GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα μοντάζ αφιερωμένο στους Γερμανούς...

8 σχόλια

  1. Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να προαναγγείλει εξεταστική επιτροπή για την πρόσκληση του Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα.
    Εμείς Ελληνική κυβέρνηση ψηφίσαμε δεν της δώσαμε λευκή επιταγή να μας ξεσκίσουν οι αμερικάνοι.
    Πρώτος κατηγορούμενος ο Παπανδρέου (για τις τηλεοπτικές δηλώσεις περί πτώχευσης), δεύτερος ο Παπακωνσταντίνου (για τον “τιτανικό” και τρίτος ο Προβόπουλος (για το Τ+10).
    Όλοι κατηγορούνται για την υπογραφή τους στο Μνημόνιο-μνημόσυνο της υποτέλειας, της φτώχειας και της ανεργίας.
    Κύριε Σαμαρά, η εθνική συμφιλίωση έχει νόημα μόνο όταν το τίμημα δεν είναι η καταστροφή της χώρας, δηλαδή αυτό που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.
    Ο λαός χρειάζεται ένα φώς στο βάθος του τούνελ.
    Πραγματικό φώς, όχι σαν τον Παπανδρέου που μπερδεύει το φώς της ελπίδας με το τρένο που έρχεται κατά πάνω μας μέσα από το τούνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχτώ γκολάκια επρεπε να φάνε για να το βουλώσουν για τα επόμενα χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Γερμανία υπάρχουν κάποιο γελοίοι με παρόμοια εξώφυλλα. Βλέπω έχουμε και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι χαλι ειναι αυτο με την ΕΡΤ και τα καναλια της. Την μια η ΕΣΗΕΑ την αλλη ΠΡΕΣΠ την αλλη η ΦΡΑΠΑ την αλλη το κερατο που τους πεταγε ολο απεργιες λες και ζουμε σε καμια Μπανανοχωρα, εχουμε τρελαθει να βλεπουμε μικυ μαους. Για συμαζευτειται λιγο γιατι το παρακανατε .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τώρα…
    “ποιός είδε το λαό και δεν το φοβήθηκε”
    ----------------------------------
    Οι νοσταλγοί του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη να χαίρονται το παιντι της ΑΛΛΑΓΗΣ και την παρέα του..

    Καλαμπόκι μοιράσαν στους ΠΑΣΟΚΟβουλευτές …γιουγκοσλαβικό ;
    …προσφορά της οικογένειας Αθανασόπουλου….

    Όχι μεταλλαγμένο από την Monsanto!!
    χα χα χα χα..
    Κοτέτσι PASOK…

    Πολιτικά ληγμένα τα θλιβερά 157 κατοχικά ανδρείκελα.
    Ψοφοδείς μικράθρωποι οι δύο (2) που ψήφισαν ΠΑΡΩΝ….

    Εύγε στη Σοφία Σακοράφα! Αυτή μπορεί να κοιτάζει τον κόσμο στο πρόσωπο.

    Η δεύτερη συνιστώσα του εθνικονεοφιλελεύθερου μαύρου μετώπου, η «θυγατρική» των Μπακογιάννη – Κιλτίδη αποτελούν παντοτεινό όνειδος.

    Η τρίτη συνιστώσα, η μπουμπουκοσυμμορία του Κολοτούμπα, δεν μπορεί πια να ξεγελάσει κανέναν με τη θρασύδειλη κουτοπονηριά της. Τη Βουλή θα τη βλέπουν απέξω τα πολιτικά χαμίνια διότι υποτίμησαν βάναυσα άλλη μια φορά τη νοημοσύνη των Ελλήνων…

    Όσοι ψήφισαν «ΟΧΙ» εκπροσωπούν πλέον την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα παντσερ γινανε skoda. Επρεπε να εχουν φαει μια ξεγυρισμενη 4αρα αλλα βλεπεις οι Ισπανοι θελανε να μπουνε με την μπαλλα στα δικτυα.
    Οσο για τους μεγαλους ειδημονες σχολιαστες βετερανους που στο παιχνιδι της Γερμανιας εβλεπαν το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο με την δυναμη καποιος πρεπει να τους πει οτι χρειαζεται να κατεχεις και λιγο το τοπι να εχεις λιγο ταλεντο και οχι να τρεχεις σαν γαιδουρι ξεσαμαρωτο 90 λεπτα περιμενοντας την καραμπολα για να βαλεις γκολ.
    Τα σκασανε τα γαιδουρια στο τρεξιμο με την απολυτη τεχνικη καταρτιση που διακρινει τους Ισπανους και τους μαθανε να παιζουν ποδοσφαιρο και να αφησουν τον μαραθωνιο.
    Το ιδιο περιμενει και τους Ολλανδους στον τελικο , αν κανουν και κανενα λαθος και ανοιχτουν θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.Οσο για τον σχολιαστη του αγωνα ο ανθρωπος ειναι ανιδεος και γερμανοπληκτος το μονο που ειδε σε ολο τον αγωνα ηταν το σουτ του Κροος στην μια και μοναδικη επιθεση που κανανε οι γερμανοι και ασφαλως αυτο εκριινε και το παιχνιδι.Τιποτε αλλο δεν ειδε στις ευκαιριες του βιγια του πεδρο το Ινιεστα του τσαβι τοσο βλαμμενος κοπανος ειναι.
    Δεν πειραζει ετσι ποναει πιο πολυ.
    Ειμαστε λατρεις του ποδοσφαιρου σε οποιον αρεσει ο μαραθωνιος και το τρεξιμο στον στιβο.
    Ο Λεβ πηρε ακομα ενα μαθημα ποδοσφαιρικης παιδειας και οχι βιονικων μαραθονοδρομων.
    Με την Αργεντινη βλεπεις πεσανε σε ενα προπονητη με εμμονες και ασφαλως οχι με προπονητικη παιδεια και κανανε αυτα που κανανε ελα ομως που οι Ισπανοι εχουν το γιατρικο και τους το εδωσαν να το πιουν ολο παρολο που οι μαυροκορακες σπρωχνανε την Γερμανια στους αγωνες της.
    Τελος το ποδοσφαιρο δεν ειναι γιουροβισιον για να βγαζεις ενα απροσαρμοστο να τραγουδαει χωρις να ξερει τι λεει και να το ψηφιζουν μονο και μονο επειδη εκπροσωπουσε την Γερμανια που έχει χρημα. Στο ποδοσφαιρο πεφτουν σφαλιαρες οταν δεν το παιζεις καλα το αθλημα.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ με αυτη την ομαδα καλα τα καταφερανε αν μετρουσε το γκολ της ΑΓΓΛΙΑς Κ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΕ αλλιως θα ητανε ο αγωνας απο εκει και περα κατα τα δικα σου λεγομενα και σχολιασμους.
    Προς το παρων νικησε το ποδοσφαιρο και οχι οι σκυταλοδρομιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!
    ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!!!

    ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑΖΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5,01

    Σωστά τα λές.
    Μόνο που στην Γερμανία εσένα δεν σε ξέρουν ( άρα σε έχουν χεσμένο ).

    Απο την Ελλάδα ξέρουν μόνο τον πρωθυπουργό σου. Ξέρεις πώς ;

    Σαν υπηρέτη της Μέρκελ.

    Οπότε κράτα την βεντούζα της μπάλας ( να την βάλεις όπου θέλεις ) και στήσου για την βεντούζα των Ναζί : η πρώτη ρουφιξιά είναι το ασφαλιστικό.

    Έρχονται και άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση