GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλη μια επιβεβαίωση του Press-gr: Η Ντόρα "εξαγγέλει" το κόμμα της...

Το Press-gr το αποκάλυψε πρώτο (διαβάστε εδώ) ότι "ανακοινώνει τη δημιουργία κόμματος η Ντ. Μπακογιάννη":  "Σύμφωνα με πλη...

Το Press-gr το αποκάλυψε πρώτο (διαβάστε εδώ) ότι "ανακοινώνει τη δημιουργία κόμματος η Ντ. Μπακογιάννη": "Σύμφωνα με πληρηφορίες ανακοινώνει την Κυριακή, μέσω συνέντευξης, την...
 απόφασή της να προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος..."
Και να η επιβεβαίωση. Μια ακόμη...

20 σχόλια

  1. Η Ντόρα σήμερα είναι 60 χρόνων. Αν γίνουν το φθινόπωρο εκλογές και κατά πως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, μπει με 5-6 βουλευτές στη Βουλή,θα πρέπει να περιμένει άλλα 4 χρόνια, ώστε στις επόμενες εκλογές να "αυγατίσει" τους βουλευτές της.
    Και για να μην κουραζόμαστε, για να αποκτήσει το απο-κομμα της δυνατότητα να κυβερνήσει, θα πρέπει να περάσουν 12-16 χρόνια, όπου αισίως θα έχει φθάσει τα 74.'
    Τι να κυβερνήσει, τότε, η κωλόγρια, που νομίζει ότι θα φθάσει τα χρόνια του Δρακουμέλ.
    Αλλο ρόλο θα "παίξει" το απο-κομμα της και να μου το θυμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία, η χώρα θα γίνει ξανά πρωτοσέλιδο ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ 3 ΜΑΣ.

    ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΦΕΜΙΝΗΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αδίσταχτη, ανήθικη και υπέρμετρα φιλόδοξη κόρη του Μητσοτάκη, αυτή που ψήφισε το μνημόνιο της καταστροφής των εργαζομένων, αυτή που η οικογένειά της είχε τα περισσότερα πάρε - δώσε με την ΖΗΜΕΝΣ, αυτή που ζει για να υπηρετεί όπως και ο Γιωργάκης τα συμφέροντα των Αμερικάνων θα τολμήσει να ζητήσει την ψήφο του λαού; Μαύρο στο αδίσταχτο αρπαχτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ


    ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑΠΛΑ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ....!!!!!!!! ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ.....ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ....ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...!!!
    ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΚΟΜΜΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΚΙ ΑΥΤΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΛΙΓΑΚΙ
    ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΗΓΟΣ
    Η ΚΟΡΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντορίτσα,έλα κι από Πειραιά πλευρά,πού είναι ή Τρούμπα!!!
    Θά σού πάει γάντι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το να λοξοκοιτάξει το 20% του Λαός την
    Ντόρα, είναι μάλλον επιστημονική φαντασία!

    Ο κυρ Κωλοτουμπας ο Σφοντύλας, ξέρει καλά ότι στο μεδούλι τους οι ψηφοφόροι του ακούν Ντόρα και φτύνουν. Κι αν νομίζει ότι μπορεί να τους χαλιναγωγήσει και να τους ποδηγετήσει, καλά θα κάνει να ακούσει τί λένε οι οπαδοί του.
    Αλλα κι αυτός ποντάρει ότι τα ΜΜΕ-Μονίτορινγκ, θα του χαρίζουν ποσοστά που είναι ...πλάσματα οργισμένης φαντασίας!Και επαναπαύεται στον ΠΑρονομαστή που μειούμενος από την απαρέσκεια και την στοχευμένη απαξίωση της πολιτικής, θα του ξεναδώσει ένα ποσοστό που δεν του ανήκει και πάλι!

    Η προσπάθεια του να πείσει τους Χ-ψηφοφόρους του ότι έβγαζαν φλύκταινες στο άκουσμά της και στη θέα της, λόγω της υπουργίας της στο ΥΠεχ και οχι για τις "ικανότητες και τα προσόντα της", έχει γίνει ανέκδοτο μεταξύ τους!
    "Δεν έχουμε να πουμε ποτέ τίποτα για την Ντόρα εκτος Υπεχ. Ποτέ δεν την ξανακρίναμε απ΄ όταν έφυγε από το Υπ Εξωτερικών!"

    Δηλαδή κυρ Καρατζαφέρη, για να καταλάβουμε , θα άλλαζε τις επιλογές της στο θέμα της Κυπρου, στο θέμα της Τουρκίας, στο Θέμα της Μακεδονίας, στο Θέμα της θράκης, σε ζητήματα σαν αυτό της εισόδου του ΔΝΤ στη χώρα, στη υποδούλωσή της για πάντα, ως αρχηγός της ΝΔ ή ενός άλλου κομματικού φορέα;
    Δεν θα ήταν η ίδια, απαράλλαχτη, ΝΤΟΡΑ;
    ...Με πάλι ΝΑΙ στο αισχροΣχέδιο ΑΝΝΑΝ;
    ...Μηπως ΔΕΝ θα επικροτούσε την υπογραφή του συμβολαίου για τη παράδοση των τίτλων ιδιοκτησίας της ΙΣτορίας;
    ...Θα ασκούσε Βετο για την ένταξή της Φυρομ, στα Φορα του Νατο και της Ευρώπης;
    ...Θα έστεργε ξανά η όχι στην αντιπυραυλική των Βαλκανίων;
    ...Θα συνέτρεχε στην πολιτική των αγωγών;
    ...Θα αντιστεκόταν στην αφελληνοποίηση της Θράκης;
    ...Θα αντιδρούσε στην εισβολή και την νομιμοποίηση των Λαθρομεταναστών με αποστολή την διάρρηξη του κοινωνικού και εθνικού ιστου;
    ...Δεν έτρεξε να προσυπογράψει με ένα ΝΑΙ την υποδούλωση της Ελλάδος και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Δανειστών;

    Τί, που να πάρει η ευχή ή η κατάρα αυτού του τόπου, έχει για να την κάνει καλλίτερη ως επιλογή απέναντι από το ΠΑσόκ ή προσφιλή για τον αντινεοταξίτη ΝεοΔημοκράτη ή λιγώτερο σιχαμερή για τον ...Ακροδεξιό ψηφοφόρο του ΛΑΟΣ;;;;

    Απορίες ψαλτών...Δεξιών και μή...
    Αλλά πάντων μη ΝΕΟταξιτών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή είμαστε ακόμα ζωντανοί και θυμόμαστε τί εγινε εκείνο το καλοκαίρι, επειδή τον Εβερτ τον έχουμε ακόμα στα μάτια μας και τα αυτιά μας, επειδή τί συνέβη και έφυγε ο Αντώνης το ζήσαμε από κοντά, θα ταν καλό, δυό φορές, να σκέπτονται τί λένε αυτές τις μέρες μερικοί! Ειδκά, άν έχουν «εισπράξει» από μας που δεν πήγαμε να ψηφίσουμε την ΝΔ.!
    Αυτό το ύφος του δοσίλογου να αγγίζει τις χαμηλότερες βαθμίδες κακοήθειας και συκοφαντίας, του τύπου “δεν έχουμε ακούσει τις θέσεις του Σαμαρά τα τελευταία 5 χρόνια …εμείς τον πιέζαμε, ρε πες κάτι, πες κάτι ” να το προσέξει καλά ο αδελφός του αδελοφού του!
    Ειναι γνωστες οι τακτικές προς τους ανθρώπους που του στάθηκαν χρόνια και όταν έφυγαν εκφράζοντας τους λόγους που το έκαναν, τους πρόσβαλε και τους κατασυκοφάντησε με τον χειρότερο, τον ευτελέστερο, τρόπο!
    Μέθυσος ο ένας, φασίστας ο άλλος, «τέτοια» η αυτή , «αποκείνη» η παραπέρα!
    Η ευημερία των αριθμών που επικαλείται και το 50% επιπλέον που διατυμπανίζει ο χοντρός αδελφός του λιγνού αδελφού του, ε;iναι παρονομαστές ενός ισxυρά μειωμένου …απ-Αριθμητή! Αν αλλάξει ο απ-Αριθμητής πάει κατά διαόλου και το «κλάσμα» του!
    Μια αποχή στο 50%, τον έκανε κάτοχο ενός 7,2% ,πέρα για πέρα πλασματικού ποσοστού στις Ευρωεκλογές και μια άλλη, μικρότερη, αλλά εξ ίσου χαρακτηριστική, τον οδήγησε στο 5,2 και στους 15 βουλευτές!
    Με την Τζαβέλα στην Ευρωβουλή και τον Θάνο τον Πλεύρη άλλοθι για ένα τρίμηνο της επιλογής του να υποταχθεί στους «ανάδελφους», εκείνο που τρέμει , είναι την επιλογή Σαμαρά στην ΝΔ.
    Την Ντόρα δεν μπορεί να την υποστηρίξει γιατί θα τον πάρουν με τις λεμονόκουπες! Ο Αβραμόπουλος δεν τον υπολογίζει κάν, ο Ψωμιάδης είναι η αναλώσιμη επιλογή του! Στόχος από χθές ο Αντώνης! Ακόμα και για τον τηλεαστέρα, συνονόματο Μηλωνάκη!
    ΠΡέπει να το βάλει καλά στο νού του! Αν τον ψήφισαν κάποιοι, ήταν για τους βουλευτές του και την δουλειά τους! Σέβας στον αγώνα τους και στην προσήλωσή τους! Απλά κοντά στον βασιλικό ποτίστηκε κι η γλάστρα!Ο ρόλος του είναι να καλύψει ως δεξιά της δεξιάς της Νεας Δημοκρατίας, την ιδεολογική κοιτίδα του κόμματος, την ουσιαστική δεξαμενή διαπαιδαγωγημένων πατριωτικά στελεχών.
    Αν θελήσουμε κεντρώες ή δεξιόφρονες με αριστερά παπούτσια πολιτικές, έχουμε άλλες πολύ πιο γνήσιες επιλογές.

    Την θύμιση μιας περηφάνειας που ζήσαμε, έστω λίγο, τότε που ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθούσε να κοιτάει στα μάτια και να διεκδικεί τα αυτονόητα για την Ελλάδα και την Μακεδονία, θα την κρατήσουμε και θα την ζωντανέψουμε.. Είναι η μοναδική περίπτωση αυτήν την στιγμή να σηκώσει ψηλά το κεφάλι ο Ελληνας πατριώτης. Χωρίς τις δολιχοδρομίες και τα χαμαιλεοντικά τεχνάσματα του αρχηγού του ΛΑΟΣ να μας ζαλίζει και να μας αποπροσανατολίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένα πράμα ήθελα να ξέρω!
    Τι την κάνει να πιστεύει ότι έχει θέση στο πολιτικό χώρο, τέτοιο που να της προσφέρει ύπαρξη στο κοινοβούλιο;
    Τι την κάνει να πιστεύει ότι έπαψε να είναι κόκκινο πανί για πολλούς Έλληνες που η παρουσία της στο ΥΠΕΞ πλήγωσε και θύμωσε;
    Γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτήν και το κόμμα της (δομημένο από ανάλογης ηθικής και πολιτικής σκέψης υλικά) που οριοθετεί Γεωγραφικούς προσδιορισμούς, ΔΝΤ
    και τουρκολαγνικές προσεγγίσεις;
    Όταν υπάρχει αυθεντικότερη και ισα τουλάχιστον ρεαλιστική εκπροσώπηση από το ΠΑΣΟΚ;
    Τι θα είναι εκείνο που θα την διαφοροποιήσει από το πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου και τί θα έχει να αντιπαραθέσει στις επιλογές του στα εθνικά θέματα, στην διαχείριση της κρίσης, στην προοπτική και το μέλλον, το σκοτεινό μέλλον, αυτού του τόπου;
    Στις ίδιες λέσχες συχνάζουν, στα ίδια κέντρα δίνουν λογαριασμό, τους ίδιους συναντάνε στα προεκλογικά τους ταξίδια, από τους ιδίους κύκλους σπονσονάρονται στους ίδιους αναζητούν επιβεβαίωση και χρίσμα!
    Πες ένα λόγο αγαπητή μου που θα σε κάνει επιθυμητή, διέξοδο, λύση!
    Έναν!

    Εκείνο που χαρακτήρισε την Νέα Δημοκρατία τα χρόνια μετά την εκλογή του Καραμανλή, ήταν η ιδεολογική υποταγή του στην ασπόνδυλη εθνικά και κυριαρχικά ιδεολογία όταν δέχθηκε τις επιλογές Σημίτη και τις συνέχισε σ΄ όλα τα επίπεδα!
    Στα θέματα της ένταξης της Τουρκίας όταν έσυρε κι αυτος την μαούνα της στην Ιθάκη της Ευρώπης, στο Κυπριακό μετά από ένα μισοΝαι που δεν συγχωρέθηκε, στο Θέμα των Σκοπίων που το ελάχιστο φιλότιμό του τον οδήγησε στο ΜισοΒέτο, παντού ο Καραμανλής είχε τα πλοκάμια της μητσοτακοσύνης να τον άγουν και να τον φέρουν.
    Πρώην ρηγάδες, πρώην Μλουδες, πρώην εκκίτες πρώην πρωην πρώην, γύρω τριγύρω να δίνουν υπόσταση σ΄ ένα τύποις δεξιό κόμμα που λεγόταν τέτοιο, όταν έπρεπε να κηλιδωθεί και δεν ήταν "τέτοιο" όταν έπρεπε να διασωθεί η τιμή της Κόρης της ψιλής!
    Εκείνο που βλέπω λάθος τώρα, ήταν ότι ο Σαμαράς διεκδίκησε ένα σκισμένο πάπλωμα και δεν τον χάρισε να κοιμήσει μια ...σταχτομπούτα που όσο και να κοιτά την κολοκύθα της, δεν θα γίνει ποτέ άμαξα, να την πάει στου ...Μαξίμου!
    Εξάλλου ποιος μαζεύει, να ψάξει μια κόρη, με γόβα νούμερο 45!
    Θα φοβότανε την έκπληξη να βρεθεί αγκαλιά με τον Μήτσο τον Ντουντούκαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ26 Ιουν 2010, 8:01:00 μ.μ.

    Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ 7% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΝΤΟΡΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ
    ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ , ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ( DNA) ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΟΛΟΓΙΑΣ , ΓΝΩΣΤΕΣ KAKEΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.

    (ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ .)

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΣΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΙ ΕΡΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ.

    ΝΤΟΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑ , ΝΑ ΑΡΧΕΙΣ ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΛΗ ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ,ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

    NTOΡΑ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NTOΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ,ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΙΦΡΟΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ
    (ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ , ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΦΙΛΟΣ.

    ΝΤΟΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ.

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ - ΓΙΟΥΣΙΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ , ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ…

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕΣ ΑΧΡΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βγάλανε δόντια οι γνωστές ανώνυμες κατσαρίδες του Λαζαρίδη και του antinews, αλλά θα το πιούν το πικρό ποτήρι του .... κατσαριδοκτόνου.

    Το κόμμα της Ντόρας θα διαλύσει σε δύο εκλογές την ΠΟΛΑΝ του Αντωνάκη και θα την στείλει οριστικά στην πολιτική χωματερή.

    Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ βρε Ντόρα είσαι πολύ άτυχη.Θα συνεχίσεις την παράδοση της οικογένειας.
    Ίντριγκες, αποστασίες,δολοπλοκίες, ματαιοδοξίες γιά πρωθυπουργίες και τελικά η Ιστορία θα σε ξεράσει όπως και όλους που νόμισαν ότιμ μπορούσαν να δουλέψουν τον λαό.
    Φαίνεται πως δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η υστεροφημία σου.
    Έτσι κι αλλιώς ξένο σώμα σε θεωρούσαν οι "ιδιοκτήτες" της Νέας Δημοκρατίας.
    Δεν διδάσκεστε τίποτα Ντόρα μερικοί έπιτα από τόσα χρόνια στην πολιτική.
    Αν ο πατέρας σου δεν έκανε την αποστασία και παρέμενε κοντά στον Ανδρέα Παπανδρέου, αυτή τη στιγμή θα ήσουν πρωθυπουργός και γιά πολλά χρόνια.Αλλά η κακία και η ζηλοφθονία του μπάμπά σου σε κατέστρεψε και σένα.Γιατί θεωρώ πως πολιτικά δεν υπάρχεις πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 26 Ιουν 2010 9:33:00 μ.μ


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    DIMITRI


    ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ




    "ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΜΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ


    ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΦΗΣΕ
    ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΚΑΙ ΤΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΘΟΔΩΡΑ ΣΟΥ
    ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΟΜΜΑ .

    ΚΟΜΜΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΚΙ ΑΥΤΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΛΙΓΑΚΙ
    ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΗΓΟΣ
    Η ΚΟΡΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπομονή κατσαριδούλες του Λαζαρίδη, και θα δείτε όλα τα θαύματα του κατσαριδοκτόνου.

    Βάλτε όμως μερικά λεφτά στην άκρη γιατί τα μπερεκέτια τελειώνουν και τα δάνεια της ΠΟΛΑΝ είναι πολλά και ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο ;

    Φαντάσου να έχουμε και εκλογές σε τέσσερις μήνες !!!!!

    Με 20 % θα γίνει το γέλιο της αρκούδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 27 Ιουν 2010 9:43:00 π.μ.


    Ρεταλι Dimitri


    ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

    ΜΗΠΩΣ ΛΗΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προσοχή ανώνυμες κατσαριδούλες του Λαζαρίδη, γιατί το κατσαριδοκτόνο δεν λήγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση