GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικονομική πανώλη...

Ξεκίνησε από τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας με τα γενοβέζικα καράβια να τη μεταφέρουν στη Σικελία και μετά να σκορπιέται ο θάνατος παντού σε...

Ξεκίνησε από τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας με τα γενοβέζικα καράβια να τη μεταφέρουν στη Σικελία και μετά να σκορπιέται ο θάνατος παντού σε όλη την Ευρώπη.
Ήταν η πανώλη του μεσαίωνα που σάρωσε χιλιάδες ψυχές κι ερήμωσε το τόπο. Αυτή η τυφλή μαυροφορεμένη γριά κρατάει στο χέρι το ρόπαλο και σκοτώνει σήμερα τα όποια όνειρα των ελλήνων για καλύτερες μέρες.
Οι φορείς της οικονομικής πανούκλας του σήμερα είναι η κυβέρνηση με τους υπουργούς της σε ρόλο ψύλλων που φέρουν τα βακτήρια της οικονομικής ανέχειας και μαρασμού. Ήδη οι πρακτικές τους διαδόθηκαν και...
σ’ άλλα κράτη όπως στην Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία και στις άλλες χώρες του νότου. Στη χώρα μας συνταγματικά δικαιώματα εδραιωμένα από το 1920 καταργούνται και ποδοπατούνται από τη κυβέρνηση του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου(γι’ αυτούς ο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι μόνο ένα αεροδρόμιο) και κανείς από τους βουλευτές του δεν ορθώνει έστω και για τη τιμή των όπλων ένα αξιοπρεπές ανάστημα. Βλέπετε είναι όλοι απασχολημένοι με το κυνήγι υποψηφίων του Καλλικράτη για να βγάλουν από το καπέλο το λαγό που θα παίξει το φθηνό ρόλο της πολιτικής τους παντομίμας. Τους μισθούς και τις συντάξεις των εργαζομένων θα κοιτάμε τώρα; Ας είναι φαιδρό και αβέβαιο το μέλλον της χώρας!!
Διονύσης Στ.

11 σχόλια

  1. "να μαι παλι με νεο ερωτημα....
    να ρωτησω για το εβραικο καπελακι που φοραγε ο παπανδρεου jr ?
    ή θα ειναι too much ?
    ειναι εβραιος η οχι ?
    το χει δηλωσει η οχι?
    κι προς τι ο τοσο (σημαντικος κατα τι γνωμη μου) επαναπατρισμος του στο israel τη στιγμη που εδω και πολλαααααααα χρονια δεν εχει γινει καμια φιλικη επισκεψη προς τα εκει?

    και γιατι χαιροταν τοσο πολυ ?
    οι συμπολιτες μας που κινδυνευσαν να χασουν τη ζωη της οταν μπουκαραν τα isrealis στο πλοιο τους τα ξεχασε ?
    πως μιλα για δεος στο μουσειο του ολοκαυτωματος (αμφιλεφομενος τιτλος 100%) και δεν τους ρωταει "ρε μ.....ς, γιατι δειρατε τους δικους μου ανθρωπους που πηγαιναν για ανθρωπιστικη βοηθεια στη γαζα?

    ειμαι εγω βλαμενος η βλεπω παπανδρεου στα γονατα και το israel ορθιο....capice ?

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Στη χώρα μας συνταγματικά δικαιώματα εδραιωμένα από το 1920 καταργούνται και ποδοπατούνται από τη κυβέρνηση του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου"



    Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟ ΙΔΡΥΣΕ


    Ο ΥΙΟΣ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικονομική πανώλη... ΚΑΙ....
    “Αυτοδιοικητικός” πανικός στο ΠΑΣΟΚ

    Έχουν χάσει τον έλεγχο στην Ιπποκράτους και δε μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους. Παρά τα εκατομύρια που έχουν ξοδέψει για να πείσουν τους …Πακιστανούς για να ψηφίσουν μήπως και περισωθούν, τα στοιχεία δείχνουν πραγματικό Βατερλώ. Το πλέον κωμικό όλων όμως είναι ότι το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ θεωρείται πλέον …κατάρα από τους περισσότερους υποψηφίους, αφού όλοι ζητούν “διακριτική αλλά όχι επίσημη στήριξη”!

    Έτσι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο καναβάτσο με “επίσημους” υποψηφίους μνημεία αποτυχίας τύπου Φασούλα ενώ οι απανωτές κρούσεις για συμμετοχή βρίσκουν ανταπόκριση σε αντιαισθητικές περσόνες τύπου Μπουτάρη.

    Έχουν αναλωθεί λοιπόν σε κρεσέντο συκοφαντίας και φαντασιοπληξίας ενεργοποιώντας τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜ”Ε” και του διαδικτύου. Σκαρφίζονται ότι μπορείτε να φανταστείτε, σε σημείο να βάζουν “υποψηφίους” τους να κάνουν μηνύσεις σε δημάρχους κοινής αποδοχής, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τους καθίζουν στο εδώλιο για ψευδορκία, συκοφαντικές δυσφημίσεις και άλλα.

    Τα ασπόνδυλα του διαδικτύου δίνουν βέβαια πραγματικά ρέστα, όπως πριν από το συνέδριο της ΝΔ που έβλεπαν “μαζικές αποχωήσεις στελεχών”, με σιγουριά μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα έθνη και οι λαοί που δεν αντιστέκονται, καταλήγουν σκλάβοι, ευνούχοι, δούλοι, γενίτσαροι, κολήγοι και βάλτε ότι άλλο θέλετε.

    Γύρω στα 1430, 500 γαζήδες πολεμιστές, διέτρεξαν όλη την Ελλάδα, εισέβαλαν στη Πελοπόνησο, λεηλάτησαν άγρια τις περιοχές από τις οποίες πέρασαν, κατέληξαν στην Αργολίδα, αλυσόδεσαν 15.000 κατοίκους και τους οδήγησαν πίσω στη Θράκη, όπου τους εγκατέστησαν σαν κολήγους στα κτήματα του σουλτάνου. Δεκαπέντε χιλιάδες άνθρωποι, που από μια πέτρα να πέταγε ο καθένας, θα μπορούσαν να ζήσουν λεύτεροι.

    Οι προγονοί μας κατά τη Τουρκοκρατία, κατέφυγαν στα βουνά για να μπορέσουν να ζήσουν ελεύθεροι και με αξιοπρέπεια.

    Αισθάνομαι μια ιδιαίτερη συγκίνηση, όσες φορές πήγα διακοπές στην άγρια Μάνη, όπου στη κακοτράχαλη πέτρα ζούσαν 70.000 ψυχές στους χρόνους της δουλείας, όταν όλη η Πελοπόνησος είχε 120.000.

    Στη προηγούμενη Γερμανική κατοχή, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, πήραν τα βουνά, κατέφυγαν στη Μέση Ανατολή, οργανώθηκαν σε άπειρες αντιστασιακές ομάδες, στήθηκαν στα έξι μέτρα, προτίμησαν το θάνατο προκειμένου να ζήσουν με τιμή.

    Πιστεύω ότι στη σημερινή συγκυρία, στη νέα Γερμανική κατοχή που διαμορφώνεται, ο δρόμος είναι ένας και μας τον προστάζει η ιστορία μας, οι προγονοί μας, οι αγένητες γενιές….

    Κάποιοι ασφαλώς, φοβούνται για τις καταθέσεις τους, τις βίλες τους, τις μετοχές και τα ομόλογά τους, τη καλοπέρασή τους, τις αυτοκινητάρες τους, τη βολή τους. Νάναι καλά στην ησυχία τους…., αλλά δεν με πείθουν και τους συχαίνομαι.

    Αλλά η καμπάνα κτυπά για όλους.

    Εγώ θα είμαι όμως στους δρόμους και θα στρατευθώ με αυτούς που θα αγωνιστούν για την τιμή της πατρίδας μου και για να έχουν δουλειά και αξιοπρέπεια οι άνθρωποι. Θα αγωνιστώ για να φύγουν με τις κλωτσιές οι νέοι πάτρωνες, οι γκαουλάιτερ, οι βεληγκέκες, όλοι αυτοί που έχουν καθήσει στο σβέρκο μου και με πνίγουν.

    Τι μπορώ να κάνω;
    Το λιγότερο να σηκώσω μια πέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιά είχαμε τα panzer, τα stukas, τα mustang και τα sherman. Καθαρές δουλειές δηλαδή ήξερες τι αντιμετώπιζες. Τώρα άλλαξε ο εχθρός, έρχεται με τα κοστούμια του και τα δανεικά του.

    Αφού σε συνηθήσει στο εύκολο χρήμα, τις κούρσες, τα gadgets, τις πουτάνες και τα ταξίδια (ότι πενιχρό δηλαδη προσέφερε ο δυτικός πολιτισμός στην ανθρωπότητα) κάποια στιγμή σου λέει στοπ. Πάρε τώρα κι άλλα δανεικά να με ξεχρεώσεις και υποθήκευσε τη χώρα σου. Άλλος τρόπος κατάκτησης δηλαδή κι αυτός, οικονομικά συμφερότερος για τους βάρβαρους κατακτητές.

    Η λύση μία. Συσπείρωση όλων των κρατών που χρωστάνε στο ΔΝΤ και δημιουργία ελεύθερης οικονομικής ζώνης μεταξύ τους. Μετά το ΔΝΤ μπορεί να πάρει τα δανεικά του να τα βάλει στον πισινό του και να ξεχάσει και αυτά που χρωστάμε στους πελάτες του.

    Βέβαια εδώ στο Ελλάδα, τι να πεις και τι να κλάνεις, με τον Μαλάκα, που φόρεσε και το Εβραικό σκουφί
    και κοκορδόνεται σαν Γύφτικο-Τούρκικο σκεπάρνι !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=hxJvSEd2BM0&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βγαλτε αυτη τη σατανιστικη φωτογραφια που εχει το αρθρο ενοχλει πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και της ΕΕ, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Ουγγαρία από τις 6 έως τις 17 Ιουλίου, αναχώρησαν το περασμένο Σάββατο, χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία με την κυβέρνηση.

    Η διακοπή των συνομιλιών οδήγησε σε «πάγωμα» της επόμενης δόσης, στο πλαίσιο του δανειακού προγράμματος της ΕΕ και του ΔΝΤ για την Ουγγαρία, συνολικού ύψους 20 δισ. ευρώ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΘΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ?
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 11.14 ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΛΕΩ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ.
    ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ;
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 23 Ιουλ 2010 11:35:00 π.μ.
    den einai satanistikh etsi htan ayth pou mazeyane ta ptwmata apo thn panoykla tote. ante oti den xeroyme satanistiko koloxristianoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΜΙΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΠΤΗΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση