GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κερδίζει ο Τατούλης στην Πελοπόννησο...

Στηρίζει την υποψηφιότητά του και ο Σταύρος Μπένος Σαφές προβάδισμα του Πέτρου Τατούλη έναντι όλων των ενδεχόμενων αντιπάλων του στην Περ...

Στηρίζει την υποψηφιότητά του και ο Σταύρος Μπένος

Σαφές προβάδισμα του Πέτρου Τατούλη έναντι όλων των ενδεχόμενων αντιπάλων του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτυπώνει δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων που συνεργάζεται με τη ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, η συγκεκριμένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του Ιουλίου από ιδιώτη και όχι από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν αποτυπώνει πρόθεση ψήφου, ωστόσο είναι εμφανές ότι ο ανεξάρτητος Πέτρος Τατούλης ξεκινάει από πολύ καλύτερη αφετηρία σε σχέση με τους πιθανούς αντιπάλους του.
Πόσο μάλλον που ο βασικός αντίπαλος του σύμφωνα με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση Σταύρος Μπένος όχι μόνο έχει δηλώσει ότι δεν...
 ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος αλλά σε προ ημερών εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου από κοινού με τον πρώην υπουργό στη Μεγαλόπολη δήλωσε ευθαρσώς ότι ο Πέτρος Τατούλης αποτελεί την καλύτερη λύση για την Πελοπόννησο.
Τον δυσκολεύει ο Μανώλης
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο σκληρός πυρήνας των ψηφοφόρων του κ. Τατούλη βρίσκεται στο 20%, ακριβώς ίδιο ποσοστό με τον Σταύρο Μπένο, ο οποίος ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, τάχθηκε υπέρ του.
Ακολουθεί ο Γιάννης Μανώλης με 17%, ο Πάνος Μπεγλίτης με 13%, Ροβέρτος Σπυρόπουλος με 10% και τελευταίος ο Δημήτρης Δράκος με 9%.
Σύμφωνα με τους αναλυτές της εταιρείας ο μόνος που φαίνεται να δυσκολεύει πραγματικά τον ανεξάρτητο υποψήφιο είναι ο γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ, ενώ αντίθετα ο κ. Τατούλης με ή χωρίς τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να κερδίζει με άνεση τον νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο, ο οποίος προαλείφεται ως ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.(Πηγή http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7550)

8 σχόλια

  1. ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΝΕΑ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΝΟΗ .ΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΕ.ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ.ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΡΗΜΟ.ΑΛΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΠΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΑΚΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΕΛΑΙΔΑΕΙ.ΤΙ ΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΛΑ ΚΑΘΕΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ.ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Αυτοδιοικητικός” πανικός στο ΠΑΣΟΚ

    Έχουν χάσει τον έλεγχο στην Ιπποκράτους και δε μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους. Παρά τα εκατομύρια που έχουν ξοδέψει για να πείσουν τους …Πακιστανούς για να ψηφίσουν μήπως και περισωθούν, τα στοιχεία δείχνουν πραγματικό Βατερλώ. Το πλέον κωμικό όλων όμως είναι ότι το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ θεωρείται πλέον …κατάρα από τους περισσότερους υποψηφίους, αφού όλοι ζητούν “διακριτική αλλά όχι επίσημη στήριξη”!

    Έτσι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο καναβάτσο με “επίσημους” υποψηφίους μνημεία αποτυχίας τύπου Φασούλα ενώ οι απανωτές κρούσεις για συμμετοχή βρίσκουν ανταπόκριση σε αντιαισθητικές περσόνες τύπου Μπουτάρη.

    Έχουν αναλωθεί λοιπόν σε κρεσέντο συκοφαντίας και φαντασιοπληξίας ενεργοποιώντας τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜ”Ε” και του διαδικτύου. Σκαρφίζονται ότι μπορείτε να φανταστείτε, σε σημείο να βάζουν “υποψηφίους” τους να κάνουν μηνύσεις σε δημάρχους κοινής αποδοχής, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τους καθίζουν στο εδώλιο για ψευδορκία, συκοφαντικές δυσφημίσεις και άλλα.

    Τα ασπόνδυλα του διαδικτύου δίνουν βέβαια πραγματικά ρέστα, όπως πριν από το συνέδριο της ΝΔ που έβλεπαν “μαζικές αποχωήσεις στελεχών”, με σιγουριά μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού είναι εκείνη η φωτογραφία πού
    ατένιζε τόν ουρανό σάν πιλότος
    F-16?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΜΙΧΑΣ
    ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ..ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΞΕΦΟΤΩΝΕΤΑΙ !

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΜΟΛΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΙΛΙΕΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ
    ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΜΕΤΟ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΕ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΒΟΔΙ....

    ΣΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΥΣΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. *** ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΑΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ
    ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥ ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Το Πασοκ για να σωθει απο την κατρακυλα πρεει να κανει ανασχηματισμο ριζικο

    και να βαλει νεα προσωπα στα ψηφοδελτια Περιφερειας
    οπως τον Δρ Κουτσουλο Αντιπεριφερειαρχη Αθηνας!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΖΗΤΩ Ο ΣΚΑΤΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση