GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέλι πίνουν στην Αργολίδα με την επιλογή Σαμαρά...

Από το http://cobra-argos.blogspot.com/ Πάρτι έχει στηθεί στην Αργολίδα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Δράκου για την Π...

Από το http://cobra-argos.blogspot.com/
Πάρτι έχει στηθεί στην Αργολίδα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Δράκου για την Περιφέρεια. Αφ'ενός γιατί σχεδόν κανείς δεν αισθανόταν σίγουρος με το "φαινόμενο Μανώλη" και αφ' ετέρου όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον τη στάση που θα κρατήσει ο "πολυπαραιτηθείς" πρώην βουλευτής στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Θα στηρίξει την επιλογή Σαμαρά με τόσο θέρμη και πάθος που στήριξε τον ίδιο στις εσωκομματικές εκλογές ή θα σφυρίξει αδιάφορα περιμένοντας στη γωνία μετά το αποτέλεσμα;
Σε δηλώσεις του στο Κανάλι 1 πάντως προετοίμασε το έδαφος ...
δηλώνοντας: "Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε αν η στρατηγική Σαμαρά είναι σωστή ή λάθος".
Πάντως αν θέλει να βοηθήσει τον φίλο του Αντώνη Σαμαρά ο Γιάννης Μανώλης πρέπει να τρέξει αρκετά στην Αργολίδα,περισσότερο από τον περασμένο Νοέμβρη, αφού ο άλλος "ανεξάρτητος" υποψήφιος που προέρχεται από τον ίδιο πολιτικά χώρο Π. Τατούλης φαίνεται ότι "πατάει" πολύ δυνατά και στην Αργολίδα.

8 σχόλια

  1. Ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ , ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ , ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ .ΑΙΣΧΟΣ .
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΚΟΥΚΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ .ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΤΟ.
    ΣΚΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δούλεμα συνεχίζεται: «απαγορεύονται τα μεγάλα δώρα στην κυβέρνηση»
    Από Factorx | Τετ. 04 Αυγ 2010, 12:15 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

    Καινούργιο κοσκινάκι δήθεν διαφάνειας, βρήκαν στην κυβέρνηση και το πουλάνε μια χαρά στα μέσα ενημέρωσης. Μετά τις περικοπές των κρατικών αυτοκινήτων, δήθεν για οικονομία, μετά το πλήρως αποτυχημένο opengov και την επιλογή στελεχών μέσω ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, η νέα πατέντα λέγεται απαγόρευση δώρων πάνω από 250 ευρώ. Θα δηλώνονται όλα τα δώρα στο ίντερνετ και οι πολιτικοί, οι γυναίκες και τα παιδιά τους δε θα δέχονται ακριβά δωράκια από άλλους πολιτικούς ή επιχειρηματίες. Διαφάνεια παντού, διακηρύσσει η κυβέρνηση σ’ αυτό το όμορφο καλοκαιρινό λαϊκό ανάγνωσμα για την παραλία.

    Το θέμα πουλάει, είναι από αυτά που ο κόσμος τσιμπάει, ειδικά εν μέσω κρίσης. Όμως, τα λόγια από τις πράξεις απέχουν έτη φωτός.

    Το πρόβλημα είναι τα φουλάρια, οι γραβάτες και τα στυλό που κοστίζουν 300 ευρώ; Δεν είναι τα δώρα κάτω από το τραπέζι, οι μίζες, το μαύρο χρήμα και οι εξυπηρετήσεις παντός είδους και με κάποιο αντάλλαγμα.;

    Ή μήπως θα δηλώνουν στο ίντερνετ οι πολιτικοί και τα κρυφά δώρα και τις περιουσίες που κάνουν μόλις μένουν λίγα χρόνια στην πολιτική.

    Με σουβέρ και κορνίζες κανείς δεν πλουτίζει, οπότε είναι εντελώς παρελκυστική η εκστρατεία της κυβέρνησης να μας πείσει ότι ακολουθεί την οδό της διαφάνειας.

    Αν ήθελαν να κόψουν τις καθημερινές δωροδοκίες θα μπορούσαν για παράδειγμα να κάνουν πιο ισχυρή τη διαδικασία του πόθεν έσχες, κι όχι να δίνουν κάθε χρόνο μια ανοησία στη δημοσιότητα.

    Θα μπορούσαν να εκποιούν την περιουσία κάθε πολιτικού που μπαίνει στην πολιτική χωρίς παντελόνι και βγαίνει με 50 σπίτια, κότερα και off shore.

    Αλλά φαίνεται ότι το ευκαιριακό πουλάει, κι όχι η ουσία.

    Κάποιοι κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους ή για να ακριβολογούμε, κάποιοι κρύβουν τα κότερα πίσω από τις γραβάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ , ΚΥΡΙΟΙ. ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ Ή ΟΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ , ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    http://redwildwind.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "4η Αυγούστου..."

    Ήτο ή εποχή πού ό προδότης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ κατέδωσε
    παρέδωσε
    τούς γνωστούς Τροτκιστές συντρόφους του
    ΚΟΡΝΗΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ,ΚΥΡΚΟ ΚΥΡΚΟ κ.λ.π,στίς αρχές ασφαλείας τού Μεταξά (Μανιαδάκη)
    καί ''πέταξε'' διά πρώτην φορά είς ΗΠΑ,όπου τήν περίοδον τού Μακαρθισμού
    (διωγμός ακόμη καί"επιδερμικώς", ιδεολόγων τού κομμουνισμού,
    όπως ό Οπενχάιμερ αλλά κι άλλοι επιστήμονες
    ακαδημαϊκοί,
    καλλιτέχνες,
    συγγραφείς κ.λ.π.),
    έγινε πανεπιστημιακός καθηγητής,
    χωρίς νά τόν ''ενοχλήση""(????)
    τό σύστημα!!
    Τυχαίο ?????

    Επί Παπαδόπουλου (Παττακός Υπ.Εσ.) ''έφυγε'' πάλι διά τίς ΗΠΑ,συνοδεία τού αμερικανού πρέσβη,μέχρι τήν είσοδον τού αεροπλάνου,αφού προηγουμένως,είχε παραλάβει από τόν ίδιον τόν Παττακό,τό διαβατήριό του,λέγοντας του ''Ευχαριστώ πολύ.
    Ό Θεός νά σάς έχη καλά""(!!!)
    καί ''πέταξε'' διά νά μάς επιστρέψη τό 1974,ώς ''ηγέτης τής αντίστασης''
    από τά μπαράκια
    καί μπουρδέλα,
    τής Ευρώπης καί Αμερικής,μαζί μέ τήν αρχισκρόφα Μελίνα καί όλα τά υπόλοιπα μπαστάρδικα θεία βρέφη,διά νά κατασπαράξουν τήν χώραν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!!!!

    Οί ΜΕΤΑΞΑΣ καί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ρέ αρχιλαμόγιο είναι ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ,έν σχέσει μέ τόν αρχιμαφιόζο ιδρυτής σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελαχιστότατοι είναι στις μέρες μας οι πολιτικοί που έχουν το θάρρος της γνωμης τους. Ενας από αυτούς είναι ο Γιάννης Μανώλης. Αυτός ήταν ο πρώτος που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στο κόμμα του, όταν ήταν στην εξουσία,αυτός ήταν ο πρώτος που μίλησε για σκάνδαλα επί κυβέρνησης Ν.Δ., ονοματίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς φόβο.
    Για πολλοστή φορά, συνταυτίζομαι με τη γνώμη του Γραμματέα Συνδικαλιστικού, ότι οι εκλογές, θα έχουν έντονα πολιτικό χρώμα και οι επιλογές των Περιφερειαρχών τουλάχιστον, θα πρέπει να είναι δυνατές πολιτικές λύσεις για να δώσουν την πνοή και τη δυναμική στο λαό που αυτήν την ώρα την έχει ανάγκη,όσο ποτέ άλλοτε.
    Αρχίζω να πιστεύω, μετά και την κάθοδο του Τατούλη, ότι η επιλογή του Σαμαρά για τον Δράκο, είναι επιεικώς απογοητευτική.
    Γιάννη Μανώλη, συνέχισε να είσαι ο εκφραστής μας και μακάρι αυτήν την φορά ο νέος Πρόεδρος να σε ακούει περισσότερο, για το δικό του καλό και για το καλό της τόσο πονεμένης μας παράταξης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ Η ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ

    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΕΤΡΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΤΟΥ
    ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση