GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο υπάλληλος για την υπεξαίρεση-μαμούθ στο δήμο Θεσσαλονίκης...

Ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία στον γ' ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ανώτερος διοικητικός υπάλληλος τ...

Ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία στον γ' ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ανώτερος διοικητικός υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης που κατηγορείται για την υπεξαίρεση κονδυλίων στη Διεύθυνση Ταμειακής Υπηρεσίας του δήμου. Πρόκειται για τον κεντρικό διαχειριστή της οικονομικής υπηρεσίας στο δήμο Θεσσαλονίκης, που...
 αντιμετωπίζει την κατηγορία της απλής συνέργειας σε υπεξαίρεση, κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος του Δημοσίου.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι εκτελούσε εντολές ανωτέρων του, δηλώνοντας άγνοια για την «κομπίνα» που στήθηκε στην Ταμειακή Υπηρεσία του δήμου.
Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, που εξακολουθεί να υπηρετεί στη θέση του, είναι ο δεύτερος που κλήθηκε σε απολογία για την υπόθεση της «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του δήμου.
Νωρίτερα, το κατώφλι του γραφείου του γ' ειδικού ανακριτή Δημοσθένη Στίγγα που χειρίζεται την υπόθεση είχε περάσει 46χρονος -φερόμενος ως βασικός πρωταγωνιστής του σκανδάλου-, ο οποίος έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος.
Μετά το Δεκαπενταύγουστο αναμένεται να κληθούν σε απολογία οι υπόλοιποι που φέρεται να εμπλέκονται στην υπεξαίρεση μαμούθ, το ύψος της οποίας ξεπερνάει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

11 σχόλια

  1. 30 εκατομμύρια υπεξαίρεση και κρίθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους!!!

    Με τέτοια "δικαιοσύνη" πώς να μην αποθρασυνθούν οι κάθε λογής απατεώνες που ξεκοκκάλισαν το δημόσιο κορβανά;

    Και εσείς ακόμα ελπίζετε να δείτε στη στενή τους Άκηδες, τους Γιάννους και όλα τα άλλα γαλαζοπράσινα τρωκτικά;;;;

    Μάλλον θα ονειρεύεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οί μεγαλοδικηγόροι-αθωωτές,
    χρειάζονται σχοινί χωρίς σαπούνι.
    Τί καί άν ξέφυγα,έχω δίκαιο.
    Αυτό τό δίκαιο πού διαθλάται από
    αυτούς.Γιά πλουτισμό.
    Κλέβει ο άλλος παράνομα καί καρπούται
    ο δικηγόρος νόμιμα.
    Είναι ρέ έτσι ή όχι?????
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πάει άλλο με τα κανάλια και τις εφημερίδες, απευθύνονται σε τούβλα.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    Μόλις πάει 8 η ώρα, πατήστε το κουμπί και σβήστε τους από τη ζωή σας.
    Όταν στο μέγκα, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 50 ΕΤΩΝ, φτάνουν στο σημείο να ξοδεύουν το 70% του δελτίου για 15 προσλήψεις του Χατζηγάκη (που έγιναν πέρυσι αλλά εντελώς συμπτωματικά παρουσιάστηκαν ακριβώς τώρα), ε τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις (άν έχεις στοιχειώδη αυτοσεβασμό) είναι να πατήσεις το κουμπί και ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
    Να μην τους ξαναδείς ΠΟΤΕ, ούτε καν από περιέργεια.
    Βρε γραβατωμένοι τζιτζιφιόγκοι και ταγιερομένες σουσούδες, εάν θέλαμε δικτατορία της σκέψης θα κρατούσαμε και τους συνταγματάρχες.
    Σίγουρα θα μας κόστιζαν και πολύ λιγότερο, καθότι αυτά που λένε οι τρεμο-τσιμο-πρετεντέρηδες δεν τα λένε για την ψυχή της μάνας τους.
    Τη δική μας ψυχή θέλουν να μολύνουν. Το δικό μας μυαλό θέλουν να ελέγξουν.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.
    Θυμηθείτε:
    Με ένα πάτημα του κουμπιού είναι όλοι τους παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΑΣΕΠ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..to παρακανανε οντως...οπως και το δεν υπαρχει τιμωρια...ενθαρρυνει στο να ξαναγινει και καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρίν κάν αρχίσει να μιλάει ο Παπανδρέου μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
    Ξέρω από πρίν ότι θα αμολήσει πάλι ευχολόγια, παραμύθια και ψέμματα και τη στιγμή που τελειώνει κάθε πρόταση η πίεση μου έχει ανέβει στο 25.
    Πάλι κάτι παπαριές για τη νέα γενιά έλεγε σήμερα. Τα διαβάζει από βιβλία αυτά ή τα βρίσκει σε εκθέσεις ιδεών μαθητών στο Internet;
    Μου θύμησε σήμερα που έλεγε ότι τον σταματάνε οι συνταξιούχοι στο δρόμο και του προσφέρουν τη σύνταξή τους.
    Πώς μπορέσαμε και ψηφίσαμε ένα τέτοιο άνθρωπο;
    Είμαστε ή δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αληθινό κέντρο
    Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

    Τον κ. Λούλη τον θυμάστε, φαντάζομαι. Έκανε καριέρα παρά τω Πρωθυπουργώ «πουλώντας» την θεωρία περί μεσαίου χώρου, περί Κέντρου. Έγραψε λοιπόν προ ημερών άρθρο βουτώντας το μολυβάκι του στην πίκρα, με στόχο τον Αντώνη Σαμαρά και την στρατηγική του μιλώντας για «συρρίκνωση», «λαϊκισμό», «υπερεθνικισμό», «περιθωριοποίηση» και άλλα ντορικά. Ο Λούλης κι ο κάθε Λούλης ως «Κέντρο» εννοούν την άχρωμη κι αποϊδεολογικοποιημένη διαχείριση. Αναφέρονται σε ένα «Κέντρο» που απλώς δεν υπάρχει. Ένα «Κέντρο» σαλονάτο, ντεμί σεζόν, που να φοριέται παντού και πάντα, να θίγει ελάχιστα και να μην αλλάζει τίποτα. Ένα μαϊμού «Κέντρο», το οποίο με την αποϊδεολογικοποίηση αφαίρεσε κάθε ραχοκοκαλιά από την παράταξη κι ευνόησε την επιβίωση κι ανάδειξη στελεχών με μέση λάστιχο. Χωρίς ιδέες, χωρίς αρχές, χωρίς κόκκινες ή μπλε γραμμές, εύκολα λοιπόν κάποιοι μπέρδεψαν το νόμιμο με το ηθικό, κοιτάξανε την πάρτη τους και κατάφεραν να τραυματίσουν θανάσιμα τον Κ. Καραμανλή. Ο Κώστας Καραμανλής, αδέλφια, είναι ο Πρωθυπουργός που αριστοτεχνικά συνεργάστηκε με τον Τάσσο Παπαδόπουλο κι απέτρεψαν την εφαρμογή στην Κύπρο του απαρτχάϊντ που προέβλεπε σε βάρος των Ελλήνων το Σχέδιο Ανάν. Είναι ο Πρωθυπουργός του Βουκουρεστίου, των μεγάλων συμφωνιών με την Ρωσία για την ενέργεια. Όμως χωρίς πολιτικές ιδέες στο κόμμα και στην βάση χάθηκαν οι πολιτικές μάχες, χάθηκε το ηθικό πλεονέκτημα. Προσωρινά. Το πολιτικό προσωπικό δεν είχε ιδέες, δεν είχε ηθικό κίνητρο. Κανείς δεν είχε διάθεση να θυσιαστεί, να πολεμήσει για το ξεπλυμένο «Κέντρο» των λούληδων. Κι οι σαλονάτοι νόμιμοι του μαϊμού «Κέντρου», έχασαν την ηθική τους κι η παράταξη την εξουσία, αφού πίσω από τις μεγάλες πολιτικές του Κ. Καραμανλή, δεν υπήρχε ο πολιτικός «στρατός», που θα συγκροτούσαν οι ιδέες, τις οποίες απεμπόλησαν οι «πωλητές» του φρέσκου και κοπανιστού αέρα του «μεσαίου χώρου», ο οποίος, κατ’ αυτούς πάει κι έρχεται όπου φυσάει ο άνεμος ή σ’αυτόν που πείθει ότι είναι ο πιο άοσμος, άχρωμος, άπνους και θαυμαστής του…Κύρκου.
    Το μαϊμού «Κέντρο» το οποίο επικαλείται ο επικοινωνιολόγος ή ότι είναι και η εν δυνάμει υφυπουργός ΔΝΤ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η κ. Μπακογιάννη, έχει στον τρύπιο πυρήνα του πολιτικά ψεύδη κι ανιστόρητες πολιτικές συκοφαντίες. Κατ’ αυτούς η Τουρκία είναι ένα μεγάλο Βέλγιο, που απλώς έχει κάνει περιτομή. Ο Αντώνης είναι σημαιοφόρος του αληθινού Κέντρου, του Κέντρου της Ιστορίας, πρωτοπόρου στους εθνικούς αγώνες, υπερασπιστή της κοινωνική συνοχής και της διαταξικής ειρήνης. Ο Αντώνης δεν θα πάρει την εξουσία «κάνοντας την πάπια», φορώντας παλ γραβάτες και φωτογραφιζόμενος με παιδάκια. Δεν θα γίνει Πρωθυπουργός ακκιζόμενος με την κολωνακιώτικη «αριστερά», χώνοντας το κεφάλι στην άμμο και προσποιούμενος ότι η πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ακριβώς επειδή στα γονίδια του, πολιτικά και βιολογικά, έχει το αληθινό μαχόμενο Κέντρο, πρωτοπορία για την Πατρίδα, την Δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή, κοιτάζει τα προβλήματα όρθιος και κατάματα.

    Ευάγγελος Γ. Λάιος
    Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
    Λογιστήριο | Γραφείο 4.13
    Παντανάσσης 5, Μαρούσι 151 25
    (2106183533, * elai@obi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αληθινό κέντρο
    Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

    Τον κ. Λούλη τον θυμάστε, φαντάζομαι. Έκανε καριέρα παρά τω Πρωθυπουργώ «πουλώντας» την θεωρία περί μεσαίου χώρου, περί Κέντρου. Έγραψε λοιπόν προ ημερών άρθρο βουτώντας το μολυβάκι του στην πίκρα, με στόχο τον Αντώνη Σαμαρά και την στρατηγική του μιλώντας για «συρρίκνωση», «λαϊκισμό», «υπερεθνικισμό», «περιθωριοποίηση» και άλλα ντορικά. Η λούλεια αντίληψη βέβαια ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την κατρακύλα της παράταξης που οδήγησε στην ήττα της 9ης Οκτωβρίου αλλά θα τα πούμε παρακάτω, εξ ού και το πάθος του να υπερασπιστεί το φρέσκο αέρα που πλάσαρε για μερικά χρόνια. Για να τεκμηριώσει δε το αντισαμαρικό μένος του, ενίσχυσε τον καθεστωτικό λόγο του με επίκληση του Θάνου Βερέμη, ομογάλακτου της Ρεπούση, που σε βιβλίο του με τίτλο «Greeks and Turks in war and peace», στο κεφάλαιο για την περίοδο 1912 – 1923 δεν ανέφερε ούτε λέξη για τις Γενοκτονίες των Ελλήνων και των Αρμενίων. Αυτή είναι επιστημοσύνη. Το βιβλίο παρουσιάστηκε το 2008 με πρώτο τραπέζι πίστα τον ικανοποιημένο πολιτικό ακόλουθο της Τουρκικής Πρεσβείας. Να το θυμάστε αυτό εσείς οι Πόντιοι και Μικρασιάτες κι οι Αρμένιοι φίλοι μας. Για να ξέρετε ποιοι και τι είναι αυτοί που σας κουνάνε το δαχτυλάκι τους για το ορθόν και ποιους επικαλούνται. Ο Λούλης κι ο κάθε Λούλης ως «Κέντρο» εννοούν την άχρωμη κι αποϊδεολογικοποιημένη διαχείριση. Αναφέρονται σε ένα «Κέντρο» που απλώς δεν υπάρχει. Ένα «Κέντρο» σαλονάτο, ντεμί σεζόν, που να φοριέται παντού και πάντα, να θίγει ελάχιστα και να μην αλλάζει τίποτα. Ένα μαϊμού «Κέντρο», το οποίο με την αποϊδεολογικοποίηση αφαίρεσε κάθε ραχοκοκαλιά από την παράταξη κι ευνόησε την επιβίωση κι ανάδειξη στελεχών με μέση λάστιχο. Χωρίς ιδέες, χωρίς αρχές, χωρίς κόκκινες ή μπλε γραμμές, εύκολα λοιπόν κάποιοι μπέρδεψαν το νόμιμο με το ηθικό, κοιτάξανε την πάρτη τους και κατάφεραν να τραυματίσουν θανάσιμα τον Κ. Καραμανλή. Ο Κώστας Καραμανλής, αδέλφια, είναι ο Πρωθυπουργός που αριστοτεχνικά συνεργάστηκε με τον Τάσσο Παπαδόπουλο κι απέτρεψαν την εφαρμογή στην Κύπρο του απαρτχάϊντ που προέβλεπε σε βάρος των Ελλήνων το Σχέδιο Ανάν. Είναι ο Πρωθυπουργός του Βουκουρεστίου, των μεγάλων συμφωνιών με την Ρωσία για την ενέργεια. Όμως χωρίς πολιτικές ιδέες στο κόμμα και στην βάση χάθηκαν οι πολιτικές μάχες, χάθηκε το ηθικό πλεονέκτημα. Προσωρινά. Το πολιτικό προσωπικό δεν είχε ιδέες, δεν είχε ηθικό κίνητρο. Κανείς δεν είχε διάθεση να θυσιαστεί, να πολεμήσει για το ξεπλυμένο «Κέντρο» των λούληδων. Κι οι σαλονάτοι νόμιμοι του μαϊμού «Κέντρου», έχασαν την ηθική τους κι η παράταξη την εξουσία, αφού πίσω από τις μεγάλες πολιτικές του Κ. Καραμανλή, δεν υπήρχε ο πολιτικός «στρατός», που θα συγκροτούσαν οι ιδέες, τις οποίες απεμπόλησαν οι «πωλητές» του φρέσκου και κοπανιστού αέρα του «μεσαίου χώρου», ο οποίος, κατ’ αυτούς πάει κι έρχεται όπου φυσάει ο άνεμος ή σ’αυτόν που πείθει ότι είναι ο πιο άοσμος, άχρωμος, άπνους και θαυμαστής του…Κύρκου.
    Το μαϊμού «Κέντρο» το οποίο επικαλείται ο επικοινωνιολόγος ή ότι είναι και η εν δυνάμει υφυπουργός ΔΝΤ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η κ. Μπακογιάννη, έχει στον τρύπιο πυρήνα του πολιτικά ψεύδη κι ανιστόρητες πολιτικές συκοφαντίες. Κατ’ αυτούς η Τουρκία είναι ένα μεγάλο Βέλγιο, που απλώς έχει κάνει περιτομή. Ο Αντώνης είναι σημαιοφόρος του αληθινού Κέντρου, του Κέντρου της Ιστορίας, πρωτοπόρου στους εθνικούς αγώνες, υπερασπιστή της κοινωνική συνοχής και της διαταξικής ειρήνης.

    Ευάγγελος Γ. Λάιος
    Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
    Λογιστήριο | Γραφείο 4.13
    Παντανάσσης 5, Μαρούσι 151 25
    (2106183533, * elai@obi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Toυλάχιστον υπάρχει καί ο Κος Λάϊος.
    Δέν είναι ανώνυμος.Πλέον.
    Διαφωνώ μέ όσα έγραψε γιά τόν
    Σαμαρά,αφού έχει μιά ΠΟΛΑΝ στή
    πλάτη του,αλλά υποστηρίζω τή
    ντομπροσίνη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ατσαλακωτος τι λεει; η μονο το κομμωτηριο και οι κουστουμιες τον ενδιαφερουν; Φοβερος δημαρχος κριμα για μας τους Θεσσαλονικεις που θα στερηθουμε τις μεγαλλεεες υπηρεσιες που μας προσεφερε.
    Εχουν πλακα αυτοι οι τυποι ο Καραμανλης δεν ηξερε τιποτε για το πλιατσικο των υπουργων του ο δημαρχος δεν ηξερε τιποτε για το πλιατσικο στα ταμεια ειναι μονιμα ανηξεροι αλλα σε παρακαλω αξιοι ηγετες. Ρε για πολυ μαλακες μας εχουν τελικα ολα τα κοπροσκυλα.
    Τι να πει κανεις τωρα για αυτη την αποφαση της δικαιοσυνης ; εχει καποιος κατι να πει; καποιοι ειναι πιο ισοι απο τους ισους απεναντι στον νομο.Για παραδειγμα εκει που οδηγεις αμεριμνος σε σταματαει μπλοκο για ελεγχο, κοιταζουν τα computer λογω sengen και ω του θαυματος εχεις διαπραξει το μεγαλυτερο εγκλημα της γης. Εχεις απληρωτες κλησεις παρκαρισματος και καταδικαστηκες ερημην 2 μηνες με εξαγορα δηλαδη 600 ευρω. Το γελιο ειναι οτι συλλαμβανεσαι οδηγησε στα κρατητηρια στην ασφαλεια με χειροπεδες για φωτογραφιες ως κοινος εγκληματιας που παρεβεις τον νομο στον εισαγγελεα με χειροπεδες μπροστα στα βλεμματα γνωστων και αγνωστων και απο εκει ανοιγονται δυο δρομοι η πληρωνεις αν εχεις λεφτα η οδηγησε στο μεταγωγων με ποινικους κρατουμενους για να οδηγηθεις στην φυλακη. Αυτη ειναι η δικαιοσυνη σε αυτο τον τοπο. Ολα τα λαμογια οι μεγαλοαπατεωνες οι κλεφτες οι επιορκοι πολιτικοι οι βρωμικοι δικαστες τα ξεπουλημενα λαμογια δικηγοροι που κατεκλεψαν τον λαο ειναι στις βιλλαρες τους πινοντας τα ποτακια τους και χουφτωνοντας κανενα κολο και καθε μαλακας Ελληνας σερνεται και διαπομπευται σαν κοινος εγκληματιας.
    Ποιες εξεταστικες και ποιες ποινικες διωξεις ολα τα λαμογια εξω και στην ψειρου οι μαλακες.
    Που θα παει ρε γαμημενοι που θα παει θα την πληρωσετε την λυπητερη και αγρια. Καριολια κοπριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση