GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Για σκέψου να μην υπήρχαν blogs»!..

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια , εν τω μέσω της κρίσεως προκαλεί προβληματισμό που ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, εν τω μέσω της κρίσεως προκαλεί προβληματισμό που ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας και βαθειά ανησυχία στους συντελεστές του καθεστώτος (Κυβέρνηση, κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, νταβάδες, ΜΜΕ, διαπλεκόμενους μεγαλοεπιχειρηματίες).
Εμείς οι άνθρωποι που πετύχαμε να διαρρήξουμε τον πολιτικό και κοινωνικό αποκλεισμό μας μέσω των ιστολογίων δεν ανησυχούμε…συγκλονιστήκαμε! «Καθάρισαν» έναν δικό μας, ασχέτως αν πολλοί από εμάς διαφωνούσαμε με το εγχείρημά του, το οποίο ενίσχυε τον τηλεοπτικό λόγο και την χυδαία κουλτούρα που συνδέεται με αυτόν.
Ο Γκιόλιας ήταν από τη δική μας πλευρά, άσχετα που δεν εξέφραζε την δική μας πλευρά και γι’ αυτό μας συγκλόνισε η μαφιόζικη δολοφονία του. Ήταν ένας δισυπόστατος (δημοσιογράφος-blogger) δικός μας και έτσι, αν και ήταν κομμάτι μας, δεν μπόρεσε να...
 εκφράσει αυθεντικά την κοινωνία των πολιτών. Δυστυχώς ο δισυπόστατος χαρακτήρας όσων δημοσιογράφων επιδίδονται στο blogging, αλλοιώνει τις ιδιότητες του υπέροχου αυτού μέσου, που υπηρετεί την δημοκρατική και φιλελεύθερη έκφραση, όσο κανένα ίσως άλλο. Για σκέψου σήμερα να μην υπήρχαν τα blogs!
Είναι βέβαιο ότι δίχως αυτά θα ζούσαμε διαφορετικά και θα βιώναμε την κρίση αλλιώτικα … Μη σας φαίνεται υπερβολικό, ανταποκρίνεται απολύτως στην πραγματικότητα. Δεν είναι χώρος εδώ για να εξηγήσω την κοινωνιολογική διάσταση των ιστολογίων στη σημερινή Ελλάδα, τολμώ όμως να πω ότι αναδεικνύονται στη συγκυρία τα κυρίαρχα μέσα διαμόρφωσης της λεγόμενης αντικαθεστωτικής political discourse. Αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία, η οποία θα σημαδέψει τις μελλοντικές εξελίξεις στον τόπο μας, αν καταφέρουμε και δεν αφομοιωθούμε από την κατεστημένη μαζική επικοινωνιακή δομή.
Δεν είναι μόνο ότι αρκετές φορές διαμορφώνουν αυτά και όχι τα παραδοσιακά ΜΜΕ την ατζέντα ανάπτυξης του πολιτικού λόγου, είναι που παρεμβαίνουν καθοριστικά στη διαδικασία νοηματοδότησης συμβάντων που μέχρι πρότινος ανάγονταν σε γεγονότα αποκλειστικά από τους εργολάβους του δημόσιου συμφέροντος: διαπλεκόμενες εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικοί σταθμοί. Μαθαίνουμε τον κόσμο να μιλά μια διαφορετική γλώσσα από αυτήν που συνήθισε τόσα χρόνια. Δίνουμε διαφορετική σημειολογική διάσταση στην καθημερινότητα. Άρα, δομούμε μια αντικαθεστωτική πραγματικότητα, αρκετοί από εμάς. Έτσι ξεκινήσαμε κάποιοι…συνειδητά, διαθέτοντας ασφαλώς εξειδικευμένη γνώση στην θεωρία και πρακτική της επικοινωνίας (ούτε αυτό κρύψαμε, ούτε επιχειρήσαμε να ξεγελάσουμε κανέναν, απλούστατα διότι η μορφή αυτής της επικοινωνίας γρήγορα αποκαλύπτει ποιοι είμαστε και πού πηγαίνουμε, άσχετα αν υπογράφουμε με το πραγματικό μας όνομα, με ψευδώνυμο ή ανώνυμα-είναι κι αυτή υπογραφή).
Σήμερα όμως το δρόμο αυτό ακολουθούν πολλοί άλλοι σύντροφοι και σε λίγο ακόμη περισσότεροι, δίνοντας στην ελληνική κοινωνία των πολιτών μια μεγάλη ευκαιρία χειραφέτησης. Η λέξη προέρχεται από το τυπικό μαρξιστικό λεξιλόγιο. Μη την φοβάστε όμως οι μη-μαρξιστές, ο μαρξισμός και η σύγχρονη προσέγγισή του μας πλούτισε και μας πλουτίζει. Μη φοβάστε τις λέξεις, τα concepts που δεν ελέγχετε να τρέμετε! Τα concepts, όμως, λαμβάνουν μορφή αποκλειστικά μέσω discourses, μέσω ολόκληρου του σημειολογικού δικτύου, το οποίο αποτελεί την επικοινωνιακή δομή που κατασκευάζει διαρκώς η δια-υποκειμενική αλληλόδραση μας. Αυτό επιτυγχάνουμε στο διαδίκτυο: με μηχανισμό την αλληλεπίδραση υποκειμένων στη βάση της ισότητας κατασκευάζουμε αργά και βασανιστικά ένα κόσμο που έρχεται σε αντίθεση με τον κόσμο των νταβάδων, των υπαλλήλων τους και των φορέων της κατεστημένης δομής του πολιτικού συστήματος. Με αυτή την έννοια είμαστε επικίνδυνοι για το καθεστώς…όλοι, ακόμη και εκείνοι που συμμετέχουν στο διαδικτυακό εγχείρημα των ιστολογίων, αναπαράγοντας καταρχήν τον λόγο και την κουλτούρα των ΜΜΕ. Ο σύντροφος μας Σωκράτης Γκιόλιας, έπαιξε σε διπλό ταμπλό, όπως κάνουν και πολλοί άλλοι. Δεν πειράζει, το διαδίκτυο έχει τη δύναμη να τους αφομοιώσει. Αυτοί στο τέλος θα γίνουν οι «δούρειοι ίπποι» του δικού μας λόγου για να σπάσουμε τα τείχη του καθεστώτος. Ας αποχαιρετίσουμε λοιπόν τον Σωκράτη όπως θα κάναμε σε έναν δικό μας άνθρωπο…
Η δολοφονία του, άλλωστε, προκαλεί από ότι βλέπω, πρωτοφανή ανησυχία και σε κυβερνητικούς κύκλους στην Ευρώπη, αλλά και προβληματισμό στις αρμόδιες διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Η εικόνα που προσπαθεί να μεταφέρει η ελληνική κυβέρνηση στην διεθνή κοινή γνώμη για την επιτυχία της στον έλεγχο των αντιδράσεων μετά την μεθοδευμένη ένταξη της Ελλάδας στην δικαιοδοσία του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, εμφανίζεται σήμερα το πρωί δραματικά ταλαιπωρημένη, καθώς οι διαστάσεις του εγκλήματος στην χώρα λαμβάνουν πλέον ανησυχητική, για τους συμμάχους και ετέρους της χώρας, μορφή.
Για πρώτη φορά – αν δεν με απατά η μνήμη μου - ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), παρεμβαίνει σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, καλώντας τις ελληνικές αρχές να προσάγουν τους ενόχους της δολοφονίας του Σ. Γκιόλια ενώπιον της δικαιοσύνης.
Ο Οργανισμός αυτός που απαρτίζεται από 56 χώρες και έχει ως αντικείμενο την πρόληψη και διαχείριση κρίσεων καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο, εξέδωσε ανακοίνωση που εκθέτει σοβαρά την ελληνική κυβέρνηση.
«Ζητώ από τις ελληνικές αρχές να διασφαλίσουν ότι η δολοφονία αυτή θα ερευνηθεί γρήγορα και εξονυχιστικά και ότι η κοινή γνώμη θα ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις […] Ελπίζω ότι οι δράστες αυτής της φριχτής δολοφονίας θα οδηγηθούν σύντομα ενώπιον της δικαιοσύνης», δήλωσε η εκπρόσωπος του Οργανισμού για τα μέσα ενημέρωσης, Ντούνια Μιγιάτοβιτς.
Ας σημειωθεί ότι ο ΟΑΣΕ είναι ο μόνος πανευρωπαϊκός Οργανισμός με συμμετοχή πενήντα έξι χωρών -συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Καναδά και των χωρών της κεντρικής Ασίας- που εκτείνονται από το Βανκούβερ στο Βλαδιβοστόκ. Καθώς ο Οργανισμός αυτός δεν συνηθίζει να εμπλέκεται στα εσωτερικά των χωρών-μελών του, αποτελεί πολύ μεγάλη έκπληξη που με μια κάθε άλλο παρά διπλωματική γλώσσα απευθύνεται προς την ελληνική κυβέρνηση, υπονοώντας ότι υφίσταται αναποτελεσματικότητα στην διερεύνηση δολοφονιών, όπως και έλλειψη διαφάνειας. Τα ζητήματα αυτά άπτονται του τρίτου πυλώνα του Οργανισμού (ανθρώπινα δικαιώματα) στα οποία μέχρι τώρα το ενδιαφέρον επικεντρωνόταν σε κάποιες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Είναι πρωτοφανές που ο Οργανισμός διαπιστώνει «έλλειμμα» σε ένα παλαιό μέλος της ΕΕ. Θεωρώ ότι η ανακοίνωση αυτή αποτελεί ισχυρό ράπισμα προς την κυβέρνηση, ενώ συμβάλει δυστυχώς στην δημιουργία μιας ιδιαίτερα επιβαρημένης διεθνούς εικόνας για την χώρα μας. Ας το λάβουμε κι αυτό υπόψη. Η δολοφονία του συντρόφου μας ταράζει ακόμη περισσότερο την φουρτουνιασμένη θάλασσα στην οποία βυθίζεται το σκάφος που κάποιοι έριξαν συνειδητά, όπως αποδεικνύεται, στο παγόβουνο.

13 σχόλια

  1. Ήταν ένας δισυπόστατος (δημοσιογράφος-blogger) δικός μας και έτσι, αν και ήταν κομμάτι μας, δεν μπόρεσε να...
    εκφράσει αυθεντικά την κοινωνία των πολιτών.

    Ακριβως αυτο ηταν.
    Πολυ καλη αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι αναγνώστες.

    Την ταπεινή μου γνώμη θα καταθέσω.

    Ο,τι και να "ήταν" ο Σωκράτης, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει η ψυχή που κουβαλούσε, ο συμβολισμός.

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ:
    -Να φιμωθούμε
    -Να τρομοκρατηθούμε
    -Να υποταχθούμε

    ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    Ας ενωθούμε όντας σε αυτό το πνεύμα και ας ξεκινήσουμε να αντιστεκόμαστε ΕΝΕΡΓΑ στην αλητεία του ΔΝΤ, της ΤΡΟΪΚΑΣ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (τύπου Μπάμπη Παπαδημητρίου, Κώνστα, κ.λπ.).

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΗΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    ΥΓ. Αγνοώ μερικά εκ του πονηρού σχόλια. Οι προαναφερόμενοι αλήτες αρέσκονται στο να αποπατούν και εδώ στην δική μας "αυλή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θά υπήρχε τό ΑλφαΒητάριο.
    Από εκεί δέν έμαθες?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα ερωτημα πλανιεται σε ολους μας, ποιος φταιει για αυτη την κατασταση που βιωνει σημερα η χωρα; Ποιος; δεν εχει ονομα δεν εχει ευθυνες ;
    Εγκληματα νεων ανθρωπων, μισος, επαναστατες που εγιναν δολοφονοι ανθρωπων υπερασπιζομενοι με βια το μισος τους προς την κοινωνια.Βομβες στα σκουπιδια οπου συνηθως ψαχνουν και τρωνε υπολλειματα φτωχοι αστεγοι κατατρεγμενοι νεκροι τραπεζικοι υπαλληλοι εν ωρα εργασιας νεκρος 15χρονος νεκροι αστυνομικοι αυτοκτονιες σωρρηδον ανθρωπων με οικονομικα προβληματα, απειλες, εκβιασμοι , πλειστηριασμοι,απογνωση,οργη,αβεβαιοτητα,ανασφαλεια,ανεργια,υπερχρεωση,ακριβεια. Οι περισσοτεροι σημερα στην Ελλαδα ζουνε με νευρωση στομαχου και ειναι στα προθυρα νευρικων κλονισμων για να μην πω τι χειροτερα που ειναι θανασιμα.
    Μετα απο καποιο θλιβερο γεγονος οπως το τελευταιο ολοι μας αισθανομαστε σοκ και δεος μεχρι που θα ακουσουμε το επομενο.
    Για ολο αυτο το χαλι για τον καταντημα της Ελληνικης κοινωνιας δεν φταιει κανεις;.
    Ακουγα τον συμπαθεστατο Γ. Δημαρα να λεει οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι και οτι δεν πρεπει οι πολιτες να απαξιωνουν την πολιτικη και τους πολιτικους.
    Να συνφωνησω μαζι σου κ Δημαρα αλλα θα πρεπει να μας πεις πως θελεις να αντιδρασει ο κοσμος σε ολα αυτα που ακουσε και εμπρακτως αποδειχθηκαν και οδηγησαν την χωρα σε αυτο το χαλι και κανενας πολιτικος απο τους μη ισους δεν τιμωρηθηκε ουτε καν με απλη επιπληξη. Τουναντιον η κυβερνηση τιμωρησε τον Ελληνικο λαο με σωρεια φορομπηχτικων αποφασεων μειονωντας μισθους συνταξεις αυξανοντας φορους αφηνωντας να εννοηθει οτι αυτος ειναι ο κυριος αιτιος της καταστασης.
    Ενω πολλοι απο αυτους πλουτισαν χυδαια κατα την πολιτικη τους σταδιοδρομια.
    Το λυπηρο ειναι οτι χαθηκε ενας νεος οικογενειαρχης ανθρωπος και ολοι σημερα αναθεματιζουμε τους παντες και τα παντα χωρις να τολμουμε να σπασουμε το αποστημα της αιτιας που ειναι η παραδειγματικη τιμωρια των επιορκων πολιτικων των καταχραστων της εξουσιας και τωνλαμογιων που πλουτισαν εις βαρος ολων μας με απολυτο κυνισμο και χωρις ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί οι "τρομοκράτες" χτυπούν όσους είναι απέναντι απ τις "έγκριτες";

    Αθανασιάδης, Μομφεράτος, Τρωκτικό...

    Σοσιαλιστικός Καπιταλισμός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και είναι κρίμα για την οικογένεια του, θα πρέπει να δει κανείς τα πράγματα και το φαινόμενο "γκιόλιας" με ψυχραιμία:
    - Διαπλεκόμενος και βρώμικος όσο δεν πήγαινε, 17 χρόνια συνεργάτης του γλοιωδέστερου υποκειμένου σημαίνει πολλά.
    - Θρησκόληπτος, σκοταδιστής και βαθιά μισαλλόδοξος, ήταν ο ιθύνων νους πίσω από το γνωστό "πρωκτικό", το οποίο εκκολάπτει καθημερινά το αυγό του φιδιού στη χώρα. Είναι ίσως από τους μοναδικούς (αν εξαιρέσει κανείς κάτι παραεκκλησιαστικά ζόμπι και τον ρουσόπουλο) που υπερασπίστηκαν τον εφραίμ κουτσού και τη συμμορία του...
    - Διαπλεκόμενος ακόμη και με τα πιο δυσώδη κυκλώματα που υπέθαλπταν το ντόπινγκ στην ελλάδα, ίσως ήταν ο μοναδικός που βγήκε να υποστηρίξει τα βιονικά ανθρωποειδή θάνου, κεντέρη, χαλκιά, αρσιβαρίστες κλπ
    - Λαϊκιστής όσο δεν πάει, εξέφρασε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον μέσο αμόρφωτο λαϊκιστή και ρατσιστή, θρησκόληπτο και κουτοπόνηρο ελληνάρα, εξού και η επιτυχία του πρωκτικού.
    - Πρωταγωνίστησσε μέσω σκαστών αναρτήσεων σε βρώμικο πόλεμο εναντίον πολιτικών, προσώπων, συμφερόντων που ήταν αντίθετα με αυτά που τον (τους) πλήρωναν.
    - Πλήρωσε τη συναναστροφή του με τη μαφία στη χώρα αυτή... Κοινώς όποιος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρων και οι κότες. Δε διστάζω να πω πως δε θα μου λείψει καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοι νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν τα μπλογκς;

    Υπάρχει βεβαίως η αίσθηση ότι το παιχνίδι χόντρυνε, αλλά ερωτώ: Υπάρχει κανείς μεταξύ μας, στην μπλογκόσφαιρα, που θα αλλάξει τον τρόπο γραφής του μετά τη δολοφονία;

    Ας πούμε: Όταν έρθει η επόμενη πρόταση του επόμενου Σάλλα για το επόμενο χάρισμα κρατικής περιουσίας, υπάρχει περίπτωση να μην το αναδείξουμε και να μην πάρει φωτιά το Ίντερνετ;

    Όπως και οι παλιοί κομμουνιστές, αγωνιζόμαστε για αρχές. Όπως και άλλοι πριν από εμάς αγωνιζόμαστε για την ελευθερία της πατρίδας μας. Και είμαστε χιλιάδες και κάθε μέρα προστίθενται κι άλλοι, κι άλλοι.

    Δεν πιστεύω ότι επιχείρησε κάποιος “ιδεολογικά” να τα βάλει με το Ίντερνετ και τους μπλόγκερς. Κάτι συγκεκριμένο ήταν η αιτία του φονικού.

    Αλλά και “ιδεολογικά” να πήγε για να “μας τρομάξει”, βασικά θα κάνει μια τρύπα στο νερό. Η πυρκαγιά του blogging έχει φτάσει σε τέτοια έκταση που τώρα πια δεν σβήνει με τίποτα. Για το λόγο ότι ο καθένας μας νιώθει εδώ μέσα, όχι μόνον στο antinews, αλλά και στο σύνολο των διαδικτυακών κοινοτήτων ενημέρωσης, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, πραγματικά ελεύθερος. Νιώθει να αναπνέει οξυγόνο ΑΛΗΘΕΙΑΣ στο δημόσιο λόγο, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ στα πιστεύω του καθενός και ΦΙΛΟΤΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ για μια καλύτερη χώρα.

    Αυτός είναι ο λόγος που το Ίντερνετ και το blogging έχει γίνει ένα είδος εξάρτησης για όλους μας. Που σαν τρελοί πάμε κάθε τρεις και λίγο να δούμε ποια είναι η επόμενη ανάρτηση τι είπαν στα σχόλια οι φίλοι και σπεύδουμε να γράψουμε αυτό που έχουμε να πούμε εμείς.

    Αυτό όλο το οξυγόνο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ που δίνει το Ίντερνετ στον κάθε ενεργό πολίτη, στο λαό ολόκληρο, δεν τρομοκρατείται δεν φιμώνεται! Απλώς δεν γίνεται!

    Η άλλη λύση που έχουν δηλαδή είναι να ρίξουν μια ατομικη βόμβα και να μας εξαφανίσουν όλους. Έτσι, ναι, φιμώνεται. Αλλά ΜΟΝΟΝ έτσι.

    Γιατί όλοι μέσα μας πιστεύουμε στην ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 20 Ιουλ 2010 1:06:00 μ.μ.

    ----------------------------------
    φιλε ΕΥΓΕ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΣΑ ΛΕΣ. Επι τελους . Ας μην τον κανουμε και ηρωα επειδη τον σκοτωσαν ανθρωποι απο την αντιθετη παραταξη. Ο Γκιολιας δεν σκοτωθηκε υπερ του λαου. Την τσεπη του κοιταζε και απλα φωναζε οτι του ελεγαν τα αφεντικα του. Ολοι γνωρισαμε το αηδιαστικο ΠΡΩΚΤΙΚΟ. Φαγαμε στην μαπα την LADY GAGA και αλλους ανωμαλους. Αηδιασαμε με τα βρωμερα ανεκδοτα του. και αλλα πολλα. Σε τι βοηθησε τον λαο για να τον κανουν ηρωα. Ας τον κανουν ηρωα οι συναδελφοι του, που οι μισοι υποκρινονται και οι αλλοι θριαμβολογουν για τον ηρωα τους. Τετιοι ειναι οι πουλημενοι ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ. Βεβαια λυπαμαι μονο το παιδακι του και την γυναικα του. ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ...ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΛΙΑ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΣΥ7ΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ...ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΩΤΟΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και κλασικά ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται......
    ο μεγαλοδημοσιογράφος παύλα εκδότης παύλα συγκλονισμένος απ'τη δολοφονία χατζηνικολάου μάλωνε χθες βράδυ και εγκαλούσε για εξηγήσεις τη σύγκλιτο του πολυτεχνείου, για το "άσυλο που προσφέρει" στο indymedia να αναρτά φωτογραφίες μεγαλολειτουργών της ενημέρωσης.....
    της ρόμπας της φταίει το άσυλο και οι αντικαθεστωτικές φωνές.....
    να τους καθαρίσουμε όλους να έχουμε εσένα μόνο και τη Realnews για ενημέρωση ε νικόλα?......
    εσένα που δεν μασάς και μαλώνεις και ωραία σμίγωντας τα φρύδια σου.....
    εσένα και τον έρποντα ασπόνδυλο μάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3225&reftab=37&t=%CE%88%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CF%82

    προσυπογράφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποκαλυψη

    Επειδη οι απειλες δολοφονιας εναντιον του δρ Κουτσουκου συνεχιζονται απο το κυκλωμα της Ασπαιτε

    ο δρ Κουτσουκος κατεθεσε την υπ. αρ. πρωτ. καταγγελια
    87746/Β2 της 19-7-2010 προς το Υπουργειο /Παιδειας

    και την αρ.πρωτ. 2/19-7-2010 προς τον νεο Προεδρο της Ασπαιτε Χρυσουλακη Γιαννη.

    χειροκροτηθηκε στην εισοδο του Υπουργειου ως ο μονος που πολεμαει τη διαφθορα μεσα στην διακομματικη συγκαλυψη!


    Η Ευη Μποτσαρη της δεξιας Γιαννακου με τα πλαστα πτυχια πηρε και προαγωγη επι Πασοκ!

    ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

    Πασοκ Υπεπθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΒΡΥΧΑΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση