GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ελεύθεροι χώροι στη Γλυφάδα...

Από την "Δυνατή Γλυφάδα" Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα το σύνολο των ελευθέρων χώρων της Γλυφάδας να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο...

Από την "Δυνατή Γλυφάδα"
Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα το σύνολο των ελευθέρων χώρων της Γλυφάδας να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι το οποίο δεν έγινε επί 4 χρόνια.
Χθες στο και πέντε και μετά τη δικαστική απόφαση, που αποχαρακτηρίζει τις ιδιοκτησίες Παπαδημητρίου, στο 464 και 477 οικοδομικό τετράγωνο, όπου από το 1969, πριν 41 χρόνια χαρακτηρίστηκαν.
Η παράταξή μας κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση που είναι η εξής:
- Δημιουργία πλατείας στο σύνολο του τετραγώνου 464
- Δημιουργία πλατείας για το τετράγωνο 477 που είναι σε απόσταση 150 μέτρων περίπου από το 464, ίδιου μεγέθους στο υφιστάμενο οικόπεδο του Δήμου.
- Δέσμευση χρηματικού ποσού από το πρασινόσημο, αξίας ίσης με το τίμημα του οικ.τετρ. 464 για αγορά οικοπέδων στην Τερψιθέα.
Έτσι διασφαλίζονται 2 πλατείες στην περιοχή Καρβελά και αρκετοί δημοτικοί χώροι κοινής χρήσης στην...
πυκνοδομημένη Τερψιθέα.
Ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται και η δίκαιη ανταποδοτικότητα των εισφερομένων τελών των δημοτών και είναι εντός του πλαισίου οικονομικής δυνατότητας του Δήμου.
Στη θέση αυτή, που έτυχε αποδοχής και από συναδέλφους άλλων παρατάξεων,εμμένουμε και ζητάμε από τη δημοτική αρχή να προχωρήσει στην υλοποίησή της.
Εάν υπάρχουν και άλλες προτάσεις, παρακαλούμε να κατατεθούν.

5 σχόλια

  1. Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ( να γνωρίζουν από όπλα , και πολεμικές τέχνες ) ,
    και να αρχίζουν τις εκτελέσεις των λαθρομεταναστών , μεταναστών .
    Διότι αυτοί είναι παράνομοι και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τους πιάσει η αστυνομικά με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων , τους αφήνουν ελεύθερους να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα εκτελούνε τους λαθρομετανάστες , μετανάστες βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα
    Καλή δουλειά και είμαστε μαζί σας .
    Σημείωσης :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε νη εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
    Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμογια την φαγατε την περιουσια των ανθρωπων, και τωρα θελετε λεφτα για πλατειες στη Γλυφαδα. Ολοι θελετε κατι ρε πουστη, μονο αυτοι οι φουκαραδες που μενουν στο περαμα, στη νικαια, στα ταμπουρια, ο ενας πανω στον αλλο που δεν βρισκουν παρκινγ για τα παπακια τους δεν ζητουν τιποτα... μονο πληρωνουν.

    Προκαλειτε... πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ακούω την λέξη ΔΗΜΑΡΧΟΣ με πιάνει ένα φοβερό μίσος γι' αυτούς τους ανθρώπους, θεωρώ ότι οι περισσότεροι από αυτούς αποτελούν το μεγαλύτερο καρκίνωμα της κοινωνίας μας, και όταν φτάνουν οι Δημαρχιακές εκλογές αρρωσταίνω μόνο με την σκέψη ότι με την ψήφο μου θα τους δώσω πάλι την ευκαιρία να συνεχίσουν το ληστρικό τους εργο.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ψηφίζω τήν -εξαφανισμένη-
    Σμαράγδα Κοκκόρη.
    Τήν δήμιο τού Αβραμόπουλου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε μωρέ που μου θέλετε και πλατείες. Στοιχηματίζω ότι σπίτι σας δεν έχετε ούτε μία γλάστρα και μου ζητάτε χώρους πρασίνου. Ποιός ξέρει , ποιός θα "φάει" παλι.
    Τσιμέντα να γινουν όλα. Πάρκιν και δρόμοι....ΟΛΑ.

    Ένας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση