GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλημμυροπαθείς; Αν θέλατε βόμβες...

Γράφει ο Θανάσης Ι. Νικολαΐδης thanikolaidi@hotmail.com    ΔΕΝ ήταν πόλεμος στον Κόλπο (1990-91)-ήταν κόλπο των Αμερικανών και των συμμάχ...

Γράφει ο Θανάσης Ι. Νικολαΐδης
thanikolaidi@hotmail.com  
ΔΕΝ ήταν πόλεμος στον Κόλπο (1990-91)-ήταν κόλπο των Αμερικανών και των συμμάχων τους, με εμπλοκή του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ. Τόσο πολύ νοιάστηκαν τα 31 κράτη (ανάμεσά τους κι εμείς) για την εισβολή του Ιράκ στο γειτονικό Κουβέιτ, που τους έπιασε ο πόνος και βάρεσαν συναγερμό. Το ΣΑ (Συμβούλιο Ασφαλείας) του ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και να, οι βόμβες έτοιμες.
ΚΑΙ κράταγε η ανθρωπότητα την ανάσα της. Μήπως και το μετανιώσουν, την τελευταία στιγμή, οι πολέμιοι του Χουσεΐν (δικός τους ήταν) και δεν φύγουν για τον στόχο τους οι «πάτριοτ», μήπως εξουδετερωθούν απ' τους «σκουντ». Πάντως οι βόμβες ξεκίνησαν στην ώρα τους κι...
έφτασαν στον προορισμό τους (κεφάλια αμάχων) με ακρίβεια δευτερολέπτου.
ΤΟ ίδιο, μετά 10 χρόνια, στη Γιουγκοσλαβία. Οι βόμβες στην ώρα τους να «σκάβουν» μολύνοντας την ευρωπαϊκή γη και οι Αμερικανοί περήφανοι για την επιβολή τους στο ΝΑΤΟ.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ την ταχύτητα και την ακρίβεια. Τη συνέπεια στο κακό και για τον θάνατο. Κινήθηκε η πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ με ακρίβεια καλοκουρντισμένου ρολογιού, στα πλαίσια των Αμερικανικών φιλοδοξιών και του ταπεραμέντου των Προέδρων του (Μπους-πατήρ στο κόλπο του Κόλπου, Κλίντον «πρωταγωνιστής» στα Βαλκάνια).
Η ΖΩΗ δεν έχει μόνο «έργα» ανθρώπων. Έχει και φαινόμενα της φύσης που ξεσπούν αδιάκριτα. Το Πακιστάν «πνίγηκε», οι αρρώστιες, να θερίζουν, οι άμοιροι περίμεναν βοήθεια. Παγκόσμια, ΝΑΤΟική, του ΟΗΕ και προπαντός.αμερικανική.
ΩΣΤΟΣΟ το καλό αργεί. Του κάκου περίμεναν οι πεινασμένοι που απόμειναν, μετέωρα τα απλωμένα χέρια και βλέμμα ικέτη προς τους.ελεήμονες των φορτηγών. Η (αμερικανική) βοήθεια ξεκίνησε με τον.αραμπά και μοιράζονταν με τη βελόνα και το σταγονόμετρο. Δεν χρειάζεται φιλοσοφία, ούτε πολλές κουβέντες. Αν οι Αμερικανοί δεν γουστάρουν, τίποτα δεν δρομολογείται. Η βοήθεια δεν φτάνει στην ώρα της κι αν φτάσει θα' ναι μισή και κουρσεμένη από κλέφτες, καθ' οδόν, ή από αντάρτες αμερικανοκινούμενους.
ΑΝ, λοιπόν, ήταν να βομβαρδίσουν το ΠΑΚΙΣΤΑΝ, οι βόμβες θα' πεφταν βροχή και στην ώρα τους. Αν ήταν στα σχέδιο να «διευθετηθούν» περιοχές και να πάρουν την απάντηση οι λαοί στο «ποιος κυβερνάει αυτόν τον κόσμο;», όλα θα λειτουργούσαν τέλεια. Όπου φτωχός πλημμύρες, αλλά και βόμβες, άμα λάχει.

2 σχόλια

  1. Επιτέλους μετά από μακράν και επίπονη προσπάθεια και προτροπή , ξεκίνησε ο αγώνας αποκομιδής των κινουμένων σκουπιδιών ανά την χώρα .
    Έστω και αργά αγαπητoi μου Έλληνες πατριώτες , καταλάβετε πόσο κακό κάνουν στην υγεία μας , στην τσέπη μας , στην εθνική μας ταυτότητα , στην πατρίδα μας στην Ελλάδα ,
    τα κινούμενα και βίαια εισερχόμενα σκουπίδια στη χώρα μας
    Άντε καλό Βόλι και οι δρόμοι μας , πάντα καθαροί , λευκοί και αστραφτεροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΜΕΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ
    ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
    ΤΟΝ BRAVO GIORGO.....

    ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟΥΣ
    ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ
    ΚΑΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕΡΙΑ...

    ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΡΙΟΛΑ... ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
    γιατί πολύ ξεχνάτε εσείς τα ΦΥΤΑ και ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση