GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησε από την Προανακριτική για το Βατοπέδι η ΝΔ...

Την «οριστική και τελεσίδικη» αποχώρησή της από την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, καθώς όπ...

Την «οριστική και τελεσίδικη» αποχώρησή της από την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, καθώς όπως επισημαίνουν οι βουλευτές - μέλη της Επιτροπής, περαιτέρω συμμετοχή τους θα συνέβαλε στον αποπροσανατολισμό του λαού που επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ.
«Η περαιτέρω παρουσία μας θα εξυπηρετούσε μόνο το σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ, που δεν είναι η αναζήτηση της αλήθειας, αλλά η παραπομπή πολιτικών προσώπων της προηγούμενης κυβέρνησης χωρίς στοιχεία», δήλωσε ο...
 βουλευτής της ΝΔ Νικόλαος Δένδιας.
Όπως υποστήριξε ο κ. Δένδιας, η ΝΔ είχε ζητήσει τρία προτάγματα που δεν έχουν γίνει αποδεκτά. Σύμφωνα με τη ΝΔ, η διερεύνηση ύπαρξης ποινικών ευθυνών και στοιχειοθέτηση κατηγορίας καθίσταται αδύνατη, καθώς:
-Η συνέχιση των εργασιών καθίσταται άνευ αντικειμένου εφόσον δεν υπάρχει πορισματική έκθεση από την Οικονομική Επιθεώρηση Αθηνών, ή άλλον αρμόδιο φορέα για την αποτίμηση της ζημίας του ελληνικού Δημοσίου.
-Το σύστημα των αντικειμενικών αξιών, το οποίο κατά τις διαβεβαιώσεις του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών είναι και το μόνο που λαμβάνει υπόψη το υπουργείο, δεν επαρκεί για την αποτίμηση της ζημίας του Ελληνικού Δημοσίου, κατά τα διεθνώς ισχύοντα και τα επιστημονικώς παραδεκτά.
-Η εμπορική αξία των ακινήτων που αντηλλάγησαν, δεν δύναται σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα να αποτιμηθεί και ως εκ τούτου καθίσταται ανέφικτος και αυθαίρετος ο προσδιορισμός τυχόν υπερεκτιμήσεων ή υποεκτιμήσεων, σε σχέση με την αντικειμενική και κατασκευαστική τους αξία.
Τ. Χυτήρης: Η ΝΔ εμπαίζει τον ελληνικό λαό
Για προσβολή των θεσμών και της διαφάνειας έκανε λόγο, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, σχολιάζοντας την αποχώρηση της ΝΔ.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν βάζει μυαλό. Σε συνέχεια της αποχώρησης της από τη Βουλή στις συζητήσεις για τα σκάνδαλα της προηγουμένης περιόδου, σήμερα αποχωρεί και από την προκαταρκτική επιτροπή, προσβάλλοντας έτσι τους θεσμούς, τη διαφάνεια και την κοινή λογική», ανέφερε και πρόσθεσε:
«Μετά δύο χρόνια ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου. Όταν ο ελληνικός λαός γνωρίζει τι έγινε, ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει ζημία του ελληνικού δημοσίου. Κι αυτό, όταν πέραν της προκαταρκτικής υπάρχει και η τακτική Δικαιοσύνη που εξετάζει το θέμα όσον αφορά υπηρεσιακούς παράγοντες. Ανεύθυνη η ΝΔ και πάλι εμπαίζει τον ελληνικό λαό κι ακόμη και τους οπαδούς της».
«Όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας για το ποια ήταν η σχέση της ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια με το σκάνδαλο», δήλωσε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, σημειώνοντας πως αυτή είναι η τρίτη φορά που η ΝΔ αποχωρεί από τη διαδικασία.
Την αποχώρηση της ΝΔ από την προανακριτική για το Βατοπέδι κατέκρινε, εκ μέρους της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο Ν. Τσούκαλης.
«Θεωρούμε ως Δημοκρατική Αριστερά, ότι η αποχώρηση της ΝΔ από την Επιτροπή για τη διερεύνηση του σκανδάλου του Βατοπεδίου υπονομεύει την από κοινού απόφαση για διερεύνηση του μεγαλύτερου σκανδάλου της τελευταίας εικοσαετίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

9 σχόλια

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!!!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φώφη Γεννηματά
    Βιογραφικό σημείωμα
    Στην Εθνική τράπεζα η Φώφη Γεννηματά διορίστηκε με μέσον τον πατέρα της χωρίς εξετάσεις .
    Μαζί της διορίστηκε με μέσον και αυτή η κόρη του Γιάννη Ρίτσου του ποιητή στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εμείνανε κολλητές και δούλευαν μαζί στις διεθνείς δραστηριότητες της τράπεζας και την ιδία εποχή στο ισόγειο της τράπεζας δούλευε και ο Χρήστος Πρωτόπαπας , το κοινό σημείο τους
    είχαν πολύ μεγάλο μέσον και ήταν και είναι μεγάλοπράσινοι και ήταν άχρηστοι ως τραπεζικοί υπάλληλοι στουρνάρια δηλαδή .
    Μετά η Φώφη πήγε στο γραφείο του νονού της τον Γείτονα
    Η Ρίτσου έγινε υποδιευθύντρια και ο άλλος
    Μεγάλοσυνδικαλιστής και υπουργός
    Η φώφη Γεννηματά και ο Χ. Πρωτόπαπας έχουν τον βαθμό του διευθυντού και μισθοδοτούνται ακόμα και τώρα από την Εθνική τράπεζα με 5000 -7000 ευρώ το μήνα καθαρά μαζί με τα παράνομα επιδόματα τους χωρίς να πατάνε στην τράπεζα.
    Ο δε πρώην σύζυγος της έφαγε τα χρήματα του κτηματολογίου
    και το ΠΑΣΟΚ τον κάλυψε και δεν τον πείραξε επειδή ήταν πράσινος και αυτός …………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Logiko. Oloi mesa sth remoula einai kai prospa8oun na thn bgaloun "ladi". Skata sta moutra olwn twn prasinofrourwn kai olwn twn mple elafrode3ioulhdwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηφίστε κορόιδα ΠΑΣΟΚ ξανά και ξανά για να καταντήσετε στο τέλος να παίρνετε μισθούς και συντάξεις των 300 ευρώ
    Αφού είσαστε χαϊβάνια δεν σας αξίζει καλύτερη ζωή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ - ΑΠΑΤΗ
    ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΟΠΛΩΝ ΒΑΛΥΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον εαυτό του πρέπει να ανασχηματίσει ο γιωργάκης,
    αφού ο ίδιος είναι ο βασικός υπεύθυνος των επιλογών.

    Αν παραιτηθεί όμως η κυβέρνηση κινδυνεύουν όλοι να παραπεμφθούν σε ειδικά δικαστήρια
    υπό καθεστώς έκτακτων μέτρων
    που αναγκαστικά θα ληφθούν
    για να μαζευτεί η κατάσταση.
    Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΣΤ !!! ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ...ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ…

    Οφείλουμε να δαχτυλοδείχνουμε να φτύνουμε και να φασκελώνουμε, τους κακούς , τους αδιάφορους, τους διεφθαρμένους πολιτικούς και όχι μόνον.
    O Κώστα(κης) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ υπήρξε ο καταλυτής που οδήγησε την χωρά στην ηθική απαξίωση,στην καταχρεωση και στην ανυποληψία.

    Ο κήρυκας του «σεμνά και ταπεινά»,Κωστάκης ο ολετήρας ανιψιός, αφού κατήγγειλε στο σουβλατζίδικο «τους πέντε νταβατζήδες», ανέχθηκε - και εν πολλοίς κάλυψε- το νταβατζιλίκι των γνωστών κολλητών του (Αγγέλου,Ρουσοπουλου,Ζαγοριτη) τριάδας ομοούσιων αχρείων που οδήγησαν την χώρα στην αναξιοκρατία την φαυλοκρατία και το πολλαπλασιασμό του εκσυγχρονισμένου χρέους της χώρας .

    Κωστάκη εσύ και η συντριπτική πλειοψηφία των,των κολλητών της προσωπικής σου επιλογής , αποτύχατε οικτρά, οι δε οπαδοί ψηφοφόροι σας, σας έφτυσαν κατάμουτρα.

    Τώρα σκερβελέδες,τενεκέδες ξεγάνωτοι,άπληστοι και αχόρταγοι...
    Γιαούρτι και κλουβιά αυγά θα σας συνοδεύουν σε κάθε δημοσία παρουσία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο "άνθρωπος" ΜΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΖΕΡΜΑΙΣΤΑΝ που ομολόγησε λέει ότι δεν προκύπτει από πουθενά αξιόποινη πράξη!!!

    Η προστυχιά και η αλαζονεία ΠΑΣΟΚ
    σε όλο τους το μεγαλείο.

    Και όλα αυτά του τα έδωσες εσύ μαλακα Έλληνα…και συνεχίζεις να του τα δίνεις όσο δεν διαμαρτύρεσαι
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣ
    για την προστυχιά και τον εκφυλισμό της κοινωνίας, των ηθών ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ
    που έχουν διασπείρει τα κόμματα εδώ και 30 χρόνια στον τόπο.
    Εσύ που κατάγεσαι από προγόνους Ήρωες (τρομάρα σου) έκανες τους ξένους να σε κοροιδεύουν δημόσια για την διεφθαρμένη και ανήθικη κοινωνία που έφτιαξες.

    Έκανες όλους τους ανεπάγγελτους και «μικρούς» της κοινωνίας να ασχοληθούν με την πολιτική για να βγάλουν πάνω σου όλο το απωθημένο του Μαμωνά και της αναξιοκρατίας.

    Και τώρα σου δείχνουν το μεσαίο δάχτυλο…

    Και αύριο μεθαύριο θα τους έχει σαλόνι καμιά μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα και θα μιλάνε για την πίστη τους στην παράταξη…

    Ποιοι;;; Αυτοί που δεν τους έκοψες τα χέρια όταν σε κλέβανε γιατί σε ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΦΡΟΝΗΤΟΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΛΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΛΟΥΛΙΔΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση