GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ημίγυμνη φωτογράφιση...

Του Σίμου Νίκα Βλέπω στα μπλογκς την ημίγυμνη φωτογράφιση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Ο κ.  Λ...

Του Σίμου Νίκα

Βλέπω στα μπλογκς την ημίγυμνη φωτογράφιση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Ο κ. Λούπης Μιχάλης μια χαρά κορμί έχει, αλλά μήπως πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούμε ως χώρα; Επιτρέπεται ο κύριος αυτός να...
 κάνει ημίγυμνες και hot φωτογραφήσεις την ώρα που υπηρετεί μάλιστα θεωρητικά τον ελληνικό πολιτισμού και είναι και στενότατος συνεργάτης υπουργού; Άραγε έχει τόσο ελεύθερο χρόνο εκεί στο υπουργείο για να ποζάρει ημίγυμνος την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για σοβαρότητα και υπευθυνότητα;;;

29 σχόλια

  1. Γιατί γράφεται και υπογράφεται το κείμενο ως Σιμος Νικας αφού έχουμε μάθει ότι η αποκάλυψη είναι του αντώνη Μάριου Παπαγιωτη; Γιατι κρύβεται ο σχολιαστής σας από χθες κύριε καψαμπελη; Ας αναλάβει την ευθύνη της αποκάλυψης ο ίδιος, από το να λειτουργεί με κουκούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Παπαρο Γιώτη είχες δεν είχες προκαλεσες πάλι αναστάτωση . Εύσημα κολωδεξιε που νομίζεις ότι χτυπώντας έναν τυχοδιωκτη του γερουλανου θα ρήξεις την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΜΩΡΗ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ? ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ego pirazei pou exo mathei oti o loupis mixalis ine gay Kai krifos gomenos tou Paul geroylanos? Den to iotheto, apla to exo akousei Kai to metafero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο κορμακι έχει. Ζηλεψανε αγόρι μου γι αυτό σε χτυπάνε. Κράτησε το αναστημα σου η ´ ότι άλλο τέλος πάντων ψηλά .,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Αμλετ του είπαν του παπαρα ότι θα παίξει στο Υπουργείο πολιτισμού και ποζάρει; Αντε πια όλοι οι φελλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε γελιοι δεξιοι οταν η κραγμενη αδελφουλα ο Αρουλης φωτογραφιζοταν με την πετσετουλα του στο μπανιο του ή να πηδαει απο καταρτι σε καταρτι σαν αλλη Αλικη ηταν αξιος για την πολυ πιο σημαντικη θεση του υπουργου παιδειας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΩΝΥΜΕ 5.16, ΚΑΙ 5.18,
    ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ !
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, Δ Ε Ν Τ Α Ρ Ι Α Ζ Ε Ι
    ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παιδί νοιάζεται για τα προβλήματα του λαού και του τοπου και παλεύει για να τσ λύσει , ΕΝΑΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ , ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΓΙΝΑΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες μας "έγδυσε" όλους ο ΓΑΠ, ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ? ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΠΡΟΚΟΠΗ Η ΧΩΡΑ?ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολιτικά ληγμένα τα θλιβερά 157 κατοχικά ανδρείκελα του Παπανδρέου.

    Ψοφοδείς μικράθρωποι οι δύο (2) που ψήφισαν ΠΑΡΩΝ.

    Εύγε στη Σοφία Σακοράφα! Αυτή μπορεί να κοιτάζει τον κόσμο στο πρόσωπο.

    Η δεύτερη συνιστώσα του εθνικονεοφιλελεύθερου μαύρου μετώπου, η «θυγατρική» των Μπακογιάννη – Κιλτίδη αποτελούν παντοτεινό όνειδος.

    Η τρίτη συνιστώσα, η μπουμπουκοσυμμορία του Κολοτούμπα, δεν μπορεί πια να ξεγελάσει κανέναν με τη θρασύδειλη κουτοπονηριά της.

    ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
    ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΑΥΡΟ.
    ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κινδυνεύει το μέλλον των επόμενων γενεών, είπε χθές στη Βουλή ο πρωθυπουργός του μνημόνιου-μνημόσυνου.
    Κινδυνεύει το μέλλον των επόμενων γενεών ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, εννοεί ο Παπανδρέου.
    Μια μικρή λεξούλα, που όμως κάνει όλη τη διαφορά.
    Παίρνει τα λεφτά από την τρόϊκα για να τα δώσει στους τραπεζίτες να εξυγιάνουν τα χαρτοφυλάκιά τους και (άν κάποια στιγμή το αποφασίσουν) ίσως δώσουν και κανένα δανειάκι σε κάποια υπερχρεωμένη μικρομεσαία επιχείρηση (με το αζημίωτο πάντα).
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙ-ΨΕΥΤΑΡΕ;
    Τι νομίζεις ότι είναι τώρα, δεκαετία του 60 και του 70, που έλεγε παπαριές ο πατέρας σου και ο κόσμος χειροκροτούσε γιατί έβλεπε το τυρί και δεν έβλεπε την παγίdα;
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΛΗΤΗ, που από τη πρώτη μέρα που ανέλαβες δεν έχουμε δεί άσπρη μέρα.
    θΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ?? ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΗΜΙΓΥΜΝΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΥΛΗ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φεύγει η νεολαία για το εξωτερικό.
    Φεύγουν τα καλύτερα μυαλά μας, φεύγουν στην ξενιτιά για να μπορέσουν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί.
    Φεύγουν οι νέοι άνθρωποι, φεύγουν οι πιό δυναμικοί άνθρωποι, φεύγει ότι καλύτερο έχουμε.
    Κανένα φώς στον ορίζοντα, καμμιά ελπίδα.
    Άς όψεται ο αλήτης ο Παπαντρέου για την κατάντια μας.
    Ίδιος ο πατέρας του, ίσως και χειρότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλοι πήραν χαμπάρι, ότι το Δ.Ν.Τ. είναι ο καλύτερος πελάτης του MEGA.
    Kάντε ένα τεστ:
    Αλλάξτε εμφάνιση, βάλτε μια περούκα και μπείτε σε ένα ταξί κι ανοίξτε συζήτηση με τον οδηγό και τους πελάτες.
    Ρωτήστε δήθεν αδιάφορα:
    "τι ρόλο παίζει το MEGA ρε παιδιά;"
    Όλοι, θα σας πουν "έλα μωρέ, ποιός ξέρει πόσα πήραν από τους τραπεζίτες κι από το ΔΝΤ;".
    Μην καρφώνεστε τόσο κυρία τρέμη, και κύριοι τσίμα και πρετεντέρη.
    Κάλμα, σας πήρανε χαμπάρι και γελάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΓΙΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΗΜΙΓΥΜΝΑ.

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑΠΙΔΙΟ-ΦΛΩΡΕ ΣΕ ΓΑΜ..ΕΙ ΚΑΛΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τουλάχιστον αυτός έχει ωραίο σώμα δέν είναι σάν τον μπουχέσα με εκείνη την σαπιοκοιλιά ... Παναγία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λούπης,δλδ Λούπο,λύκος-Ντάθ Βέντερ.
    Τό κράνος ρέ.Τό κράνος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το κράνος των imperial storm troopers από τον Πόλεμο των Άστρων συμβολίζει κάτι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι σας πειράζει ρε παιδιά;;;;
    Ωραίο κορμάκι έχει ο άνθρωπος!
    Ας το θαυμάσουμε όσο μπορούμε και όσο μας το δείχνει!!!!
    Εμένα πάντως μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεμίσαμε παντού λούγκρες... και μετά σου λέει να δεις προκοπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. πω πω τι πάθαμε!HOT φωτογράφιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
    ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΑΤΙΛΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ελα ......ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ GREEK LOVER.......ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ....ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ....ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ.....ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΟΥΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ.....? ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ? Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ....ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.....ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΑΔΕΡΦΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, Ο ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ, Ο ΚΑΒΑΦΗΣ?? ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ...ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ...ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΛΙΦΤΕΣ!
    ΚΑ;Ι Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτη η φλωρικη ρουφιανοσκατουλα ο Κωνστας, στο δελτιο του ALTER
    μου προκαλει δυο πραγματα.

    1) Λυπηση, γιατι ειναι σιγουρο οτι στο σχολειο ετρωγε φαπες και επισης μεχρι τωρα ισως να ειναι και παρθενος.

    2) Αηδια, γιατι ειναι τοσο το αγχος του να υπερασπιστει τις τραπεζες, που οι μπουρδες που ξαμολαει ειναι πραγματικα για γελια.

    Απορω πως η αθλια εκπομπη του μετα το δελτιο που εχει πατωσει, δεν εχει κοπει ακομα.
    Μαλλον πληρωνει τα εξοδα της εκπομπης καμμια τραπεζα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο λουπης λένε ότι είναι αδελφαρα. Έτσι λένε τα βρώμικα στόματα. Πιπέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση