GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πάθαμε κι αυτό: Η Σλοβακία "μπλοκάρει" τη βοήθεια προς την Ελλάδα!..

Την επιθυμία της να υπάρξουν επαναδιαπραγματεύσεις με την ΕΕ για το ύψος της συνεισφοράς της Σλοβακίας στο πακέτο στήριξης της Ελλάδας γνωσ...

Την επιθυμία της να υπάρξουν επαναδιαπραγματεύσεις με την ΕΕ για το ύψος της συνεισφοράς της Σλοβακίας στο πακέτο στήριξης της Ελλάδας γνωστοποίησε η νέα πρωθυπουργός Ιβέτα Ραντίκοβα.
Σε δηλώσεις της σε διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι, έξι ημέρες προτού η κεντροδεξιά κυβέρνηση συνασπισμού της οποίας ηγείται αναλάβει την εξουσία, η Ραντίκοβα φανέρωσε τις προθέσεις της να μην υποστηρίξει το δάνειο στο κοινοβούλιο.
Αναφερόμενη σε νομοσχέδιο για τη συνεισφορά της Μπρατισλάβα στο πακέτο στήριξης της Ελλάδας και...
 μιλώντας εκ μέρους του κόμματός της SDKU, η Ραντίκοβα τόνισε ότι χωρίς την επικύρωση από το σλοβακικό κοινοβούλιο η υπόσχεση που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση στις Βρυξέλλες δεν θα ισχύει.
Παράλληλα, επισήμανε ότι η υπόσχεση της απερχόμενης κυβέρνησης του Ρόμπερτ Φίκο αποτελεί «μία τεράστια υποχρέωση» για τη Σλοβακία, η οποία αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο του προϋπολογισμού της χώρας.
«Δεν υποστηρίζαμε αυτή την απόφαση και δεν ρωτηθήκαμε», υποστήριξε, διευκρινίζοντας ότι αν και απόφαση για συνεισφορά στο πακέτο στήριξης δεν μπορεί να αλλάξει, μπορεί να γίνει διαπραγμάτευση για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Πηγές: ΑΠΕ, Γερμανικό πρακτορείο

7 σχόλια

  1. Αγνώμονες ! αφού σώσαμε την οικονομία τους, αγοράζοντας τα cayenne που κατασκευάζονται στο παλιό εργοστάστάσιο της σκόντα στη Μπρατισλάβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με χθεσινή πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Χόκους-πόκους, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πιό μισητός και από το μαύρο θάνατο.
    (στη δημοσκόπηση δεν συμπεριελήφθησαν Ελληνοποιηθέντες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες μωρη καριολα!!!!! τοσα χρονια στηριζουμε τη χωρα σας με τις πουτανες, τις καθαριστριες και τους εργατες που δουλευουν στην Ελλαδα.

    Αι σιχτιρ ληγουρια που θα μας κανετε και καψωνι,νομιζετε εχουμε προβλημα να πτωχευσουμε και να κανουμε την ευρωζωνη μπουρδελο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πράσινα λόγια των ανεγκέφαλων πασόκων οπαδών είναι σαν τα πράσινα βοθρολύμματα.
    Εμετικά, αποκρουστικά και μυρίζουν.
    Εύκολα κατηγορούν δεξιαά και αριστερά όλους τους άλλους αλλά να τους θυμήσω ότι, μέχρισ στιγμής τουλάχιστον, δεν έχουν βρεθεί δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί που να έχουν τσεπώσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.
    ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    Εκτός εάν με απατά η μνήμη μου και ο Τσουκάτος, ο Μαντέλλης, ο Τσοχατζόπουλος και ο Τρεπεκλής ήταν νεοδημοκράτες και κουκουέδες.
    Λίγη ντροπή ρε αλήτες.
    Λίγη ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΑ ΜΩΡΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΝΑΙ .
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΠΑΠ.
    ΜΟΝΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
    ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ
    ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ
    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΤΙ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ?
    ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ! ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ!
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ , Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΣΑΜΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας μάθουν επιτέλους οι ακάματοι και άεργοι πολιτικοί και δήθεν ειδικοί , ότι κάθε χώρα έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της και στην προσπάθεια αυτήν συντρίβει κάθε άσχετο , τεμπέλη και ανεπαρκή.
    Ας χρησιμοποιήσουμε και εμείς τα νόμιμα δικαιώματά μας που πηγάζουν από τις συβάσεις , τους νόμους και το δίκαιο του ισχυρότερου. Υστερίες και περισσό θυμικό δεν ωφελεί. Ας προστατέψουμε επιτέλους ουσιαστικά την πατρίδα μας . Ο ρεαλισμός είναι ουσία στην πολιτική. Ας εργασθούμε για τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμησή μας πρώτα και μετά να απαιτήσουμε τον σεβασμό των άλλων.
    Την αγάπη μας την δίνει όποιος θέλει αλλά τον σεβασμό τον κερδίζουμε και τον απαιτούμε.
    Δυστυχώς όμως αυτά με διαχειρίσμους πολιτικούς δεν γίνονται.
    Δυστυχώς Αυτοί που κλέβουν και αυτοί που συντρώγουν , σιωπούν και υποθάλπουν τους κλέφτες κακούργους , αφού οι κλοπές είναι σε επίπεδο κακουργημάτων , μας περίσσεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε θελουμε ρε τα λεφτα της Σλοβακας

    ουστα καριολα

    μην ερθουν οι πρασινοφρουροι και σε τσιμπουκωσουν

    ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση