GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διευκρινίσεις για την επιχορήγηση των κομμάτων...

Διευκρινιστική ανακοίνωση αναμένεται να εκδόσει το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το θέμα της επίμαχης απόφασης για την κρατική επιχορήγη...

Διευκρινιστική ανακοίνωση αναμένεται να εκδόσει το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το θέμα της επίμαχης απόφασης για την κρατική επιχορήγηση στα κόμματα, επεξηγώντας ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται περί αύξησης, αλλά περί ενός διακανονιμού από τα ποσά που για πρώτη φορά τα κόμματα καλούνται να επιστρέψουν στο κράτος, στο πλαίσιο της μείωσης που τους επιβλήθηκε.

2 σχόλια

  1. Χριστοδουλάκης – Σάλλας το τέλειο δίδυμο
    Μαζί και οι δυο τάξανε τον κοσμάκη ότι θα πάει 7000 μονάδες το χρηματιστήριο και έτσι αγόραζε ο κοσμάκης μετοχές και αυτοί πουλούσαν και οικονομαγάνε και ο κοσμάκης δεν είχε τι να τις κάνη και τις έβαζε στον κάλο του ……..
    Τώρα λένε δια των παπαγάλων θα γίνει συγχώνευση τραπεζών και αγοράστε μετοχές γιατί θα ανέβουνε και τα τα οικονομήσετε .
    Αυτοί θα τις ξεφορτωθούν τις μετοχές με μεγάλο κέρδος ,
    Και ο κοσμάκης θα τις βάλει πάλι στον κάλο του .
    Η ίδια ιστορία .
    Ξεχάστε τα ασφαλιστικά και πιάστε τα χρηματιστηριακά ……………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Σάλλα τον έφτιαξε ο θ .Καρατζάς της Εθνικής τράπεζας δώνοντας του εγγυητικές επιστολές
    και έτσι αγόραζε ο πράσινoς Σάλλας τις τράπεζες
    με αέρα κοπανιστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση