GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα "μόδα" στις ληστείες...

Από το http://www.securitygr.com/    Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια μεγάλη έξαρση στις ληστείες! Ιδιαιτέρως σε αστικά κέντρα και εντ...

Από το http://www.securitygr.com/  
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια μεγάλη έξαρση στις ληστείες! Ιδιαιτέρως σε αστικά κέντρα και εντός των μέσων μαζικής μεταφοράς (κυρίως λεωφορείων-τρόλεϋ, αλλά και σε ηλεκτρικό-μετρό)...
Η πιό πρόσφατη μέθοδος που χρησιμοποιούν, ΠΑΝΤΟΤΕ αλλοδαποί και κυρίως "μαυριδεροί" (από Αφρικανικές χώρες, αλλά όχι μόνο), είναι η εξής: μετακινούνται συνεχώς από όχημα σε όχημα, σε μικρές ομάδες των 2-3 ατόμων, μέχρι να εντοπίσουν το θύμα τους, 99% κάποια γυναίκα, που φοράει στο λαιμό αλυσίδα με σταυρό κλπ, αλλά έχουν αναφερθεί και περιστατικά με σκουλαρίκια, που κάθεται-βρίσκεται κοντά στην πόρτα του οχήματος. Ενα-δύο άτομα, πηγαίνουν και στέκονται μπροστά στο υποψήφιο θύμα και περιμένουν την στάση για ν' ανοίξει η πόρτα... τότε, με...
μια ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ κίνηση, το ένα άτομο αρπάζει ότι προλάβει από το υποψήφιο θύμα (τιμαλφί, τσάντα κλπ) και πετάγεται έξω από την ανοιχτή πόρτα, αρχίζοντας να τρέχει... ενώ ταυτόχρονα το 2ο άτομο-συνεργός, βγαίνει από το όχημα αργά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, "μπλοκάροντας" ουσιαστικά με τον όγκο του κάποιον επιβάτη που τυχόν θα προσπαθήσει ν' ακολουθήσει τον δράστη... π.χ. τραβώντας τον ή διαμαρτυρόμενος ότι τον έσπρωξε κλπ. Φυσικά, μέχρι το άτυχο θύμα να συνέλθει από το αρχικό σοκ και να διαδωθεί μεταξύ των συνεπιβατών τι συνέβει... οι δράστες βρίσκονται ήδη μακριά!

7 σχόλια

  1. ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ !!!!!!

    ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <>
    Ποιά νέα μόδα ρε ;
    το "Ξυπόλυτο Τάγμα" το έχεις δεί ;
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την επόμενη φορά λοιπόν, δεν θα φάνε μόνο λίγο ξύλο, αλλά θα τους σπάσω και από κάτι στον καθένα. Μιλάω για τους τρεις Ελληνες των Ανατολικών προαστίων με μηχανάκι, που περιποιήθηκα λίγο επειδή προσπάθησαν να με κλέψουν. Μαυριδερούς "πάντα" βλέπεις εσύ; Διάβασε εφημερίδες, γιατί έχεις το λόγο μου, θα νοσηλευτούν επί μακρόν. Σίγουρα θα δημοσιευτεί κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά, ο μόνος νόμος είναι η αυτοδικία, αφού το επίσιμο κράτος είναι ανύπαρκτο, αλλά και στη περίπτωση που συλληφθούν κακοποιοί, δεν προφυλακίζονται, αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας το εγκληματικό τους έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ομονοια ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ πλατεια και ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ υπαρχουν δυο καφφετεριες γεματες αστυνομικους που πινουν φραπεδες απο τις 8-12 π.μ καθε μερα 5-8 ατομα με τεραστιες ΜΗΧΑΝΕΣ περκαρισμενες.ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩς ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥς,ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ,ΤΥΝΙΣΙΟΙ,ανα τρεις την πεφτουν σε περαστικους
    και τους κλεβουν οτι κρατουν η φορουν.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ φωναζουν και τους κινηγουν,οι περαστικοι βοηθανε πολλες φορες με καλα αποτελεσματα.ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΤΑΡΑΧΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΦΕ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,Ενας Συνταξιουχος τους περιλουει με βρισιες,και αυτοι απαντανε,ασε ρε να πιουμε τον καφφε μας ησυχοι,κλεφτρονια θα κινηγαμε πρωι -πρωι.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι αλλοδαποί προς το παρόν είναι ψιλικατζήδες.
    όσο όμως παραμένουν απομονωμένοι από τις παροχές που θα έπρεπε να τους προσφέρει το κράτος εφόσον είναι κάτοικοί του, τόσο θα αυξάνονται οι βλέψεις τους για πιο "καλές" δουλειές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια απλή σκέψη από ένα αγράμματο έλληνα.

    Το έγκλημα λειτουργεί προθετικά. Δηλαδή δε σημαίνει ότι αν δεν ήταν ξένοι οι κλέφτες, θα ήταν κάποιοι έλληνες στη θέση τους.

    Φυσικά και υπάρχουν έλληνες κλέφτες, τσαντάκηδες, δολοφόνοι κλπ. Μάλιστα προϋπήρχαν των ξένων πριν έλθουν στην Ελλάδα.

    Μπορεί όμως κανείς να αρνηθεί ότι με την έλευση των ξένων υπήρξε κατακόρυφη αύξηση του εγκλήματος?

    Μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι η πλειοψηφία των εγκλημάτων του δρόμου (τσαντάκηδες, πορτοφολάδες κλπ) λαμβάνει χώρα από αλλοδαπούς?

    Μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι τα εγκλήματα κατά της ζωής έχουν κατά κόρων αλλοδαπούς δράστες? (βλέπε επιθέσεις σε βενζινάδικά, προποτζίδικα, περίπτερα, κλπ)?

    Ξέρετε υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να βλέπει κανείς το έγκλημα άχρωμα, άοσμα και χωρίς φυλετικούς διαχωρισμούς ? Αν ταυτόχρονα με το έγκλημα των ξένων υπήρχε και ευθέως ανάλογη αύξηση των εγκλημάτων των ελλήνων.
    Αυτό όμως δεν ισχύει. Έτσι τουλάχιστον λένε οι επίσημες στατιστικές.

    Μπορείτε εσείς οι εγγράμματοι να ανιχνεύσετε μυριάδες λογούς για τους οποίους οι ξένοι είναι πιο επιρρεπείς στο έγκλημα. Μπορείτε να κατηγορήσετε την κυβέρνηση, τη κοινωνία που τους περιθωριοποιεί, την ανεργία που τους οδηγεί στην εξαθλίωση. Συνήθως μάλιστα όλα αυτά αποτελούν κα την «απολογία» εκ μέρους των υπερασπιστών των πολύχρωμων κοινωνιών, παρουσιάζοντας τους θύτες ως θύματα των κακών ελλήνων που τους εκμεταλλεύονται, δε τους πληρώνουν ένσημα κλπ.

    Μια είναι η ατράνταχτη αλήθεια. Δεν είναι ο κακός έλληνας που οδηγεί τον ξένο στο έγκλημα. Είναι ο κακός ό ξένος που οδηγεί τον έλληνα στο ρατσισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση