GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιλιά για τις σχέσεις με την "Γερμανός"...

Ακουσα τη μεγάλη σύγκρουση ΛΑΟΣ-ΚΚΕ με τις σκληρές εκφράσεις, εκατέρωθεν, στη Βουλή. Τα κανάλια μετέδωσαν μάλιστα και τους χαρακτηρισμούς. ...

Ακουσα τη μεγάλη σύγκρουση ΛΑΟΣ-ΚΚΕ με τις σκληρές εκφράσεις, εκατέρωθεν, στη Βουλή. Τα κανάλια μετέδωσαν μάλιστα και τους χαρακτηρισμούς.
Ξέρετε όμως τι μου έκανε εντύπωση; Οτι τα περισσότερα -και πάντως σίγουρα το Mega- δεν μετέδωσαν το απόσπασμα που ο Άδ. Γεωργιάδης υπαινίσσεται σχέσεις του ΚΚΕ με την εταιρεία "Γερμανός"...
Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Ο τηλεορασάκιας

5 σχόλια

  1. ρε Καψαμπέλη τα τσεπώνεις απο το ΛΑΟΣ τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με χθεσινή πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Χόκους-πόκους, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πιό μισητός και από το μαύρο θάνατο.
    (στη δημοσκόπηση δεν συμπεριελήφθησαν Ελληνοποιηθέντες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστος Π.
    Δεν ψηφισα ποτε ΛΑΟΣ (ψηφισα πασοκ ο εξυπνος), αλλα απο τα λιγα που μετεδωσαν τα καναλια ,μια χαρα τα ειπε ο Γεωργιαδης στους κουκουεδες.Ελεος πια με αυτη την ασυλια στο κκε. Αυτοι ειναι ολοι ψυχοπαθεις και φασιστες. Ελπιδα για την αριστερα στην Ελλαδα, μονο ο Κουβελης. Θα δουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε τώρα με τον ..μπουκιασμένο
    τσογλανοβλαχοτηλεπέρσονα.....

    Έλεος, φτάνει πια, ας σιχτίρ!

    Όλοι το πήραν είδηση εκτός από τον Γιώργο της Μαργαρίτας και τον Παπακωνσταντίνου που κάνει το μεταπτυχιακό του.
    Αυτοί θα το πάρουν είδηση αφού θα έχει γίνει η ελεγχόμενη χρεοκοπία.

    Οπως αυτοί ψάχνουν να βρουν πώς θα μεθοδεύσουν την “ελεγχόμενη χρεωκοπία” ,έτσι κι εμείς οι Ελληνες θα έπρεπε να προετοιμαζόμαστε για το ίδιο.

    Πώς δηλ.δεν θα βουλιάξουμε αν γίνει αυτό,τι θα έπρεπε να παράγουμε ώστε να το εξάγουμε όταν (εάν) γίνει αυτό,πώς δηλ.θα αμυνθούμε ως χώρα σε ένα τέτοιο πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

    Αυτό φυσικά απαιτεί μια κυβέρνηση που να σκέφτεται ΕΛΛΗΝΙΚΑ,μια κυβέρνηση που να νιάζεται πώς να βοηθήσει τη χώρα να ορθοποδήσει κι όχι να τη βουλιάξει όσο μπορεί περισσότερο παραδίδοντάς την αδύναμη,μπατιρισμένη κι εθνικά διαιρεμένη και ταπεινωμένη,
    με το 90% των Ελλήνων σε κατάθλιψη!
    Ας ξυπνήσουμε κι ας οργανωθούμε έχοντας ως σύνθημα το :
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μου θυμησει καποιος επιτελους τοσα χρονια που ακουμε για την ιστορια με την γερμανος αν εχουν εστω και ΜΙΑ αποδειξη για την παραμικρη συναλλαγη?να θυμησω οτι ο κ. Παγκαλος βεβαιως βεβαιως ειχε πει οτι θα παραιτηθει αν δεν αποδειχτει και μεχρι σημερα δεν εχει αποδειχτει τιποτα!
    επιθεση στο ΚΚΕ σημαινει επιθεση στον λαο ΞΥΠΝΑΤΕ
    ετσι για να ξερουμε τι λεμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση