GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρει και τον Κοντογιάννη η Μπακογιάννη...

Ποια ονόματα συζητά τώρα η Ρηγίλλης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Η δημόσια αυτονόμηση του Χρ. Μαρκογιάννάκη από τη ΝΔ για την Περιφέ...

Ποια ονόματα συζητά τώρα η Ρηγίλλης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η δημόσια αυτονόμηση του Χρ. Μαρκογιάννάκη από τη ΝΔ για την Περιφέρεια Κρήτης επηρεάζει τις εξελίξεις και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντ. Μπακογιάννη ζήτησε από τον βουλευτή Ηλείας Γιώργο Κοντογιάννη να μην αποδεχτεί το χρίσμα της ΝΔ.
Αρχικά, ο Γ. Κοντογιάννης ήθελε πάρα πολύ να είναι υποψήφιος και έκανε πολλές επαφές. Πάντως δεν έβλεπε θετικά την υποψηφιότητά του και ο...
 άλλος τοπικός βουλευτής (και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος) της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.
Τα ονόματα που πλέον συζητούνται στη Ρηγίλλης είναι του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου, ετου πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού και του πολιτευτή στον ίδιο νομό Γιώργου Παπαναστασίου. Η συζήτηση για όνομα από την Αιτωλοακαρνανία γίνεται με την ελπίδα να εισπραχθεί η τοπική δυσαρέσκεια μετά τη διαφαινόμενη απόφαση του ΠΑΣΟΚ να υποστηρίξει για περιφερειάρχη τον νυν νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο και να αποκλείσει τον νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιο Σώκο. Πάντως η Περιφέρεια αυτή ούτως ή αλλιώς είναι από αυτές που το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι θα κερδίσει οπωσδήποτε.
Ο Αυτοδιοικητικός

8 σχόλια

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ Η ΙΔΙΑ .




    ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΓΕΛΩΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Κοντογιάννης τι είναι δηλαδή, σκυλάκι της Ντόρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ.
    Να χαίρεται τους υποψηφίους της… χιχιχι..

    Τέτοια κατάντια.
    Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η Ντόρα θα έδειχνε τέτοια πολιτική ανωριμότητα.
    Είναι δυνατόν ένας τόσο προβεβλημένος πολιτικός να κάνει τέτοια παιδαριώδη λάθη και να απαξιώνεται καθημερινά.

    Η σοφή γιαγιά μου έλεγε “το γινάτι βγάζει μάτι”.

    Ακριβώς φίλε…θα κρίνει ο κόσμος. Στο χρονοντούλαπο κι εσύ.
    Έλα να τελειώνουμε με τους δεινοσαύρους και τα ζόμπι.

    Μαυρο στους προσκηνυμενους του μνημονιου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γάτα η Ντορα κατάλαβε ότι το ποσοστό του υποτακτικού της δεν θα ήταν πάνω από το 20% και τον απέσυρε από την κούρσα.
    Σιγά τον πολιτικό που στήριξε στην Ηλεία εις βάρος 2 καταξιωμένων και επωνυμων στελεχών της σε βαθμό μάλιστα το θάψιμό τους από την πολιτική και τα κορόιδα δεν το κατάλαβαν και έκαναν χαρακίρι παίζοντας το βρώμικο μιτσοτακέικο παιγνίδι της
    Αλλά θα νοιώσει και η ίδια την αντιπάθεια των πρώην ΗΛΕΙΩΝ φίλων της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στους δρομους τον Σεπτεμβρη... ολοι μαζι... εν τω μεταξυ:

    Αν εχετε γειτονες, συγγενεις, φιλους
    παSSοκους που εμετανοητοι για το εγκλημα που διεπραξαν εναντιον του Ελληνισμου δηλωνουν οτι θα ξαναψηφισουν
    ΠαSSοκ...
    ή ζώα Μητσοτάκαινας
    ή μπαλαρίνες με στριγκ Καρατζαφύρερ

    Παρτε ενα χοντρο ξυλο και σπαστε τους το κεφαλι, να χυθουν τα μυαλα τους στο δρομο.
    Σημερα,
    αυριο θα ειναι αργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γυρίσατε πουλάκια μου ΖΩΑΡΕΣ μου, απο τα μπανάκια σας ;;;
    -----------------------
    Πάρτε βαθιές ανάσες και αρχίστε να ανοίγετε έναν – έναν τους φακέλους.

    1. Το εκκαθαριστικό της εφορίας το οποίο με τις αλλαγές στους συντελεστές και τα δόκανα που σας έχει βάλει η κυβέρνηση, θα είναι σίγουρα χρεωστικό. Οπότε, θα πρέπει να σπεύσετε να πληρώσετε.

    2. Θα σας περιμένει το ΕΤΑΚ για το 2009 αφού κάνατε το λάθος να έχετε ένα σπίτι ή κάποιο άλλο ακίνητο. Πρόκειται για τον φόρο που επέβαλε η ΝΔ και για τον οποίο “ούρλιαζε” το ΠΑΣΟΚ και κατήργησε, αλλά κράτησε μέχρι να εισπράξει.

    3. Για όσους έχουν κάποια ακίνητα πάνω από 400.000 ευρώ θα σας έχει έρθει κι ένα σημείωμα που θα λέει ΦΜΑΠ, οπότε μην το πετάξετε είναι κι αυτός φόρος.

    4. Οσοι είχατε την ατυχία να δηλώσατε εισοδήματα πάνω από 100.000 ευρώ θα σας περιμένει και η έκτακτη εισφορά, οπότε βάλτε κάτι στην άκρη και γι’ αυτό.

    5. ΔΕΗ, ΟΤΕ, νερό κινητά και λοιποί λογαριασμοί θα σας έχουν έλθει με αυξημένο ΦΠΑ, επομένως και ακριβότερα.

    6. Αν κι αυτός ο λογαριασμός δεν έρχεται στο σπίτι αλλά μόλις πάτε στο σούπερ μάρκετ, θα δείτε μεγάλη διαφορά στις τιμές των προϊόντων. Μην ανησυχήσετε δεν είναι λάθος. Είναι ο πληθωρισμός του ΠΑΣΟΚ που φτάνει στο 6%.

    7. Τα παιδιά σας θα σας ζητήσουν τα σχολικά είδη, οπότε μην φοβηθείτε για τον τιμοκατάλογο που θα σας φέρει.

    8. Εχετε ημιυπαίθριο; Τη βάψατε διότι θα μπείτε στη σκέψη “να πληρώσω και να γλιτώσω;”. Αν κάνετε το λάθος να πάτε στην πολεοδομία θα σας περιμένει το χαράτσι.

    9. Κρατείστε κάτι και για τα “πράσινα” (όνομα και πράμα) τέλη που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα στο όνομα της… πράσινης ανάπτυξης.

    Κι αν ύστερα από όλα αυτά γλιτώσατε το εγκεφαλικό, ψάξτε τις τσέπες να δείτε αν έμεινε κανένα ευρώ να πάτε να αγοράσετε αντικαταθλιπτικά. Θα τα χρειαστείτε για να ξεχάσετε τη μαύρη ώρα που ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ.
    ________________________________
    Κι αν ύστερα από όλα αυτά γλιτώσατε το εγκεφαλικό, να πάτε στο καθρέπτη να κοιτάξετε την μάπα σας και να της ρίξτε καμιά δεκαριά φάσκελα και με τα δυο χέρια, για τη ψήφο που χαρίσατε στον ΓΑΠ.

    Για το πήδημα του ΓΑΠ,
    Ευθύνη αποκλειστικά έχουν μόνο όσοι τον ψήφισαν.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.
    ΝΤΟΡΑΣ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 4,5% ΑΝΑΠΤΥΞΗ, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες, τις απογραφές και τα καραγκιοζιλίκια του Αλογοσκούφη που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 19 Αυγ 2010 12:27:00 μ.μ.



    BOLD ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ


    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΝΑΒΟΥΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση