GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ...

1) Την Δευτέρα 23/08/10 μεσημβρινές ώρες άγνωστοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν το υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στην συμβολή των οδών Μιλτιάδ...

1) Την Δευτέρα 23/08/10 μεσημβρινές ώρες άγνωστοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν το υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στην συμβολή των οδών Μιλτιάδου και Τζαβέλα η αντίδραση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ήταν άμεση και συνέλαβαν ένα άτομο ενώ λίγο πιο κάτω στην οδό Τσακάλωφ 16 άλλος ένας δράστης συνελήφθη μετά από καταδίωξη. Τρίτο άτομο παρέμεινε εντός της τράπεζας, όπου υπήρξε κατάσταση ομηρίας. Περί ώρα 15¨00 συνελήφθη και ο τρίτος δράστης.
2) Πρωινές ώρες της 26-8-2010 στο Περιστέρι από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη o "Ληστής με το ραβασάκι" ο οποίος λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να ληστέψει υποκατάστημα Τράπεζας.
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από την...
 προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το τελευταίο τρίμηνο διέπραττε ληστείες και απόπειρες ληστειών σε υποκαταστήματα Τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της επαρχίας.
Ειδικότερα εισερχόταν στα υποκαταστήματα φορώντας γυαλιά ηλίου και μαύρο σακίδιο και αφού πλησιάζε στα ταμεία επεδείκνυε ιδιόχειρο απειλητικό σημείωμα με το οποίο ζητούσε την παράδοση των χρημάτων.
Εξιχνιάστηκαν συνολικά επτά (7) ληστείες τραπεζών και δύο (2) απόπειρες.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Ι.Μ.

17 σχόλια

  1. Νομοταγής Πολίτης28 Αυγ 2010, 6:01:00 μ.μ.

    Οι αστυνομικοί έχουν ψυχή και είναι οι ΜΟΝΟΙ Δημόσιοι Υπάλληλοι που δουλεύουν τίμια, ηθικά και ευσυνείδητα. Τα λαμόγια, οι βρωμοδημοσιογραφίσκοι και λοιποί κακοποιοί είναι αυτοί που συκοφαντούν τους φύλακες του νόμου.
    Οι αστυνομικοί με τις πράξεις τους σε καθημερινή βάση προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από κάποιους προοδευτικάντες.
    Το έργο των αστυνομικών, τα καθάρματα της κοινωνίας, προσπαθούν να τα υποβαθμίσουν.
    Ποία είναι τα καθάρματα ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και μετά γαμήθηκε ο ΔΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκατά στους μπάτσους της ΔΙΑΣ! Με την βοήθεια της Παναγίας, θα σας γαμήσουμε τον Χριστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tον ακούσατε χθες το λιγδιασμένο ποντίκι τον Βερύκιο στον ALPHA;

    ο λιγδιάρης στα ατυχήματα επί Ν.Δ. ούρλιαζε ότι όλα ειχαν ξεχαρβαλωθεί και ότι δεν έμεινε τίποτα όρθιο γι αυτό γίνονταν και ατυχήματα!!!!!!


    Χτες ο λίγδας ειπε ότι το ατύχημα οφείλεται στισ δύσκολες ασκήσεις που κάνουν οι πιλότοι μας για να ειναι σε εγρήγορση και ότι είναι μοιραίο να έχουμε και απώλειες!!!!!!!!!!

    ο άνθρωπος ειναι να τον σιχαίνεσαι!!!!!!

    Αυτοί ειναι οι αντικειμενικοι δημοσιογράφοι του συστήματως!!

    Λακεδες κατευθηνόμενοι που για τον μισθό τους δεν λογαριάζουν ούτε ιερό ούτε όσιο ούτε την μανα τους την ίδια αρκεί να τα κονομάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν υπήρχε κράτος ο κατασκοπος βερύκιος θα έπρεπε να σαπιζε στην φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στα παιδια, χιλιες φορες μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λύση νόμιμη δεν υπάρχει .
    Μην περιμένετε οι δικαστές να δώσουν λύση .
    Ούτε οι δικηγόροι , Ανδριόπουλοι , θα μας δώσουν λύση .
    Μόνο οι Ανδρειωμένοι Έλληνες με τα άρματα στα χέρια ,
    θα μας δώσουν λύση .
    Άντε Τσολιάδες , μου βγείτε στους δρόμους και μην αφήσετε μαυρόημίμαυρο και αλβανικό , ρουθούνι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους μετά από μακράν και επίπονη προσπάθεια και προτροπή , ξεκίνησε ο αγώνας αποκομιδής των κινουμένων σκουπιδιών ανά την χώρα .
    Έστω και αργά αγαπητoi μου Έλληνες πατριώτες , καταλάβετε πόσο κακό κάνουν στην υγεία μας , στην τσέπη μας , στην εθνική μας ταυτότητα , στην πατρίδα μας στην Ελλάδα ,
    τα κινούμενα και βίαια εισερχόμενα σκουπίδια στη χώρα μας
    Άντε καλό Βόλι και οι δρόμοι μας , πάντα καθαροί , λευκοί και αστραφτεροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εθελοντική εργασία για την συγκομιδή κινουμένων σκουπιδιών , με απολύμανση , πριν μας πνίξουν ………
    Ομάδες καθαρισμού κινουμένων σκουπιδιών με απολύμανση .
    Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
    Διότι τα κινούμενα σκουπίδια ,
    είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα κινούμενα σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
    Σημείωσης :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
    Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.....
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον 07,15/28-10-10,άκου φίλε όταν θα σε πηδήσουν οι αγαπητοί σου φίλοι στην αστυνομία θα τρέξεις. Αυτά που εκστομίζεις κατά των αστυνομικών είναι φανερό ότι ζεις μέσα σε αυτά και τρέφεσε με αυτά. Αυτή είναι η αξία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τιμή και δόξα στους αστυνομικούς αυτοί είναι μόνο που κρατούν το κράτος. Χαθήκαμε εάν αλωθούν και κάποιοι που τους βρίζουν ανώνυμα είναι οι πρώτες ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή διανύω την πέμπτη δεκαετία πλέον της ζωής μου, θα σας πω ένα μου συμπερασμα: Να φυλάγεστε από αυτούς που πολεμούν και βρίζουν την αστυνομία. Πάντα στο τέλος αποδεικνύεται ότι είχαν το λόγο τους. Ακολουθήστε το και δεν θα βγειτε χαμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τους αστυνομικούς τους βρίζουν τα κοκκινοφασισταριά και οι κάθε λογής κακοποιοί συνεπικουρούμενοι από τα αγράμματα λαμόγια της δημοσιοκαφρίλας.
    Να μην ξεχνά ο κόσμος το κακόπιστο ρουφιανιλίκι πέφτει από τους δημοσιοκάφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημοσιογράφοι έχετε ψυχή εάν ναι μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ για τα πολιτικολαμόγια με τα εκατομύρια στις τράπεζες, τις βίλες, τα αρχοντικά, τις επιχορηγίες, τους αδικαιολογήτους πλουτισμούς, τις εισπράξεις προς το κόμμα που δεν φαίνονται κλπ κλπ εάν όχι είσθε και εσείς πληρωμένοι και τηλεκατευθυνόμενα βλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση