GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα πάμε αλλού. Απλά δεν θα γυρίσουμε...

Αρχίζει η μεγάλη μετανάστευση των νέων... Από την Ελένη Καλογεροπούλου Υποψήφια Διδάκτωρ UCL Μπράβο στους βουλευταράδες μας! Σώζουν την...

Αρχίζει η μεγάλη μετανάστευση των νέων...

Από την Ελένη Καλογεροπούλου
Υποψήφια Διδάκτωρ UCL
Μπράβο στους βουλευταράδες μας! Σώζουν την Ελλάδα από εμάς τους αχρείους πολίτες. Τολμούσαμε να βγαίνουμε στη σύνταξη πριν δουλέψουμε για 40 χρόνια! Εμείς οι πιο νέοι ζητούσαμε υπέρογκους μισθούς! Μην πω ότι μέχρι και 1000 ευρώ τολμούσαμε να ονειρευόμαστε. Το χειρότερο από όλα είναι ότι ζητούσαμε και αστρονομικές αποζημιώσεις αν ο αφεντικός μας απέλυε γιατί είμαστε τόσο αχρείοι.
ΟΧΙ ΠΙΑ!
Κόβοντας τον γόρδιο δεσμό του ασφαλιστικού οι νέοι μέγα-αλέξανδροι επαναφέρουν την χώρα σε τάξη και...
 σταματούν την άλωση της από τους παλιοεργάτες. Τώρα θα μάθουν όλοι να δουλεύουν μέχρι να λειώσουν και θα παίρνουν όσα πραγματικά αξίζουν. 628 euros και πολλά μας είναι.
Αν φάγαμε τόσα χρόνια στα θρανία και θέλουμε παραπάνω να φύγουμε να πάμε αλλού. Και ακριβώς αυτό θα κάνουμε όσοι μπορούμε. Θα φύγουμε και θα πάμε αλλού να γλυτώσουμε από την τρέλα ή όσοι σπουδάζουμε έξω θα μείνουμε εδώ που είμαστε.
Συνέχεια με παρακαλούσε η μάνα μου να γυρίσω πίσω μόλις τελειώσω για να είναι η οικογένεια όλη μαζί. Πάει αυτό. Εδώ και 5-6 μήνες σκέφτονται να έρθουν αυτοί εδώ και να μάθουν αγγλικά στα γεράματα. Ούτε που χρειάζεται γιατί γεμάτο Έλληνες είναι το Λονδίνο.
Όχι δεν θα έρθω να πάρω 625 euros και να δουλεύω 40 χρόνια. Ούτε θα έρθω για να παρακαλάω τον κάθε πολιτικάντη να μου βρει μια θεσούλα. Οι μόνες δουλειές που θα ανοίξουν θα είναι στο τζόγο και σερβιτόρα σε φρουτ-καφέ δεν θα γίνω.
Όλοι οι παλιοί συμφοιτητές με θυμήθηκαν τον τελευταίο μήνα με την ίδια ερώτηση. Έχει δουλειές στην Αγγλία; Οι πιο πολλοί θα ανέβουν να ψάξουν. Αρχίζει η μεγάλη μετανάστευση και καλά κάνει. Την Ελλάδα την σκότωσαν οι προστάτες της με το μαχαίρι των γνωστών μεγαλομπίζνεσμαν.

17 σχόλια

  1. Ελένη, πολύ φοβάμαι ότι... μάλλον δεν κατάλαβες, αλλά δεν φταις εσύ που δεν κατάλαβες.

    Μητσάρας
    http://ntalaras.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελενιτσα, λες οτι θα φυγεις να πας αλλου, που δηλαδη? ξερεις κανενα κρατος να δινει συνταξεις πριν τα 60 στην καλυτερη περιπτωση? αν ξερεις, ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ. ΑΝΤΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΦΕΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΑΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ.
    ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πείτε στην κυρία πως σε λίγο με τα χάλια που έχει η Βρετανία θα έρχονται οι Άγγλοι εδώ...

    Άντε πια γιατί μιλάνε όλοι μιλάν' κι οι κώλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τά 628ε είναι μιά χαρά λεφτά.
    Είναι 214.000 δρχ.
    Χρήματα πού έβλεπα μόνο στό όνειρο
    μου,όταν πρωτοδούλεψα ώς απόφοιτος
    ΑΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΕΙΧΕ 10Δρχ.
    Τώρα έχει 340.
    Γιά τόν πληθωρισμό δέν μιλά κανείς.
    Ακόμα καί τό δώρο πρός τόν Μαυρίκη
    πού έλεγε ο Α.Παπανδρέου,είναι
    πλέον πολύ μπλαζέ μίζα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τά 628ε είναι 214.000δρχ.
    Σκέψου.Λίγα χρόνια μόνο περάσαν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καρυστινος ειπαι οτι οι νέοι Ελληνες που αγαπούν την ελευθερία, καλύτερα να μεταναστεύσουν. Η Ελλαδα όπως την ξέρουμε δεν θα υπάρχει πια σε 30 χρόνια από τώρα.Ο Καρυστινος επισήμανε μελαγχολικά: «Είμαστε ακομα στον κόσμο του χθες".Η τελευταιες μερες ,γιατι ακομα θεριζουμε τον καμπο ,και οι ουνοι στα σιδερενια καραβια τους.

    Η Ελλαδα γινεται μουσουλμάνικο κρατος. Όμως ο Καρυστινος είναι εξήντα ετών δεν πρόκειται να μεταναστεύση. "Είμαι πολύ γέρος», είπε και εχω και την πατρονα μου . Ωστόσο, προέτρεψε τους νέους να βγουν έξω και να «μεταναστευσουν, στην Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία. Αυτή είναι η μόνη επιλογή που έχουν, αν θέλουν να αποφύγουν τις μάστιγες που θα μετατρέψει τη Ελλαδα μη κατοικήσιμη. "Αλλως πρεπει να σχηματιζουν φαλανγγες .

    Πολλοί Ελληνες , προφανώς, δεν περίμενε την συμβουλή Καρυστινου , Ο αριθμός των μεταναστών Ελληνων που εγκαταλείπουν Ελλαδα έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των μεταναστών που μετακινούνται κανονικα. Κάποιος δεν πρέπει να είναι προφητης για την πρόβλεψη, όπως ο Καρυστινος, ότι η Ελλαδα γίνεται όλο και ισλαμικοτερη. Αρκεί να λάβουμε υπόψη τα δημογραφικά στοιχεία. Ο αριθμός των μουσουλμάνων στη σύγχρονη Ελλαδα εκτιμάται ότι είναι 3 εκατομμύρια . Και αναμένεται να τριπλασιαστη μέσα σε είκοσι χρόνια. Μέχρι το 2030, τα δυο τρίτα όλων των παιδιών στην Ελλαδα θα έχουν γεννηθεί από μουσουλμανικές οικογένειες.

    Ο Καρυστινος είναι πεπεισμένος ότι οι Ελληνες δεν είναι πρόθυμοι να αντιταχθούν στον εξισλαμισμό. "Το κυρίαρχο ήθος", Είναι απόλυτα εκφράσμενο από την ηλίθια ξανθιά γυναίκα που είπε ότι μερικές φορές είναι καλύτερα να αφήσεις τον εαυτό σου να βιαστεί από τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών ενώ αντιστέκεσαι. Είπε ότι ορισμένες φορές είναι καλύτερο να αποφύγουμε την καταπολέμηση για να μην διατρέχουν τον κίνδυνο του θανάτου. "

    Ο Καρυστινος λέει ότι οι Ελληνες αντιμετωπίζουν τον εξισλαμισμό της Ελλαδας σαν «μια διαδικασία πένθους." που δεν τους αφορα. Αυτός είναι συγκλονισμένος από ένα «αίσθημα της θλίψης και οργης." "Δεν είναι πολεμιστες», λένε, «αλλά ποιος είναι; δεν έχουν μάθει να πολεμουν για την ελευθερία τους. Εναι μόνο καλόι στο να την απολαύσουν οχι για να την υπερασπιστουν δεν θελουν ασπιδα την εχουν πεταξει λογο φοβου, από τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών.

    Ακριβώς στο πιο βασικό επίπεδο δημογραφίας του κοσμικού -μηδενιστη =,ανθρωπιστική λύση που δεν λειτουργεί." Αλλά υπάρχει περισσότερο από το γεγονός ότι οι μη θρησκευόμενοι άνθρωποι συνήθως δεν έχουν όσα παιδιά εχουν οι θρησκευόμενοι [επιδοτ...]επειδή πολλοί από αυτούς προτιμούν να «απολαύσουν» την ελευθερία και όχι να παραιτηθουν για χάρη των παιδιών. Οι Αθεοι, κατά τη γνώμη μου, είναι επίσης λιγότερο πρόθυμοι για την καταπολέμηση του ισλαμ. Αυτή η ζωή είναι το μόνο πράγμα που έχουν να χάσουν. Ως εκ τούτου θα το δεχτούν και δεν θα υποβαλουν τον εαυτον τους στην πάλη. Όπως και η ξανθια αναφέρεται, προτιμούν να βιαστουν από το να αντισταθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στα τσακίδια. να πας να βρεις κράτος να δίνει σύνταξη με 15 χρόνια δουλειάς. να βρεις κράτος όπου η σύνταξη είναι μεγαλύτερη από το μισθό. και να κάτσεις εκεί. βόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καρυστινος να μας κλασει μια μαντρα beep

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φοβάμαι ότι με την νέα τάξη πραγμάτων, όπου και να πας θα είναι το ίδιο.
    Σήμερα το IMF ενημέρωσε την Αμερική ότι πρέπει να μειώσουν κι'άλλο το έλλειμα. Αυτό σημαίνει και άλλες απολύσεις, μειώσεις μισθών, μειώσεις στο επίδομα ανεργίας. Και αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλες τις χώρες.
    Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί εδώ και χρόνια και τώρα εφαρμόζονται.
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα κομμάτι γης κάπου στο χωριό σου, και να επιστρέψεις σε παραγωγή και ανταλλαγή προιόντων.
    Αν καταφέρεις να τη βγάλεις τρία χρονάκια μπορεί να είσαι και από τους τυχερούς.
    Η ξενιτιά δεν έχει πιά δυνατότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήξερες ότι η Ελλαδίτσα έδινε συντάξεις σε αντιστασιακά μωρά που κουβαλούσαν λέει πυρομαχικά στο βρεφικό καροτσάκι τους, σε ανύπαντρες ή διαζευγμένες, ή έγγαμες με πολιτικό μη αναγνωρισμένο γάμο, κόρες αδιακρίτως ηλικίας, αποθανόντων δημοσίων υπαλλήλων. Οι μετά δεκαπενταετία συνταξιούχες εύρισκαν νεώτατες αλλού δουλειά και κορόϊδευαν όλους μας. Ως πότε;
    Ευ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oταν μου δωθηκε η ευκαιρια να παω στην Ολλανδια προ 8ετιας , με επιασαν οι συναισθηματισμοι για την πατριδα για τους φιλους, τους συγγενεις, ο φοβος για το αγνωστο και ο φοβος οτι θα παρατησω μια θεση γραφειου που ηδη κατειχα για μια καινουργια αρχη....
    Δε μπορουσα ομως να φανταστω αυτο που ζουμε τωρα στη χωρα μας και δε ξερω ποσο γρηγορα θα βγουμε απο αυτο το αδιεξοδο...
    Αντιθετως βλεπω οτι βουλιαζουμε ολο και περισσοτερο στα σκ@τα και τα παιδια μας δεν θα εχουν κανενα μελλον εδω περα.
    ΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ακουστε αυτη τη συμβουλη !!
    ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ! ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

    ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. + ΜΑΥΡΗ Πεμπτη των ΙΟΥΛΙΑΝΩΝ 2010 +
    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ
    ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ.ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΟΥ.

    Μπήκε η γράμμη του ΜΙΣΟΥΣ
    για την κλίκα των δοσιλόγων
    ΠΑΣΟΚ-Θ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    _______________________________
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ + Ο Λ Ο Ι ΤΟΥΣ +
    ΜΙΣΗΤΟΙ απο τρεις γενιές Ελλήνων.
    ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ. !!

    * εκτός συναγωνισμού ο Γιωγάκης ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ του Αντρέ.
    ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ
    ΧΑΡΟ +++ να παίρνει ζωές ++

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΟΙΣΟΙ
    ΟΙ ΝΙΚOS & ANTRIKOS PAPANDREOY.
    - ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
    - τα πληρωμενα με αίμα απο τους εξαθλιομένους Έλληνες-σκλάβους των πολυεθνικών εταιρειών.
    ________________________________
    Ειναι πραγματι τραγικο, ομως σε αυτο το σημειο ειναι που χρεθαζεται θαρρος απο τους πολιτες για ενα νεο ξεκινημα.

    Η μόνη μας ελπίδα είναι να φύγει η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
    με όλα τα μέσα που διαθέτει ο καθένας μας,στους χώρους δουλειάς,στα καφενεία,στις λαϊκές στα σχολεία,στις παρέες μας,στο διαδίκτυο._______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να πας εξω!

    οσοι αγαπαμε την ελλαδα θα μεινουμε εδω και θα παλεψουμε,θα δουλεψουμε και θα προοδευσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαφωνώ πλήρως!!

    Και εγώ μεταπτυχιακός φοιτητής είμαι σε μεγάλο πανεπιστήμιο της Αγγλίας αλλά το να μένεις στο εξωτερικό σε περίοδο που η χώρα σε έχει ανάγκη είναι σαν να λιποτακτείς. Εγώ θα επιστρέψω στην Ελλάδα, φέρνοντας πίσω εξειδικευμένες γνώσεις και διαφορετικό τρόπο σκέψης και θα δημιουργήσω τη δική μου μικρή επιχείρηση και θα προσφέρω θέσεις εργασίας. Δεν παρατάω την χώρα μου! Οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύοντας και σπουδάζοντας στο εξωτερικό, είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσουν να επιτύχω.. Θέληση χρειάζεται και όρεξη για δουλειά.. κάτι που οι περισότεροι νεοέλληνες δεν διαθέτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 109.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΗΝΕΣ.... ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΑΤΑΛΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΙΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ. ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Η~ ΟΧΙ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ... ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΥΡΟΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ 100\ ΑΠΟΧΗ ΜΠΟΡΙΤΕ???? Η ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΟΙΛΑ? ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΗΝΕΣ ΡΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ.... ΟΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.... Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση