις επιτρέπονται μόνο σε γήπεδα και τα κρατικά κανάλια υποχρεούνται να μεταδίδουν εικόνες και τμήματα των ομιλιών.
    4. Συνδικαλιστικές συγκεντρώσεις για λήψη αποφάσεων επιτρέπονται μόνο εκτός ωραρίου εργασίας. Οι συνδικαλιστές εργάζονται κανονικά στο ωράριό τους. Οι αποφάσεις είναι έγκυρες όταν ψηφίζονται από > 50% ψήφων του συνόλου των μελών.
    5. Απαγόρευση ολοσέλιδων κρατικών διαφημίσεων σε εφημερίδες και σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Επιτρέπονται μόνο δελτία τύπου.
    6. Στα ταξίδια πρωθυπουργού και υπουργών με κρατικά έξοδα να πηγαίνουν μόνο δυο δημοσιογράφοι της ΕΤ και ένας οπερατέρ.
    7. Στα ταξίδια πρωθυπουργού και υπουργών να μην υπάρχει κουστωδία συμβούλων πλην το πολύ τριών ατόμων.
    8. Να εκδοθεί υποχρεωτικό κρατικό ομολογιακό δάνειο 10ετίας με συμμετοχή όλων των ελλήνων καταθετών με ποσοστό 25% των καταθέσεων.
    9. Η παιδεία να γίνει εθνοκεντρική και να τονίζεται ότι το συμφέρον της πατρίδας έρχεται πρώτο απ’ όλα τα άλλα. Καταργείται το πανεπιστημιακό άσυλο. Η κατάληψη τιμωρείται με αποβολή από τη σχολή.
    10. Οι χρήστες βομβών μολότωφ να συλλαμβάνονται και να εργάζονται -ως κρατούμενοι- σε κοινωφελή έργα μέχρι την αποπληρωμή της ποινής τους.
    11. Η κρατική χορηγία των κομμάτων μειώνεται στο 20%.
    12. Απαγορεύεται η οργάνωση ανοικτών προεκλογικών συγκεντρώσεων. Κάθε κόμμα δικαιούται συμφωνημένο χρόνο τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής παρουσίας προεκλογικώς.
    13. Να λειτουργήσει πραγματικό πόθεν έσχες, και να γίνει υπολογισμός εσόδων και αξίας αγορών ακινήτων σε:
    -όλους τους πολιτικούς, και δημοτικούς άρχοντες.
    -τους ιδιοκτήτες μεγάλης περιουσίας π.χ. ατομική περιουσία > από 10 ακίνητα.
    -τους εφοριακούς, τραπεζικούς, τελωνειακούς, υπαλλήλους πολεοδομιών.
    -τους υψηλόβαθμους δημοσίους υπαλλήλους.
    -τους γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, τους καθηγητές ανώτατης και μέσης εκπαίδευσης.
    -Ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, καζίνο, ποδοσφαιρικών ομάδων, ομάδων μπάσκετ, διαιτητές.
    -Υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές, τεχνίτες γενικώς
    14. Μειώνεται υποχρεωτικά κατά 10% το κόστος της διαμονής σε ξενοδοχεία, και τα ναύλα τουριστικών πλοίων.
    15. Μειώνεται με διατίμηση η αξία του καφέ, του νερού και των αναψυκτικών στις καφετέριες, αλλά με δικαίωμα παραμονής στις καρέκλες το πολύ δυο ώρες. Να μπει ειδικός φόρος 10% στις εισπράξεις των καφετεριών υπέρ της παιδείας.
    16. Όλοι οι εργαζόμενοι σε τουριστικές υπηρεσίες να παρακολουθούν υποχρεωτικώς μαθήματα για συμπεριφορά και καθαριότητα.
    17. Να εξεταστεί από επιτροπή ομότιμων καθηγητών Ιατρικής αν δικαιολογείται η κυκλοφορία των πολύ ακριβών φαρμάκων (εκτίμηση κόστους σε σχέση με αποτέλεσμα και ενδεχόμενες παρενέργειες).
    18. Να βαθμολογείται η απόδοση των υπαλλήλων. Υπάλληλοι με μεγάλο αριθμό απουσιών να κρίνονται με ερώτημα απόλυσης (εξαιρούνται σοβαροί λόγοι υγείας).
    19. Τοξικομανείς να εκτοπίζονται σε ξερονήσια και να εργάζονται σε έργα ανάπλασης της περιοχής (δενδροφυτεύσεις, συστήματα συλλογής αποθήκευσης νερού, κατασκευή οικιών, κοινωφελών έργων γενικώς), καθώς και να γυμνάζονται υποχρεωτικώς (με τη γυμναστική εκκρίνονται ενδορφίνες που είναι ενδογενές υποκατάστατο ναρκωτικού).Διάφοροι άστεγοι αλκοολικοί να ακολουθούν ανάλογο πρόγραμμα. Καθώς και λαθρομετανάστες χρήστες ναρκωτικών ή αλκοολικοί εκτός αν προτιμούν την επιστροφή στη χώρα τους. Οι έμποροι ναρκωτικών να δικάζονται με πολύ αυστηρές ποινές έως και θανατική ποινή για μεγαλέμπορους
    20. Η φοροδιαφυγή –ιδίως με πλαστά στοιχεία- να τιμωρείται πολύ αυστηρά ώστε να είναι οι ποινές αποτρεπτικές (κατάσχεση περιουσίας κλπ).
    21. Να ελαττωθούν οι αργίες των μαθητών σε μια εβδομάδα για τα Χριστούγεννα και μια για το Πάσχα. Η διάρκεια μαθημάτων από 1η Σεπτέμβριο έως 30 Ιουνίου.
    22. Να διαλυθούν οι σύλλογοι οπαδών ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά είναι μέλος Δ.Σ. σε ανταγωνιστικές εταιρείες όπως το ΤΤ και η Τράπεζα Αττικής και συγχρόνως του Χρηματιστηρίου. Κάπως έτσι διασφαλίζεται και η εμπιστευτικότητα των πληροφοριών επι ΠΑΣΟΚ.Και όταν θα φύγει απο αυτές τις θέσεις θα εισπράξει και καμμιά 500.000 χιλιάρικα αποζημείωση γιατί τον έδιωξαν όπως γίνεται σ αυτές τις περιπτώσεις. Οπως για παράδειγμα στο ΤΤ , όπου Πρόεδροι και Γενικές Διευθύντριες φύγαν με τεράστια ποσά. Κι όλα αυτά για να βγάλουν ζημίες. Φαντάσου να βγάζαν και κέρδη!!!Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΙΣΧΟΣ,
    ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.
    ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαμόγια μεγαλοτραπεζίτες φίλοι του Παπαντρέου θα σας πιούμε το αίμα μια μέρα όπως εσείς πίνετε το δικό μας κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nα παραιτηθει ο Παπουλιας?Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 04 Ιουν 2010 9:27:00 μ.μ.

    Εκείνο που εντυπωσιάζει στα γραφόμενά σου, είναι πρωτίστως η παράθεση σοβαρών επιχειρημάτων, καθώς επίσης η ευγένεια και η ηρεμία σου σε μια ανταλλαγή απόψεων!...
    Συνέχισε έτσι, τέτοιους σαν και σένα χρειάζεται η χώρα, μπας και ορθοποδήσουμε!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 04 Ιουν 2010 10:50:00 μ.μ.

    Συμφωνώ με όλα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Γιατί τόσα χρόνια μας λένε ψέμματα;"

    "Ας μας απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    έστω και ΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δημοσιογράφος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης: γιατι τόσα χρόνια ΜΟΝΟ κάλυπταν και έγλυφαν τους πολιτικούς και εμάς μας έριχναν στάχτη στα μάτια και μας έλεγαν ψέματα;;;;

    Ας μας απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    έστω και ΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δημοσιογράφος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης: με τι μούτρα, τσίπα, φιλότιμο και ήθος κάνουν τους θιγμένους (;) τώρα και τους υποστηρικτές(;)
    των Ελλήνων και τις...
    Ελλάδας;;;;

    Ας μας απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έστω και ΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δημοσιογράφος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης: γιατί μας πάσαραν συνέχεια και για χρόνια ολοκληρα τους πολιτικούς που μας παραμύθιαζαν στα παράθυρα των δελτίων τους;;;;;

    Ας μας απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έστω και ΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δημοσιογράφος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης: ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ "ΕΙΔΗΣΕΩΝ"
    για την "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΜΑΣ και δεν παραιτούνται ως συνένοχοι αυτού που συμβαίνει στη χώρα μας;;;;

    Ας μας απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    έστω και ΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δημοσιογράφος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης: γιατί ΕΦΌΣΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;;;"

    ΑΝΤΕ...ΧΡΥΣΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση