GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωση του Press-gr και για τον Φασούλα...

Από την Πέμπτη αποκαλύψαμε ότι αποσύρεται από το δήμο Πειραιά. Γίνεται "σύμβουλος" των Αγγελόπουλων στο μπάσκετ του Ολυμπιακού. &q...

Από την Πέμπτη αποκαλύψαμε ότι αποσύρεται από το δήμο Πειραιά. Γίνεται "σύμβουλος" των Αγγελόπουλων στο μπάσκετ του Ολυμπιακού. "Βρείτε πρόσωπο που να κερδίζει"
ζήτησε ο Παπανδρέου

Το Press-gr επιβεβαιώνεται και για τον Παν. Φασούλα. Από την Πέμπτη, ο Αναγνώστης Κοντάκης -που μαθαίνει ό,τι γίνεται στον Πειραιά- αποκάλυψε (διαβάστε εδώ) ότι ο δήμαρχος Πειραιά θα αποσυρθεί αντιλαμβανόμενος τη μεγάλη πτώση της δημοφιλίας του και το μεγάλο κίνδυνο να ηττηθεί στις κάλπες.
Και πρόσθετε πως οι πληροφορίες λένε ότι αυτόν τον καιρό εξετάζει και το ενδεχόμενο μιας μεγάλης επαγγελματικής συνεργασίας στο χώρο το μπάσκετ, κάτι που θα...
μπορούσε να "δικαιολογήσει" την απόφασή του να αποσυρθεί.
Η συνεργασία αυτή θα είναι με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αφού οι ιδιοκτήτες του, οι γιοι του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, του πρότειναν να αναλάβει καθήκοντα "συμβούλου".
Ήδη ο Γ. Παπανδρέου έχει ζητήσει, κατά τις πληροφορίες μας, εδώ και εβδομάδες από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ: "βρείτε πρόσωπο που να κερδίζει τον δήμο Πειραιά".
Για το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά από το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται, μετά την εξέλιξη αυτή, και ο νυν νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας.

3 σχόλια

  1. Μπράβο ΝΔ , μπράβο κ. ΣΑΜΑΡΑ.
    Προχώρα μπροστά με τους αγνούς.
    Στηρίξου στους στενούς σου συνεργάτες και γνωστά λαμόγια ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ και ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ και σίγουρα βαδίζεις στη καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στά γαμίδια αρχιλαμόγιο,ανίκανε,μαλάκα ψηλέ,πού μάς μετέτρεψες τόν Πειραιάν μας σέ ένα απέραντο μπουρδέλο,όπως τό κόμμα σου,καριόλη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση