GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ το ελληνικό κράτος...

Από τον Δημήτρη Τερζή http://selidodeikths.blogspot.com/ Η μητέρα μου εδώ και μερικούς μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο στο ήπαρ. Ακολούθησε θ...

Από τον Δημήτρη Τερζή
http://selidodeikths.blogspot.com/
Η μητέρα μου εδώ και μερικούς μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο στο ήπαρ. Ακολούθησε θεραπευτική αγωγή με καυτηριασμό στο νοσοκομείο Κωνσταντοπούλειο - Αγία Όλγα της Ν. Ιωνίας. Σήμερα, είχε κανονίσει ραντεβού για μία ακόμα θεραπεία.
Μόνο που αυτή η θεραπεία δεν έγινε και είναι άγνωστο πότε θα γίνει, μιας και το νοσοκομείο δεν διαθέτει τα απαραίτητα υλικά για τη θεραπεία.
Στην ερώτησή μας, πότε θα τα έχει, η απάντηση...
 ήταν, "ίσως την επόμενη εβδομάδα".
Η μητέρα μου και άλλοι 24 καρκινοπαθείς που περίμεναν να κάνουν ανάλογη θεραπεία, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο έλεος του "ίσως". Και ρωτάω ευθέως.
- Εγκληματεί ή όχι αυτή τη στιγμή το ελληνικό κράτος όταν αφήνει τους πολίτες τους χωρίς την επιβεβλημένη θεραπεία τους;
- Πρέπει να συρθούν στα δικαστήρια και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι αυτής της εγκληματικής αμέλειας ή όχι;
- Είναι υπόλογο το ελληνικό κράτος απέναντι στην Υγεία των ασφαλισμένων του ή όχι;
- Μπορεί κάποιος από αυτά τα καρεκλοκένταυρα γουρούνια που σαπίζουν στις καρέκλες των υπουργείων και αποφασίζουν που θα διαθέσουν χρήματα, να μου εγγυηθεί για το αν η κατάσταση της μητέρας μου και των άλλων ασθενών θα χειροτερέψει ή όχι, ως συνέπεια της ηλιθιότητάς τους και της εγκληματικής αδιαφορίας τους;
- Λειτουργώ υπό συναισθηματική φόρτιση και ίσως με πείτε λαϊκιστή αλλά δεν με νοιάζει. Στην κατάσταση που έχει φτάσει αυτό το κράτος, φτάνω στο σημείο να καταραστώ όλους αυτούς που παίζουν με τις ζωές των πολιτών. Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ!

5 σχόλια

  1. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Η ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχως καποιοι εγιναν πλουσιοι στις πλάτες των καρκινοπαθών (φαρμακοβιομηχανιες - γιατροι - φαρμακοποιοι - προμηθευτές - επιορκοι πολιτικοί) αυτοι εφαγαν τα λεφτα και σκοτωνουν τους καρκινοπαθεις σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμη, έτσι δείχνουμε ότι κατεβάσαμε τις δαπάνες της υγείας. Τι απατεώνες θεέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και είμαστε ακόμη στην αρχή του δράματος πριν τη φρίκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγκληματική αδιαφορία στην Χαλκίδα από καρκινογόνο νερό με ευθύνη Μπιρμπίλη και Ξενογιαννακοπούλου

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΚΟΒΙΤΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ...ΟΙΚΟΛΟΓΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ

    Στην Χαλκίδα και στον Δήμο Μεσσαπίων το νερό κόβεται επειδή δεν είναι καθαρό και έχει μέσα εξασθενές χρώμιο! Πόσο καιρό το φωνάζουμε αυτό κ.Μπριμπίλη και κ.Ξενογιαννακοπούλου; Και είστε υπουργοί που θέλετε να σας λέμε πετυχημένους; Μια ολόκληρη πόλη δεν έχει νερό επειδή είναι καρκινογόνο από την ΛΑΡΚΟ και τις άλλες εταιρείες και δεν έχει γίνει τίποτα για να μπούνε σωλήνες και να μεταφέρουν το νερό από άλλες περιοχές;

    Εδώ μιλάμε για οικολογικό έγκλημα που δεν ενδιαφέρει κανέναν και αφήνουν τους πολίτεςανενημέρωτους.
    Το νερό θα είναι διαθέσιμο μόνο 6 ώρες την ημέρα σε κάθε περιοχή κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνεις τίποτα παρά μόνο συγκεκριμένες ώρες. Αλλά φταίνε οι κάτοικοι που δεν μαζεύονται να πάνε έξω από το σπίτι της Μπιρμπίλη και της Ξενογιαννακοπούλου με ένα παγουρακι να της βάλουν με το ζόρι να πιούνε το νερό με το εξασθενές χρώμιο και να κόψουν το νερό τους για 18 ώρες. Να δούνε πόσο όμορφα περνάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση