GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας χρόνος κατοχής του Γραμματικού...

Του Γιώργου Κόλλια πρώην Προέδρου Κοινότητας Βαρνάβα geKollias.blogspot.com 7 ΙΟΥΛΗ 2009 ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ Κι ήρθε το μήνυμα που φοβόμα...

Του Γιώργου Κόλλια
πρώην Προέδρου Κοινότητας Βαρνάβα
7 ΙΟΥΛΗ 2009
ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ
Κι ήρθε το μήνυμα που φοβόμαστε να ακούσουμε...
ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
Κι ήρθαν. Σαν στρατός κατοχής, χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Με μανία, λες και βρίσκονταν σε άλλη χώρα κι είχαν μπροστά τους τον "εχθρό". Ναι γι΄ αυτούς μπροστά τους ήταν ο ΕΧΘΡΟΣ ΛΑΟΣ.
Χτυπούσαν αλύπητα νέους, γέρους, γυναίκες, ακόμη και μικρά παιδιά.
"Έκαναν το καθήκον τους".
Το ημερολόγιο έλεγε 7 ΙΟΥΛΗ 2009.
Κι ήρθαν. Μπροστά αυτοί και πίσω τους τα αφεντικά. Οι εργολάβοι με τα...
μηχανήματά τους.
Ήμουν εκεί.
Είδα, άκουσα, ένοιωσα.
Είδα τα νέα αυτά παιδιά, τα παιδιά μας, να μετατρέπονται σε "άγρια θηρία". Ναι "εκτελούσαν εντολές". Αλλά όταν χτυπούσαν έναν παππού, δεν ένοιωθαν ότι χτυπούσαν τον παππού τους;, Όταν χτυπούσαν ένα παιδί, δεν ένοιωθαν ότι χτυπούσαν το παιδί τους;
Άκουσα τις άγριες κραυγές τους. "Θα σε τσακίσω ρε πούστη". "Θα σε γ... ρε μαλάκα". Και ποιοι τα έλεγαν αυτά; Οι θρασύδειλοι, που καλυμμένοι πίσω από τις μάσκες τους, εξοπλισμένοι σαν αστακοί, χτυπούσαν μικρά παιδιά και παππούδες. Κι από κοντά τους εκείνοι οι ελεεινοί τύποι με τα πολιτικά. Αυτοί οι ανίκανοι να βρουν μια αξιοπρεπή δουλειά, που επιβιώνουν ως ρουφιάνοι και καταδότες.
Από αυτήν την ημέρα κάποιοι περήφανοι άνθρωποι νοιώθουν να εξευτελίζονται καθημερινά από τις δυνάμεις κατοχής των ΜΑΤ και της Ασφάλειας.
Αλήθεια οι πολιτικοί, που πίσω από τα πολυτελή γραφεία τους, συνέβαλαν και συμβάλουν σ΄ αυτό το έγκλημα, αναρωτήθηκαν ποτέ τους πόσο μίσος έχει καλλιεργηθεί; Αναρωτήθηκαν ποτέ τους που μπορεί να οδηγήσει η προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας; Αισθάνονται δικαιωμένοι; Αισθάνονται καν;
Ας έρθουν λοιπόν στο Γραμματικό! Αν τολμούν ας εμφανιστούν στον τόπο του εγκλήματος! Του δικού τους εγκλήματος.
Ήταν 7 Ιούλη 2009.
Χτυπούσαν και μετά κατηγόρησαν τους πολίτες ότι τους επιτέθηκαν!
Έβαζαν φωτιές και μετά κατηγόρησαν τους πολίτες ως εμπρηστές!
Άξιος ο μισθός τους!
Φαντάζομαι ο Εργολάβος, το Αφεντικό, θα τους έδωσε συγχαρητήρια  για την "άψογη οργάνωση της επιχείρισης" .
Ανθρωπάκια...ανθρωπάκια....
Σε λίγες μέρες θα είναι 7 Ιούλη 2010. Ένας χρόνος κατοχής του Γραμματικού.
Δύο λέξεις μόνο: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!
Και μια "υπόσχεση". Θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.
Υ.Γ. Τα παραμύθια περί «πράσινης ανάπτυξης», «προστασίας του περιβάλλοντος» και «ποιότητας ζωής», αλλού. Εδώ τους πήραμε χαμπάρι.

13 σχόλια

  1. Άσε μας ρε χουλιγκάνε του ΠΑΜΕ. Άντε να βρεθείς με τα άλλα συντρόφια να κλείστε κάνα δρόνο ή να σπάσετε καμιά βιτρίνα μπας και ξελαμπικάρετε! Σας έοχυμε σιχαθεί δεν τον έχετε καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι του ΠΑΜΕ, ΠΑΣΟΚ (GreenSun) είναι... και το ξέρουν όλοι της γυρω περιοχής.


    ..και μετά κάψαν την ανατολική αττική, για αντίποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΤΤΑΣ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξυλούρης:Μπήκαν στή πόλη οί οχτροί...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάγκες ανώνυμοι, αφού είστε τόσο άνετοι να πάρετε την χωματερή στα σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε μας ρε χουλιγκάνε του ΠΑΜΕ. Άντε να βρεθείς με τα άλλα συντρόφια να κλείστε κάνα δρόνο ή να σπάσετε καμιά βιτρίνα μπας και ξελαμπικάρετε! Σας έοχυμε σιχαθεί δεν τον έχετε καταλάβει;


    ESY DEN PREPEI NA EISAI KALA,NA PAS
    STO SXOLEIO NA SOU MATHOUN THN SYGKRISH KAI TI SHMAINEI,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΑΓΙΕΣ ΡΥΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ & ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ & ΒΟΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ & ΜΕΤΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΩΣ ΝΤΟΠΙΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ, ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗς ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ & ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ & ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαλιστα.......οσοι θελουν να ζησουν ελευθεροι και χωρις εγκληματιες διπλα τους ειναι φασιστες.....οσοι θελουν να ζησουν σε μια ποιοτητα ζβης απλα ανεχτη ειναι του παμε....
    ρε τι τραβαμε με κατι μαλακες εδω χαμω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργο Κόλλια απόβρασμα της "τοπικής αυτοδιοίκησης", βρωμερό και γλοιώδες ανθρωπάκι, ξαναγύρνα στη τρύπα σου και σταμάτα να πετάς αρλούμπες. Ένας ΧΥΤΑ (ή ΧΥΤΥ) ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση χωματερή! Είναι ένας ορθολογικός τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων που περιλαμβάνει τέσσερα εργοστάσια (διαλογής, ανακύκλωσης, καύσης, τηλεθέρμανσης κλπ). Τα δε υπολείμματα κομποστοποιούνται, γίνονται δηλαδή ΛΙΠΑΣΜΑ και δεν μολύνουν το περιβάλλον. Τι πρέπει να γίνει επιτέλους για να τα καταλάβουν όλα αυτά ανεγκέφαλοι σαν εσένα; Μάλλον τίποτα. Ε, αφού είστε ηλίθιοι, εκεί όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Σκασμός και τσιμουδιά λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε βλάκες άσχετοι, πουθενά στην ελλάδα δεν γίνεται οικολογική διαχείριση αποριμάτων. Πρέπει κανείς να είναι πολύ ξεφτίλας για να λέει αυτά που λέτε.

    Εμείς δεν θέλουμε όλα τα σκουπίδια της αττικής και τα αποριματοφόρα να περνάνε μέρα νύχτα δίπλα στα σπίτια μας.
    Αλλά τέτοιοι βλάκες είστε που για να στηρείξετε τα κωλοσυμφέροντα σας και την τσέπη σας υποστηρίζετε το κάθε λαμόγιο εργολάβο.
    Αφού είστε όλοι τόσο άνετοι γιατί δεν παίρνετε χώρους "υγιονομικής" ταφής στην Εκάλη, στην Κηφισιά, κ.λ.π;
    Θέλετε δικαιοσύνη; Οκ ας έχει ο κάθε δήμος διαχείριση των δικών του απορριμάτων να δούμε τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος. Να σε δώ μετά να πρέπει να διαχειριστείς τα σκουπίδια του Δήμου σου, ΔΙΠΛΑ σου και όχι να τα πετάς σε άλλους δήμους-χωματερες.

    Σκατόβλακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 04 Ιουλ 2010 1:48:00 π.μ.
    Σιχαμένο ερπετό.
    Αφού είναι τόσο καλά τα σκουπίδια βάλε μερικά και στην κωλοτρυπίδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαι ο "χουλιγκάνος του ΠΑΜΕ", ο "greensun", ο "εκπρόσωπος του Άβατου του Γραμματικού",το "απόβρασμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης", το "βρωμερό και γλοιώδες ανθρωπάκι" κ.λ.π. κ.λ.π.
    Λεβέντες αν νομίζετε ότι "καθαρίζετε" με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κάνετε λάθος.
    Δεν σας κατηγορώ που ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ με το θέμα. Λογικό είναι αφού εσείς αυτό που ξέρετε είναι να ρίχνετε τα σκουπίδια σας στον κάδο και αυτό που θέλετε είναι ο κάδος την άλλη μέρα να είναι άδειος. Μάλιστα αν μείνει και δεύτερη μέρα γεμάτος φωνάζετε, διαμαρτύρεστε, αγανακτείτε. Που πάνε δεν σας νοιάζει. Έτσι κι αλλιώς από εσάς φεύγουν.
    Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για να εξαντλείται σε αναμασήματα της εκάστοτε κυβερνητικής προπαγάνδας και των Μ.Μ.Ε. των διαπλεκόμενων εργολάβων.
    Θα γράψω ένα σύντομο ιστορικό του τι συμβαίνει με την διαχείριση των απορριμμάτων κι αν θελήσει να το φιλοξενήσει το press.gr, ελάτε να συζητήσουμε σοβαρά επί της ουσίας.
    Κατά τα λοιπά θα συνεχίσω τον αγώνα μου για την ποιότητα ζωής ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΚΗΣ (Ανατολικής και Δυτικής), χωρίς να δίνω σημασία στους υβριστές. Έτσι κι αλλιώς πάντα υπήρχαν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν οι συνειδητοί ή ασυνείδητοι προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα γράψω ένα σύντομο ιστορικό του τι συμβαίνει με την διαχείριση των απορριμμάτων κι αν θελήσει να το φιλοξενήσει το press.gr, ελάτε να συζητήσουμε σοβαρά επί της ουσίας.
    Κατά τα λοιπά θα συνεχίσω τον αγώνα μου για την ποιότητα ζωής ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΚΗΣ (Ανατολικής και Δυτικής), χωρίς να δίνω σημασία στους υβριστές. Έτσι κι αλλιώς πάντα υπήρχαν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν οι συνειδητοί ή ασυνείδητοι προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση