GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναμμένο στουπί βρέθηκε στο φοινικόδασος του Βάι...

Από το http://www.milamouprasina.gr/ Tουρίστρια που έκανε βόλτα στο φοινικόδασος του Βάι βρήκε την Πέμπτη ένα αναμμένο στουπί και ειδοποί...

Από το http://www.milamouprasina.gr/
Tουρίστρια που έκανε βόλτα στο φοινικόδασος του Βάι βρήκε την Πέμπτη ένα αναμμένο στουπί και ειδοποίησε το προσωπικό εστιατόριου της περιοχής. Άμεσα ενημερώθηκαν η πυροσβεστική, το δασαρχείο και η αστυνομία και η υπόθεση διερευνάται.
Το φοινικόδασος στο νομό Λασιθίου Κρήτης είναι πλέον το μοναδικό στην Ελλάδα, μετά την καταστροφή του μικρότερου φοινικόδασους της Πρέβελης από...
 την πυρκαγιά της περασμένης Κυριακής.

3 σχόλια

  1. Tον ακούσατε χθες το λιγδιασμένο ποντίκι τον Βερύκιο στον ALPHA;

    ο λιγδιάρης στα ατυχήματα επί Ν.Δ. ούρλιαζε ότι όλα ειχαν ξεχαρβαλωθεί και ότι δεν έμεινε τίποτα όρθιο γι αυτό γίνονταν και ατυχήματα!!!!!!


    Χτες ο λίγδας ειπε ότι το ατύχημα οφείλεται στισ δύσκολες ασκήσεις που κάνουν οι πιλότοι μας για να ειναι σε εγρήγορση και ότι είναι μοιραίο να έχουμε και απώλειες!!!!!!!!!!

    ο άνθρωπος ειναι να τον σιχαίνεσαι!!!!!!

    Αυτοί ειναι οι αντικειμενικοι δημοσιογράφοι του συστήματως!!

    Λακεδες κατευθηνόμενοι που για τον μισθό τους δεν λογαριάζουν ούτε ιερό ούτε όσιο ούτε την μανα τους την ίδια αρκεί να τα κονομάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φιλάρα (28 Αυγ 2010 8:09:00 μ.μ.) γιά το Φοινικόδασος μιλάμε εδώ. Τι σε κόφτει τώρα με τον Βερίκιο? Μήπως φταίει ο Παπανδρέου και κουτούλησαν οι πιλότοι? Άντε σοβαρευτείτε επιτέλους ανίητοι.
    Επι τού θέματος τώρα. Ποιπόν αν κάποιος έχει έστω και μελάχιστη οικολογική ευαισθησία, θα πρέπει να λυπάται όταν βλέπει να καταστρέφονται μοναδικές ομορφιές στον τόπο μας. Δεν έχουμε και πολλά πράγματα γιά τα οποία μπορούμε να υπερηφανευόμαστε. Μόνο την όμορφη φύση.
    Και ενώ όλοι τρέχαμε να και ψάχναμε τρόπους να εξολοθρεύσουμε το φονικό σκαθάρι που καταστρέφει τους κοινούς φοίνικες που διατηρούν πολλοί στις αυλές τους το γνωστό είδος "κανάριους" και περιμέναμε με αγωνία αν θα προσβάλει και τους "φοίνικες του Θεόφραστου"( Οι φοίνικες στη Πρέβελη και στο Βάι) γνωστοί από την αρχαιότητα γιά τη μοναδικότητά τους που ευδοκιμούν στη Κρήτη, τελικά τη πάθαμε από τη φωτιά.
    Δεν ξέρω αν ήταν σκόπιμη ενέργεια αλλά όπως και να ήταν χρειαζόταν ταα συστήματα ασφαλείας πουποτέ δεν δούλεψαν και είχαν στοιχίσει 1.400.000 ευρά. Να το ανόητο κράτος φίλε που απορείς με το Βερίκιο λες και ο Δήμος φταίει γιά το χάλι της χώρας! Ο "καταλληλότερός" σου σου φταίει και η κουστωδία του που διέλυσαν τη χώρα καημένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.....
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση