GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η φίμωση του SBC..."

Από την Φωτεινή Γαρυφάλλου Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ SBC ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΤ Η φίμωση του μοναδικού οικονομικού τηλεοπτικού σταθμού τ...

Από την Φωτεινή Γαρυφάλλου
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ SBC ΑΠΕΝΑΝΤΙ
ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΤ
Η φίμωση του μοναδικού οικονομικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας, χωρίς καμία προειδοποίηση, πλήττει ευθέως την ενημέρωση των πολιτών και την ελευθερία της δημοσιογραφίας.
Η αυθαίρετη παρέμβαση της ΕΕΤΤ να κατεβάσει το σήμα εκπομπής του SBC, πραγματοποιήθηκε σε μία...
 χρονική στιγμή που οι οικονομικές εξελίξεις της χώρας, καθορίζουν τη ζωή των πολιτών της .
Αυτή την ώρα ο πρόεδρος του SBC Ηλίας Κοπανίτσας, κρατείται με τη διαδικασία του αυτόφωρου στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής , επειδή υπερασπίζεται το δικαίωμα της ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών.
Πλήθος τηλεθεατών εκφράζει την συμπαράστασή του απέναντι στην αυθαίρετη απόφαση της ΕΕΤΤ να μπλοκάρει τη συχνότητα του μοναδικού οικονομικού καναλιού της χώρας οδηγώντας στην ανεργία 80 εργαζομένους
Χιλιάδες επενδυτές τηλεφωνούν σε τράπεζες, χρηματιστηριακές εταιρίες, θεσμικούς επενδυτές εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για τη φίμωση του SBC, με αποτέλεσμα να στερούνται την οικονομική ενημέρωση από τον μοναδικό οικονομικό δίαυλο και ενώ λίγες ώρες πριν η Ελλάδα δέχθηκε νέο χτύπημα από τον οίκο Moody’s που υποβάθμισε την πιστοληπτική της αξιολόγηση.
Το πρόγραμμα του SBC θα συνεχίσει να αναμεταδίδεται μέσω του διαδικτυακού τόπου: http://www.sbctv.gr/  με τις αποκλειστικές διεθνείς συνεργασίες του Bloomberg και του Russia Today.
Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του SBC πιστεύουν απόλυτα ότι η Πολιτεία θα κάνει το δημοκρατικό της καθήκον.
Το SBC δεν φιμώνεται και θα εκπέμψει κανονικά για να ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες για τις εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή οικονομία.

6 σχόλια

  1. δρομο τζεφρι τσολακογλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα κανάλι υπαρχει για οικονομικη ενημερωση και πανε να το κλεισουνε.Θελουν να επιβαλουν στον κοσμο να βλεπει τις τηλεπουτανες στα μεσημεριαναδικα και τα τηλεσκουπιδια τυπου Μενεγακη κλπ.Τα τσοντοκαναλα δεν τους πειραζουνε,αρκει να μην ξυπναει ο κοσμος.Μουνοπανα της εξουσιας οτι και να κανετε αυτοι που εχουν ακομη λιγο μιαλο στο κεφαλι τους εχουν πολλους τροπους να ενημερωνονται και σε λιγο καιρο θα σας βαλουν φωτια στον κωλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δεχθώ ότι παράνομα κατείχε την συχνότητα, δεν υπήρχαν άλλες να δοθεί μία σε οικονομικό κανάλι?
    ????????????????????????
    Πρέπει να βλέπουμε μόνο φερέφωνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ρωτήσω : είχε άδειες εκπομπής κλπ το κανάλι ?? ήταν νόμιμο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΝΟΜΙΜΑ.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχουν ΝΟΜΙΜΑ κανάλια, απλά έχουν προσωρινή άδεια, μέτρο χειραγώγησης της Μπανανίας μας.
    Το SBC ήταν καθαρά οικονομικό, κατά γενική ομολογία αντικειμενικό, οικονομικό κανάλι. Σε τι ενόχλησε, και ποιόν;
    Η κυνοβουλευτική ΧΟΥΝΤΑ που εκφράζεται άψογα από τους πρασινοφρουρούς, έπραξε το καθήκον της. Τις ξεβράκωτες βρώμες που κάνουν κουτσομπολιό μέσα από τα μεσημεριανάδικα, παρέα με "βαρβάτους", δεν τις βλέπουν, οι οικονομικές ειδήσεις τους ενόχλησαν.
    Να το ξέρετε, θα σας σφάξουμε ΟΛΟΥΣ με κονσερβοκούτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση