GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Αποτροπιασμός για τη δολοφονία...

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια προκαλεί αισθήματα αποτροπιασμού στην κοινή γνώμη και συγκλονίζει τη δημοσιογραφική ...

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια προκαλεί αισθήματα αποτροπιασμού στην κοινή γνώμη και συγκλονίζει τη δημοσιογραφική οικογένεια, της οποίας το θύμα υπήρξε διακεκριμένο μέλος. Η ελληνική κοινωνία περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν άμεσα την πολύ σκοτεινή αυτή υπόθεση και να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ταχύτερο δυνατόν τους δολοφόνους», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, για τη δολοφονία του Σωκρ. Γκιόλια.

4 σχόλια

  1. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΙΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΜΜΕΣΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
    ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
    ΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα δημόσιο πρόσωπο, καθ’ ότι δημοσιογράφος, δολοφονήθηκε. Το αν εργαζόταν “επικινδύνως” ή όχι, είναι δευτερεύον ζήτημα.
    Το πρωτεύον είναι ότι, οι δομές του συστήματος, υποχρεώνουν τέτοια δημόσια πρόσωπα, προκειμένου να επιζήσουν στο συγκεκριμένο επάγγελμα, να εμπλέκονται στα γρανάζια του.

    Η δημοσιογραφία της κρυφής κάμερας και των παράνομων υποκλοπών, είναι σαφέστατη ένδειξη σήψης και της δημοσιογραφίας και του πολιτικού συστήματος.
    Προσωπικά θεωρώ ότι, τόσο ο Ταρζάν όσο και το Τρωκτικό, λειτουργούσαν ως βαλβίδες ασφαλείας του συστήματος, προκειμένου να εκτονώνεται η οργή της κοινωνίας έναντι του συστήματος και τίποτα περισσότερο.

    Καθαρή διαπλοκή πολιτικής και δημοσιογραφίας.
    Ίσως με αφορμή αυτήν την δολοφονία, αποκαλυφθή ένα μέρος αυτής της διαπλοκής, αν και, το ίδιο το διαπλεκόμενο σύστημα, θα εμποδίση κάτι τέτοιο.

    ΠΑΝΤΩΣ...
    Μην ανησυχείτε, θα βρεθούν οι δολοφόνοι, όπως έχουν βρεθεί και οι της Μαρφίν και του αστυνομικού, που ήταν στο γραφείο του Υπουργού ΠροΠό.
    Τώρα για το ΠΟΙΟΣ οργάνωσε αυτην τη δολοφονία, όλοι σενάρια κάνουμε.
    Κανείς δεν μπορεί, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΝ οι δολοφόνοι, να είναι σίγουρος για τα κίνητρα!

    Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Κρίμα για το παιδί που θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλο θα ταν να μη βγαινουν γρηγορα συμπερασματα

    το troktiko και ο γκολιας–ακομα και αν δε συμμετειχε στο blog αμεσα,ειναι οφθαλμοφανες οτι ειχε σχεση– μονο αθωα ενημερωση δεν ηταν και εμπλεκονται ξεκαθαρα σε πολιτικες πιεσεις και επιχειρηματικα παιχνιδια.Εκφραζει απολυτα τον μπομπολα,τον αναστασιαδη και τις εκαστοτε πιεσεις που θελουν να πετυχουν,παντα κινουμενοι ομως στο πασοκικο χωρο–το δντ ειναι σαν να μην ηρθε στην ελλαδα για το τροκτικο–

    άποψη μου ειναι,αν και ειναι νωρις ακομα,οτι η δολοφονια μαλλον σχετιζεται με επιχειρηματικα συμφεροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιωργακη θελατε.

    παρτε εγκληματικοτητα καμπουλ και φτωχεια κοστα-ρικας τωρα να γουσταρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση