GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. Καμίνης για δήμαρχος;...

Ο Συνήγορος του Πολίτη, Γ. Καμίνης είναι το πρόσωπο για το οποίο διαπραγματεύονται το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Αριστερά και οι Οικολόγοι ώστε ν...

Ο Συνήγορος του Πολίτη, Γ. Καμίνης είναι το πρόσωπο για το οποίο διαπραγματεύονται το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Αριστερά και οι Οικολόγοι ώστε να ηγηθεί ενός υπερκομματικού ψηφοδελτίου για το Δήμο της Αθήνας. Η διαρροή του ονόματος δεν ανατρέπει τα σχέδια για υπερκομματική υποψηφιότητα. Οπως επιμένουν στελέχη της Δ.Α., το μείζον είναι να συμφωνήσουν τα κόμματα σε μια διαδικασία, η οποία θα αναδεικνύει τους υποψηφίους από την κοινωνία, τους οποίους στη συνέχεια θα...
 αποφασίζουν οι πολιτικές δυνάμεις αν θα στηρίξουν. Οι διαβουλεύσεις με το ΠΑΣΟΚ και τους Οικολόγους συνεχίζονται κανονικά με στόχο αυτή τη συμφωνία.

Το αν πάντως ο κ. Καμίνης θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου στην Αθήνα δεν είναι βέβαιο, αφού είχε θέσει ως όρο να μην υπάρξει διαρροή του ονόματός του ώς τις επίσημες ανακοινώσεις. Θα ήταν άλλωστε δύσκολο για τον κ. Καμίνη, ως πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής, να διατηρήσει την αυτονομία του, έχοντας αναγορευτεί υποψήφιος και περιμένοντας τα κόμματα να πάρουν τις αποφάσεις τους. Γι’ αυτό, τόσο στη Δημοκρατική Αριστερά όσο και στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι η υποψηφιότητα διέρρευσε για να «καεί».
Σε κάθε περίπτωση η Δ.Α. δεν παραιτείται από την επιδίωξη για ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο στην Αθήνα. Ο πρόεδρος της Δ.Α. Φ. Κουβέλης επανέλαβε χθες στο MEGA: «Χρειάζονται αυτοδιοικητικές συσπειρώσεις για ν’ αλλάξουν τα πράγματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αν υπάρξει υπερκομματική επιλογή βεβαίως θα τη στηρίξουμε». Οπως επισημαίνουν στελέχη της Δ.Α., το ζήτημα είναι πλέον πόσο πρόθυμο φαίνεται το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει μια τέτοια υποψηφιότητα και πόσο γρήγορα είναι διατεθειμένο να κινηθεί. Τα στελέχη του νέου κόμματος ελπίζουν, ότι είναι δυνατόν να επιτευχθεί συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο. (http://news.kathimerini.gr)

7 σχόλια

  1. οποιον στηριξει το πασοκ να ξερει οτι τον φαλλο τον εχει σιγουρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με όλο το σεβασμό στον κ. Καμίνη θέλω να κάνω μία επισήμανση.
    Τα δύο μεγάλα κόμματα και ιδίως το ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι η δυσαρέσκεια του κόσμου για τα πεπραγμένα του θα εκφραστεί έντονα σε αυτές τις εκλογές και για αυτό αναζητούν με αγωνία υπερκομματικούς τάχατε υποψήφιους οπότε με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουν να παρασύρουν τους πολίτες. Ας προσέξουν λοιπόν κάποιοι εναπομείναντες σοβαροί άνθρωποι της χώρας μας να μην πέσουν θύματα αυτής της υστερόβουλης μεθοδολογίας και τακτικής. Τελειώνοντας παρακαλώ πολύ ας μας θυμίσουν οι υπεύθυνοι για την ανεύρεση ή μάλλον για των ορισμό υποψηφίων πότε στο παρελθόν είχαν τέτοια πρεμούρα για υπερκομματικές λύσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει κάτι το πολύ τραβηχτικο..
    ΓΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ
    αυτός ο σωτήρας μας
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ γιουσουφάκι της
    ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΦΤΟΥ....ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΣΥΝΗΓΟΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κατεβει με το ΘΑΣΟΚ δεν δικαιουται να αποκαλειται πια συνηγορος του πολιτη, αλλα του ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή, η δήθεν ανεξάρτητη αρχή, ο Συνήγορος του Πολίτη, που θα υπερασπίζεται τους απλούς πολίτες από το Κράτος, είναι κομματικό όργανο της κυβέρνησης ;
    Και πως αυτός ο άνθρωπος θα συγκρουστεί με το Κράτος και να μας υπερασπιστεί ; Ντρέπομαι, πραγματικά,για το κατάντημα των δήθεν ανεξάρτητων αρχών.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ,όλα είναι στημένα.

    Η απάντησή στις κάλπες. Μαύρο !
    ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ. Τα πάντα έχουν γίνει όργανα του κράτους και της διεφθαρμένης εξουσίας. Αυτοί είναι Συνήγοροι των Υπουργών και εχθροί του Πολίτη. Να παραιτηθούν άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΎΡΟ....
    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ...
    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ !!!!!

    Ο ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Συνήγορος του ΠΑΣΟΚ μάλλον θέλουν να γίνει.
    Αφού δεν μπορούμε να τους μαυρίσουμε στο ξύλο άς τους μαυρίσουμε στην κάλπη. Ψήφο στα μικρά κόμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση