GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η Δημοκρατία μας δεν πρέπει να δίνει περιθώρια στην τρομοκρατία..."

Για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια Από την  Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων Σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφον...

Για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια

Από την Εκτελεστική Γραμματεία
των Οικολόγων Πράσινων

Σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, η εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ελεάννα Ιωαννίδου, έκανε την εξής δήλωση:
«Η τρομοκρατική επίθεση με θύμα τον Σωκράτη Γκιόλια εγείρει για ακόμη μία φορά τον έντονο προβληματισμό μας για την έκρηξη της τρομοκρατικής βίας στη χώρα μας. Η δολοφονία ενός δημοσιογράφου είναι...
 πάντα πλήγμα στην ελευθερία του λόγου και στη Δημοκρατία. Η ελληνική κοινωνία καταδικάζει τέτοιες σκοτεινές πρακτικές και απαιτεί την αποκάλυψη των ενόχων. Σήμερα, όμως, η σκέψη μας βρίσκεται στους οικείους του θύματος».

3 σχόλια

  1. Ελαχιστος φορος τιμης στο νεκρο δημοσιογραφο (ανεξαρτητα αν συμφωνουσαμε μαζι του), ειναι η πληρης διακοπη ενημερωσης μας απο τηλεοραση και εφημεριδες.ΜΟΝΟ BLOGGS. Το συστημα λειτουργει μεσα απο την στημενη ενημερωση, δηλαδη απο τα ΜΜΕ των τσανακογλυφτων των πραγματικων αφενταδων αυτου του τοπου δηλ των αμερικανοεβραιων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Επειδή είμαστε καχύποπτοι θα θέλαμε να θέσουμε ερωτήματα για την ανακοίνωση της Αστυνομίας περί ΣΕΧΤΑ.Πώς γίνεται τόσο γρήγορα η βαλλιστική έρευνα και η ταυτοποίηση από τις σφαίρες που βρέθηκαν στον Σωκράτη;Γιατί άραγε η ΣΕΧΤΑ είχε βάλει ως στόχο τον.."μεγαλοδημοσιογράφο" Σωκράτη Γκιόλια που δεν κυκλοφορούσε ποτέ με ασφάλεια και δεν είχε σχέσεις με..
    μαφιόζους και συμφέροντα;Ποιούς τελικά θα "βόλευε" να είναι τρομοκράτες πίσω από το χτύπημα;Και εν τέλει,έτοιμη την είχε την ανακοίνωση η Αστυνομία περί τρομοκρατικού χτυπήματος;Ας κάνει κάποιος τον κόπο να απαντήσει σε τούτα τα ερωτήματα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση