GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλοι ...παλιοί και φθαρμένοι, στους "53" της Ντόρας! Μεγαλώνει ο κατάλογος...

ΟΝΝΕΔίτες, γενικοί γραμματείς, συνεργάτες υπουργών και ... σύζυγος πρώην βουλευτή Από τον Κώστα Ζωγράφο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Εκτός από τον Γιάνν...

ΟΝΝΕΔίτες, γενικοί γραμματείς, συνεργάτες υπουργών και ... σύζυγος πρώην βουλευτή

Από τον Κώστα Ζωγράφο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Εκτός από τον Γιάννη Οικονόμου και την Όλγα Βησσαράκη, βρήκαμε και άλλα πρόσωπα που έχουν κυβερνητικό και κομματικό παρελθόν με τη ΝΔ, μεταξύ των "53" που πλαισιώνουν το Forum της Ντ. Μπακογιάννη και που υποτίθεται ότι είναι ...νέα και άφθαρτα στελέχη. Αποδεικνύεται το αντίθετο: Κουβαλάνε τη φθορά της εξουσίας που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν ασκήσει...
Το σοβαρότερο ποιο είναι: Οτι από την επίσημη παρουσίαση των βιογραφικών τους, αποκρύπτονται οι ...άλλες ιδιότητές τους.
Δείτε λοιπόν πώς (και με ποιον αύξοντα αριθμό) παρουσιάζονται και ποια ... προσθήκη πρέπει να ...
γίνει στον καθένα:

1. Αναστασόπουλος Γιώργος, Στέλεχος επιχειρήσεων, με σπουδές Μηχανολόγου Μηχανικού στο Πολυτεχνείο Πατρών, ΜΒΑ στο Πανεπιστήμιο Chadwick των ΗΠΑ, MSc στην Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Μηχανική και Διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Northwestern των ΗΠΑ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς σχετικούς με την πιστοποίηση. Εργάζεται στον χώρο του ελέγχου ποιότητας και πιστοποίησης.
Δεν είναι άλλος από τον γενικό γραμματέα Επικοινωνιών στο υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών όταν υπουργός ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης! (Διαβάστε εδώ!)

29. Νέστορας Φώτης, Υπάλληλος ΟΤΕ, έχει Πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Βουκουρεστίου. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται ως στέλεχος της Διεύθυνσης Μελετών και Τεχνικής Υποδομής στον ΟΤΕ.
Είναι στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου και επί των ημερών του διετέλεσε Διευθυντής Σπουδών στη Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων Υπουργείου Οικονομικών (Σ.Ε.Υ.Υ.Ο.) (Δείτε εδώ!). Εμφανίζεται μάλιστα να έχει τη θέση αυτή ακόμη και σήμερα!!!


32. Παγώνης Νίκος, Δημόσιος Υπάλληλος, με Πτυχίο Θεολογικής Σχολής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι Διοικητικός Υπάλληλος του ΕΚΠΑ. Υπήρξε μέλος του έργου εκσυγχρονισμός της εθνικής βιβλιοθήκης της Ελλάδος με συμμετοχή σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά συνέδρια ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών.
Είναι στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες νομαρχιακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία (δείτε εδώ!) και το όνομά του είχε συζητηθεί και για το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών την τελευταία φορά. Συζητιόταν και για υποψήφιος δήμαρχος Τεγέας, απ' όπου κατάγεται. Έχει καλές σχέσεις με τον Α. Σπηλιωτόπουλο και τον Κ. Χατζηδάκη.

33. Πανταζόπουλος Άρης, Στέλεχος Επιχειρήσεων, είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από το ΕΜΠ και πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας & Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής Marketing σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής, υπεύθυνος για την Ελλάδα και ένδεκα ακόμα χώρες στα Βαλκάνια και την Αδριατική.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι και αυτός ήταν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ.

47. Τρυφωνόπουλος Δημήτρης, Διευθυντής Marketing, έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες University of Southeastern.Το Μεταπτυχιακό του Δίπλωμα ειδίκευσης είναι στο αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Louisville Kentucky. Εργάζεται ως Διευθυντής Marketing μεγάλης εταιρίας.
Είναι και σύζυγος της πρώην βουλευτού Καστοριάς της ΝΔ Βίβιαν Μπουζάλη που στήριξε την κ. Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές (δείτε εδώ).

17 σχόλια

  1. Να μη δείτε άνθρωπο να προκόψει !!
    Να εκδηλώσετε τη ζηλοφθονία και τα συναισθήματά σας .
    Η Ντόρα όπως και όλοι τους οι πολιτικοί , δεν βγήκαν από παρθενογένεση . Από τα υπάρχοντα κομμάτια του πάζλ προσπαθούν να φτιάξουν τους κομματικούς φορείς .
    Πριν λίγο καιρό ο Κουβέλης έφτιαξε το κόμμα του , τώρα προσπαθεί να φτιάξει και η Ντορα . Μου είναι αδιάφορο . Ετσι και αλλιώς αυτά τα κόμματα θα είναι απλώς να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κάποιοι , επειδή δεν έχουν να κάνουν κάτι καλύτερο . Με τα κόμματα εξουσίας που μας έφεραν σε αυτή τη κατάντια τι γίνεται και δεν υπάρχει και εναλακτική λύση από άλλο πολιτικό φορέα.
    Λέτε η Ντόρα να γίνει πρωθυπουργός ή αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης σε λίγα χρόνια !!!!!!
    Η Ντόρα πιστεύω ότι θα επιστρέψει στη ΝΔ , όπως έγινε και με τους άλλους από το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (Αρσένης , Σουφλιάς , Σαμαράς )
    Και ο λαός θα τραβάει το κουπί και οι πολιτικοί θα σκέφτονται τι ιδεολογία θα έχει το κόμμα τους . Είμαστε άξιοι της μοίρας μας , για τη σημερινή κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ


    ΠΡΙΝ ΝΑ "ΑΝΟΙΞΕΙ" ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ;


    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ;


    ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ



    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ η ίδια η ντόρα είναι αγνή και άφθαρτη!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΑΝΙΑ.
    (με ευθύνη του Καραμανλή, εννοείται)
    Κατά τα άλλα δεν έφταιγε η παγκόσμια κρίση για τα προβλήματά μας.
    Για όλα έφταιγε η Νέα Δημοκρατία.
    Ω ρε πώς αλλάζουν οι καιροί.
    Με το σοσιαλισμό, αντί να γίνει η Ελλάδα η Δανία του νότου, έγινε η Δανία η Ελλάδα του βορρά.
    Τώρα που πέθανε και αυτό το "όραμα" του μεγάλου παρλαπίπα άντε να δούμε τί παραμύθια θα μας πουλήσει πάλι ο ανεπρόκοπος.
    Κούβα της Μεσογείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φτυστε τους μουτζωστε τους βριστε τους αν μπορειτε ριχτε τους και καμια φαπα μα πανω απο ολα μην τους ξαναψηφισετε!!!!!!! εκει πονανε....στα λεφτα αν τους κοψει το χαρτι ειναι σαν τους κοβεις τα ποδια....ας τους χτυπησουμε εκει που πονανε....για σκεψου ολους αυους τους απατεωνες χωρις φραγκο.....ποσο αλλο κακο θα μπορουν να μας κανουν?? ποσο κακο ακομα θα κανουν στη χωρα/??? οσο κακο εκαναν εκαναν ας τους σταματησουμε πριν ξεπουλησαν τα παντα, ξεπουλησαν ηδη τη μιση χωρα, ξεπουλησαν ηδη το μελλον των παιδιων μας τι αλλο περιμενουμε για ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ και μην μασατε στα χαφιεδακια που γραφουν στα blogs υπερ των δυο κομματων-συμμοριων, τσογλανακια ειναι που τα βαζουν να γραφουν υπερ τους για να μασαει ο κοσμος....ειναι δυνατον σημερα μετα απο ολα αυτα να υπαρχει εστω και ενας πολιτης; που να πιστευει σ αυτους τους αλητες που ρημαξαν τη χωρα!!! για να ψηφισεις αυτους τους αθλιους πολιτικους πρεπει η να εισαι παντελως σχιζοφρενικα ηλιθιος η να κονομας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ
    Ο κόσμος μπορεί να ζήσει και με λιγότερα.
    Όμως δεν μπορεί να ζήσει ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mεγάλη πρεμούρα έχετε με ενα απλό φόρουμ .....που να φτιάξει και κόμμα !!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΟΝΤΡΕ ρεκετζηηηηηηηηηηηηηηηή
    στραβωμάρα έχεις και αυτά τα ΧΟΝΤΡΑ
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ γιωργάκη, δεν τα βλέπεις ;

    Tοποθέτηση στελέχους του ΠΑΣΟΚ στα Ολυμπιακά Ακίνητα

    Σκάνδαλο προκαλεί η τοποθέτηση εκλεκτού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.», ο οποίος έχει κατηγορηθεί σε βαθμό κακουργήματος για απιστία σε βάρος του Δημοσίου. Συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Χωμενίδης του Γεωργίου με απόφαση του αρμόδιου Υπουργού τοποθετήθηκε στο...

    νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.», ενώ εκκρεμεί σε βάρος του κακουργηματική πράξη, την οποία διέπραξε κατά τη θητεία του το 2002 ως Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας «Ελληνικά τουριστικά
    Ακίνητα Α.Ε.». Ο κ. Χωμενίδης, με πρόθεσή του και με την ιδιότητα του Διευθύνοντος Συμβούλου στην παραπάνω εταιρεία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πώλησης μετοχών της θυγατρικής εταιρείας «Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας Α.Ε.», προκάλεσε με πειθώ στους συγκατηγορούμενούς του-μέλη της Επιτροπής που διεξήγαγε τον διαγωνισμό για την πώληση των μετοχών, την απόφαση να διαπράξουν την αξιόποινη πράξη της απιστίας περί την υπηρεσία σε βάρος του Δημοσίου. Ο ίδιος παραπέμφθηκε με το υπ΄ αριθ. 800/2009 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών
    σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για την 19/1/2011.
    Παρόλο αυτά, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Γερουλάνος σκανδαλωδώς προχώρησε στην τοποθέτησή του στο Δ.Σ. της Εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.». Το ΠΑΣΟΚ αγνοεί επιδεικτικά καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος στελεχών του και προχωρά ακάθεκτο στην τοποθέτησή τους σε Συμβούλια Εταιρειών. Σε αυτή την περίπτωση οι αρεστοί του ΠΑΣΟΚ, είναι ταυτόχρονα και υπόδικοι και βλάπτουν ανεπανόρθωτα το Ελληνικό Δημόσιο, ζημιώνοντας το με εκατομμύρια ευρώ. Το ζήτημα που τίθεται με την συγκεκριμένη τοποθέτηση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που επί
    Κυβερνήσεως Κ. Σημίτη, χρημάτισε Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.», είναι μείζον και προκύπτουν πολλά ερωτηματικά για την επιλογή, αλλά και τις προθέσεις του συγκεκριμένου ατόμου. Η ανοιχτή διαβούλευση και η μέθοδος των βιογραφικών σε αυτή την περίπτωση όχι μόνο απέτυχαν, αλλά και απέκρυψαν επιμελώς και σκανδαλωδώς το ποιόν του συγκεκριμένου ανθρώπου, που η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διαμέσω του Υπουργού της προσπαθεί να επαναφέρει και να βολέψει με κάθε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ασε λεμε εχουμε κλασει πανω μας. τοσο πολυ φοβαται η ντορουλα που πρωτα εκανε φορουμ να δει μπας και ακολουιησει κανενας και με τα θα κανει και την Νεα Ελλαδα. Πολυ νεα θα ειναι. Αφου θα εχει τον "συμβουλο επιχειρήσεων" Γιαννη Οικονόμου. Αποτυχημενο οννεδιτη και δυσμοιρο υποψηφιο βουλευτη. 3 φορες κατεβηκε και δεν βγηκε αλλα η ντορουλα μας τον εχει κομματαρχη. πολυ γελιο μιλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν σας βλέπω καλά εσάς τους πολύ λίγους εναπομείναντες μητσοτακο-λάγνους.
    Αν σας περάσει και ο Βεργής με τον Λεβέντη, θα πάθει εγκεφαλικό ο Μητσοτάκουλας με τις 7 συντάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΙΑΜΟΥ..

    ΠΑΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ..$$$$$$$...ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ...$$$$$$$...
    ΖΗΜΕΝΣ ΖΕΙΣ...$$$$$ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ...$$$$..

    ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μόνο που χρειάζεται η Ελλάδα είναι έναν πολιτικό τύπου Ερντογάν για να τολμήσει να κρεμάσει από τα @ρχίδι@ όλα τα λαμόγια που εκμεταλλεύονται τον ελληνικό λαό καθώς και αυτούς που έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Και ρωτάω: Υπάρχει τέτοιος πολιτικός;;; Η απάντηση είναι ΟΧΙ!!! Όλοι μα όλοι οι πολιτικοί που ξέρουμε είναι ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ και όλα τα άλλα είναι φούμαρα για να τσιμπάνε τα κορόιδα...
    Μας λένε ότι έκλεισε το κεφάλαιο της μεταπολίτευσης και γυρίσαμε σελίδα... Τρίχες!!! Αυτοί μια χαρά τα ίδια είναι. Σε όλους τους άλλους μειωθήκανε τα μεροκάματα και κοπήκανε τα δώρα... Και ζούμε και μες την ανασφάλεια και την κατάθλιψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε αυτο το κομμα του στοχασμου και προβληματισμου θα μπορουσα να παρω καμια θεση; επειδη ειμαι φορτωμενος προβληματισμο και ανεργια, στοχαζομαι μουσακαδες μακαροναδες μπριζολες σε ωραια τραπεζια και εκει που παω να χορτασω ξυπναω παντα ο πουστης και χανω την χωνεψη ετσι παραμενω παντα πεινασμενος.
    Τελικα εχουμε αποτρελλαθει σε αυτη την χωρα εντελως η Ντορα και κομμα προβληματισμου; Φαινεται ολα αυτα τα χρονια ηταν αλλου σαν τους τελευταιους προθυπουργους αυτης της χωρας. " ΟΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" δεν ειδαν δεν ξερουν δεν υπεπεσε στην αντιληψη των δεν γνωριζαν δεν πιστευαν δεν χρωστουσαν σε κανενα αλλα φροντισανε με ζηλο να χρωσταμε εμεις σε ολη την γη.
    Δηλαδη τι πρεσβευει αυτος ο προβληματισμος; θα μαζευονται γυρω απο κανενα τραπεζι οι γονοι παλαιων πολιτικων και τρωγοντας μουχλιασμενο τυρι με παλιο κρασι και ψοφιους αστακους θα εκδιδουν χρησμους αντιμετωπισης της πεινας και της ξευτιλας;τι σοι προβληματισμοι θα υπαρχουν στην ατζεντα αυτου του κομματος αφου η κυρια ομιλητης και ας μην μιλησω και για την οικογενεια της μαυρο φιδι που μας εφαγε συμμετειχε ενεργα στην διαμορφωση αυτης της καταστασης που ζουμε τωρα. Η μηπως ήταν και αυτη αλλου; Ρε το μαγαζι ξεπουλησε δεν εχει αλλο και τα ραφια φαγατε, μας πλακωσαν οι σοβαδες και τα ταβανια ρεεεε, και ακομα ειστε στον προβληματισμο εδω καραβια πνιγονται ψαροβαρκες που πατε.
    Ο μεγαλος μαλακας ξυπνησε και απο εδω και περα τα πραγματα δεν θα ειναι ποτε οπως ηταν πριν. Θα περασετε ολοι μεσα απο την κολοτρυπιδα του φιδιου.
    Απευθυνομαι και στην κυβερνηση αφηστε ησυχους τους δικαστες και μην προσπαθειτε να υποβιβασετε το κυρος των θεσμων για να εξυπηρετησετε τους σκοπους σας. Οτι και να κανετε αυτοι θα σας δικασουν.Το προπυργιο της δημοκρατιας ειναι η δικαιοσυνη κατω τα ξερα σας απο αυτη εθνικοσοσιαλιστικα φασισταρια.
    Αυτον τον απροσαρμοστο που εχουμε για προθυπουργο του χρειαζεται θεραπεια αλα forest Gump αυτος ετρεχε ο δικος μας κανει ποδηλατο και μας τα χωνει σε αλλους μεγαλους σοσιαλιστες της Ευρωπης λες και δεν ειναι προθυπουργος αυτης της χωρας. Το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει πυροβολημενε. Σου ειπα να προσεχεις να μην πεφτεις πολυ απο το ποδηλατο γιατι εισαι και σε ηλικια που τα χτυπηματα στο κεφαλι αφηνουν κουσουρια και εμεις δεν φταιμε σε τιποτε για αυτο.
    Σε συμβουλευω να παρεις τον φιλο σου τον χοντρουλη της Ραφηνας μαζι με τα κουβαδακια σας να πατε σε μια ακτη εκει στην Λουτσα και να ερθει η Ντορα να σας αναλυσει τον προβληματισμο σας και αφου συμφωνησετε σε ολα δεν κανετε και καμια βολτα στα ανοιχτα που ξερεις καλοκαιρι ειναι τα μπουρινια πιανουν ξαφνικα και μας αφησετε να στοχαστουμε τον προβληματισμο σας.
    Αντε ρε κοπριες απο δω!!!!!! που μιλατε εσεις ακομα για πολιτικους και πολιτικη ξεπουλημενοι ως το κοκκαλο απο 3 γενιες πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ14 Ιουλ 2010, 6:48:00 μ.μ.

    akomh asxoliste steilte toys
    sto ejo apoedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΕ-ΗΛΙΕ-ΘΕΕ !!!
    Μικρέ Γιωργάκη,
    Παμμέγιστε,
    Γιγαντοτεράστιε,
    Τιτανομέγιστε
    Αρχοντα των Πέντε Ηπείρων και Εξαρχε των ΄Βορείων και Νοτίων Θαλασσών,
    Μέγα Δομέστικε των Ανατολικών και Δυτκών Θεμάτων της Αυτοκρατορίας…
    Θέλεις και άλλους τίτλους;

    Η φίλη σου Θεοδώρα Νταιλιάνα
    της Ελευθεροτυπίας,που δεν έχει καμία σχέση έστω με το ρεπορτάζ υγείας.
    στο ΔΣ του Ωνάσειου...ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!

    Λέγεται ότι από την ΕΡΤ έχει καμιά δεκαριά χρόνια να περάσει (έστω και απ’ έξω)…

    ΥΓ. Η Νταϊλιάνα είναι φυσικά η σύζυγος του Κ. Νταϊλιάνα, ΓΓ. Υπ. Δικαιοσύνης επί Γιαννόπουλου, υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2007 στα Τρίκαλα, υπεύθυνου νομικού του τμήματος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά γνωστού του βαρυποινίτη Βλαστού του οποίου θα κανόνιζε την μεταγωγή σε φυλακή της αρεσκείας του!!!

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΕΤΖΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ..κι η Νδόρα έφκιαξε ενα Φορουμ για την Ελλάδα,(:>), για να κανει πηγάδι σκέψης και συμπόρευσης! ΑμφίΔρομο λέει!
    Μόνο που στο πηγάδι έβανε φύλακες και σβύστρες! Ολα κι όλα, οι …ιδέες έχουν Πορτες!!!”Dores”!!!
    και είδοδο! την μνήμη μας και την λογική μας!
    http://www.dorabak.gr/minima

    Η αρχή είναι ολα τα λεφτά!
    “ω τι γοργονα ειναι αυτή
    που σκάλες ανεβαίνει
    και μες στη χουφτα της κρατεί
    όλη την οικουμένη!
    Και πές μου τώρα πώς μπορει,
    καθώς η εικόνα αλλάζει,
    να δείχνει ο ιματζμείκερ,
    την Νδόρα, να της μοιάζει!”

    Ενα ολόκληρο βίνδεο να ονειρεύεσαι ό,τι δεν θα γίνεις ποτέ
    και αν υπόσχεσαι ό,τι δεν θα καταφέρεις να κάνεις!

    Δράμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ....και..κατι για θανασακη πλευρη εγραψε η ''ελευθερη ωρα''.΄΄ρηξη κ ανατροπη΄΄ στο κατεστημενο ητανε αυτη η συναντηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση