GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ίδια με τους άλλους και για τους υπαλλήλους της Βουλής...

O πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος διέψευσε σήμερα με κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα της εφημερίδας "Βήμα" περί «προκλητ...

O πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος διέψευσε σήμερα με κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα της εφημερίδας "Βήμα" περί «προκλητικής ρύθμισης για τους υπαλλήλους της Βουλής».
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το εν λόγω δημοσίευμα είναι παντελώς ανακριβές. Η αλήθεια αποτυπώνεται στο άρθρο 16 του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για το ασφαλιστικό στο Δημόσιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή σύμφωνα με το οποίο οι αλλαγές που επέρχονται στο συνταξιοδοτικό καθεστώς των δημοσίων υπαλλήλων θα εφαρμοστούν και στους υπαλλήλους της Βουλής».

10 σχόλια

  1. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΤΤΑΣ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι που στο Βήμα στηρίζουν το Γιώργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ? ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ?
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 20 ΓΚΑΛΟΠ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    Βιώνουμε σήμερα καταλυτικές αλλαγές στη χώρα.
    Ζούμε την κατεδάφιση των κοινωνικών κεκτημένων ενός Αιώνα των εργαζομένων.
    Η κατεύθυνση όλων των μέτρων που λαμβάνονται στοχεύουν στην ανταγωνιστικότητα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ μέσω αποκλειστικά της συρρύκνωσης του μισθολογικού κόστους, χωρίς καμμιά παράλληλη αναπτυξη χωρίς κανένα ουσιαστικό μακρόπνοο μέτρο ανάπτυξιακής αντίληψης.
    Η ισχυρή ΕΛΛΑΔΑ των Σημήτη του επονωμαζόμενου λογιστάκου και Καραμανλή του νεώτερου του επονωμαζόμενου και τεμπέλη μέσα σε μια πενταετία κατέστη ο παρίας της ΕΕ, ο ΕΠΑΙΤΗΣ της παγκόσμιας οικονομίας.
    Ποιοί ευθύνονται για αυτό τον κατήφορο της χώρας και των θεσμών και αξιών της.
    ΟΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ κοι Συνδικαλιστικοι ΦΟΡΕΊς ΣΥΛΛΉΒΔΗΝ.
    Εμείς όλοι, εμείς που εν πολλοίς δόσαμε εν λευκώ τις τύχες της χώρας σε τυχάρπαστους κοινούς μεσολαβητές των ισχυρών οικονομικών παραγόντων εντός και εκτός της ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ήταν ορατή , προδιαγεγραμμένη σε μια χώρα όπου η πολιτική ασκείται από αμφίβολου πατριωτισμού οικονομικούς παράγοντες μέσω ανικάνων πολιτικών θεραπόντων των μεγάλων συμφερόντων απ' όλα τα ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΔΙΑΒΡΩΣΑΝ όλους τους θεσμούς δικαιοσύνη, εκτελεστική εξουσία τύπο, συνδικαλιστικές οργανώσεις , επέβαλαν το νόμο του ισχυρού του χρήματος δημιούργησαν την κοινωνία των δύο τρίτων.
    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ κατακλίζεται από ανεπάγγελτους, ανίκανους συμπολίτες μας που εξέλαβαν την πολιτική ως ιδανικό μέσο ατομικού πλουτισμού, δύναμης και μικροαστικού καταναλωτισμου.
    (Καφετιέρες από τη ΖΗΜΕΝΣ)...
    Η ΑΝΩΤΑΤΗ συνδικαλιστική οργάνωση η ΓΕΣΕΕ διακονειται από αρριβίστες στυγνούς επαγγελματίες, οι οποίοι κλείνουν το μάτι στις εξουσίες κυρίως στην οικονομική δια ίδιον όφελος , Υπουργηλίκια ,ΦΟΡΕΊς, ΘΈΣΕΙΣ, Μερσέντες,πούρα,αναψυχή με τα χρήματα των εργαζομένων.
    Κατά πόδας όλες οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ συνδικαλιοστής αντιπρόεδρος με 9 εκατομμύρια € καταθέσεις!!!! όνειδος της κοινωνίας και συμφύρματα τέτοιοι υπάνθρωποι.
    Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ αποτελεί μνημείο απραξίας ανυπαρξίας πλήρως ενσωματωμένη υπηρετεί το ΣΥΣΤΗΜΑ χωρίς λόγο γραφή και ιδέες , το υπηρετεί ανενδοίαστα από την κουλτούρα εως και τα πανεπιστήμια αντρα ακολασίας της σκεψης σήμερα..
    Προνομία των ισχυρών τα όσια και ιερά του ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ όπου η μουσίτσα πορνοστάρ Τζούλια κοσμεί μετά του υιού του αστέρα φιλελεύθερου Γραμματέα ξεδιάντροπα τον ιερό χώρο των ενόπλων δυνάμεων και το ΘΩΡΙΚΤΟ Αβέρωφ όπου κάνουν τα πάρτυ τους οι εφοπλιστές.
    Η ΧΩΡΑ εάλω , πρέπει να αναταχθεί , οι παρούσες πολιτικές δυνάμεις αδυνατούν είναι μέρος του προβλήματος οι ιδιες.
    Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, νέες σφιγηλές και πατρωτικές δυνάμεις έρχονται σαρώνοντας το χθές .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΎΝ Ενωμένοι να δόσουν την ύστατη μάχη της υπέρβασης για την ανασυγκρότηση του ΤΟΠΟΥ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥ[ΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΩ ...Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΙΑ,ΑΦΟΥ Η ΒΑΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΚΑ,ΤΟΥΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    ειτε με Σγουρο ειτε με Σκανδαλιδη ειτε με οποιον αλλον, το Πασοκ θα κερδισει τις περιφερειακες εκλογες

    ΟΤΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ
    ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

    ειπε το μεσημερι στη Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    και χειροκροτηθηκε απο ολους τους πολιτες!

    Κατω οι ληστρικοι τραπεζιτες

    Καμια δοση δανειων πανω απο το 1/3 του μηνιαιου μισθου του πολιτη!

    Λευτερια στους δανειληπτες εδω και τωρα!

    δρ Κουτσουκο σε θελουμε Αντι-περιφερειαρχη Αθηνας του φωναξε ο Μανος
    Ζησης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 'ΒΗΜΑ' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΝΤΡΟΠΗ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΙ ΜΕ ΛΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η "Νέα" ΝΔ, είναι ακριβώς η ίδια συμμορία, τα ίδια ακριβώς άτομα, (του μπουχέσα συμπεριλαμβανομένου, και πλην μόνο 6-7 περιπτώσεων), που κατέστρεψαν τη χώρα κι εμάς!....
    Ολα τα λαμόγια κι οι ανίκανοι, που το μόνο τους "όραμα" είναι να ξανανέβει η ΝΔ στην εξουσία.
    Αυτό και τίποτ' άλλο...
    Μαλλον για να αποτελειώσουν όσα δεν πρόλαβαν!.....
    Ουστ ρε!...
    ΟΥΣΤ ΡΕ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο που για τους υπαλλήλους της Βουλής, οι φαύλοι εργατοπατέρες φρόντισαν ωστε να ενσωματωθούν μέσα στο μισθό τους όλοι οι μισθοί πέραν του 12ου.

    Αποτέλεσμα αυτού είναι, οι υπάλληλοι της Βουλής των καφρελλήνων να αποτελούν τη μόνη κατηγορία που δεν θα χάσουν ποτέ τους 134ο, 14ο(και τους υπόλοιπους 15ο & 16ο) μισθούς.

    Πέραν αυτού, αφού αυξήθηκε ο μισθός τους λόγω ενσωματώσεως των υπολοίπων μισθών πέραν του 12ου, θα πάρουν αυξημένη σύνταξη, ως έχοντες πλέον μεγαλύτερο βασικό μισθό. Το "ντόρος¨λοιπόν που δημιουργήθηκε γι αυτούς τελευταία, φρόντισαν οι φαύλοι πολιτικοί να λειτουργήσει προς όφελός τους, κατ' εξαίρεση και μοναδικά, σε σχέση με όλους του άλλους υπαλλήλους.

    Το μόνο που μπορώ να υποθέσω για τους φαύλους της Βουλής των καφρελλήνων είναι οτι για να σχίζονται για πάρτυ τους οι πολιτικοί, ή μοιράζονται μαζί τους τις μίζες ή οι υπάλληλοι ξέρουν για τις γκομενοδουλιές τους και για τα λοιπά άπλυτά τους, ή πέφτει "αλμυρό φυστίκι"...

    "Αντι-λαμόγιας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση