GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ N.E. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ «Σε μία εποχή που οι Έλληνες βιώνουν την πολύ κακή κατάσταση της οικονομίας, την στιγμ...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΡΑΚΟΥΛΗ
ΠΡΟΕΔΡΟ N.E. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

«Σε μία εποχή που οι Έλληνες βιώνουν την πολύ κακή κατάσταση της οικονομίας, την στιγμή που η ανεργία μαστίζει κυρίως τους νέους, συμπληρώνονται 36 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα μας.
Στις 25 Ιουλίου 1974 ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό ζητώντας από τους...
πολίτες να επιδείξουν πολιτική ωριμότητα τις δύσκολες εκείνες ώρες… Τους καλούσε σε ένα παλλαϊκό ξύπνημα από την επταετή νύχτα της δικτατορίας.
Σήμερα η Ελλάδα περνά ξανά δύσκολες ώρες. Οι πολίτες είναι παγιδευμένοι στην οικονομική ύφεση και τα σκληρά μέτρα της Κυβέρνησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του ΠΑΣΟΚ… Τους ρίχνουν ξανά σε λήθαργο, τους κοιμίζουν ξανά στη νύχτα των ψεμάτων τους. Τους στερούν και πάλι την ελευθερία και τα δικαιώματά. Το δικαίωμά τους να ζουν αξιοπρεπώς, να δουν τα παιδιά τους να προκόβουν, το δικαίωμά τους να απολαύσουν τους κόπους πολλών χρόνων σκληρής δουλειάς. Τους έβαλαν ξανά στη «φυλακή». Τη «φυλακή» της «τρόικας» και της ανέχειας.
Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έλεγε μέχρι χθες για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας: «Οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε τις κατακτήσεις του λαού και να συμβάλλουμε στην προοδευτική εξέλιξη του πολιτικού μας συστήματος».
Σήμερα, έχει παραδώσει τη διακυβέρνηση της χώρας στους δανειστές της.
Τριάντα έξι χρόνια μετά, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τους ήρωες του αντιδικτατορικού αγώνα. Ούτε να ξεχάσει ποτέ τους νεόκοπους εχθρούς του λαού».

6 σχόλια

  1. pios eunarxhs re skatomiale aytos poy estyle ejjoria sta jeronnhsia ellhnes aytos poy poylhse th kypro aytos poy toy piasan to kolo oi amerikanoi pios eunarxhs re joano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιοσ εθναρχησ ρε ξοανο αυτοσ που στελνε εξορια ελληνεσ αυτοσ που πουλησε τη κυπρο πως γυνεται στην ελλαδα ολοι οιπροδοτεσ και δοσυλογοι να γυνινται εθναρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την δολοφονία Τεμπονέρα ρε παλληκάρι που σκίζεσαι για την Δημοκρατία και για τις στρατιές Λάππα , πότε θα μιλήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δημοκρατία αποκαστάθηκε από τον γνωστό Τριανταφυλλίδη. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χαίρεσαι τον Εθνόρχη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poios ethnarxis re malakismeno? gia poia dimokratia milas? o prokatoxos sou o kalampokas de skotose sta meri sou to niko temponera? pou eisastan ston antidiktatoriko? mipos stin eat-esa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση