GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταγραφικό παρασκήνιο...

Ρομέιν Σάτο: Από τα "πράσινα" της Σιένα στα "πράσινα" του Παναθηναϊκού Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla...

Ρομέιν Σάτο: Από τα "πράσινα" της Σιένα στα "πράσινα" του Παναθηναϊκού

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/

Ο Ρομέιν Σάτο μπορεί να ντύθηκε στα πράσινα όμως τα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα της Σιένα έκανε ορισμένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στην Ευρωλίγκα κόντρα στο "τριφύλλι". Είναι χαρακτηριστικό πως τρία από τα εννιά ρεκόρ του Αφρικανού άσσου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχουν γίνει κατά των πρασίνων.
Το καλύτερό του παιχνίδι έγινε τη σεζόν 2008-09 στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Οι "πράσινοι" μπορεί να είχαν επιβληθεί έστω και δύσκολα επί της Σιένα με 90-85 στο...
 κλειστό του ΟΑΚΑ, όμως ο Σάτο σε εκείνο το παιχνίδι ήταν σχεδόν μια ομάδα μόνος του.
Συνολικά, σημείωσε 29 πόντους με εξαιρετικά στατιστικά, είχε 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 ασίστ.
Ο πρώην φόργουορντ της Σιένα είναι από τα πιο ολοκληρωμένα «3άρια» στην Ευρώπη την τελευταία διετία. Πρόκειται για ένα πραγματικό πολυεργαλείο που μπορεί να κάνει δέκα δουλειές στο παρκέ, να παίξει σε τρεις θέσεις («2», «3» και «4») και θα κάνει ένα από τα καλύτερα δίδυμα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην άμυνα.
Με τον Σάτο και τον «Μήτσο» στην πεντάδα, ο Παναθηναϊκός θα μοιάζει να παίζει με παίκτη παραπάνω, στοιχείο που του έλειπε τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν στιγμές, κυρίως την περσινή χρονιά, που ο Διαμαντίδης έμοιαζε να παίζει άμυνα για τρεις και ήταν φανερό πως χρειαζόταν ένας παίκτης με ανάλογα χαρακτηριστικά.
Ο 28χρονος φόργουορντ μπορεί να παίξει άμυνα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο από το «1» έως το «4», μπορεί να σουτάρει καλά, μπορεί να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πηδήξει στο αμυντικό, αλλά και στο ριμπάουντ.

1 σχόλιο

  1. Αποκαλυψη

    Επειδη οι απειλες δολοφονιας εναντιον του δρ Κουτσουκου συνεχιζονται απο το κυκλωμα της Ασπαιτε

    ο δρ Κουτσουκος κατεθεσε την υπ. αρ. πρωτ. καταγγελια
    87746/Β2 της 19-7-2010 προς το Υπουργειο /Παιδειας

    και την αρ.πρωτ. 2/19-7-2010 προς τον νεο Προεδρο της Ασπαιτε Χρυσουλακη Γιαννη.

    χειροκροτηθηκε στην εισοδο του Υπουργειου ως ο μονος που πολεμαει τη διαφθορα μεσα στην διακομματικη συγκαλυψη!


    Η Ευη Μποτσαρη της δεξιας Γιαννακου με τα πλαστα πτυχια πηρε και προαγωγη επι Πασοκ!

    ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

    Πασοκ Υπεπθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση