GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Όχι" του Ν. Πατέρα στη χορηγία...

Ο Νικόλας Πατέρας απήντησε αρνητικά στην πρόταση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, να διαθέσει με μορφή χορηγίας τα ...

Ο Νικόλας Πατέρας απήντησε αρνητικά στην πρόταση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, να διαθέσει με μορφή χορηγίας τα 500.000 ευρώ που απαιτούνται για να καλυφθεί το πόσο, το οποίο ζητάει ο Γουίλιαμ Γκαλάς για να έρθει στο «τριφύλλι».
Με νέα του επιστολή απήντησε αρνητικά στην πρόταση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Αγαπητέ Δημήτρη,
Θέλω να πιστεύω ότι το περιεχόμενο της επιστολής μου ήτανε σαφές και κατανοητό. Εγώ δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία/διαφήμιση στην ΠΑΕ ούτε απευθύνθηκα στο εμπορικό τμήμα για κάτι ανάλογο.
Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι...
 γίνεται προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή Γκαλάς για την θέση κεντρικού αμυντικού και η διαφορά σας είναι από 300.000-500.000 για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και όχι αόριστα για χορηγία προς την ΠΑΕ. Εάν πιστεύετε ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά και να επέλθει συμφωνία για την απόκτηση του Γκαλάς είμαι στην διάθεσή σας».

3 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 3000000ΕΩΣ500000 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΛΑΣ ΤΟ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.......ΑΣ ΣΤΕΙΛΛΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ....ΚΑΙ ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΒΑΖΕΛΙΑ ..ΑΜΟΙΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Πειθαρχική δίωξη για τα «δώρα» της Πειραιώς στο Δελλατόλα”... !!

    Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Δελατόλλας, έχει ήδη χάσει τον ύπνο του, είναι σε κατάσταση πανικού και οδεύει γονυπετής προς το Ναό της Μεγαλόχαρης εκπλιπαρώντας τη χάρη της…

    ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΟΙΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ …ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ..ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ.

    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8 ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΥΝΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΩΝΥΜΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟ..ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

    Μετά σου λένε οι δημοσιογράφοι από τα κανάλια με αφορμή τη δολοφονία Γκιόλια, “δεν θα μας φιμώσουν” κλπ. Σιγά μη χρειάζεται να τους δολοφονήσει κανείς για να τους φιμώσει. Ένα ταξιδάκι, ένα καλάθι με κρασιά, μια δημόσια χειραψία στο “Βαρούλκο” να τους δώσει ο μεγαλοεργολάβος ή ο βουλευτής, κατουριούνται πάνω τους οι Έλληνες δημοσιογράφοι, οι όντως γυμνοσάλιαγκες.

    Να προσέχει η ΕΣΗΕΑ μη σκιστεί το..καλσόν!!!
    Δουλευόμαστε κανονικά.
    Χρόνιες πρακτικές γιατί μας ξενίζουν τώρα; Όλοι ξέρουν!! Τη συναλλαγή, τη διαπλοκή, το προσωπικό βόλεμα. Τυχαίνει να χω φιλική σχέση με δημοσιογράφο, όχι επιπέδου Δελατόλλα, και έχει κάνει ατελείωτες κρουαζιέρες αναψυχής, πάμπολλα δωράκια και φράγκα; Πάρα πολλά. Και ξεκινήσαμε στη ζωή μαζί! Ένα σωρό επενδύσεις στη δουλειά μου εγώ, αυτή απλά μια μικρή δημοσιογράφος!! Μια απλή πένα! Σκεφτείτε παραπάνω τι γίνεται!!
    Ουφ βαρέθηκα σε αυτή τη χώρα!! Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια!
    Αι σιχτίρ πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτόν ποιός τόν γέννησσε?
    Η Μέδουσα?
    Συγνώμη Πατέρα αλλά όσο παραφέρεσαι
    κάνω τό ίδιο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση