GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάμε ΔΕΘ, σηκώστε τις μπάρες...

Από το http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/  Όλοι στη μεγάλη αυτοκινητοπορεία διόδια Αφιδνών- Θεσσαλονίκη ΔΕΘ στις 11/9. Οι Επιτροπέ...

Από το http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

 Όλοι στη μεγάλη αυτοκινητοπορεία διόδια Αφιδνών- Θεσσαλονίκη ΔΕΘ στις 11/9.
Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Πολιτών και Εργαζομένων μέσα από τιςανοιχτές τους συνελεύσεις αποφάσισαν την οργάνωση μεγάληςαυτοκινητοπορείας στις 11-09-10.
Η πορεία θα ξεκινάει από την Αθήνα και συγκεκριμένα τον σταθμό των διοδίων Αφιδνών και θα....
 καταλήξει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου νασυμμετέχουμε στη διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, την ημέρα ομιλίαςΠαπανδρέου στη ΔΕΘ.Κατά τη διάρκεια της πορείας θα ανοίγονται όλοι οι σταθμοί διοδίων πουθα συναντάμε και θα επιτρέπουμε την ελεύθερη διέλευση στους οδηγούς.
Συμμετέχουν στην αυτοκινητοπορεία τα Εργατικά Κέντρα Εύβοιας,Λιβαδειάς, Θήβας, Βόρειας Εύβοιας, Καρπενησίου και Βόλου. Επίσης συμμετέχουν συναγωνιστές από Κινήματα από τα Κάτω όπως η ΑνοιχτήΠρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής και Ευβοϊκού , η Επιτροπή Αγώναενάντια στα ΧΥΤΑ Γραμματικού, το Stop Cartel, η Πρωτοβουλία ΕλεύθεροιΔρόμοι-Ελεύθεροι Χώροι Δυτικής Αττικής, η Κατάληψη της ΔημοτικήςΑγοράς Κυψέλης, η Κατάληψη του πάρκου Κύπρου-Πατησίων και αγωνιστέςαπό τα κινήματα πόλης.Το κίνημα κατά των διοδίων έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική σεολόκληρη την Ελλάδα.
Νέες περιοχές μπαίνουν στον αγώνα, είτε προληπτικά (Τρίκαλα), είτε εξαιτίας νέων διοδίων στον εθνικό οδικόάξονα (Λαμία, Μώλος).
Το κίνημά μας αναπτύσσεται παράλληλα και εξαιτίας της οικονομικήςχρεοκοπίας του δημοσίου και της υπαγωγής της χώρας στην τρόικα, τησυσσώρευση ενός δυσθεώρητου χρέους πάνω από 310δις ευρώ (για το οποίοδεν ευθυνόμαστε εμείς), ενώ η παρούσα κυβέρνηση (όπως και ηπροηγούμενη) έχει αποφασίσει την εκχώρηση σε ιδιώτες όχι μόνο τωνεθνικών οδών αλλά της ΔΕΗ, των αστικών συγκοινωνιών, του ΟΣΕ, τουνερού, την επέκταση, στον τομέα της δημόσιας υγείας, των εισιτηρίωνστα νέα "ολοήμερα νοσοκομεία"
Τα δε σχέδια ενοποίησης των δήμων μέσω του "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ", σημαίνουν τημείωση των κρατικών επιχορηγήσεων προς τις τοπικές κοινωνίες που θαοδηγήσουν σε νέες συμπράξεις του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα,ανάλογες με αυτές της εκχώρησης των εθνικών δρόμων, τη περαιτέρωαύξηση της έμμεσης φορολογίας σε βάρος των πολιτών, την επιβολήχαρατσιών στο όνομα της ανταποδοτικότητας σε ελεύθερους χώρους,δρόμους, κοινωνικές υπηρεσίες καθώς επίσης και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων.
Οι εταιρείες που σήμερα εκμεταλλεύονται ληστρικά τους εθνικούς δρόμους, θα βάλουν μπάρες σε παραλίες, σε βουνά, σε πάρκινγκ, σεπλατείες, σε παιδικές χαρές, σε όλες τις πτυχές της ζωής μας,καταστρέφοντας το λιγοστό πράσινο και ρίχνοντας παντού μπετόν, ενώ ταλαϊκά εισοδήματα λεηλατούνται κι ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνίαςτίθεται στην ανεργία και το περιθώριο.Το κίνημα κατά των διοδίων έχει αγκαλιαστεί από τούς εργαζόμενουςγιατί δεν κάνει χαρτοπόλεμο και συνδιαλλαγές με υπουργεία, κυβερνήσειςκαι εταιρείες διοδίων.
Το σύνθημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ" αποτελεί τη δική μας νομιμότητα ενάντιαστις ληστρικές πολιτικές του μεγάλου κεφαλαίου, ενάντια στη λεηλασίατης ζωής μας.Δεν ζητάμε να φύγουν τα διόδια από τη γειτονιά μας και να πάνεπαρακάτω, δεν ζητάμε καλύτερη τιμολογιακή πολιτική από τις εταιρείεςαλλά αγωνιζόμαστε για να παραμείνουν οι χιλιοπληρωμένοι εθνικοί δρόμοιδημόσιο κοινωνικό αγαθό κι ελεύθεροι για όλους. Επεκτείνουμε το δίκαιοαγώνα μας σε όλο το μήκος των εθνικών δρόμων, σε πόλεις, χωριά,γειτονιές. Οι χιλιάδες πολίτες που δεν πληρώνουν να γίνουνεκατομμύρια!Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα χρεοκοπήσουμε εμείς, οιεργαζόμενοι, οι αγρότες, οι αυτοκινητιστές, οι μικροεπαγγελματίες καιτα φτωχά λαϊκά στρώματα, αλλά αυτοί που ευθύνονται για τη κρίση τουκαπιταλιστικού συστήματος και δεν είναι άλλοι από τους τραπεζίτες,τους μεγαλοκατασκευαστές, το διεφθαρμένο πολιτικό τους προσωπικό.
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ
- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ -ΤΡΟΪΚΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ
ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!
Ελάτε μαζί μας :
"Πάμε ΔΕΘ, σηκώστε τις μπάρες!!"
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

3 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΠΡΑΒΟ
    ================================

    Τους γιάνκηδες τους πήρε κάτι λιγότερο από χρόνο να καταλάβουν ότι ο Μπάμιας τους βγήκε μια από τα ίδια.
    Εδώ κοντεύουμε το χρόνο και οι φάπες που ετοιμάζονται θα είναι στερεοφωνικές…ίσως τελικά να αποκτήσει εκείνο το εβένινο χρωματάκι που τόσο πολύ του αρέσει του παιντιού…!!!!
    ----------------------------------

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΔΕΘ...
    ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ
    Ηλεκτρονική χαστουκιέρα με μπαταρίες λιθίου…μια τέτοια να πάρουμε όλοι και να ξεκινήσουμε από την ΔΕΘ.

    λευκός οίκος my ass…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέοι Τιτανικοί, Βιετνάμ και Αφγανιστάν έρχονται όσο ακριβαίνουν τα καύσιμα:
    Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο… ΤΙ θα τρώμε μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
    Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες – το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων…), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
    Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Λογαριάζουν χωρίς τη γνωστή ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν τυφώνες, ήλιο, ηφαίστεια και πολλά άλλα!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
    ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
    *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΕΡΟΓΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΩΡΕΥΘΗΚΕ 310 ΔΙΣ! ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ Η ΜΑΣ ΡΩΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ, ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΝΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση