GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια εξαγορά (;;;)...

Από το http://blackmail-gr.blogspot.com/ Για μία ακόμα φορά,αυτοί που τα ξέρουν όλα στα ΜΜΕ , μένουν άφωνοι από τη ''μεγαλειώδη πρ...

Από το http://blackmail-gr.blogspot.com/
Για μία ακόμα φορά,αυτοί που τα ξέρουν όλα στα ΜΜΕ, μένουν άφωνοι από τη ''μεγαλειώδη πρόταση εξαγοράς'' που έκανε ο Σάλλας της Πειραιώς, για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την Αγροτική Τράπεζα...
Βέβαια στην ουσία τίποτα το...
 μεγαλειώδες δεν υπάρχει στην πρόταση αυτή...
Είναι μία πρόταση που γίνεται από ανάγκη,με τις ευλογίες της κυβέρνησης και καθώς δε γινότανε αλλιώς...
Στην πραγματικότητα είναι μία πρόταση Συγχώνευσης!!
Η οποία πρόταση δεν είναι άσχετη ,με την ''πτώση'' του συστήματος της Πειραιώς την προπερασμένη Δευτέρα και Τρίτη, κατά την οποία δεν πληρώθηκε Τίποτα από την τράπεζα. Ούτε καν οι επιταγές,μία ''πτώση'' που οι κακές τραπεζικές γλώσσες απέδωσαν σε προβλήματα όχι τεχνολογίας αλλά ρευστότητας της τράπεζας αυτής...
Οπως και να έχει πάντως η αλήθεια,αυτόν το δρόμο των συγχωνεύσεων, πρέπει και θα τον ακολουθήσουν και άλλες τράπεζες!!

12 σχόλια

  1. 
Ακούγεται, «η μυστική βοή τους έρχεται των πλησιαζόντων γεγονότων» γράφει ο Καβάφης.


    
Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η ελληνική ...
κοινωνία. Το ποδόσφαιρο και η προσμονή των θερινών διακοπών καταπαύουν, κατασιγάζουν προς ώρας την οργή και την σωρευμένη αγανάκτηση. Όταν όμως έλθει το φθινόπωρο και ο δαπανηρός χειμώνας, τι θα συμβεί; Όταν θα πολιορκείται το σπιτικό από λογαριασμούς, πετρέλαια και φροντιστήρια παιδιών, οι οικονομικοί χαλκάδες και οι πνιγηρές αλυσίδες που απελπίζουν τον κόσμο, ποιος εγγυάται την ηρεμία;
    

Τότε θα ξεβραστεί η πραγματική κρίση, θα βιώσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. «Τα ακαθαρτότερα στοιχεία» της κοινωνίας που επιπλέουν τόσα χρόνια «εν είδει εξαφρίσματος» (=αφρός) επί της επιφανείας, που κυβερνούν φλυαρούν και κλέπτουν ασυστόλως την Ελλάδα» (Ροΐδης) είναι τα πρώτα που, θα κριθούν και θα καταδικαστούν.

    
Φαύλοι και ευτελείς πολιτικοί, δημοσιογράφοι – σαλιγκάρια που εξυμνούν την εξουσία, τηλεπώνυμα νούμερα, διαφθορείς του λαού, ψευτοεπιχειρηματίες δανειοσυντήρητοι λυμεώνες του δημόσιου χρήματος, γι’ αυτούς έρχεται δριμύς ο χειμών. «Ει μη ταχέως απολλώμεθα ουκ αν εσώθημεν», αν δεν καταστραφούμε «ταχέως», δεν θα σωθούμε, λέει ο αρχαίος λόγος.

    
Διακόσια χρόνια μετά την απελευθέρωση το ελληνικό κράτος, το κράτος της εξάρτησης, της οικογενειοκρατίας, του θεσιθηρισμού των «ημετέρων», της στυγνής κομματοκρατίας, της περιφρόνησης των «πατρίων», πτωχεύει, χρεοκοπεί πολιτικά, πνευματικά, οικονομικά. Ήλθε, μάλλον, η ώρα της κοινωνικής, της λαϊκής επανάστασης. Ο βρώμικος, ο ρυπαρός αφρός που επικάθησε στην επιφάνεια της πατρίδας και την κατέστρεψε, θα οδηγηθεί στην φυσική του κατάληξη: στον υπόνομο.

Αυτό νομοτελειακά θα συμβεί, όλοι το προβλέπουν.
    
Η χρεοκοπία, «το δυστυχώς επτωχεύσαμεν» υπάρχει κατ’ ουσίαν προ πολλού. Αναβλήθηκε για λίγο, διότι οι Προστάτιδες Δυνάμεις – συμμορίες τύπου ΔΝΤ, τρόικας και Ε.Ε. έδωσαν παράταση ζωής στον εν ληθάργω Βαλκάνιο παρία για να «κλείσουν» κάποια θέματα.

    
 Τα εκ της δανειοδοτήσεως υπάρξαντα αναμφιβόλως πλεονεκτήματα ωχριούν ενώπιον του φόρου αίματος, τον οποίον ηναγκάσθη να καταβάλη η Ελλάς, διά να κατορθώση να υπάρξη ως «ελεύθερον» κράτος. Η τελευταία αυτή φράσις αφιερούται εις το ρομαντικόν ψεύδος του φιλελληνισμού, το οποίον έχει αντικατασταθεί εις τας ημέρας μας, από την θεωρίαν περί ευρωπαϊκής συνειδήσεως, η οποία υποκρύπτει τον επενδεδυμένον κίνδυνον της μονοπωλιακής επικρατήσεως και την μέσω τρίτων «ευγενών» φορέων οικονομικήν αποικιοποίησιν της Ελλάδος».

Ας προσεχθεί η αραιογραμμένη -και στο πρωτότυπο -φράση. Διπλωματικός έλεγχος της οικονομίας, δηλαδή υποδούλωση και γονάτισμα στα κελεύσματα των ξένων.

    Αναβολή της πτώχευσης, κολακείες και χαζοχαρούμενες γαλιφιές μέχρι να υπογραφούν οι προδοσίες. Στη συνέχεια οι προδότες είναι άχρηστοι.

Δεν θα προλάβουν όμως. Το μείγμα είναι εκρηκτικό. Αναμένεται η θρυαλλίδα…"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως είχε προβλεφθεί από την υπογραφή του κατοχικού Μνημονίου : η σοσιαληστρική Κυβέρνηση ΔΝΤ-ΓΑΠ ξεπουλά τα τελευταία φιλέτα του Δημόσιου Τομέα πριν βαρέσει το σχεδιαζόμενο (και επισημως πια από τη Μέρκελ) κανόνι.
    Η μόνη δυνατή αντίδραση μας την παρούσα στιγμή είναι η ήδη προταθείσα απόσυρση των καταθέσεων από το ΤΤ και την Αγροτική , με την πώληση της οποίας μπαίνει και επισήμως ταφόπλακα στον ελληνικό αγροτικό τομέα.


    Η απόσυρση πρέπει να γίνει όσο πιο άμεσα γίνεται. ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ το πολύ. Και αφού η συμφωνία ματαιωθεί, τότε μπορούν να επιστρέψουν οι καταθέσεις στο ΤΤ.

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ .....ΛΑΛΙΩΤΗ.

    Και μου θυμίζει και κάτι άλλο:
    Η Πειραίως, για να φτιαχτεί, πήρε κάμποσες τράπζες, ορισμένες κρατικές (όπως και η ίδια αρχικά κρατική ήταν, μέχρι που πουλήθηκε το 1991 στο Σάλλα). Μια από αυτές ήταν η ΕΤΒΑ. Τι σημαίνει ΕΤΒΑ; ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Αντιλαμβάνεστε τι μεγέθους και σημασίας “δωράκι” τους έδωσε ο Σημίτης.

    Τώρα τους δίνει, μετά τον έλεγχο της βιομηχανίας, και τον έλεγχο του αγροτικού τομέα!

    Κρεμάλες!

    Και όσοι αρνούνται να δώσουν τη γή τους για ΑΠΕ, θα την παίρνει η τράπεζα. χο! χο!

    Σοσιαλισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην αυτοκτονείτε από τα χρέη, δεν τους νοιάζει πως θα ζήσουν τα παιδιά σας.
    Μην πουλάτε τα νεφρά σας, δεν τους νοιάζει άν κλονιστεί η υγεία σας.
    Δεν νοιάζονται για τίποτε εκτός από την τσέπη και τις μίζες τους.
    ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    Πάρτε με τις πέτρες τους 174 δοσίλογους του Παπανδρέου, της Μητσοτακοκόρης και του Καρατζαφέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσέξτε τις καταθέσεις του Ταχ. Ταμ., τις Α.Ε. της ΑΤΕ - που θα πωληθούν - η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ είναι μεγάλη. Ο πρώην γ.γ. σώθηκε πάλι από το μεγαλειώδες ΠΑΣΟΚ. Η λαμπρή του καριέρα από ταμίας πρόεδρος της νο 2 τραπέζας στην Ελλάδα αξίζει να γίνει ρεαλιτυ σοου...

    Οε οε οε, που είναι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς; Η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών; Θα γίνει απογραφή από ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; Η Επιτροπή Ανταγωνισμού; Η έγκριση της Ε.Ε.;

    Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη....

    α ρε Γιωργάκη, χαμπάρι δεν παίρνεις, έζησες το όνειρο της μαμάς σου, άδειασέ μας τη γωνιά τώρα.

    Η Εθνική είπε όχι γιατί γνώριζε την κατάσταση της Πειραιώς και πάλι οι καταθέσεις του κοσμάκη θα τη σώσουν λόγω μεγάλης ρευστότητας του ΤΤ και της ΑΤΕ - ειδικότερα το ΤΤΕ - επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία όπως η ΕΥΡΟΜΠΑΝΚ στις αρ΄χες της δεκαετίας του ΄90 που "έφυγαν" κεφάλαια και από την ΕΘΝΙΚΗ που "δημιούργησαν" την ΕΥΡΟΜΠΑΝΚ με αντάλλαγμα μεγάλη θέση στο ΔΣ μέχρι σήμερα. Ο Σημίτης και ο Γιωργάκης και η υπόλοιπη παρέα έκαναν γαργάρες τότε...

    Τελικά ρε μάγκες τα σοσιαληστράκια είναι και γαμώ τους ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ....έρχεται ο Σεπτέμβρης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αστείο είναι πως κάνει πρόαση εξαγοράς 2 τραπεζών με το “ιλιγγιώδες” ποσό των 700 εκ.
    χο! χο! χο!
    “Στόχος είναι τα λεφτά”

    Ο γεροξούρας Άκης, ως ΥΠ.ΑΝ. του Σημίτη, έδειξε το δρόμο στο Λάτση με την υπόθεση των ΕΛ.ΠΕ. Σήμερα, αυτοί που κατηγορούν και διέγραψαν τον Άκη (για το… “κωλόσπιτο” της Διον. Αρεοπαγίτου), αντιγράφουν πιστά τις μεθόδους του κατ’ εντολήν των αφεντικών τους.
    Τότε ο Λάτσης, τώρα ο Σάλλας.
    Τότε ο Άκης, τώρα ο Παπακωνσταντίνου!

    Κλασικό ΠΑΣΟΚ.

    Εγώ πάντως, αυτό που μπορούσα το έκανα.
    Μη έχοντας ο ίδιος καταθέσεις στο ΤΤ, έστειλα mail σε ΟΛΟΥΣ μου τους φίλους και τους γνωστούς, παραθέτοντάς τους link με τη συζήτηση που γίνεται εδώ προτρέποντάς τους να αποσύρουν άμεσα, όσοι έχουν, τις καταθέσεις τους, καθώς και να το προωθήσουν προκειμένου η δράση να είναι όσο το δυνατόν μαζικότερη.

    Αυτή τη φορά, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους χαλάσουμε τη σούπα και να τους κάνουμε να χάσουν το χρώμα τους, τόσο αυτοί όσο και οι πάτρωνές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. Που τα βρήκε τα λεφτά ενώ υποτίθεται ότι "οι τράπεζες περνάνε κρίση";

    Ποιος έδωσε στον Σάλλα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά για να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του;

    Παπακωνσταντίνου δωσίλογε,
    ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    (Στον τάφο θα ήταν καλύτερα, αλλά δεν το επιτρέπουν ανθρωπιστικοί λόγοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια μετοχική εξέλιξη;;;
    Δεν κατάλαβες τι γίνεται;;;
    Θα πλερώσει το “υπέρογκο” ποσόν των 701 εκ. ευρώ ο Σάλλας και θα ΑΓΟΡΑΣΕΙ, θα έχει δηλαδή τον πλήρη έλεγχο ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Αγροτικής και του 33% του Ταμιευτηρίου!

    701 εκατομμύρια και για τα δύο! Για να φτιάξει τράπεζα μεγαλύτερη της Εθνικής! Τώρα που γυρίζει! Κοψοχρονιά!

    Ο Σαμαράς πρέπει να μαζέψει τον Παναγιωτόπουλο και να καθήσει να μιλήσει για ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο.

    Αν η Πειραίως είναι χρεωκοπήμένη, να μπει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που προικίστικε με 20 δις από το ΔΝΤ! Όχι να του δώσουμε-χαρίσουμε τη μεγαλύτερη τράπεζα στη χώρα!

    Έλεος! Έλεος!


    Το κακό,είναι ότι όλες αυτές οι πτυχές της συμφωνίας θα μείνουν “γκρίζες” από τα σαπροκάναλα της διαπλοκής και τις φυλλάδες, που θα βγουν και θα θριαμβολογήσουν περί “εθνικού πρωταθλητή”, περί “ορθοπόδησης της οικονομίας μας” και άλλα τέτοια προς τέρψιν του πόπολου.
    ------------------
    ΠΑΣΟΚικό Βατοπέδι.

    Ανταλλάσουν με χαμηλό τίμημα νερό (Πειραιώς) και ακίνητα αξίας (ΤΤ).
    Σκανδαλάρα θα έλεγα.
    ----------------------------------
    Στο ίδιο έργο θεατές..
    Όπως πριν 9 χρόνια η Πειραιως γιγαντωθηκε από την εξαγορά της ΕΤΒΑ ,τη στιγμή που η ΑΤΕ είχε υποβάλλει καλύτερη πρόταση, με υπουργό οικονομίας κ οικονομικών Χριστοδουλακη και υπουργό ανάπτυξης Τσοχατζοπουλο έτσι και τώρα θα πάρει κοψχρονια ΤΤ και ΑΤΕ..

    PASOK. Η αλητεια έγινε ΕΠΙΣΤΗΜΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρπάζουν εκτάσεις από Λάκωνες αγρότες!
    - Μετά την Κρήτη και την Εύβοια, ήρθε η σειρά της Λακωνίας...
    anemogenitria fotia

    1Μετά την υφαρπαγή της γης σε Κρήτη και Εύβοια, μέσω σκανδαλώδους αντισυνταγματικής διάταξης την οποία εισήγαγε η υπουργός ΥΠΕΚΑ κ. Μπιρμπίλη, στο ν/σ για την διείσδυση των ΑΠΕ πολιτών και τη θύελλα αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών, δημοσίευμα της εφημερίδας "τα Βάτικα", αποκαλύπτει πως το ίδιο συμβαίνει σήμερα και στη Λακωνία!
    Διαβάστε το ολόκληρο το άρθρο...

    "Εκποιείται ο τόπος με αντίτιμο …το ενοίκιο του μελισσοκόμου!!!
    Δεκάδες συμπατριώτες μας κινδυνεύουν να χάσουν ιδιοκτησίες τους
    (Του Γιάννη Ψαρράκη, από την εφημερίδα "τα Βάτικα")

    TΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΡΝΕΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ-ΠΑΣΟΚ....ΓΙΑ ΤΙΣ
    ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ NIKOS and ΑΝΤRIKOS PAPANDREOY...COMPANY !!!

    Ζ Ω Α Ρ Ε Σ .
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Σήμερα οι πολίτες βιώνουν μιαν άλλη υποδούλωση, την οικονομική σκλαβιά.

    Οι αχόρταγοι τραπεζίτες, οι νεοφεουδάρχες, οι μαφιόζοι και οι παρακρατικοί μηχανισμοί καταδυναστεύουν τους πολίτες!! Πάνω από 9.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 550.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους δήμιους του μεσαίωνα!!.

    Οι τραπεζίτες πήραν τα 39 δις και κάνουν μπίζνες και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη. Το Πασοκ δήλωνε: όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια.

    Απο το αρθρο του δρ Κοτσουκου...πριν αλεκτωρ λαλησει....

    Μαντω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΤ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΤΕ.ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΤΕ ΒΑΝΚ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 380 ΕΚ. ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΑΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ. ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ.

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ!!

    (ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σκανδαλο

    Ερωτηση
    Σε καθε δανειο που Υπογραφει ο
    Παπακωσταντινου περνει ΝΟΜΙΜΗ προμηθεια 2 %

    Αληθεια???

    τοτε ζητω η ΚΡΙΣΗ

    κουφαλα κλεβεις νομιμα τα βλακομουτρα που σε βαλαν εκει.

    Τοτε σκοπιμα μας εβαλε στο ΔΝΤ για να περνει την νομιμη προμηθεια!

    Δηλ. 2,2 δις προμηθεια στην τσεπη του!!!

    Γιαυτο κατεστρεψε τη χώρα!!

    Πασοκοι

    Καταλαβατε την κομπινα??

    Pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση