GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιο αναλυτικά το γκάλοπ της 'Κάπα Research"...

Από το http://antiitroktiko.blogspot.com/ Ξεφτιλίζονται όλο και πιό πολύ τα ποσοστά των δύο πρώτων κομμάτων, αλλά καλά κάνουν γιατί είδαμε...

Από το http://antiitroktiko.blogspot.com/
Ξεφτιλίζονται όλο και πιό πολύ τα ποσοστά των δύο πρώτων κομμάτων, αλλά καλά κάνουν γιατί είδαμε πως ωφεληθήκαμε δίνοντας τους 40άρια και 45άρια και τη σιγουριά που αυτά συνεπάγονται. 83% των Ελλήνων θεωρεί επιζήμιες τις φημολογούμενες διπλές εκλογές του Νοεμβρίου και αυτό μάλλον δείχνει ότι βάζουν πάνω από τον θυμό τους (για τα αιματηρά μέτρα και την κατάντια μας) το καλό της Ελλάδας.
Οι μισοί Έλληνες (της δημοσκόπησης) πιστεύουν ότι...
είναι ώριμες οι συνθήκες για νέα κόμματα. Αρκετά θετικά αντιδρά ένα ικανό ποσοστό των ψηφοφόρων απέναντι στο νέο κόμμα του μετριοπαθή Κουβέλη. Από την άλλη, στην περίπτωση της Μπακογιάννη, οι ψηφοφόροι είναι πιό πολωμένοι, όμως 15,5% του συνόλου και 16% των ψηφοφόρων της ΝΔ λένε ξεκάθαρο ΝΑΙ, ενώ άλλο 10% λέει ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ.
Αυτό σε αναγωγή ποσοστών, δείχνει μάλλον δύο πράγματα... Πρώτον, το ίδιο ποσοστο μέσα στη ΝΔ και το ίδιο στο σύνολο των ψηφοφόρων, σημαίνει μάλλον ότι η Μπακογιάννη θα αντλήσει ψηφοφόρους από διάφορες πλευρές και όχι μόνο από τη Νέα Δημοκρατία.Δεύτερον, φαίνεται με τα σημερινά δεδομένα ότι το 10% στις εθνικές εκλογές είναι ένα λογικό ποσοστό-στόχος για το υπο ίδρυση κόμμα και παλεύεται (ίσως μάλιστα είναι κάτι παραπάνω από πιθανό).
Ακολουθεί η ανάλυση της εταιρίας Kapa Research στο σημερινό Βήμα της Κυριακής :
Μια εβδομάδα πριν από την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου οι ρυθμίσεις του εξακολουθούν να διχάζουν τους Ελληνες. Σύμφωνα με την πανελλαδική δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Κάπα Research για λογαριασμό του «Βήματος», τα συναισθήματα οργής, απογοήτευσης και φόβου εξακολουθούν να κυριαρχούν
στους πολίτες,ενώ η πλειοψηφία τους θεωρεί τις νέες διατάξεις άδικες, παρ΄ ότι ταυτόχρονα τις χαρακτηρίζει αναγκαίες. Το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία φαίνεται επίσης ότι επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν και τα κόμματα, τα οποία βρίσκονται στο ναδίρ της δημοτικότητάς τους. Βάσει της δημοσκόπησης της Κάπα Research,πρώτη φορά το ΠαΣοΚ και η ΝΔ δεν υπερβαίνουν το 39% στην πρόθεση
ψήφου, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος υπερβαίνει το 40%. Παρά την κρίση αξιοπιστίας που διέρχονται τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή οι πολίτες στην πλειοψηφία τους θεωρούν ότι οι πολιτικές συνθήκες δεν ευνοούν τη δημιουργία νέων κομμάτων, ενώ εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι στη νεοσύστατη Δημοκρατική Αριστερά του κ. Φ. Κουβέλη και στο κόμμα που φημολογείται ότι προετοιμάζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.
Το 49,4% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση της Κάπα Research χαρακτηρίζει τις ρυθμίσεις του Ασφαλιστικού αναγκαίες. Από αυτούς, όμως, μόνο το 14,2% τις θεωρεί και απαραίτητες, ενώ το 35,2% τις θεωρεί μεν αναγκαίες, αλλά ταυτόχρονα και άδικες. Παράλληλα ένα ποσοστό 29,6% εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα νέα μέτρα θα πρέπει να αποσυρθούν τώρα, ενώ ένα άλλο ποσοστό 19% χαρακτηρίζει τις ρυθμίσεις καταστροφικές. Σχολιάζοντας τις νέες διατάξεις οι πολίτες δηλώνουν αντίθετοι στην απελευθέρωση των απολύσεων (82,9%) και στη μείωση του κόστους των απολύσεων (70,4%), ενώ όταν καλούνται να περιγράψουν τα συναισθήματά τους για τις νέες ρυθμίσεις δηλώνουν οργή (35,5%), απογοήτευση (33,3%) και φόβο (21,1%).
Η αναταραχή που προκαλεί η ψήφιση του Ασφαλιστικού και η εφαρμογή του μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση με την τρόικα προκαλούν πρωτόγνωρη «βύθιση» των κομμάτων τα οποία διαπιστώνουν ότι η δημοφιλία τους περιορίζεται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων δεκαετιών. Η δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης φαίνεται ότι θα εκφραστεί πρώτη φορά στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο. Από τους συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση μόλις το 15,3% δηλώνει πως θα ψηφίσει τους υποψηφίους του ΠαΣοΚ και μόλις το 10,6% τους υποψηφίους της ΝΔ, ενώ το 20,6% τονίζει ότι θα ψηφίσει ανεξάρτητους υποψηφίους και το 38% δεν ξέρει ή δεν απαντά!
Ταυτόχρονα το 49% πιστεύει ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, ενώ το 64,1% θεωρεί πως δεν είναι ώριμες οι συνθήκες στην πολιτική ζωή της χώρας για δημιουργία νέων κομμάτων. Συγκεκριμένα το 47,6% των ερωτηθέντων δηλώνει πως διαφωνεί με την ίδρυση του νέου κόμματος της ανανεωτικής και φιλοευρωπαϊκής Αριστεράς, ενώ θετικά το αντιμετωπίζει το 35,6% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση.
Αντιστοίχως αρνητικά αντιμετωπίζει την πρόθεση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη να ιδρύσει κόμμα το 67,7% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 72,4% μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ, οι οποίοι απαντούν «ναι» και «μάλλον ναι» στο νέο κόμμα σε ποσοστό 26,2%.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων τάσσεται κατά του ενδεχομένου πρόωρων εθνικών εκλογών, χαρακτηρίζοντάς τες ζημιογόνες και προβληματικές σε ποσοστό 82,9%, ενώ μόλις ένα ποσοστό 13,2% τις χαρακτηρίζει χρήσιμες και απαραίτητες.
Συνεκτιμώντας όλα αυτά τα δεδομένα, οι συμμετέχοντες στην πανελλαδική δημοσκόπηση της Κάπα Research εμφανίζονται να εξακολουθούν να εμπιστεύονται τα κοινοβουλευτικά κόμματα, μόνο οι σκληροί πυρήνες των ψηφοφόρων τους.
Στην πρόθεση ψήφου εξακολουθεί να προηγείται το ΠαΣοΚ, αλλά με ποσοστό μόλις 23,4% έναντι 15,65% της ΝΔ που καταγράφει ιστορικό χαμηλό ρεκόρ στη μεταπολίτευση. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,7%, ο ΛΑΟΣ με 4,1 % και ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,3% ενώ 7,8% δηλώνει πως θα ψηφίσει άλλο κόμμα. Σε ποσοστό-ρεκόρ ανέρχεται ταυτόχρονα η αδιευκρίνιστη ψήφος, αγγίζοντας το 40,1%.
Στην ίδια δημοσκόπηση οι πολίτες ερωτήθηκαν και για τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν όταν πληροφορούνται επιθέσεις βίας. Το 60,8% δηλώνει πως εξακολουθεί να θυμώνει με το κράτος που αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει, ενώ το 29,15% θυμώνει και με τους αυτουργούς, ζητώντας μέτρα καταστολής. Εντυπωσιακό όμως είναι ότι καταγράφεται ένα ποσοστό 4,9% που δηλώνει ότι δείχνει κατανόηση και ανοχή για τις ομάδες που προκαλούν τις επιθέσεις, ενώ άλλο ένα ποσοστό 2,3% νιώθει αισθήματα υποστήριξης για τις ομάδες αυτές.
Τέλος οι πολίτες δηλώνουν πως εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη (πολύ 18% και αρκετά 32,9%) κ. Μ.Χρυσοχοΐδη, παρά την ανησυχία που προκάλεσε η βομβιστική επίθεση στο γραφείο του και ο θάνατος του συνεργάτη του.

19 σχόλια

  1. Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του Γιωργάκη Παπανδρέου διαπράττει ένα συνεχές έγκλημα για το οποίο θα μιλήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος και σίγουρα θα το καταγράψουν με μαύρα γράμματα. Η επίθεση κατά των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων δεν έχει προηγούμενο και η έκτασή της και ποιότητά της φανερώνει το μίσος του Παπανδρέου για τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους, μίσος για κάθε τι Ελληνικό, την γλώσσα, την παιδεία, τον πολιτισμό. Οι βουλευτές της κυβέρνησης πειθήνια όργανα ψηφίζουν ότι τους επιβάλλει ο αρχηγός, κάθε ακρότητα και κάθε διαστροφή, αδιαφορώντας για την καταστροφή που προκαλούν και σκεπτόμενοι μόνο την καρέκλα τους. Πρόκειται για κυβέρνηση διεστραμμένων που δεν επιδέχεται πολιτική κριτική, για ανάλγητους ανθρώπους που μόνο με ψυχοπαθολογικά κριτήρια μπορεί κανείς να προσεγγίσει. Δυστυχώς οι εργαζόμενοι για διάφορους λόγους προβάλλουν ελάχιστη αντίσταση και αυτό ενθαρρύνει και αποθρασύνει τους εκτελεστές του. Όταν κάποια μέρα οι εργαζόμενοι ξυπνήσουν μέσα στην κόλαση, όταν το μέλλον των παιδιών τους θα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά θα είναι πού αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιον ή για ΠΟΙΑΝ καλύτερα δουλεύει το ΚΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ( ΠΑΜΕ) ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
    Και μην μας λένε πως το κάνουν για τους εργαζόμενους των λιμανιών, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!! Δεν βοηθάς πεντακόσιους ψηφοφόρους σου στέλνοντας στο διάολο και στην πείνα διακόσες χιλιάδες!
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
    Οι άλλοι εργαζόμενοι όπως αυτοί στον τουρισμό δεν έχουνε στομάχια; Δεν έχουνε παιδιά; Δεν έχουνε υποχρεώσεις είτε Κνίτες είναι είτε προσκείμενοι σε άλλο κόμμα;
    Μήπως με το να δημιουργείτε αυτή η κατάσταση και η απαξίωση τουριστικά και οικονομικά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ, μεγαλώνουν το οικονομικά προβλήματα μας, προχωρώντας σε αδιέξοδο όπου Η ΚΑΘΕ ΣΩΤΗΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ Η ΓΙΑ ΠΟΙΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙΝΗΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η διαιώνιση του είδους των λαμογιών"

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300.000 ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..

    * ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10.000 ΚΡΟΙΣΟΥΣ
    ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΜΕΓΟΣΤΕΛΕΧΗ
    ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ...
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΑ...
    ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΑΝΟΥΝ ΧΑΧΑΝΙΖΟΝΤΑΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ !!!!

    ΟΙ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ
    ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ
    Ή ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η διαιώνιση του είδους των λαμογιών"..
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
    ------------------------------
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΟ ΕΤΑΙΡΕΣ ΓΛΥΦΟΥΝ
    ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ.....ΜΕ ΓΚΑΛΟΠ !!
    -----------------------------

    ΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ
    off shore ΧΑΡΗ ΠΑΜΠΟΥΚΗ
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ
    20.000.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ
    ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΘΕΜΟ
    + 5.000.0000 απο ζαχόπουλο στορυ.
    + 1.000.000 απο ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΒΑΝΚ
    ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΙ
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ ΣΤΟ
    ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΟΙΣΟΙ
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ nikos & andrikos company CIA.

    ΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ.

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΟΙΣΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΅ΝΕΟ
    ΠΑΣΟΚ¨.
    ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΙΟ ΠΑΣΟΚ. ΣΕ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕΣΑ
    ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ !!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΙΑ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΡΟ-ΣΗΦΝΟ-ΚΙΜΩΜΟ-ΠΑΡΟ...ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΝΑΡΧΗ ΜΑΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ
    ΦΟΡΤΙΑ ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ.
    ------------------------------*
    ΑΝΤΕ ΓΛΥΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
    ΜΟΝΟ Ο ΘΕΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ..ΤΟ ΧΑΡΗ
    ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ !!!
    ---------------------------------
    αλήτες-γελοίοι-κωλόπαιδα του κερατά-πόρνες εκ γεννετής-ΠΟΥΣΤΡΕΣ
    ΠΑΣΟΚ και περιχώρων Βαγδάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.
    ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!
    ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ!
    ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!
    ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ!
    ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ!

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ!
    Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΙ @@ ΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πασοκ εχει πεσει 20 μοναδες! σε 9 μηνες!!

    Ιστορικο και παγκοσμιο ρεκορ.
    και θα σπασει κι αλλα..

    και παλι ομως απορω και αηδιαζω με το ποια σαδιστικα και λοβοτομημενα ζωα του δινουν αυτο το 21% που λενε οτι εχει.

    Αν και οταν λενε επισημα οτι εχουν 21% εγω υπολογιζω 19% για να ειμαι μεσα.

    Ποιοι λοιπον του δινουν αυτο το 19% περιπου?

    Δεν μπορει παρα να ειναι αλλοδαποι, γιαγιαδες με κολλημενους επι δεκαετιες εγκεφαλους, τσιρακια λερες του κομματος και οι συγγενεις τους, και πολυ καλα βολεμενα και χορτασμενα επι πολλα χρονια σιχαμερα πασοκοσκυλα που θελουν πασοκ γιατι φοβουνται δικαστηρια αν ερθουν αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν (…) κάποια σημάδια… Κάποια σημάδια που τουλάχιστον εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου τα βλέπω, όπως για παράδειγμα…
    Η αγαστή και απροκάλυπτη (πλέον) συνεργασία σοσιαλφιλελεύθερων και εθνικοσοσιαλιστών.

    Τα αποβράσματα του ΛΑ.Ο.Σ. αποτελούν το καλύτερο δεκανίκι και συμπαραστάτη της κυβέρνησης (…)
    Οι καθημερινοί λίβελοι των Μανδραβέληδων (Π. Μανδραβέλης = Δημοσιογράφος που στην σημερινή νέα Κατοχή, την Κατοχή Γ’, αποτελεί την σύγχρονη Σίτσα Καραϊσκάκη).

    (…) Οι άρπα κόλα “εσχατολογικές” έρευνες, προβλέψεις, αναλύσεις, εκθέσεις ιδρυμάτων, πανεπιστημίων, που σκοπό έχουν την τρομοκράτηση του κόσμου, οι κατασκευασμένες φήμες και το κλίμα φόβου που συντονισμένα διασπείρεται.

    Ο πανικός των κατ’ επάγγελμα αριβιστών και τυχοδιωκτών της πολιτικής να τρέξουν να πάρουν θέση στο νέο πολιτικό σκηνικό με νέα κόμματα, ως λευκές περιστερές εμβαπτισμένες στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ.

    … που δείχνουν, πως -ίσως για πρώτη φορά από το 1989-
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    Για πρώτη φορά από τότε έχουν απωλέσει το υπεροπτικό ύφος του “νικητή” και ανησυχούν έντονα για την κουτάλα και τα ζουμιά.
    Μπορεί να βγάζουν δόντια, αλλά ταυτόχρονα έχουν και την ουρά στα σκέλια.
    Κι αυτό σημαίνει κάτι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν υπήρχε το ερώτημα στην αδιευκρίνιστη ψήφο: εσείς που δεν θέλετε να πείτε καθαρά πιο κόμμα θα ψηφίζατε, πέστε το έμμεσα. Τότε θα βλέπατε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα θα έπαιρναν όλο το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου.
    Δυστυχώς, η παραπληροφόρηση κάνει καλά τη δουλειά της, και ο κόσμος δέχεται παθητικά ότι και αν του κάνουν.
    Δυστυχώς συνεχίζει να αναδεικνύει αυτούς που τον κλέβουν, τον ατιμάζουν, τον… τον… τον … επειδή με την πλύση εγκεφάλου που του έχουν κάνει τον έχουν φέρει στο σημείο της αδιαφορίας, και του έχουν μάθει να λέει ότι το δικό μου κόμμα κλέβει, … κλπ καλύτερα από το αντίθετο σε μένα κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ.

    ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ " ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΚΟΜΜΑ"

    ΤΟ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολα τα παραπανω σχολισ ειναι το δεξιο χτυκιασμα απο το γεγονος οτι η διαφορα παραμενει στις 8 μοναδες ενω παραλληλα ο γελοιος αρχηγος της πολιτικης ανοιξης λεει στο συνεδριο θρασυτατα οτι η ΝΔ δεν εχει να απολογηθει για τιποτα και αυτο που βασικα τον ενοχλει απο την οικονομικη πολιτικη της κυβερνησης ειναι οι υψηλοι συντελεστες στην φορολοηγηση των ανωτερων στρωματων "γιατι ετσι δεν θα γινουν επενδυσεις". Το γνωστο παραμυθακι του νεοφιλελυθερισμου πασπαλισμενο με την παρουσια "αριστερο"εθνικοπατριωτων οπως ο Ζουραρις και ο αναρχοπατριωτης Καραμπελιας, πρωτο τραπεζι πιστα στο συνεδριο. Το "δελφιναριο" της δεξιας δεν θα παψει ποτε να μας ψυχαγωγει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΤΑΤΟ ΟΤΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ.ΤΑ
    ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΕΝΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ
    ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ-ΖΑΓΟΡΙΤΗ.
    ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΑΘΗΣ
    ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΑΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ?ΕΡΕΙΣΜΑ,
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ
    ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ
    ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ?
    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΕΙΑ
    ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΘΑ
    ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ
    ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ
    ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 04 Ιουλ 2010 4:51:00 μ.μ.


    ΝΟΜΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ .


    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ;

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ 55 % ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ 15% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;


    ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ;

    ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ,Σ'ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ .


    ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ;

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ;


    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ;

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ;


    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ 15,9% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 15,5 % ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ;(ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΚΛΙΚΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ)


    ΕΤΣΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΦΕ ΣΑΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", 17-2-2008

    ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ 4% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

    Αίσχος...

    Ντροπή, για τη συντηρητική κυβέρνηση της δεξιάς και τον κηφήνα, τεμπέλη, χοντρό Καραμανλή, που ψαλιδίζει συνεχώς τα λαϊκά εισοδήματα.

    Μόνο 4% θα είναι φέτος οι αυξήσεις.

    1 ευρώ την ημέρα δίνουν οι αλήτες, επικαλούμενοι δημοσιονομικές δυσκολίες.

    Ναι ! Ένα κουλούρι την ημέρα !

    Ψεύτη αλήτη χοντρο-Καραμανλή!

    Λεφτά υπάρχουν αλλά τα τρώς εσύ σε πίτσες και σουβλάκια.

    Αλλά ο λαός έχει και κρίση και μνήμη κ. Καραμανλή.

    Θα πετάξει με τις κλωτσιές από την εξουσία, τη συντηρητική δεξιά κυβέρνησή σου και θα φέρει το προοδευτικό σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα αποκαταστήσει άμεσα αυτές τις αδικίες. Ακούς εκεί μόνο 4% αυξήσεις!!!

    Με τα ελικόπτερα θα φεύγετε κ.Καραμανλή, εσείς και οι Υπουργοί σας.

    Α, ρε αλήτες ! Δεν θα έρθει ο Γιώργος;

    Τότε ρε, θα δείτε κάτι αυξήσεις που θα πάρουμε.

    Νααααααα, τόσες (...με το συμπάθειο).!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜ -ΤΟ ΒΗΜΑ -ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ-ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΛΠ. ΑΔΕΛΦΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ (ΑΠ0 Τ0 1940) ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΓΚΥΡΟΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΙΜΟΥ-ΣΤΗΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν καταλαβαίνω, διαφαίνεται κάτι διαφορετικό; Τη μέρα τον εκλογών η "ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ" θα μοιραστεί ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ...
    "Τι ΄χες Γιάννη, τι΄χα πάντα" το έργο το έχω ξαναδεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ
    "Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων τάσσεται κατά του ενδεχομένου πρόωρων εθνικών εκλογών, χαρακτηρίζοντάς τες ζημιογόνες και προβληματικές σε ποσοστό 82,9%, ενώ μόλις ένα ποσοστό 13,2% τις χαρακτηρίζει χρήσιμες και απαραίτητες."

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς 6:04
    Πραγματι, εχεις δικιο. Το συνολικο μηνυμα καθοριζεται περισσοτερο απο τα χρωματα, τα σχηματα, την θεση και το μεγεθος τους, και λιγοτερο απο τους αριθμους. Οι αριθμοι πηγαινουν στο λογικο του εγκεφαλου, αλλα τα αλλα στο υποσυνειδητο. Το λογικο εχει πεπερασμενη μνημη ενω το υποσυνειδητο ανεξιτηλη (Nonvolatile),

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 05 Ιουλ 2010 7:23:00 π.μ.


    ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση