GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγορεύων (περί ... Siemens;) στην παραλία του Μαραθώνα...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο Κυριάκος (Μητσοτάκης) κάνει περισπούδαστες αναλύσεις, λουόμενος, αυτήν την ώρα στην παραλία του Μαραθώνα. Μήπως τους εξηγε...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Κυριάκος (Μητσοτάκης) κάνει περισπούδαστες αναλύσεις, λουόμενος, αυτήν την ώρα στην παραλία του Μαραθώνα. Μήπως τους εξηγεί και τα μυστικά των ... χορηγιών από την Siemens; Ή δεν ασχολείται με τέτοια πράγματα;

Δια την απορίαν
Ο Ταχυδρόμος

20 σχόλια

  1. ΡΕ ΤΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ...ΓΕΡΜΑΝΩΝ.
    ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΜΙΜΒΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το εχει και απευθειας το CNN.

    μαλακες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεκινάμε αμέσως τώρα επτά άτομα με
    35 γιαύρτια στο πορτ-μπαγκάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η αναρτηση τι σκοπο εχει? χιουμοριστικο? κουτσομπολιστικο? ενημερωτικο? σας παρακαλω διαφωτιστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sta arxidia mas

    oute ena ar8ro tou dr Koytsouko

    kai xiliades anarthseis gia ton mizadoro

    eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ

    ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑ,ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΒΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΤΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?..ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διά τίς αγορεύσεις/περισπούδαστες αναλύσεις,διά ''χορηγίες'',από τά ''θεία βρέφη'', ''ωραίους Μπράμς'', κομματικούς ''στρατηγούς'', ''ξυπόλυτους θυρωρούς πολυκατοικιών μέ ζιβάγκο τού ΄80'', θά μάς ενημερώσεις Ταχυδρόμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΑΣ. REUTERS , CNN , BLOOMBERG, BBC ΠΛΈΟΝ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΝΆΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΑΣ. ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΠΡΆΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πατε καλα ρε αδεσμευτοι και ακομματιστοι δημοσιογραφοι βλεπε κανελακης?και τι σημαινει οτι κανει μπανιο?εσεις δεν πατε για μπανιο?γιατι αντι να το παιζετε δημοσιοκαφροι εεε συγνωμη δημοσιογραφοι δεν λετε ολη η παρεα του extra γουσταρουμε πασοκ και ειναι η αποψη μας!!μαγκια σας μεγια σας και χαρα σας,αλλα αυτη η υποκοιμενικοτητα....ελεος ρε παιδεια με τον κανελακη και τον παπαγιαννη,ελεος ρε παιδια,τι νωμιζετε οτι ειμαστε ακομα εμεις ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ στην εποχη των σπυλαιων και με ουγκ και αγκκκ εποικοινωνουμε μεταξυ μας?
    ο γκεμπελισμος ειναι πολυ παλιος για να εχει εφαρμογη σημερα.....μην ξεχνατε στην αργεντινη το 1/4 των θυματων απο την βια ηταν δημοσιοκαφροι!!!!

    ααααα και για τον αντικειμενικο ,αμεμπτο και αδεκαστο γιαννη κανελακη το παρακατω λινκ ειναι αφιερωμενο!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=LaubhmEd5no&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Καψαμπελη μήπως ανήκετε στη δημοσιογραφική ομάδα της Τατιανας; Ποια είναι η ουσία αυτής της είδησης, τι θέλετε να πέτυχετε; Κάποια στιγμή θα πάρουν με τις πέτρες τους Δημόσιοκαφρους σαν και εσάς που χειραγωγουν με χυδαίο τροπο τον κόσμο. Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Καψαμπελη μήπως ανήκετε στη δημοσιογραφική ομάδα της Τατιανας; Ποια είναι η ουσία αυτής της είδησης, τι θέλετε να πέτυχετε; Κάποια στιγμή θα πάρουν με τις πέτρες τους Δημόσιοκαφρους σαν και εσάς που χειραγωγουν με χυδαίο τροπο τον κόσμο. Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φαίνεται πως κάποιοι δημοσιογράφοι δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος πλέον έχει ξυπνήσει... Οι εποχές όπου o κόσμος «τσίμπαγε» με μεθοδευμενες παραπολιτικές ειδήσεις από δημοσιογράφους του συστήματος με σκοπό να ξεχάσει νομοσχέδια-αγκάθια για το λαό όπως το νομοσχέδιο-έκτρωμα του ασφαλιστικού έχουν περάσει ανεπιστρεπτί..

    Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με το που έκανε μπάνιο ένας βουλευτής του Κοινοβουλιου τη στιγμή που η χώρα κινδυνεύει με χρεωκοπια;;;

    Και η είδηση να παρουσιάζεται ως μεγάλη αποκλειστικότητα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωχ ! ! Δεν ξαναπινω νερο απο τον Μαραθωνα θα πινω εμφιαλωμενο, αν πηγε αυτος ο βρωμοκολος θα εχει μολυνει ολη την περιοχη.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ούτε στη μεσημεριανή ζώνη να παίζατε! Έχουμε βαρεθεί τις γελοίες στρατευμένες ''ειδήσεις''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν ξέρω τι εντολές εκετελείτε αλλά η ανάρτηση αυτή δηλώνει εμπάθεια και ρίχνει πολύ το επίπεδο του blog.. του ταιριάζει περισσότερο το κίτρινο φόντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τώρα θέλετε να σας παίρνουμε στα σοβαρά με τέτοιες αναρτήσεις??? Ρε παιδιά μπορεί νας σας έχουν πει να βρίζετε τον Κυριάκο,οκ, αλλά μην ξεπέφτετε τόσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πόσες φωτογραφίες του Κυριάκου θα ανεβάσετε??? Μπορεί να έχετε γραμμή να τον πολεμάτε αλλά μην αντιγράφετε τα μεσημερινή κουτσομπολίστικη ζώνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση