GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προσφορά της Πειραιώς στο μικροσκόπιο...

Από το http://avragioz.blogspot.com/ Επειδή σέβομαι όλα εκείνα, για χάρη των οποίων σκόρπισα τα νιάτα μου και επειδή ακόμα κι όταν κάνω πλά...

Από το http://avragioz.blogspot.com/
Επειδή σέβομαι όλα εκείνα, για χάρη των οποίων σκόρπισα τα νιάτα μου και επειδή ακόμα κι όταν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά, με μερικές απλές κινήσεις θα σας ξεβρακώσω των Πειραιώτη ψευτοπρίγκηπα και με απλά και κατανοητά Ελληνικά, θα σας δώσω να καταλάβετε το μέγεθος της κομπίνας, του καραμπινάτου σκανδάλου επιχειρούμενης απαγωγής με...
 ενδεχόμενη πρόθεση βιασμού, της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, από τη σαλοπαρέα των καρχαριών της Τράπεζας Πειραιώς, αντί πινακίου φακής.
Το παλικάρι της φακής λοιπόν, συγγνώμη ο Σάλας της Πειραιώς, βγήκε με νόθα γκουβαρντοσύνη και δίνει 701 ψωροεκατομμύρια για να αγοράσει δύο Τράπεζες, έναντι των βαρβάτων ποσοστών που αναλογούν στο Ελληνικό δημόσιο. Κάνοντας μια μικρή βόλτα στα οικονομικά στοιχεία των Τραπεζών-Θυμάτων, ψαρέψαμε τα στοιχεία εκείνα, που θα λάμβανε υπόψη κάθε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, προ του πειρασμού να υποβάλλει πρόταση εξαγοράς, της .....πλάκας.
Κοντινή Προϊστορία Μετοχικών Κεφαλαίων ΑΤΕ και ΤΤ
Κατά ....σύμπτωση και τα δύο θύματα της απατηλής πρότασης Σάλα, εντός του 2009 ολοκλήρωσαν βαρβάτες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (βλέπε στοιχεία 6α και 6β του παραπάνω πίνακα), συνολικού ύψους +1.426.222.000 €. Από το ποσό αυτό, το Ελληνικό Δημόσιο κατέβαλε το 2009 ζεστό χρήμα, περίπου 1.200.000.000 €, για να καλύψει τη συμμετοχή του στις δύο τράπεζες!!!! Κι ενώ βλέπει ο ψευτόμαγκας ο Σάλας, ότι μόνο για τις αυξήσεις των μετοχικών κεφαλαίων στις δύο Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο έβαλε 1.200.000.000€ μετρητά, κι έρχεται πριν στεγνώσουν οι λογιστικές εγγραφές, για να μας πει τι;;; Ότι δίνει 701.000.000€ για να ....αποκτήσει η εξυπνοπαρέα του τις Τράπεζες-Θύματα απαγωγής και βιασμού.
Όταν το Οικονομικό Επιμελητήριο είναι ή ανίκανο ή υποταγμένο και φύλλο δεν κουνιέται στη βλαχομπανανία, ε!!! όλο και κάποιος γαμήκουλας θα μας ξεφυτρώσει, ζητώντας ικανοποίηση για τη πρόθεσή του να κουνήσει την οικονομία της μπανανόφλουδας. Έτσι λοιπόν!!! Δίνει ο ψευτόμαγκας και αεριτζής 701 εκατ. €, ενώ έχουμε 1,2 δις φρέσκο χρήμα μόνο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Ταμειακά Διαθέσιμα (Ρευστό)
Όλα τα ποσά του πίνακα προέρχονται από τις επίσημες οικονομικές καταστάσεις των δύο Τραπεζών-Θυμάτων (ΑΤΕ και ΤΤ), κλεισίματος της 31-12-2009. Δεν έλαβα υπόψη ενδιάμεσα στοιχεία Α' ή Β' τριμήνου 2010, γιατί ενδιάμεσα, κάθε Τράπεζα που σέβεται τις απάτες της, κάνει πανεύκολα αλχημείες και μαγειρέματα, κυρίως αν προγραμματίζονται εξαγορές.
Για να μας δείξει την ισχυροαποτέτοια του, μας λέει ότι δεν χρειάζεται καν να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς και δεν βγήκε ούτε ένας να τον πλακώσει στις μπάτσες.... Ναρκωτικά πήρε πριν βγει να δώσει συνέντευξη???? Έχει, λέει, τα 701 εκατ. € σε μετρητό, αλλά δεν λέει ο μπαγάσας, ότι θα αποκτήσει τον άμεσο έλεγχο .....1.239.612.000 € μετρητά, από τις εξαγοραζόμενες Τράπεζες-Θύματα (βλέπε στοιχεία 1 του παραπάνω πίνακα).
Πάγια Περιουσιακά Στοιχεία (Ακίνητα, Εγκαταστάσεις, μηχανήματα, Εξοπλισμός)
Αν προσθέσουμε τα ποσά των στοιχείων 2, 3 και 4 του πίνακα βλέπουμε ότι οι δύο Τράπεζες Θύματα (ΑΤΕ και ΤΤ) διαθέτουν σημαντική υπολειπόμενη (αναπόσβεστη) αξία πάγιων στοιχείων, συνολικού (αθροιστικά) ποσού 2.952.694.000€. Όταν ο ΜπαρμπαΝίκος λέει υπολειπόμενη ή αναπόσβεστη αξία, διευκρινίζει στους μη κατέχοντες τη λογιστική τέχνη, ότι η πραγματική αξία των παγίων (ακίνητα, εγκαταστάσεις, μηχανήματα, αυτοκίνητα, εξοπλισμοί κλπ) είναι σε γενικές γραμμές, από διπλάσια έως και πενταπλάσια της αναπόσβεστης λογιστικής υπόλοιπης αξίας. Μιλάμε ότι βάζουν 701 ψωροεκατομμύρια και εκτός των παραπάνω, στοχεύουν σε υπεραξίες πάγιων περιουσιακών στοιχείων, μόνο και μόνο, λόγω ....συγχώνευσης μετά τις εξαγορές, άνω των 3 δις €!!!!!
Χαρτοφυλάκιο (Μετοχές, Αμοιβαία, Παράγωγα)
Εδώ κι αν έχει χοντρή μάσα. Ενώ και 31-12-2009 οι εισηγμένες στο χρηματιστήριο μετοχές ξύνουν πάτο, βλέπουμε ότι οι δύο Τράπεζες-Θύματα, διαθέτουν συνολικά, χαρτοφυλάκιο συνολικού ποσού 7.151.500.000 €, από τα οποία, μετοχές αξίας 6.800.000.000 € είναι ανά πάσα στιγμή ρευστοποιήσιμες. Εδώ το προσδοκώμενο από τη παρέα του Σάλα είναι, ένα χρηματιστηριακό ράλι. Φαντάζεστε τι υπεραξίες θα προκύψουν, με ένα χρηματιστήριο στις 3.000 και άνω μονάδες???? Τσάκα-τσάκα 7 δις € στο τσεπάκι των καρχαριών, που πολλές φορές τους έχω κάνει αφίσα. Δίνουν λοιπόν 701 ψωροεκατομμύρια, με προσδοκώμενο κέρδος 7 δις €, μόνο από τις υπεραξίες μετοχών χαρτοφυλακίου. Σε κάθε περίπτωση ζημιά δεν θα υπάρξει, γιατί είπαμε οι μετοχές ξύνουν πάτο!!!!!
Α ρε Σάλα που σαλεύεις και τις Τράπεζες γυρεύεις.........
Αέρας (άϋλα στοιχεία)
Και οι δύο Τράπεζες-Θύματα, είναι μαγαζιά-γωνία απανταχού Ελλάδος και είναι οι πολύφερνες νύφες για εξαγορά, εδώ και αρκετά χρόνια. Κάποιος αξιόπιστος οργανισμός εκτίμησης, θα πρέπει να οριστεί, μακριά από τα πιράνχας του Παπακωνσταντίνου και του Τζέφρι, για να μάθουμε σε τι ποσό φτάνει η υπεραξία "ΟΝΟΜΑ" των έτοιμων και καθιερωμένων επιχειρήσεων-Τραπεζών. Αν προσθέσουμε και αυτή την εκτίμηση για τον αέρα του ονόματος, καταλαβαίνετε ότι απομακρυνόμαστε ακόμα περισσότερο από τη γελοία προσφορά 701 εκατομμυρίων της ομάδας Σάλα.
Καθαρή Λογιστική Θέση
Η Καθαρή (λογιστική) Θέση μιας επιχείρησης προκύπτει, όταν από το σύνολο του ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ της (Ταμείο+Πάγια+Χαρτοφυλάκιο+Αποθέματα+Απαιτήσεις κλπ), αφαιρέσουμε τα ενεργά στοιχεία του ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ (Υποχρεώσεις+Αποσβέσεις+Ζημίες+Φόροι κλπ).
Βλέπουμε λοιπόν ότι μόνο λογιστικά (που σημαίνει ότι πιο κάτω δεν γίνεται αποδεκτή καμιά αποτίμηση), η ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ των δύο Τραπεζών-Θυμάτων (ΑΤΕ και ΤΤ), είναι την 31-12-2009 συνολικά, 2.585.749.000 €!!!
Το Σαλεμένο θράσος έχει αφετηρία αυτό το ποσό, για αντιστοίχηση με τα ....701 ψωροεκατομμύρια της "προσφοράς Σάλα". Αν προσθέσουμε τις άμεσα προσδοκώμενες υπεραξίες παγίων λόγω συγχώνευσης μετά τις εξαγορές και των χρεογράφων, η εκτίμησή μου, ως οικονομολόγου που σέβεται όσα έχει φάει η κούτρα μου, θα πρέπει να μιλάμε για κόλπο που ξεπερνά τα 20 δις €.
Μη βγει κάποιος κόπανος και πει ότι οι Τράπεζες έχουν και υποχρεώσεις, γιατί δεν μίλησα ούτε για τις απαιτήσεις τους. Η εξέταση αυτών των στοιχείων είναι δευτερεύουσα για το θέμα και μεταξύ τους τα στοιχεία απαιτήσεων-υποχρεώσεων για τις τράπεζες, είναι σε μια σταθερή σχέση αλληλεξάρτησης.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

18 σχόλια

  1. ΄Επεσε πάλι τό press στό δίκτυο!
    Βαρέθηκα ρέ.
    Γιά τίς αλλαξοκωλιές τών τραπεζών
    έχω σχολιάσει δίς.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη το κρατος εδωσε περυσι 1,5 δις για να καλυψει τα προβληματα αυτων των τραπεζων;Διαβαζω οτι πρεπει να ξαναδωσει αλλο 1,5 δις για να καλυψει το τεστ κοπωσεως αυτων των τραπεζων.ΩΡΑΙΑ......!!!καθε χρονο θα δινει το κρατος δισεκατομμυρια για αυτες τις τραπεζες....!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί κανείς δεν επισημαίνει ότι ο Πανταλάκης μέχρι να πάει στην Αγροτική, ήταν στην ουσία το αφεντικό της Πειραιώς ? Τυχαίο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΥΤΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο τεράστιε για την αποτίμηση και την ανάλυση, απορώ γιατί προσλαμβάνει το κράτος συμβούλους για να την κάνει δίνοντας χιλιάδες ευρώ και δεν παίρνει εσένα που τα έχεις έτοιμα... Έλεος επιτέλους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηματιστηριακο ραλλυ χαλαρα!
    Σιγα μην αγορασει η σχεδον χρεωκοπημενη Πειραιως του Σαλλα με 700 εκατομμυρια της ΑΤΕ και τα ΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ειναι δυνατόν με 700 εκ να αγοράζεις ΔΥΟ Τραπεζες, των οποίων η ΑΞΙΑ ειναι πάνω απο 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ???????

    Με ΔΑΝΕΙΚΕΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ βαζεις χέρι σε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!
    Και η Κυβέρνηση παριστάνει τον ανίδεο !?!?!?!!?!?

    Διαφαίνεται χρηματική ροή και ποινικές ευθυνες που θα κάνουν τον Παπακωνσταντίνου και την παρέα, να εξαφανιστει απο προσωπου γης.

    Υ.Γ. Ο προϊστάμενος προθυπουργός εχει καταλάβει τι γινεται ?

    Το ποινικό μερος της υπόθεσης ειναι
    ===================================
    (1) Το ΤΙΜΗΜΑ της εξαγοράς που ειναι εξευτελιστικά μικρό.
    (2) Η σκηνοθεσία του πως προετοιμάζεται η εξαγορά
    (3) Οι περουσίαση παραπλανητικής εικόνας για την αγορά και την οικονομία, κοινώς ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ
    (4) Ο ΤΡΟΠΟΣ που χρηματοδοτήται η (δηθεν) εξαγορά.

    Δεν ειμαστε κατά της εξαγοράς. Αλλά ρε φιλάρα, εαν θελεις να εξαγοράσεις δυο μεγάλες τράπεζες με πολλά στοιχεία Ενεργητικού, καλό Πελατολόγειο και καλές καταθεσεις, και Καθολου Τοξικα ομολογα, τότε ΠΛΗΡΩΣΕ την ΑΞΪΑ τους, οχι με ΔΑΝΕΙΚΕΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ να κάνεις τον ‘καμπόσο” παιδί του κομματικού σωλήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΣΑΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΛΙΑΡΟΠΑΙΔΑ.
    (Συγνωμη κολοπαιδα ηθελα να γραψω).

    ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ .
    (Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΛΑΜΠΡΟΥ) ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΑ ΛΑΜΠΡΟΧΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ.

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ,ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, μη χαίρεστε.
    Οι ΠΑΣΟΚτσήδες είναι γνωστοί για το τουμπεκί που βαράνε όποτε ο αρχηγός τους τους σφίξει λίγο τα ζωνάρια.
    Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στην ουσία ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα. Ιδεολογία του είναι η άλωση τού κράτους από την κομματική του ιεραρχία και η δημιουργία σχέσεων συνενοχής με τους ψηφοφόρους του.

    Το ΠΑΣΟΚ/ΠΑΚ τής δικτατορίας, με σημερινούς πολιτικούς όρους, κινούνταν ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ. Μέσα σε 30 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ μετακινήθηκε στον χώρο τής νεοφιλελεύθερης τουρμποκαπιταλιστικής δεξιάς χωρίς ίχνος σοσιαλδημοκρατικής ιδεολογίας, πιο δεξιά κι από ΝΔ κι από ΛΑΟΣ. Το φοβερό δεν είναι οι οβιδιακές αυτές μεταμορφώσεις, αλλά το ότι από το 1981 και μετά, το ΠΑΣΟΚ κουβαλάει όπου πηγαίνει το 40%-45% του εκλογικού σώματος, το οποίο το ακολουθεί βρέξει-χιονίσει.

    Συνεπώς, ό,τι κι αν λένε για να ξεθυμαίνουν οι διάφοροι ΠΑΣΟΚτσήδες, όταν χρειαστεί συντάσσονται πίσω από τον αρχηγό, όποιος κι αν είναι αυτός. Και όχι μόνο αυτό. Αν ο αρχηγός τους αποφασίσει ότι από αύριο θα πρέπει να κυκλοφορούμε όλοι γυμνοί με μια κουταλιά μαρμελάδα στη μύτη, οι ΠΑΣΟΚτσήδες όχι μόνο θα το κάνουν αγόγγυστα, αλλά θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι είναι καλό για όλους μας να κάνουμε αυτό που λέει ο αρχηγός τους: είναι οικολογικό, οικονομικό, δεν ξοδευόμαστε για ρούχα, τα οξέα φρούτων τής μαρμελάδας κάνουν καλό στο δέρμα, κλπ.

    Γι’αυτό και το ΠΑΣΟΚ θα βγαίνει ΠΑΝΤΑ στην κυβέρνηση αυτής της χώρας, με ελάχιστα διαλείμματα, έτσι για να τηρούνται τα προσχήματα δημοκρατικότητας. Όταν η ΝΔ απογοήτευσε τους ψηφοφόρους της, αυτοί της γύρισαν την πλάτη. Σε 5 χρόνια έχασε το 10%-11% του εκλογικού σώματος, το 25% τής εκλογικής της δύναμης, γιατί οι ψηφοφόροι τής ΝΔ είναι κατά βάση ελεύθεροι άνθρωποι______________

    Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ με
    το ΠΑΣΟΚ. Eίναι ΖΩΑ ΑΠΟΚΤΗΝΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΡΥΠΙΑ.

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ (και ειναι αμετρητες )ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΛΗΞΕΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΑ ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΗΡΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΤΗΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΤΖΟΧΑΤΖΑΡΑΙΑΟΥΣ,ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΥΣ,ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ,ΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ ΚΤΛ...ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΩΝ.

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΛΛΑ 300 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΛΑ-ΡΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΤΖΙΔΗΚΕΣ ΕΞΑΓΟΡΕΣ.

    ΕΔΩ ΛΕΦΤΑ ,ΕΚΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΟ.

    ΒΡΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΑΤΕ-ΤΤ:
    ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ , ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΣΑΛΛΑΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΟ. ΑΥΡΙΟ Ο ΣΑΛΛΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    Η ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΤΕ-ΤΤ, Ή ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ , ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί κανεί δεν επισημαίνει ότι ο Πανταλάκης πριν πάει Διοικητής στην Αγροτική, ήταν στην ουσία το αφεντικό της Πειραιώς ?

    Πολλοί από τότε συζητούσαν ότι επίκειται το deal, άσχετα με μνημόνια και συγκυρίες. Και τέλως πάντων, δεν πρέπει σε αυτή τη φάση των συζητήσεων, να απομακρυνθεί για το ”νόμιμο και ηθικόν” της υπόθεσης ?

    Αστειεύομαι βέβαια.
    Αυτά δεν γίνονται στη ”Δημοκρατική Παράταξη”.@=!=#$$$$%
    Το ωραίο όμως είναι ότι κάποιες εταιρίες που θα εμπλακούν στις αποτιμήσεις των τραπεζών, θα βγάλουν χοντρά λεφτά, από το πουθενά. Αυτές είναι στρατηγικές. Μια εξαγγελία – φούσκα και κονομήσαμε.
    ΠΑΣΟΚ – Μεγάλο σχολείο !!!!!

    Εκείνος, ο νέος δοσίλογος,
    ο προπαγανδιστής του ΠΑΣΟΚ,
    ο από τα αριστερά προερχόμενος
    ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
    να δούμε τι λέει για όλο αυτό το ξεπούλημα….

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΑΙΠΕΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O ΣΑΛΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝ-ΑΝΤΟΝΙΟ-ΣΑΜΑΡΑΣ (νδ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ (λαος)ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΤΗΝ ΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΤ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά, μη χαίρεστε.
    Οι ΠΑΣΟΚτσήδες είναι γνωστοί για το τουμπεκί που βαράνε όποτε ο αρχηγός τους τους σφίξει λίγο τα ζωνάρια.
    Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στην ουσία ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα. Ιδεολογία του είναι η άλωση τού κράτους από την κομματική του ιεραρχία και η δημιουργία σχέσεων συνενοχής με τους ψηφοφόρους του.

    Το ΠΑΣΟΚ/ΠΑΚ τής δικτατορίας, με σημερινούς πολιτικούς όρους, κινούνταν ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ. Μέσα σε 30 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ μετακινήθηκε στον χώρο τής νεοφιλελεύθερης τουρμποκαπιταλιστικής δεξιάς χωρίς ίχνος σοσιαλδημοκρατικής ιδεολογίας, πιο δεξιά κι από ΝΔ κι από ΛΑΟΣ. Το φοβερό δεν είναι οι οβιδιακές αυτές μεταμορφώσεις, αλλά το ότι από το 1981 και μετά, το ΠΑΣΟΚ κουβαλάει όπου πηγαίνει το 40%-45% του εκλογικού σώματος, το οποίο το ακολουθεί βρέξει-χιονίσει.

    Συνεπώς, ό,τι κι αν λένε για να ξεθυμαίνουν οι διάφοροι ΠΑΣΟΚτσήδες, όταν χρειαστεί συντάσσονται πίσω από τον αρχηγό, όποιος κι αν είναι αυτός. Και όχι μόνο αυτό. Αν ο αρχηγός τους αποφασίσει ότι από αύριο θα πρέπει να κυκλοφορούμε όλοι γυμνοί με μια κουταλιά μαρμελάδα στη μύτη, οι ΠΑΣΟΚτσήδες όχι μόνο θα το κάνουν αγόγγυστα, αλλά θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι είναι καλό για όλους μας να κάνουμε αυτό που λέει ο αρχηγός τους: είναι οικολογικό, οικονομικό, δεν ξοδευόμαστε για ρούχα, τα οξέα φρούτων τής μαρμελάδας κάνουν καλό στο δέρμα, κλπ.

    Γι’αυτό και το ΠΑΣΟΚ θα βγαίνει ΠΑΝΤΑ στην κυβέρνηση αυτής της χώρας, με ελάχιστα διαλείμματα, έτσι για να τηρούνται τα προσχήματα δημοκρατικότητας. Όταν η ΝΔ απογοήτευσε τους ψηφοφόρους της, αυτοί της γύρισαν την πλάτη. Σε 5 χρόνια έχασε το 10%-11% του εκλογικού σώματος, το 25% τής εκλογικής της δύναμης, γιατί οι ψηφοφόροι τής ΝΔ είναι κατά βάση ελεύθεροι άνθρωποι______________

    Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ με
    το ΠΑΣΟΚ. Eίναι ΖΩΑ ΑΠΟΚΤΗΝΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚ $$$$$$$$$$$$$$$...OLE !!!

    Υπήρξε παιχνίδι με τις μετοχές της Πειραιώς πριν γίνει η πρόταση για την εξαγορά;;;
    Ίσως είναι μία άκρη για να βρούμε τα κίνητρα του “εγκλήματος”.
    Αν και υπάρχουν άλλοι τρόποι λιγότερο φανεροί να βγάλουν λεφτά.

    Καθόλου αθώα η όλη ιστορία. Ο Σάλας για να δικαιολογήσει την πρόταση του προέβλέψε ανάκαμψη της οικονομίας, λέγοντας ότι τα μέτρα του μνημονίου είναι πολύ αποτελεσματικά.

    Κάποτε έλεγε ότι το Χρηματιστήριο θα φτάσει στις 6000 μονάδες…

    PASOK - ΣΑΛΛΑΣ $$$$$$$$$$$ - ΟΛΕ !
    0ι εργαζόμενοι της ΑΤΕ και οι αγρότες αγόρασαν μετοχές με 7 Ε. …ο Μίστερ Σαλλας ..με 0,4 ..αυτό ονομάζεται… μπιζναρα … η ελληνικό κομπολόι.

    Άντε ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΜΙΜΗΠΛΗΚΤΟΙ Παναγιωτακόπουλοι πεστε τα πράγματα με το όνομα τους.
    Μην βγάζεις από το κάδρο τον γιωργάκη.
    Αυτός είναι ο αρχη-νεοφιλελεύθερος.
    Αυτός τους έφερε, αυτός τους έδωσε πόστα και υπογραφή, δεν τα πήραν μόνοι τους.

    Αυτό το απίστευτο αμερικανοειδές είχε δείξει το ποιόν του, όταν έβαλε βουλευτές στο πασοκ τον μάνο και ανδριανόπουλο.
    Δεν τους ξαναχρησιμοποίησε η ΝΔ και τους εξέλεξε βουλευτές το νεοπασοκ του giorgo.
    Μην τα ξεχνάμε αυτά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όποιος έχει τραπεζικό λογαριασμό στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και αφήνει ακόμα τα λεφτά του εκεί είναι εγκεφαλικά ανάπηρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αχαχαχα
    Τι πλακα εχετε ρε
    Αυτα τα οικονομικα που τα σπουδασατε ρε οικονομολογοι των blogs?
    "δημοσιογραφοι" οι ανθρωποι που ξερουν τα παντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση