GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλο σούπερ "γαλάζιο" σκάνδαλο...

Έδωσαν 14 εκατ. ευρώ από την ΓΓΑ για μια ημερήσια εκδήλωση με ποδοσφαιριστές που ... δεν έγινε ποτέ! Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καθ...

Έδωσαν 14 εκατ. ευρώ από την ΓΓΑ για μια ημερήσια εκδήλωση με ποδοσφαιριστές που ...δεν έγινε ποτέ!

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καθώς επίσης στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και τον ειδικό γραμματέα Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης Αριστείδη Μπουρδάρα, απέστειλε η ΓΓΑ έγγραφα, με τα οποία ζητείται η δικαστική και διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης της σύμβασης που υπεγράφη το 2006 μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και των εταιρειών «RAM MEDIA LTD» και «PARALLEL MEDIA GROUP PLC».
Ο κ. Μπουρδάρας (φωτογραφία) έδωσε ύστερα από αυτό εντολή για τη διενέργεια επιθεώρησης στη ΓΓΑ με αντικείμενο τον έλεγχο της νομιμότητας της διαδικασίας που τηρήθηκε για τη διοργάνωση στην Ελλάδα της τελετής απονομής των ετήσιων βραβείων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών για το έτος 2006.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, με την εν λόγω σύμβαση, η οποία υπεγράφη χωρίς...
 τη σύμπραξη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, το ελληνικό Δημόσιο διά του τότε υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Ορφανού ανέλαβε την υποχρέωση να καταβάλει το ποσό των 4.000.000 € για τη διοργάνωση στην Ελλάδα στις 6/11/2006 της τελετής απονομής των ετήσιων βραβείων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών για το 2006.
Σύμφωνα με το υπουργείο, επρόκειτο για μία εκδήλωση, διάρκειας μίας ημέρας, για την οποία η αντισυμβαλλόμενη του ελληνικού Δημοσίου εταιρεία «RAM MEDIA LTD» θα κατέβαλε, σύμφωνα με τη σύμβαση, «καλές προσπάθειες» για να προσελκύσει έξι βραβευμένους ποδοσφαιριστές και διασημότητες και VIP γενικώς από τον κόσμο. Για τον σκοπό αυτό της δόθηκε μάλιστα αρχικά ως προκαταβολή το ποσό των 2.400.000 €.
Για την ημερήσια αυτή εκδήλωση συστήθηκε στη συνέχεια Οργανωτική Επιτροπή υπό τον τότε γενικό γραμματέα Αθλητισμού κ. Δουβή με δικό της προϋπολογισμό, δική της γραμματεία και οικονομικό υπόλογο, που καθόρισε το συνολικό κόστος της εκδήλωσης σε 6.300.000 €.
Τελικά, σημειώνεται, η εκδήλωση αυτή δεν έλαβε ποτέ χώρα και το ελληνικό Δημόσιο με αποφάσεις των αγγλικών δικαστηρίων έχει υποχρεωθεί βάσει της επίμαχης σύμβασης να καταβάλει μέχρι σήμερα στην υπό εκκαθάριση -όπως αναφέρεται- εταιρεία «RAM MEDIA LTD» το ποσό των 14.000.000 €...

10 σχόλια

  1. Κινδυνεύει το μέλλον των επόμενων γενεών, είπε χθές στη Βουλή ο πρωθυπουργός του μνημόνιου-μνημόσυνου.
    Κινδυνεύει το μέλλον των επόμενων γενεών ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, εννοεί ο Παπανδρέου.
    Μια μικρή λεξούλα, που όμως κάνει όλη τη διαφορά.
    Παίρνει τα λεφτά από την τρόϊκα για να τα δώσει στους τραπεζίτες να εξυγιάνουν τα χαρτοφυλάκιά τους και (άν κάποια στιγμή το αποφασίσουν) ίσως δώσουν και κανένα δανειάκι σε κάποια υπερχρεωμένη μικρομεσαία επιχείρηση (με το αζημίωτο πάντα).
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙ-ΨΕΥΤΑΡΕ;
    Τι νομίζεις ότι είναι τώρα, δεκαετία του 60 και του 70, που έλεγε παπαριές ο πατέρας σου και ο κόσμος χειροκροτούσε γιατί έβλεπε το τυρί και δεν έβλεπε την παγίdα;
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΛΗΤΗ, που από τη πρώτη μέρα που ανέλαβες δεν έχουμε δεί άσπρη μέρα.
    θΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη κυκλοφορήσαν στην πιάτσα τα πρώτα DVD , με τις καταθέσεις των Ελλήνων στις διάφορες τράπεζες .
    Θα χυθεί πολύ αίμα .

    www.stonpoutsomas.blogspot.com
    Τώρα νιώσε κι εσύ τη γλύκα!
    Η αλήθεια ,
    stonpoutsomas@gmail.com
    τα κλεμμένα γυρίζουν πίσω ,εκεί που δεν… ανήκουν.
    Αποκαλύπτουμε σήμερα τον τρόπο με τον οποίο θα επιστραφούν , στους φτωχούς μετανάστες τα κλεμμένα του Έλληνα Πασόκου κ.τ.λ. , βολεμένου μετά το 1981, δημοσίου υπαλλήλου και Εθνικού εργολάβου . Ήδη κυκλοφορήσαν στην πιάτσα τα πρώτα DVD , με τις καταθέσεις των Ελλήνων στις διάφορες τράπεζες .
    Θα χυθεί πολύ αίμα .
    Σε συναντά ο πεινασμένος μετανάστης ,που έχει στα χέρια του το DVD , των καταθέσεων , και σου λέει , πως αν αύριο το πρωί δεν του δώσεις μέρος των καταθέσεων θα σε σκοτώσει , έχεις την εντύπωση πως θα επέμβει η αστυνομία , αν την ενημερώσεις και θα τη γλυτώσεις ,.
    Δε θα γλυτώσεις !
    Αν δεν του δώσεις τα χρήματα , τότε θα σε σκοτώσει , θα πάρει την μορφή σου στο βεστιάρια μεταμφίεσης των μεταναστών , που λειτουργούν ήδη στο κέντρο της Αθήνας και χωρίς να το καταλάβει κανείς , σε λίγη ώρα τα λεφτά σου θα έχουν κάνει φτερά , εσύ θα βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα και συγγενείς και φίλοι σου θα σε αναζητούν.
    Μα στο είπα θα χυθεί πολύ αίμα .
    Ξαναψήφισε ΠΑΣΟΚ , ΛΑΟΣ ,ΝΤΟΡΑ , για να προστατευθείς , δια χειρός Goldenxoίδη .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : Αλβανέ προνομιούχε , τώρα κινδυνεύεις και εσύ .
    Όποιος θέλει το DVD με 3 ευρώ στην Γερανίου ,και πολλά ροζ χάπενιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φεύγει η νεολαία για το εξωτερικό.
    Φεύγουν τα καλύτερα μυαλά μας, φεύγουν στην ξενιτιά για να μπορέσουν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί.
    Φεύγουν οι νέοι άνθρωποι, φεύγουν οι πιό δυναμικοί άνθρωποι, φεύγει ότι καλύτερο έχουμε.
    Κανένα φώς στον ορίζοντα, καμμιά ελπίδα.
    Άς όψεται ο αλήτης ο Παπαντρέου για την κατάντια μας.
    Ίδιος ο πατέρας του, ίσως και χειρότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι πήραν χαμπάρι, ότι το Δ.Ν.Τ. είναι ο καλύτερος πελάτης του MEGA.
    Kάντε ένα τεστ:
    Αλλάξτε εμφάνιση, βάλτε μια περούκα και μπείτε σε ένα ταξί κι ανοίξτε συζήτηση με τον οδηγό και τους πελάτες.
    Ρωτήστε δήθεν αδιάφορα:
    "τι ρόλο παίζει το MEGA ρε παιδιά;"
    Όλοι, θα σας πουν "έλα μωρέ, ποιός ξέρει πόσα πήραν από τους τραπεζίτες κι από το ΔΝΤ;".
    Μην καρφώνεστε τόσο κυρία τρέμη, και κύριοι τσίμα και πρετεντέρη.
    Κάλμα, σας πήρανε χαμπάρι και γελάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=problems-make-turks-in-greece-invisible-says-an-expert-2010-07-07

    Αυτό είναι προδοσία!
    Πρπει να αντιδράσουμε όλοι οι έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το θέμα είναι γνωστό από καιρό αλλά ο Γερουλάνος το θυμήθηκε χθες να το στείλει στον Εισαγγελέα. Γίνεται τίποτα άλλο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ στην Ελλάδα σήμερα για να ασχοληθούμε? Αν όχι μιλάμε για τον Ορφανό.
    Πράσινη χολέρα, έφτασε η μέρα...

    ΥΓ: GAP γαμήσου και άντε παραιτήσου
    ΝΤΑΡΝΤΑΝΙΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΔΕΣΝΕΟΝΑΚΗΣΕΣ ΚΑΙ
    10.000 ΑΛΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑΘΡΩΠΟΙ
    ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΧΟΙ

    ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΝΔ !!!!!!!
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΑΡΧΙΔΙ
    ΜΕ ΤΟ ΛΑΥΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρακολούθησε το μουντιάλ με έξοδα τράπεζας;
    Παραγοντίσκος που εάν θέλει, έχει καλό ρεπορτάζ, συνήθως όμως παίζει περίεργα παιχνίδια τα οποία γίνονται αντιληπτά στους τηλεθεατές.

    Από την εποχή της...
    ύποπτης περιόδου του χρηματιστηρίου έχει παρελθόν ο Κώνστας. Δημοσιογράφος ο οποίος παίρνει άδεια από το κανάλι του για να παρακολουθήσει το Moυντιάλ με έξοδα πληρωμένα από τράπεζα(!) δεν λέγεται δημοσιογράφος
    λέγεται ρουφιάνος.

    ΑΛΗΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Δ/ΚΑΦΡΟΣ
    ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΤΟ ALTER
    ειναι το σίχαμ με την πρασινόμαυρη
    προπαγάνδα κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακολούθησε το μουντιάλ με έξοδα τράπεζας;
    Παραγοντίσκος που εάν θέλει, έχει καλό ρεπορτάζ, συνήθως όμως παίζει περίεργα παιχνίδια τα οποία γίνονται αντιληπτά στους τηλεθεατές.

    Από την εποχή της...
    ύποπτης περιόδου του χρηματιστηρίου έχει παρελθόν ο Κώνστας. Δημοσιογράφος ο οποίος παίρνει άδεια από το κανάλι του για να παρακολουθήσει το Moυντιάλ με έξοδα πληρωμένα από τράπεζα(!) δεν λέγεται δημοσιογράφος
    λέγεται ρουφιάνος.

    ΑΛΗΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Δ/ΚΑΦΡΟΣ
    ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΤΟ ALTER
    ειναι το σίχαμ με την πρασινόμαυρη
    προπαγάνδα κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση