GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεκτείνονται τα μέτρα σωτηρίας των Τραπεζών...

Την επέκταση των μέτρων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας για τη διάσωση τραπεζών τους που αντιμετωπίζουν χρηματοπιστωτικά προβλήματα, ενέκρ...

Την επέκταση των μέτρων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας για τη διάσωση τραπεζών τους που αντιμετωπίζουν χρηματοπιστωτικά προβλήματα, ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λίγες ώρες προτού δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τεστ αντοχής στα οποία...
 υποβλήθηκαν τράπεζες της ΕΕ.

Η Επιτροπή «επέκτεινε έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2010 την έγκρισή της (...) για τα ισπανικά μέτρα ανακεφαλοποίησης υπέρ του τραπεζικού τομέα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκτελεστικού οργάνου της ΕΕ.
Η Κομισιόν ενέκρινε επίσης την επέκταση των πορτογαλικών μέτρων τραπεζικών εγγυήσεων και ένα παράλληλο σύστημα για ανακεφαλαιοποίηση, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Εκπρόσωπος της Κομισιόν διευκρίνισε πάντως ότι η απόφαση αυτή δεν σχετίζεται με τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τεστ αντοχής. «Η επιλογή του χρόνου για αυτό δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τη δημοσιοποίηση των stress tests αργότερα σήμερα», δήλωσε ο Τζόνοθαν Τοντ.

3 σχόλια

  1. Χθες, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ προχώρησε αυτεπαγγέλτως στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του, λόγω της συμμετοχής του στην πολυπληθή ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων (όχι αθλητικών συντακτών) που παρακολούθησαν το Μουντιάλ, «καλεσμένοι» της Τράπεζας Πειραιώς
    σε υπερπολυτελές 10ήμερο ταξίδι 600.000 ευρώ! ____________________

    Η πλειονότητα των ΜΜΕ τάχθηκε λίαν θετικά στην πρότασή του, εγκωμιάζοντας τον επιχειρηματία. Σε αρκετά ΜΜΕ, μάλιστα, το εν λόγω θέμα κάλυψαν και καλύπτουν οι δημοσιογράφοι που αποδέχθηκαν το «δώρο» του για το Μουντιάλ.
    Τυχαίο ; -------------------------

    Την εξουσία που έχουν οι δημοσιογράφοι τη δίνουμε εμείς, όπως ακριβώς και με τους πολιτικούς … Στους πολιτικούς η εξουσία μετράει με βάση τις ψήφους και στους άλλους με βάση την ακροαματικότητα στην TV. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ … δεν τη χρειάζεστε !!!
    Εμείς έχουμε σταματήσει – αφαιρώντας μόνιμα το καλώδιο της κεραίας – να βλέπουμε τηλεόραση εδώ και τρία έτη … μόνο DVD και διάβασμα …

    ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ και ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΗΣ κωλοΤΡΑΠΕΖΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Η Αγροτικη Τραπεζα εκανε κοινωνικη πολιτικη

    και ο σκοπος της δεν ηταν η ληστρικη κλεψια των αγροτων αλλα η κοινωνικη αρωγη στους αγροτες

    και γιαυτο δεν αντεξε στο καπιταλιστικο "τεστ αντοχης στον καπιταλισμο - κλεψια" των ευρωπαιων μαυραγοριτων κλεφτο-τραπεζιτων!

    Ζητω η κρατικη Αγροτικη Τραπεζα!
    Κατω οι ιδιωτικες κλεφτο-τραπεζες των ολιγαρχικων ειπε ο Δρ Κουτσουκος, που λεγεται οτι παει για Αντιπεριφερειαρχης Αθηνας!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαρια ΜΥΘΟΣ ητανε τοσα χρονια ο τεραστιος αριθμος των δημοσιων υπαλληλων.

    Ευτυχως που εγινε τελικα η απογραφη και κατερρευσε αυτο το στημενο απο τους πολιτικους και εκδοτες παραμυθι.

    Αν αφαιρεσεις και τον Στρατό-Αστυνομία και το Παπαδαριό που ειναι μεσα στην απογραφή!,
    οι δημοσιοι υπαλληλοι συνολικα ειναι γυρω στους 490.000 για μια χωρα 11 εκατομυριων.

    Ισως να μπορουσε να ειναι και μικροτερος ο αριθμος αλλα σιγουρα δεν ειναι και απίστευτος ή παγκόσμια πρωτοτυπία ή εξωφρενικός.
    Και με το 5 βγαινουν - 1 μπαινει, τελειωνει αυτη η πολυχρονη μπουρδα σαν επιχειρημα.

    ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΑΥΤΗ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ.

    Τα λεφτά που λείπουνε να τα βρείτε στις τσέπες των:

    - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    - ΕΚΔΟΤΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
    - ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ
    - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ
    - ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
    - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗ,
    Ή ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση