GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δελτίο ειδήσεων...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός    Πριν λίγες μέρες παρακολουθούσα το δελτίο ειδήσεων του MEGA το οποίο είχε στο πάνελ την γνωστή σε όλους σύνθ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός  
Πριν λίγες μέρες παρακολουθούσα το δελτίο ειδήσεων του MEGA το οποίο είχε στο πάνελ την γνωστή σε όλους σύνθεση των αβανταδόρων δημοσιογράφων της κυβέρνησης.
Πάλι μιλούσαν για το θέμα της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων δημοσίας χρήσεως αλλά όχι επί της ουσίας του προβλήματος δηλ. των θέσεων των απεργών και των θέσεων της πολιτείας και πως θα μπορούσε να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός αλλά τον τρόπο της αντιπαράθεσης με τους εκπροσώπους των άλλων κλάδων που...
θίγονται από την απεργία αυτή.
Έθεταν λοιπόν προβοκατόρικα ερωτήματα στους μεν για να απαντάνε οι δεν.
Ναι τα λέω προβοκατόρικα γιατί ο σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ των καλεσμένων και να επεμβαίνουν αυτοί ως παντογνώστες να ρίχνουν την πυροσβεστική τους ατάκα η οποία πάντα κατέληγε στην ανάγκη τερματισμού της απεργίας.
Κάποια στιγμή λοιπόν ακούστηκε το εξωφρενικό που ούτε ο γνωστός κ. Πεταλωτής δεν θα το έλεγε με τόσο στόμφο και ζήλο, ότι τέλος πάντων αυτός είναι ένας νόμος ο οποίος άσχετα αν είναι δίκαιος ή άδικος πρέπει να εφαρμοστεί γιατί το αποφασίζει μια νόμιμη κυβέρνηση η οποία έχει την εντολή του λαού να κυβερνήσει!!!
Τι λέτε μωρέ για ποια κυβέρνηση μιλάτε και για ποια πλειοψηφία, για δείτε στα αρχεία του σταθμούς σας τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις του σημερινού Πρωθυπουργού ο οποίος έκλεψε κυριολεκτικά τις ψήφους του Ελληνικού λαού που ήταν βουτηγμένος στην απελπισία από τα θεάρεστα έργα του προκάτοχου του κ. Καραμανλή!!!
Κύριοι του MEGA εδώ και χρόνια ξέρουμε όλοι τον ρόλο σας τον οποίο όμως τώρα τελευταία τον έχετε πάρει πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να έχετε χάσει πλέον το μέτρο και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα στους θεατές σας οι οποίο είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σας αφαιρέσουν και από την μνήμη του τηλεκοντρόλ!!!
Πάψτε λοιπόν να μιλάτε για νομιμότητα και εφαρμογή της τάξης και να το παίζετε δακρύβρεχτοι προστάτες των επαγγελματικών τάξεων που θίγονται από μία απεργία γιατί με την δική σας λογική θα πρέπει να εφαρμόσουμε στρατιωτικό νόμο που να απαγορεύει τις απεργίες μια και πάντα μια απεργία δημιουργεί μικρά ή μεγάλα προβλήματα στο κοινωνικό σύνολο.
Θα είναι δε ντροπή σας να ξαναμιλήσετε στον αέρα για κυβερνητική πλειοψηφία όταν όλοι γνωρίζουμε πως απεκτήθη και αντί να εγκαλείτε η στην τάξη και στην νομιμότητα τους απεργούς καλέστε σε απολογία τον κ. Πρωθυπουργό για τα τόσα προεκλογικά του ψέματα!!!
Αν δεν έχετε το βίντεο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να τα θυμηθείτε!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM

8 σχόλια

  1. Στο ΣΔΟΕ και στον Εισαγγελέα η κατάσταση των φορτηγών που κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους
    newsblog | Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010
    Αποκαλυπτικοί ήταν οι εκπρόσωποι του συνδικάτου των οδηγών φορτηγών για τα όσα συμβαίνουν στους Ελληνικούς δρόμους και πώς τελικά, φορτηγά – καρμανιόλες θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές επιβατών και οδηγών. Οι ίδιοι ανάφεραν ως παράδειγμα το πρόσφατο πολύνεκρο δυστύχημα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου το φορτηγό που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικό με λεωφορείο εκδρομέων είχε μειωμένη συντήρηση, φθαρμένα ελαστικά ενώ εκτιμούν ότι και τα φρένα του δεν λειτουργούσαν κανονικά. Οι οδηγοί κατέθεσαν φάκελο στο ΣΔΟΕ και στον Εισαγγελέα για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, όπως επίσης για φοροδιαφυγή από εταιρείες μεταφορών καθώς και για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας. Αποκαλυπτικά επίσης τα όσα κατέθεσαν για τις απειλές που δέχονται για τη ζωή τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έχουν καταθέσει φάκελο σε Συμβολαιογράφο, ώστε «αν τους συμβεί κάτι» να κατατεθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ
    ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ
    Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ
    Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ
    ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΙΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "4η Αυγούστου..."
    Ήτο ή εποχή πού ό προδότης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ κατέδωσε
    παρέδωσε τούς γνωστούς Τροτκιστές συντρόφους του ΚΟΡΝΗΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ,ΚΥΡΚΟ ΚΥΡΚΟ κ.λ.π,
    στίς αρχές ασφαλείας τού Μεταξά (Μανιαδάκη)καί ''πέταξε'' διά πρώτην φορά είς ΗΠΑ,όπου τήν περίοδον τού Μακαρθισμού
    (διωγμός ακόμη καί"επιδερμικώς", ιδεολόγων τού κομμουνισμού,
    όπως ό Οπενχάιμερ αλλά κι άλλοι επιστήμονες ακαδημαϊκοί,
    καλλιτέχνες,συγγραφείς κ.λ.π.),

    Έγινε πανεπιστημιακός καθηγητής,χωρίς νά τόν ''ενοχλήση""(????) τό σύστημα!!
    Τυχαίο ?????

    Επί Παπαδόπουλου (Παττακός Υπ.Εσ.) ''έφυγε'' πάλι διά τίς ΗΠΑ, συνοδεία τού αμερικανού πρέσβη, μέχρι τήν είσοδον τού αεροπλάνου, αφού προηγουμένως,είχε παραλάβει από τόν ίδιον τόν Παττακό,τό διαβατήριό του,λέγοντας του ''Ευχαριστώ πολύ.
    Ό Θεός νά σάς έχη καλά""(!!!)
    καί ''πέταξε'' διά νά μάς επιστρέψη τό 1974,
    ώς ''ηγέτης τής αντίστασης''
    από τά μπαράκια καί μπουρδέλα,
    τής Ευρώπης καί Αμερικής,μαζί μέ τήν αρχισκρόφα Μελίνα καί όλα τά υπόλοιπα μπαστάρδικα θεία βρέφη, διά νά κατασπαράξουν τήν χώραν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!!!!

    Οί ΜΕΤΑΞΑΣ καί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ρέ αρχιλαμόγιο είναι ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ,
    έν σχέσει μέ τόν αρχιμαφιόζο ιδρυτής σας!!!!!

    04 Αυγούστου 2010 2:31 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η είπε...

    2:31 Η ΤΟΤΕ ΥΕΝΕΔ ΑΝΑΜΕΤΕΔΙΔΕ
    ΕΠΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΦΩΝΟΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΤΟΥ "ΣΑΠΙΟΥ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΝΟΟΥΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΌΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ.
    ΑΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ...ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! ΒΕΒΑΙΑ,
    ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ...ΜΑΛΑΦΡΑΝΤΖΑ. ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ.

    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ...ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ_________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπική μου άποψη είναι πως το χειρότερο και πιο επικίνδυνο είδος δημοσιογράφων είναι αυτών που αποκαλούν "ωραίο" τον ταχυδρομικό διανομέα που "πήρε" 1,3 εκ. € και εξαφανίστηκε.
    Γιατί που είναι το "ωραίο" κύριοι και κυρίες σε μια κλοπή;

    Καπετάν Μακρύς. Στο ΣΚΑΪ, ένα πρωινό και ώρα Λεβέντη ένα βράδυ:
    http://www.youtube.com/watch?v=-C8xCHyXozA&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!

    Η ΣΕΧΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ!!ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ!ΕΣΕΙΣ
    ΚΑΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ....
    VAMOS LEVENTES TIS SEXTAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ..
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ,ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΝΑΕΙ, ΕΧΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ,ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διπλασιάστηκαν οι αυτοκτονίες το 2010 – σε μόνιμη κατάθλιψη οι Έλληνες, με τα ψέμματα του ΠΑΣΟΚ.

    Αλλοθι, δήθεν ευαισθησίας, ο πολυαναμενόμενος νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που ψηφίστηκε κι ισχύει από Σεπτέμβριο.
    Πάλι οι τράπεζες καλύπτονται, μέσα από μια σειρά από γραφειοκρατικές, χρονοβόρες και πολυέξοδες διαδικασίες.
    Τα νοικοκυριά δεν ανακουφίζονται…

    Αμεσα, “ηθικός αυτουργός” σε αυτοκτονίες με αίτιο την οικονομική ασφυξία, θα μπορούσε, να είναι κι εκείνος ο όρος των τραπεζικών δανείων, που προβλέπει, με αντίστοιχη βέβαια επιβάρυνση, την απαλλαγή του οφειλέτη απο το χρέος του, σε περίπτωση θανάτου του…

    Με την απειλή της ανεργίας, των χρεών, της έλλειψης προοπτικής ανάκαμψης, η θηλιά των χρεών σφίγγει ασφυκτικά…
    Η διαπραγμάτευση, που προτείνει η κυβέρνηση με τις τράπεζες, είναι ανέδαφική…
    Ουκ αν λάβεις εκ του μη έχοντος. Πως να διαπραγματευτείς λοιπόν; Πως να πληρώσεις δικηγόρους,κλπ.;

    Η κυβέρνηση μπορούσε, αλλά προφανώς δεν ήθελε…
    Η κυνέρνηση μπορούσε, να πιέσει τις τράπεζες για καλύτερη λύση υπέρ των καταχρεωμένων οφειλετών, στο χείλος του γκρεμού…

    Η κυβέρνηση μπορούσε, αλλά δεν θέλει, να σεβαστεί το άτομο σε αδυναμία κι όχι πάλι και πάλι τις πολυευνοημένες τράπεζες, τις φούσκες και τους μανδαρίνους τους.

    Ομως,ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ
    και δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω….

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ....
    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ .ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΚΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση