GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεβαστέ μου Μίκη...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός    Σεβαστέ μου Μίκη, Θέλω να σας επισημάνω ότι το μεγάλο σας ανάστημα πέρα από την Χούντα που ήθελε να το μικρύ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός  
Σεβαστέ μου Μίκη,
Θέλω να σας επισημάνω ότι το μεγάλο σας ανάστημα πέρα από την Χούντα που ήθελε να το μικρύνει οι εκάστοτε εξουσίες το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν (πιστεύω άθελα σας) για τα δικά τους συμφέροντα.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος σας αναφέρω ότι πριν λίγο καιρό και εν μέσω της κρίσης που διανύουμε άκουσα και διάβασα μία δήλωσης σας στον τύπο η οποία πραγματικά ήταν καταπέλτης και γεμάτη ουσία και αλήθειες για τα γεγονότα που τρέχουν. Δεν σας κρύβω ότι ένιωσα χαρά και ανακούφιση που βρέθηκε ένας μεγάλος Έλληνας σαν εσάς και όρθωσε το λόγο του στην λαίλαπα των ΔουΝουΤάδων και των εγχώριων υποτακτικών της.
Όμως τις επόμενες μέρες αυτοί οι υποτακτικοί σας έστησαν παγίδα για να κλέψουν από εμένα και πολλούς άλλους την ανακούφιση αλλά προπαντός την δύναμη που είχαμε αντλήσει από τον λόγο σας!!!
Σας γλαστροποίησαν εν μέσω του κυρίως υπευθύνου για την...
επιδείνωση της κρίσης που καλώς αφορίσατε Πρωθυπουργού μας κ. Παπανδρέου και του άσπονδου μας φίλου Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν.
Μόλις είδα αυτή την εικόνα ένιωσα τα λόγια σας να γίνονται σαπουνόφουσκες που ξεχύθηκαν από την σκέψη μου και έσκασαν με υπόκωφο κρότο σχηματίζοντας ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ!!!
Ναι κ. Θεοδωράκη για πολλούς από εμάς έπρεπε σε ένδειξη διαμαρτυρίας και προς τους δύο να αρνηθείτε να τους δείτε καταγγέλλοντας και τους δύο τον μεν κ. Παπανδρέου για τα δεινά που βιώνει ο λαός μας τον δε κ. Ερντογάν για την υποκριτική λυκοφιλία του!!!
Πρέπει να καταλάβετε ότι εσείς δεν τους έχετε ανάγκη αλλά αυτοί έχουν την ανάγκη να σας χρησιμοποιήσουν για να κάνουν τα λόγια και τις δηλώσεις σας να γίνονται σαπουνόφουσκες!!!

13 σχόλια

  1. Διατί επανέρχεσαι στόν Μίκη????
    Νά σεβασθής τήν προσφοράν του στόν πολιτισμόν μας,πού ελάχιστοι Νεο-έλληνες σοφοί,επιστήμονες,ακαδημαϊκοί,καλλιτέχνες κ.α. έχουν νά επιδείξουν.
    Τουλάχιστον ό Μίκης ''κραυγάζει'' αυτονόητες αλήθειες!!!
    Όσο διά τήν ''γλαστροποίησίν του'',νά λάβης υπ΄ όψιν σου,ότι καί προβλήματα υγείας σοβαρά αντιμετωπίζει αλλά καί ή ηλικία του,δέν επιτρέπει ''πολιτικούς τσαμπουκάδες''.
    Παρ΄ όλα αυτά όμως,προσπαθεί έστω καί μέσω ''κραυγών'', νά αφυπνίση τήν συνείδησιν τής νεολαίας τουλάχιστον,διότι οί άλλοι ευρισκόμεθα επί πολλά χρόνια σέ συνειδησιακή ύπνωση!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον σκεπτομενο ελληνα εμεινε η μαυρη απελπισια.τιποτα αλλο.λετε για τον μικη.ο προεδρος της δημοκρατιας ποτε ανακαλυψε την διεθνη συγκυρια της κρισης; μολις κανα μηνα πριν σε δηλωσεις του;πως δεχτηκε τον προεκλογικο εκβιασμο του πασοκ ανενοχλητος χρησιμοποιουμενος σαν θεσμος προφυλακτικου πολλαπλης χρησης;μηπως τελικα ισχυει μες τη σαλα τα μιλησανε στην αποξω να μας εχουν συμφωνησανε;μηπως ο θελω σωνει και καλα να γινω πρωθυπουργος με οποιοδηποτε τιμημα ειναι φυτευτος;μηπως καμια δεξια κυβερνηση δεν θα τολμουσε ουτε στα πιο τρελλα ονειρα της να συμπεριφερθει τοσο φιλελευθερα που να αγγιξει τα ορια του αποφασιζουμε και διαταζουμε;μηπως καμια αλλη κυβερνηση δεν ειχε στην διαθεση της τον ιδιο τον γκεμπελ σε τηλεοπτικη μορφη;μηπως το θρασσος του παγγαλου αγγιζει τα ορια του φασισμου; η μηπως δεν ειχαν αποφανθει το ιδιο και επι λεξη απολυταρχικο κομμα στο τελευταιο συνεδριο τους;αλλαξε λοιπον ο μανωλιος κι εβαλε την καππα του αλλιως.γιατι εκπλησσεστε με την κυβερνηση παπανδρεου;μαλλον εχετε χαθει στη μεταφραση.ΠΑΣΟΚ:Πρακτορες Αμερικανικων Συμφεροντων Ολικης Καταστολης.γεια και χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΤΤΕΙ Η ΚΑΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.


    ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ , ΤΟ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ.


    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ Η ΕΥΓΕΝΙΚΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.


    ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ,ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ.



    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μαλάκας είναι κλειστό επάγγελμα, που ρωτάει ο Γιάννης Δερμεντζόγλου σε μια γελοιογραφία του στο Θέμα ;

    Οι μεγαλύτεροι μαλάκες είναι αυτοί,
    που τον ψήφισαν, τον Γιωργάκη !!

    Τώρα μας «παίζει στα δάχτυλα» η ξένη χούντα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα 'μαθες τα νέα πατέρα;

    http://malakes-kouventes.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αυτή τη χώρα για να έχεις δικαιώματα πρέπει να είσαι ή αριστερός, ή λαθρομετανάστης!

    Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Αυγούστου 7, 2010

    Κυριολεκτικά έθαψαν τα πουλημένα ΜΜΕ το μαχαίρωμα ανήλικων Ελλήνων από αλλοδαπούς στο Διαβατό Βεροίας! Σε αυτή τη χώρα για να έχεις δικαιώματα πρέπει να είσαι ή αριστερός, ή λαθρομετανάστης. Eάν είσαι Έλληνας πας αδιάβαστος… Αλλοδαποί μαχαίρωσαν Ελληνόπουλα. Η εξουσία αποφάσισε όμως να μην υπάρχει πληροφόρηση προκειμένου να μη εξαφθούν τα πνεύματα…

    Εάν Έλληνες είχαν μαχαιρώσει αλλοδαπούς ή κάποιοι εθνικιστές είχαν κτυπήσει αριστερούς, τότε θα είχαν εγκατασταθεί στο νοσοκομείο και θα το είχαν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων…

    Σημειώνεται επίσης ότι για δύο από τους συλληφθέντες μαχαιροβγάλτες αλλοδαπούς εκκρεμούσε ένταλμα από το 2001 για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αυτοί μπαινόβγαιναν ελεύθερα στην χώρα για να μαζέψουν ροδάκινα στην περιοχή Ημαθείας. Για να καταλάβετε σε τι ανύπαρκτο και επικίνδυνο κράτος ζούμε και για το που οδηγεί η σιχαμένη κερδοσκοπία των μικροαστών, που για να μη δώσουν κάποια ευρώ περισσότερα σε Έλληνες, παίρνουν ξένους εγκληματίες για το συμφέρον τους!

    Αυτό που αναμφισβήτητα προκύπτει πάντως από αυτό το θλιβερό γεγονός είναι ότι αυτό το κράτος και τα ΜΜΕ των νταβατζήδων, που συναποτελούν την εξουσία, επιβάλουν συνωμοσία σιωπής δικτατορικού τύπου για ό,τι αυτοί δεν θέλουν να γίνει ευρύτερα γνωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι, μην ξυπνάνε μνήμες του Euro 2004 ούτε να γεννώνται ελπίδες για το Μουντομπάσκετ των επόμενων ημερών. Η χώρα μας πήρε άξια το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα παράνομα προϊόντα – απομιμήσεις καθώς σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι καθ’ αναλογία πληθυσμού εισροές προϊόντων «μαϊμού» στην Ελλάδα είναι τεράστιες σε σχέση με την υπόλοιπη πολιτισμένη και μη, Ευρώπη. Μάλιστα, στην χώρα μας το 2009 κατασχέθηκε το 20% (!!!!!) επί του πανευρωπαϊκού συνόλου κατασχεθέντων παράνομων προϊόντων, δηλαδή το ένα στα πέντε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι Ελληνικές Αρχές και τα τελωνεία δεν είναι σαν αυτές της Αγγλίας ή της Σουηδίας, τότε μπορεί να φανταστεί κάποιος πόσο πιο τραγική είναι η πραγματικότητα.

    Χώρες που παραδοσιακά θεωρούνταν «παράδεισοι» σε αυτά τα αγαθά όπως η Βουλγαρία, ή χώρες με πολλαπλάσιο πληθυσμό όπως η Ιταλία, ακολουθούν μετά την Ελλάδα και μετά την Ολλανδία αλλά με ποσοστά κάτω του μισού. Στα νούμερα λοιπόν που πιθανότατα είναι πολύ χειρότερα για εμάς καθότι υπάρχει συνειδητή κρατική ανοχή στην ασυδοσία αυτή (βλέπε τον κάθε παράνομο σε κάθε γωνία και πεζοδρόμιο που πουλά ανενόχλητα μπροστά στα μάτια όλων), προστίθεται το στατιστικό στοιχείο ότι τα 2/3 των προϊόντων αυτών προέρχονται από την Κίνα, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο πολιτισμικός κίνδυνος με όλες του τις συνιστώσες είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. omologo, oti den diavasa tin parapano anartisi. par'ola auta, eutharsos anafono: ade gamisou miki maous, opos se elege kai o skaribas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μικης....ενας ακομα αγωνιστης της αριστερας οπως τοσα και τοσα αλλα ....."παληκαρια" με τη μονη διαφορα οτι δεν τους αδωσε καμια μα καμια σημασια η "κακια χουντα" το κακο ειναι οτι η "κακια χουντα" τους υποτιμησε ποτε της δεν καταλαβε και δεν περιμενε το τοσο μεγαλο κακο που θα εκαναν στην χωρα αυτα τα βρωμοσκυλα και τους αστελνε για μπανια να καταβροχθηζουν τις ψαρουκλες τσαμπα στα νησια (αυτα που μετεπειτα τα ελεγαν.....εξορια!!!!!! οι....."αγωνιστες του πολυτεχνειου"......αντι να τους βαλει σε μια σαπια βαρκα να τους φουνταρει στο αιγαιο.....
    τωρα πλεον...καλη σου νυχτα ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι γίνεται.

    Πάντα θα υπάρχουν οι κατα φαντασίαν δίκαιοι, πλην όμως αδίστακτοι δημοσιολόγοι - κεραυνοβολητές με άστοχη γραφίδα.
    Επιτίθενται στο Μίκη και θωπεύουν αυτούς που δυναστεύουν ζωντανές ψυχές.

    Ο Μίκης Θεοδωράκης ποτέ δεν δυνάστευσε κανένα, ούτε παρεκάλεσε κανένα. Αυτή είναι η λεβεντιά του.

    Απο τα τρία ονόματα που αναφέρεις ο Μίκης σε ενόχλησε ;

    Οι γλάστρες είναι στο μυαλό η στην εργαλειοθήκη του σημερινού εκδοροσφαγέα που έκανε αυτή την ανάρτηση στο τσιγκέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 08 Αυγ 2010 6:40:00 μ.μ



    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διάβασα με προσοχή όλα τα σχόλια και θέλω να επισημάνω ότι και εγώ όπως εκατομμύρια Έλληνες τιμώ και σέβομαι τον Μίκη για τους αγώνες του, σαν άνθρωπο αλλά προπαντός και σαν μουσικό.
    Καταλαβαίνω την αγωνία του για όλα όσα συμβαίνουν και όποτε κάνει παρεμβάσεις ταράζει τα νερά γιατί ο λόγος του έχει απήχηση σε όλους μας. Αυτή την απήχηση και δύναμη που μας δίνει θέλουν οι Πολιτικοί να αμβλύνουν.
    Προσωπική μου γνώμη είναι ότι μια άρνηση του Μίκη να δει τους συγκεκριμένους κυρίους για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε θα τάραζε τα νερά και σίγουρα θα ήταν πιο χρήσιμη αυτή η άρνηση του και πιο ουσιαστική από τις φωτογραφίες και τα χαμόγελα.
    Ο Μίκης έχει προσφέρει πολλά και προσφέρει ακόμα γιατί είναι ο μόνος από τους λεγόμενους πνευματικούς ανθρώπους της χώρας μας που δεν σιωπά και μιλά χωρίς να κρύβεται πίσω από την δόξα και τα χρόνια του και για αυτό τελειώνοντας θέλω να σας βάλω στην σκέψη την περίπτωση μιας ενδεχόμενης άρνησης του Μίκη σε αυτή την χρήσιμη μόνο για τους πολιτικούς συνάντηση μεταξύ τους και συνοδευόμενη από τον πύρινο του λόγο πόσο δύναμη θα έδινε σε όλους μας για να αντισταθούμε σε αυτή την λαίλαπα που βιώνουμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση