GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τον Ν. Κωνσταντόπουλο...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Πρόσληψη με πολιτικοοικονομικούς και όχι ποδοσφαιρικούς όρους Δεν είναι τυχαίο ότι η πρό...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
Πρόσληψη με πολιτικοοικονομικούς και όχι ποδοσφαιρικούς όρους
Δεν είναι τυχαίο ότι η πρόσληψη του Νίκου Κωνσταντόπουλου στην προεδρία του Παναθηναϊκού προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας και μεγαλώνει τον όγκο αυτών που λένε: «Τζίγγερ πούλα» την στιγμή, μάλιστα, που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ λειτουργώντας μόνος του το «πράσινο» μαγαζί κάνει μεγάλες κινήσεις, τύπου Γκοβού ως αντίβαρο στις αναταράξεις που έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Πατέρα και του Βγενόπουλου.
Ο κόσμος με το αλάθητο αισθητήριό του ξέρει ότι η τοποθέτηση του πρώην προέδρου του Συνασπισμού δεν...
 έγινε με ποδοσφαιρικά κριτήρια, αλλά δεν ξέρει γιατί έγινε. Αυτό θα το απαντήσει το mpala.gr.
Ξεκινήσαμε το κείμενο με την λέξη πρόσληψη. Δεν είναι τυχαίο αυτό που γράψαμε. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος γίνεται πρόεδρος στον Παναθηναϊκό με πολιτικοοικονομικούς όρους και όχι ποδοσφαιρικούς. Γίνεται πρόεδρος για να πολεμήσει σε ανοιχτά μέτωπα του ομίλου Βαρδινογιάννη, δηλαδή, ουσιαστικά μιλάμε για έναν επιχειρηματικό μάνατζερ.
Ποια είναι αυτά τα μέτωπα;
1.Το μέτωπο με το εφοπλιστικό λόμπι, που στον «αιώνιο» εχθρό Ολυμπιακό, εκφράζεται στο πρόσωπο του Β. Μαρινάκη και στην ευρύτερη Παναθηναϊκή οικογένεια στα πρόσωπα των εσωτερικών εχθρών, Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλου.
2.Το μέτωπο με το κατασκευαστικό λόμπι (Βωβός κλπ) μέσα στο οποίο υπάρχει και το θέμα της δημιουργίας του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.
Εδώ μπορεί να ρωτήσει κανείς: «μπορεί να λειτουργήσει ως μάνατζερ ο Ν. Κωντσταντόπουλος;»
Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις της Μητροπολιτικής Αθήνας σε όλα τα επίπεδα μιλούν για τις συνεργασίες που είχε ο διακεκριμένος νομικός Νίκος Κωνσταντόπουλος με ισχυρά επιχειρηματικά γκρουπ για την διαχείριση σοβαρών υποθέσεων. Γιʼ αυτό η τοποθέτηση του Ν. Κωνσταντόπουλου στην προεδρία του Παναθηναϊκού δεν θεωρείται ως κίνηση Τζίγγερ, αλλά κίνηση που έχει την σφραγίδα του Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Ο Ν. Κωνσταντόπουλος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο στην δημόσια ζωή της χώρας. Ήταν εισαγγελέας στην υπόθεση Κοσκωτά. Ήταν ο πολιτικός ηγέτης, που οδήγησε τον Συνασπισμό στην Βουλή με 5% μετά την αποτυχία του κόμματος να μπει στην Βουλή υπό την ηγεσία της Μαρίας Δαμανάκη. Είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη διεισδυτικότητα σε θεατά και αθέατα κέντρα λήψης αποφάσεων στην πολιτική και την οικονομία της χώρας.
Είναι ένας άνθρωπος με ευφράδεια λόγου, θα λέγαμε ότι διαθέτει έναν χαρισματικό λόγο και γιʼ αυτό ποτέ δεν έχει δεσμευτεί στις θέσεις του. Στην πολύχρονη θητεία του στα δημόσια πράγματα της χώρας, στην ελληνική κοινή γνώμη κανένας δεν μπορεί να θυμηθεί μία θέση Κωνσταντόπουλου και αυτό είναι δείγμα του πόσο ικανός είναι στους ελιγμούς.

7 σχόλια

  1. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=greece-enters-gazan-territorial-waters-2010-07-13

    PRODOSIA
    MAS SINDEOUN ME TO ISRAEL OI TURKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΔΟΕ ΣΔΟΕ ΣΔΟΕ

    (και επιθεώρηση εργασίας για το κάτεργο που στήσατε στη Καλλιθέα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΤΑΞΥ ΒΡΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ.
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?

    ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗ ΡΗΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ....

    ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ!
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η GOOGLE ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ?
    ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ...ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΗΠΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα μου φαίνεται άμπαλος ο νέος πρόεδρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση