GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γκέλαρε" ο ΠΑΟ, έτοιμοι να ξεφύγουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Πρεμιέρα με «στραβοπάτημα» για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, αφού "κόλλησε" ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Πρεμιέρα με «στραβοπάτημα» για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, αφού "κόλλησε" στο 1-1 απέναντι στη μαχητική Ξάνθη, μην μπορώντας να κρατήσει και να αυξήσει το πρόβαδισμα που πήρε από νωρίς με τον Πετρόπουλο, σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο στην άδεια Λεωφόρο.
Οι «πράσινοι» σε ένα άδειο –λόγω τιμωρίας- και κακό γήπεδο με πολλές λακκούβες, προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 8ο λεπτό με τον Πετρόπουλο και έδειξαν ότι θα έπαιρναν την νίκη άνετα απέναντι στην ομάδα του Νίκου Κεχαγιά, αλλά παρά το καλό πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να...
 πετύχουν δεύτερο γκολ.
Η Ξάνθη στο δεύτερο ημίχρονο εγκατέλειψε τη μαζική άμυνα, ο Κατόνγκο από αριστερά έκανε ό,τι ήθελε τον Σπυρόπουλο και οι «ακρίτες» ισοφάρισαν με τον Έλιγκτον ανάμεσα στον Μπουμσόνγκ και τον Καντέ μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό για να «καθαρίζει» ακριβώς αυτές τις φάσεις, αλλά αδράνησε και ήταν αρκετό για να δεχτεί το γκολ το «τριφύλλι».Περισσότερα...
Το απόγευμα του Σαββάτου τη θέση τους στην "γραμμή εκκίνησης" του πρωταθλήματος παίρνουν άλλες έξι ομάδες. Λάρισα και Ατρόμητος κοντράρονται στις 18:15 στο Αλκαζάαρ, με τις δύο ομάδες να έχουν στις συνθέσεςι τους παίκτες όπως οι Γκέρεμι και Καμαρά, που με την παρουσία τους σε αυτές καταμαρτυρούν τον αν δυνάμωσαν ή όχι.
Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον "νεοφώτιστο" στην μεγάλξη κατηγορία Ολυμπιακό Βόλου. Οι "κυανέρυθροι" θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το πρώτο μεγάλο "μπαμ" της σεζόν.
Το βράδυ του Σαββάτου (20.30) διεξάγεται το μίνι-ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του, ανανεωμένου, Ηρακλή και του Ολυμπιακού των Βαλβέρδε, Ριέρα, Ρόμενταλ και των υπολοίπων αστέρων της ομάδας του λιμανιού. Αμφότεροι θα ψάξουν τη νίκη που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια του "μαραθωνίου".
Στις 18:15 το απόγευμα τις Κυριακής Εργοτέλης και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε πολύ θέαμα και γκολ.
Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα και θέλει να πάρει τη νίκη ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στο Europa League επί της Φενέρμπαχτσε. Από τη άλλην πλευρά τα "λιοντάρια" δεν έχασαν χρόνο κι ανέβηκαν αμέσως στη Σούπερ Λίγκα, στην οποία θέλουν να παραμείνουν.
Δύο ώρες αργότερα, στις 20:30, η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τη "νεοφώτιστη" Κέρκυρα, η οποία επιστρέφει στα "σαλόνια" του ελληνικού ποδοσφαίρου με στόχο να παραμείνει σε αυτά και την επ΄πομενη αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά της η "Ένωση" φιλοδοξεί να μπει "σφήνα" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει στα ίσια τον τίτλο της πρωταθλήτριας.
Ένα "κλασικό", από την περσινή σεζόν, ζευγάρι είναι αυτό των Καβάλα και Άρη (20:30). Η μεν Καβάλα έχει αλλάξει πολλά στο ρόστερ της και θέλει να είναι και πάλι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ενώ οι "κίτρινοι", που συνεχίζει με τον Κούπερ στον πάγκο του, θέλουν να μπουν με το "δεξί" στο νέο πρωτάθλημα.

3 σχόλια

  1. olimpiakos & aekaki O PAOK RE XA XA E XA XA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σημαινει ΓΚΕΛΑΡΕ δηλαδη οι αλλοι δεν παιζουν δεν ειναι ενα παιχνιδι που παιζουν 2 ομαδες Γελοιοι καραγκιοζηδες σε ολα ειστε ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Λαμπρόπουλε εκπροσωπείς τό ΠΟΚ
    (Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κέντρου)?
    Δηλαδή είσαι Γκάγκαρος?
    134.500 τετρ. χλμ. είναι η Ελλάδα.
    Οί υπόλοιποι δέεεν επιτρέπεται νά
    ξεφύγουν,ή παίζουν σανταλίνα μαντα-
    λίνα καί είναι αδιανόητο νά πάρουν
    πόντους στό λεκανοπέδιο?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση