GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θ. Σκορδάς νέος γενικός διευθυντής της ΝΔ...

Ο Θανάσης Σκορδάς αναλαμβάνει νέος Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, στη θέση του Μενέλαου Δασκαλάκη . Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, ο Μ. Δασκαλάκ...

Ο Θανάσης Σκορδάς αναλαμβάνει νέος Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, στη θέση του Μενέλαου Δασκαλάκη. Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, ο Μ. Δασκαλάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Γραμματέα Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Προγραμματισμού του κόμματος.
Ο Θ. Σκορδάς, 45 ετών, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από το 2006 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2009, οπότε ορίστηκε από τον τότε υπουργό Γιάννη Παπαθανασίου γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών επί Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων. Είχε διατελέσει επίσης γενικός γραμματέας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Νοέμβριο του 2006.

5 σχόλια

  1. Ο κ.Ρακιτζής που τόλμησε να πεί την αλήθεια και τώρα κινδυνεύει να βρεί τον μπελά του, υπέδειξε τον κ.Σκορδά και το περιβάλλον του ως κυρίως υπεύθυνους για την οικολογική καταστροφή της Βοιωτίας. Ο κ. Σκορδάς σίγουρα έλαβε από τον ΣΕΒ εύσημα για τις καλές του υπηρεσίες.
    Μαζί του στο κατηγορητήριο του Ρακιτζή και το νέο αίμα του ΠΑΣΟΚ, η κ.Βασιλική Τσόνογλου και η κ. Άρια Αγάτσα που τις βρίσκουμε σήμερα σε …εξεταστικές επιτροπές!
    Όλοι τους ανεξαιρέτως αθωώθηκαν με απαλλακτικό βούλευμα, ως συνήθως, όπως ανέφερε ο Ρακιτζής στην αναφορά του:

    http://lamianews.blogspot.com/2008/03/blog-post_7962.html

    «Τη μισή δημόσια διοίκηση στην Περιφέρεια Στερεάς αρχής γενομένης από τον ίδιο το Γενικό Γραμματέα κ. Σκορδά θεωρεί υπεύθυνους για όσα έχει καταγράψει για τον Ασωπό στο πόρισμα του ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.
    Στο πόρισμα του ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης που έχει διαβιβαστεί στους Εισαγγελείς Λιβαδειάς και Θηβών για να διερευνήσουν πιθανές ποινικές ευθύνες ζητά να προχωρήσει η έρευνα σε διοικητικό επίπεδο για να εντοπιστούν οι ευθύνες όλων όσων υπέγραψαν σχετικές αποφάσεις διάθεσης αποβλήτων στον Ασωπό.Ειδικότερα
    - ζητά από τον Υπουργό Εσωτερικών να ερευνήσει πιθανές ευθύνες του γενικού γραμματέα της περιφέρειας κ. Σκορδά γιατί υπέγραψε την απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) για την εταιρία ALUMINCO
    - Ζητά από τον Περιφερειάρχη να ερευνήσει πιθανές ευθύνες για την Αντινομάρχη Βοιωτίας κ. Βασιλική Τσόνογλου για τις ΑΕΠΟ που εξέδωσε για τις εταιρείες DURALOX, και VIOMETAL το 2003
    - διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να αναζητήσει πειθαρχικές ευθύνες για τον πρώην Nομάρχη κ. Νίκο Στάμο για τις ΑΕΠΟ που υπέγραψε για την εταιρεία ΙΩΑΝΝΟΥ το 2001 όπως επίσης το ίδιο διαπιστώνει και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΧΩΔΕ και του ΥΠΑΝ. Επίσης διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να ερευνηθούν ευθύνες για τις ΑΕΠΟ που αφορούν την εταιρία BERLING το έτος 2002 στον ΓΓ Νομαρχίας Βοιωτίας Καστρινάκη και αντινομάρχη Λύγγο.
    - Ζητά να διερευνηθούν πιθανές ευθύνες σε βάρος του νομάρχη Βοιωτίας κ. Κλέαρχου Περγαντά για μια σειρά από ΑΕΠΟ που υπέγραψε από το 2003 έως το 2006 και πρόκειται συνολικά για 10 άδειες λειτουργίας.
    - Ζητά να διερευνηθούν πιθανές ευθύνες σε βάρος της Αντινομάρχου Βοιωτίας Αριας Αγάτσα για την άδεια που δόθηκε στην εταιρεία ΠΡΟΤΑΛ το 2005.
    - Ζητά από τους εισαγγελείς τους οποίους έχει διαβιβαστεί το πόρισμα να διερευνηθούν πιθανές ευθύνες και για τον πρώην γενικό γραμματέα κ. Κώστα Έξαρχο για την ΑΕΠΟ που εξέδωσε στην εταιρία PROFILCO και την εταιρεία ALUMINCO το 2005.
    - Ζητά από τους εισαγγελείς να διερευνηθούν πιθανές ποινικές ευθύνες σε βάρος του πρώην Αντινομάρχη Βοιωτίας κ. Παπαναγιώτου για την άδεια λειτουργίας που έδωσε το 2003 στην εταιρεία ΜΑΣΤΕΡΣΩΛ-Ν. ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ.
    - Τέλος ζητά να διερευνηθούν μια σειρά από υποθέσεις.
    Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μια σειρά από κατηγορίες σε βάρος επιτελών της Περιφέρειας και της Νομαρχίας Βοιωτίας τα πολιτικά στελέχη προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα όταν αυτό ήρθε στην επικαιρότητα με την αποκάλυψη του πορίσματος.
    Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Σκορδάς έδειχνε να σφυρίζει αδιάφορα προβάλλοντας σε δηλώσεις του τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να αποκρύψει την εμπλοκή του και τις υπογραφές που ο ίδιος έβαλε σε άδειες για τις οποίες ελέγχεται ήδη.
    Ο Νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλέαρχος Περγαντάς προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες σε υπηρεσιακούς παράγοντες στην Αθήνα και την Βοιωτία θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καλύψει τον εαυτό του που ελέγχεται άμεσα αλλά και τους αντινομάρχες που υπηρέτησαν κοντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΩΝΗ, ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΟΡΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ , Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΡΔΑΣ.

    ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ - ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ

    ΑΣΕ ΤΟΥ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ'ΝΤΟΡΑ'ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ,,ΝΑ ΧΕΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΡΔΑ. ΑΞΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΛΕΨΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΣΑΜΑΡΑΡΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση