GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσαν να (της) λένε...

-Δηλαδή, κυρία Ντόρα, όταν σε στηρίζαμε για αρχηγό και τρέχαμε σαν κορόιδα ήμασταν καλοί. Τώρα, για το νέο κόμμα, δεν σου κάνουμε... Θέλεις...

-Δηλαδή, κυρία Ντόρα, όταν σε στηρίζαμε για αρχηγό και τρέχαμε σαν κορόιδα ήμασταν καλοί. Τώρα, για το νέο κόμμα, δεν σου κάνουμε... Θέλεις ...νέους κι άφθαρτους!!!

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

9 σχόλια

  1. ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ:
    Πριν από λίγο άκουσα μια ραδιοφωνική συνέντευξη του Απόστολου Κακλαμάνη όπου, ενδιάμεσα στη γνωστή σάλτσα, είπε δύο συγκλονιστικά πράγματα:
    Πρώτο, το προεκλογικό πρόγραμμα του πασόκ ήταν εκτός πραγματικότητας, ήταν φτιαγμένο για να κερδίσουμε τις εκλογές.
    Δεύτερο, οι πολίτες ξέρουν ότι τα προεκλογικά προγράμματα είναι εκτός πραγματικότητας και θα έπρεπε να το περιμένουν ότι άλλα θα έκανε το πασόκ όταν θα γινόταν κυβέρνηση.
    ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΣ;
    ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ;
    Δηλαδή μας ο Κακλαμάνης λέει ότι ΚΑΛΩΣ ο Παπανδρέου είπε τόσα ψέμματα και δεν θα έπρεπε να τον παίρνουμε τοις μετρτητοίς.
    Δηλαδή εμείς ΚΑΚΩΣ τον πήραμε τοις μετρητοίς, αυτό είναι δικό μας πρόβλημα, ας προσέχαμε.
    Τί να πείς;
    Οι πασόκοι είναι τόσο διεφθαρμένοι που νομίζουν ότι ο κανονικός λαός σκέπτεται σαν και αυτούς.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
    Πέτρες και ξύλα, γιαούρτια και αυγά, πίσσα και πούπουλα.
    Ας μην αφήσουμε τους 159 βουλευτές του πασόκ να χαρούν ανέμελα τα λεφτά και τις ανέσεις τους αυτό το καλοκαίρι.
    ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.
    Είναι ανήθικοι.
    Είναι χυδαία ανήθικοι.
    Η δυστυχία μας δεν θα γίνει ευτυχία τους.
    Κάτω στα τάρταρα αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    Σοσιαλιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καινουριο μαγαζι "ΝΤΟΡΕΞ ,, ανοιγει. χρειαζομαστε μονο Λουλουδουδες και ειμαστε ετοιμοι να τους τα παρουμε !!!!
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ
    Ο κόσμος μπορεί να ζήσει και με λιγότερα.
    Ο κόσμος δεν μπορεί όμως να ζήσει χωρίς ελπίδα.
    Αυξάνοντας του ανέργους κατά εκατοντάδες χιλιάδες και ξεγυμνώνοντας τους χαμηλοσυνταξιούχους ο Παπανδρέου γκρέμισε ακόμα και την ελπίδα.
    Συγχρόνως όμως υπέγραψε και την καταδίκη του, όπως και των 157 βουλευτών του που προτίμησαν να τον ακολουθήσουν στην κόλαση παρά να υπερασπιστούν το λαό που τους ψήφισε.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.
    Δεν σεβάστηκε ούτε τους υπέργηρους.
    Θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτά που μας έκανε και οι 157 λακέδες του το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας γιαουρτωμένος παπάς είναι ένα έργο τέχνης! Επιχειρήστε το..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ...11.01...11.44....11.30 ...ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΘΕ!!!!!!!!!ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ..ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ...ΛΗΓΜΕΝΑ..ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΑΣ .ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MARIANNE...ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΓΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως πρέπει νά υποβάλλουμε στό ''forum Dora'' καί πιστοποιητικό ''πολιτικής παρθενείας-ISO'' διά νά γίνoυμε ''μέλη'' του????
    Παλιά πουτάνα,καινούργια
    ''περπατησιά'' δέν κάνει!!!!!
    Αυτό πού δέν μάς έχει πληροφορήσει όμως ακόμη ή μαμασάν-Dorasan,είναι εάν θά ''κόβει'' κι αποδείξεις ''παροχής υπηρεσιών'' στό μπουρδέλο της!!!!!!!
    Ό Κiltidisan όμως,έχει θέσει εξασφαλισμένη στό μπουρδέλο-Dorasan,αυτή τού malaka-eispraktora!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ


    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;


    ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens Siemens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ολοι ειναι ιδιοι κτλ μπλα μπλα μπλα, για κατσε ρε φιλε πως ειναι ολοι το ιδιο? ο σαμαρας 15 χρονια ελειπε και γυρισε απο την ερημο .
    το μονο λαθος που κανει ( και ολες οι δεξιες κυβερνησεις) ειναι οτι παει να περασει ευρωπαικο πολιτικο πολιτισμο στην ελλαδα! που? στην ελλαδα! χαχαχαχα
    ρε αντωνακη τρελο αγορι, οι ελληνες μονο απο βρισιδια και χριστ***ιες , λαικισμο και μηδενισμο καταλαβαινουν. ετσι οπως πας δεν προκειται να ανεβασεις ποτε τα ποσοστα σου .αμα δεν βγεις εξω να ξεσηκωσεις τον κοσμο τωρα ποτε θα το κανεις? οποτε ειναι δεξιες κυβερνησεις λυσσανε ολοι για προωρες , τωρα ολοι μουκο κανουν! που κανονικα θα επρεπε να την ειχαν ριξει αυτη την κυβερνηση ΧΤΕΣ για τα ψεμματα μονο και μονο που ειπε.
    αλλα βεβαια, η ελλαδα ειναι αριστερο κρατος. ολοι τους ειναι κρυφοκομμουνιστες με δεξιες τσεπες και κανουν ολοι τουμπεκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση