GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Από σήμερα εγώ είμαι ο ... Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ! Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος



-Από σήμερα εγώ είμαι ο ...Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ!
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

23 σχόλια

  1. Προς τους 160 βουλευτές του Παπανδρέου που ψήφισαν το νόμο-ΧΑΣΑΠΗ γα το ασφαλιστικό:

    ΕΑΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΣΑΣ.

    Να δώ με τί μούτρα θα εμφανιστείτε στις παραλίες αυτο το καλοκαίρι.

    Για καλό και για κακό, πάρτε μαζί και το σεκιουριτά, τουλάχιστον να σας σκουπίζει τα γιαούρτια από τα μούτρα σας και να αποκρούει τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μητσοτάκης πρέπει ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να διωχθεί κλωτσηδόν από τη Νέα Δημοκρατία, τη στιγμή που η κόρη του πάει να κάνει κόμμα εναντίον της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας.
    Επίτιμος "πρόεδρος" ή επίτιμος "εφιάλτης";
    Τί κάθεσαι και τον κοιτάς και εσύ ρε Σαμαρά;
    Κότα είσαι σαν τον Κ.Κ.;
    Kαθόσαστε όλοι σούζα όλοι στην Αγία Οικογένεια;
    Η Μαφία είναι και φοβάσαι μή σου στείλουν τίποτε μπράβους να σου σπάσουν τα γόνατα;
    Τί θα σου κάνουνε χειρότερο από αυτό που ήδη σου κάνουνε με τα κανάλια τους;
    Ντροπή.
    Δεν φοράς παντελόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ
    δε θέλατε τα δικά μου ελαφρά μέτρα.Δε θέλατε πάγωμα μισθών και 2 μονάδες πάνω το φπα.θέλατε σοσιαλισμό

    φάτε τώρα μαλάκες σοσιαλιστικό γαμήσι.Γιατί εγώ όταν σας παρακάλαγα λίγο να μειώσουμε το έλλειμα μου λέγατε μαλακίες...δε θέλατε μια ψιλολιτότητα,,,,θέλατε σοσιαλισμό

    φάτε τώρα τον ρανταπλαν......καλά να πάθεε....και αν το ξαναθελήσετε θα είστε αξιοι της τύχης σας.....

    τα χαδακια τα δικά μου σας ενοχλούσαν......φάτε τώρα το γαμήσι του πανηλίθιου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΦΑΥΛΟΣ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ , 5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΥΠΟΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΕΡΓΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ...ΕΧΕΙ ΧΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΑΡΑ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ .

    ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΗ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.
    ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΕ ΤΙ ΛΟΥΚΙ ΠΕΣΑΤΕ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα μπορουσε να λεει:
    TI MAΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λούλης πού είναι?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάγκες: Δεν έχει καθόλου δουλειά, η κατάσταση δε πάει άλλο. Κοντεύουμε να τρελαθούμε από τα χρέη στο Δημόσιο, στα Ταμεία, και σε όλα τα κωλοχανεία τους.
    Τους βλέπω, και μούρχεται να πάρω φόρα, και όποιον πάρει ο χάρος.

    Έχω παιδί στην επαρχία,που σπουδάζει, και το ξέχασα. Ούτε που είναι ξέρω, ούτε τι κάνει.
    Λεφτά δεν κυκλοφορούν στην αγορά, ούτε για πλάκα.

    Εδώ είναι τα προβλήματα... και όχι όλοι αυτοί οι βολεμένοι στη πλάτη του καμπούρη.

    Μη μας τους δείχνετε συνέχεια, γιατί θα κάνουμε καμία τρέλα... και θα τους πάρει ο διάολος.

    Μαγαζάτορας (προς το παρόν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ , ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟΙ?ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ? ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ?ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ.ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Θα μπορούσε να λέει...

    ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ πασόκε ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
    ΕΤΣΙ ειστε εκ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΟΛΟΙ ;;

    Ακόμη και ο Πολυζωγόπουλος είπε οτι για να επιτευχθούν οι στόχοι του μνημονίου θα πρέπει να κατέβει ο χριστός επι της γης και ο Παναγόπουλος έχει ήδη έτοιμη την πανηγυρική ανακοίνωση για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης με τους εργοδότες.

    Ο αθεόφοβος θα βάλει την υπογραφή του για αυξήσεις της τάξης του 1% !!!! όταν ο πληθωρισμός τρέχει στο 5% και όταν η εργατική νομοθεσία έχει γίνει σουρωτήρι απο τα εργασιακά μέτρα του ΓΑΠ.

    Μάλιστα ο κυριος αυτός όταν ο Καραμανλής τόλμησε να κάνει ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο- χάδι όπως αυτό της Πετραλιά, ωρύοταν για την αντιασφαλιστική λαίλαπα της δεξιάς.
    Εχει όμως ο καιρός γυρίσματα…

    - Νομικοι υπαρχουν σε αυτο τον τοπο, να ξεκινησουν τις αγωγες και ο,τι αλλο χρειαζεται μπας και ξεβρωμισουμε καμια φορα;
    Γιατι αν περιμενουμε απο τους συνδικαλιστες, σωθηκαμε…

    Το ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ της ΓΣΕΕ - ΠΑΣΟΚ
    δεν έχει όρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 02 Ιουλ 2010 1:45:00 μ.μ.

    ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝ ΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤ
    ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΕΝΩ
    1)θα μπορουσε το έλλειμα να το κρατήσει στο 9% μη βγαζοντας έσοδα απο ημιυπαίθριους και να μην εβαζε το εξοπλιστικο φετος που θα πληρωνε μετα απο 5 χρονια
    2)θα μπορούσε να συνεχχίζει την ευνοια του μπαροζο οπως είχε η ισπανια και η πορτογαλλια που πανε απο υποβάθμιση σε υποβάθμιση αλλα έχουν τη στήριξη της ευρωπης
    3)θα μπορούσε να μη ζητήσει απο τη μερκελ το δντ.....και μη μου πείτε ότι έκανε μπλόφα ο παμυβλακας που δεν ξέρει ότι όταν οδηγας ποδηλατο δεν αλλάζεις αλυσίδα ή οτι η εγνατια έχει παραδοθεί
    4)θα μπορούσε το τ+3 να μην το κάνει τ+10
    5)θα μπορούσε να μη δυσφυμεί τη χώρα του στους δανειστες της


    επίσης θέλω να δηλώσω δημόσια συγγνώμη που για πρωτη φορά στήριξα το γιωργάκη στις εκλογες.....ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ.....Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ ΠΕΡΙΣΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ.ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΟΠΩΣ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΟΓΑΛΛΙΑ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ....
    2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ....Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΔΝΤ......ΝΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΤΕΣ ΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ......ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΝΤ

    ΟΠΠΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΣ ΠΑΕΙ.....ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΓΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτή είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες !! Οποίος λέει τόσο καλά ψέματα για την θωρακισμένη οικονομία ,το μαξιλάρι των 30 δις ,το 3% έγινε 6% μπορεί και 8% έλα όμως ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ 14% , τα κρυφά χρέη των νοσοκομείων ,φυσικά και θα ξεφεύγει αρκετό χρόνο και αγαπημένος και ο πιο κατάλληλος θα είναι !!
    Ο χρόνος όμως κάποτε τελειώνει και όλα φανερώνονται όπως τώρα !!
    ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ !!
    Ζούσανε καλύτερα (με δανικά )κανένας δεν έκανε τίποτα (όπως και ο Καραμανλής).
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΠΟΛΥ , ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΝΑ ΤΑΪΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΣΤΩ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ
    === ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΧΑΟΣ === ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΘΥΜΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ ΜΠΟΥΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαπουνόπερα παραπλάνησης…
    με άπλυτα και βρομόνερα...

    Θα μας παρουσιάσει λέει το ΠΑΣΟΚ από Σεπτέμβρη το κοινωνικό του πρόσωπο. Τώρα βλέπουμε τη …σκοτεινή πλευρά του πράγματος!

    Προφανώς έτσι είναι αυτό το κόμμα, με τις εποχές του. Άνοιξη και καλοκαίρι το πιάνουν τα «νεοφιλελεύθερα». Αντιθέτως το φθινόπωρο και το χειμώνα του βγαίνει το «σοσιαλιστικό»!

    Έτσι λοιπόν θα επιδείξει με τα πρωτοβρόχια άπλετη κοινωνική ευαισθησία, που όμως δε θα αφορά – όπως διευκρίνισε ο πρωθυπουργός – μισθολογικά θέματα. Με λίγα λόγια, όση ευαισθησία θέλετε, αλλά …στο τσάμπα.

    Μάλλον θυμήθηκαν ότι έχουν και δημοτικές εκλογές τον Οκτώβρη και προσπαθούν από τώρα να βρουν πώς θα ξεγελάσουν τον κόσμο. Έλα όμως που είναι δύσκολο να …ξεχαστεί η πολιτική τους μέσα σε λίγους μήνες.

    Ιδίως όταν στην ανέχεια, στην ανεργία, στα λουκέτα, στη μείωση μισθών και συντάξεων, στην εξαφάνιση της κρατικής πρόνοιας θα «σκάσει» και μια ακρίβεια χωρίς προηγούμενο.

    Όλο αυτό το διάστημα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κάνει διανομή ρόλων («casting», όπως λένε και στο Χόλυγουντ)…

    Ποιος άραγε θα είναι (αυτή τη βδομάδα) ο κακός που θα προτείνει συλλογικές συμβάσεις με μηδενικές αυξήσεις; Ο Πεταλωτής; Ο Λοβέρδος; Ο Παναγόπουλος;

    Πώς θα εκτελεστεί τελικά το προσχεδιασμένο έγκλημα; Με υπογραφή ανάλογης σύμβασης; Πριν την υπογραφή σύμβασης; Με προεδρικό διάταγμα; Με δικαστική απόφαση;

    Αν νομίζουν όμως ότι οι εργαζόμενοι πρόκειται να καθίσουν να δουν τη σαπουνόπερα, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Θα τους πάρουν όλους «αμπάριζα» χωρίς να νοιάζονται ποιον ακριβώς …ρόλο ερμήνευσαν.

    Όλοι μαζί θα παραλάβουν το αντιλαϊκό «Όσκαρ» και να είναι βέβαιοι ότι αυτή η απονομή δε θα έχει χειροκροτήματα και επευφημίες.
    Άλλα πράγματα θα έχει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καθε μερα Δευτερα εως Παρασκευη, ραντεβου στις 8 στο πορνοκαναλο του πασοκ το MEGA, με τον λοβερδο να κλαιει για 5 λεπτα και μετα για 5 λεπτα να λεει οτι θα παραιτηθει.

    Καποιες φορες παιζει επαναληψη προηγουμενης ημερας αλλα που να το καταλαβεις..

    Ο ρολος του καθε μερα ο ιδιος ειναι, ουτε τα λογια δεν αλλαζει ο σιχαμερος θεατρινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα μπορουσε να λεει κοιτατε ενα μαλακα που ψηφισανε τα ζωα,οι αχρηστοι ελληνες οι ανημποροι να εκδιωξουν τους ανικανους και ψευτες.Ελληνα ραγια κτσε σ;αν βλακας και νοιωσε σιγα-σιγα την ψωλαρα μεσα σου.Επειδη εινα πρασινη σου αρεσει και δεν αντιδρας,οταν μετα απο λιγους μηνες θα νοιωσεις τον πονο ΜΗΝ διαμαρτυρηθεις μαλακα γιατι θα ειναι πια αργα.Με τη συμπαρασταση των λαμογιων ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ που επιτηδες μαζευουν ελαχιστους και προβατακια στις πορειες ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ κανει οτι γουσταρει.Που ειναι οι σπουδαστες,φοιτητες και αλλοι καθημερινα διαμαρτυρομενοι επι Ν.Δ?Μηπως αυτοι εξαιρουντε απο τα μετρα? οχι αλλα και αυτοι γουσταρουν πρασινο πηδημα.Τα μαμοθρεφτα και πισογλεντακια σημερινα νειατα,ΟΧΙ ΟΛΟΙ,αυτοι που κανουν τους μπροσταρηδες του κωλου αν χαστουκιθει κανενα μαλακισμενο του συναφιου τους.Ελληνες μαλακες ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 02 Ιουλ 2010 1:45:00

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΧΟΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑΣΟΥΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΥΛΑΚ Η ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΑΛΛΑ ΖΗΛΕΨΕΣ Τ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΠΕΣ ΠΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΧΟΛΕ ΠΕΙΣΘΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.
    ΚΑΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η ΘΑΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ.

    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΕ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. “Aπεσύρθη η τροπολογία υπέρ των χαμηλοσυνταξιούχων”

    Ντροπή.
    Στήνουν στον τοίχο τους χαμηλοσυνταξιούχους!
    τους απόμαχους της ζωής, αυτούς που δε μπορούν να αντιδράσουν.

    Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να χαρακτηρισθεί αυτή η κυβέρνηση.
    ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

    …θα δημιουργούσε νέες αποκλίσεις στα δημοσιονομικά….
    Ρε τι λεει ο Χατζηαβατης;
    Οι πρωτες π@@ες που βγαινουν με 21 χρονια σε προωρη συνταξη με 2100 ευρω αντιθετα θα βοηθησουν τον προυπολογισμο να κλεισει σωστα; Μαυραγοριτες συνειδησεων, αισχροκερδεις κωλοτουμπες…

    Εδω παραδωσανε την χωρα σε οποιον θελει να ξαναγορασει τα χρεη της,τους χαμηλοσυνταξιουχους θα λυπηθουν;

    ΚΑΙ γαμημένοι οι Πασόκο-Υπουργοί και καμαρώνουν !!
    φτού, με χοντρη πράσινη χλαπάτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Θα μπορούσε να λέει..."ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΩ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ:
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα μπορούσε να λέει: Όπως βλέπετε η νδούλα έχει και πιό ηλιθιόφατσες σπό τη δική μου. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν αρκετά!
    Αρκετά με τις οικονομικές αναλύσεις, αρκετά με τις δημοσιονομικές προσαρμογές, αρκετά με τα στοιχεία, αρκετά με τις ενέργειες, αρκετά!
    Βαρέθηκα να διαβάζω και να προσπαθώ να καταλάβω ,τι στα κομμάτια προσπαθεί ο κάθε ένας να πει ή να εννοήσει.
    Βαρέθηκα να διαβάζω για να μάθω και βαρέθηκα να διαβάζω για να με “μάθουν”.
    Δεν θέλω να μάθω άλλα.Δεν φτάνει το μυαλό μου.
    Εκατουρήθην για ιδεολογίες, “ενεργήθηκα” για τα συστήματα, τα κομματικά και της αγοράς.
    Ανύπαρκτη η δικαιοσύνη, απόντες οι Πανεπιστημιακοί, κρυμμένοι οι “ταγοί”, υποταγμένοι οι συνδικαλιστές, κλαίουσες “παρθένες” οι κοινοβουλευτικοί.
    Κάποιες στιγμές και η Αγία Γλώσσα μας είναι φτωχή…
    Ο Τόπος, η Χώρα , η Πατρίδα μας δέχεται την πιο βρώμικη επίθεση, εδώ και πολλά χρόνια και εμείς ασχολούμαστε με δηλώσεις, κωλόχαρτα, γεύματα εργασίας, επιτροπές και την “αυτή” του Μέσι…

    Ρε, δεν πάμε στον γεροδιάολο, όλοι μαζί, πριν μας στείλουν οι προδότες;
    Τι στα κομμάτια περιμένουμε επιτέλους;
    Τι στο διάολο φοβόμαστε;
    Ποιον στα κομμάτια φοβάστε, ρε;
    Τι φοβάστε; Ότι θα μας λείψουν τα κωλόχαρτα με τις αψίδες και τις γέφυρες;
    Ποιον φοβάστε και κωλώνετε; Τον γιο της Μαργαρίτας ή την Φράου των Ούννων;

    Όλοι μαζί, δεν κάνουν ούτε μιά τρίχα από τα απόκρυφα των γιων μου.
    Δεν μας φοβούνται, μας τρέμουν.
    Τρέμουν μην ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και τους πάρει ο διάολος τον πατέρα.
    Ξυπνήστε πια!
    Τι περιμένετε; Εντολές; Δεν είστε, ρε εσείς, προδότες και δωσίλογοι να περιμένετε εντολές από αρχηγούς. Δεν είστε ρε μικροί και ανήμποροι! Αυτοί είναι! Και μικροί και ανήμποροι!
    Αει στα κομμάτια! Βαρέθηκα και να βρίζω!
    Ξυπνάτε!

    ΣΒΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ/ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Θα μπορούσε να λέει..."

    Τα άκουσε ο Τσοχατζόπουλος στην πτήση από το Μόναχο

    O Άκης Τσοχατζόπουλος αναχώρησε μόνος του χθες από το Μόναχο για την Αθήνα με τη πτήση της Aegean (LH 5918) στις 17.45 τοπική. Ο τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ κατέφθασε τελευταίος στη Πύλη 40 του Terminal 2 ώστε να έχουν επιβιβαστεί όλοι οι επιβάτες της πτήσης και κατά ...
    συνέπεια να αποφύγει την οπτική επαφή με αυτούς.

    Για κακή του τύχη όμως, η Πύλη δεν είχε ανοίξει και οι περισσότεροι επιβάτες που περίμεναν στην ουρά ήταν Έλληνες. Φυσικά ο τέως υπουργός δεν πέρασε απαρατήρητος και οι Έλληνες άνοιξαν μεταξύ τους πηγαδάκια ανταλλάσσοντας εκφράσεις «ούτε να τον φτύσεις δεν αξίζει», «να μας φέρει πίσω τα λεφτά μας» κλπ.

    Όταν άνοιξε η Πύλη, ο κ. Τσοχατζόπουλος παρέκαμψε επιδεικτικά την ουρά και επιβιβάστηκε στη θέση Business Class. Ωστόσο τα επικριτικά σχόλια από τους εξοργισμένους πολίτες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια όλη της πτήσης κάνοντας μαρτύριο την πτήση της επιστροφής για τον τέως υπουργό. οι συνεπιβάτες του κ. Τσοχατζόπουλου δε σταμάτησαν ούτε στιγμή τις επικρίσεις και ήταν ιδιαίτερα οργισμένοι μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι σε τραπεζικό λογαριασμό του Αντώνη Κάντα, πρώην αναπληρωτή Γεν. Διευθ. Εξοπλισμών του υπ. Εθνικής Άμυνας και συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκε έμβασμα που κατατέθηκε από τον Πρόδρομο Μαυρίδη (διαχειριστής των μαύρων ταμείων της Siemens Hellas).
    Πάντως κρίνοντας από τις ελάχιστες αποσκευές του, το ταξίδι του κ. Τσοχατζόπουλου στο Μόναχο πρέπει να ήταν ιδιαίτερα σύντομο!

    http://www.newsbeast.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση