GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καλύτερη ...δίαιτα

Από την Ρούλα Τάκη Σ' ευχαριστώ πολύ πρωθυπουργέ μου... Αγαπητέ μου Πρωθυπουργέ, Την τελευταία χρονιά με έχεις κάνει πολύ ευτυχισμένη...

Από την Ρούλα Τάκη
Σ' ευχαριστώ πολύ πρωθυπουργέ μου...
Αγαπητέ μου Πρωθυπουργέ,
Την τελευταία χρονιά με έχεις κάνει πολύ ευτυχισμένη. Πάντα ήμουν μια παχουλή κυρία, όμως μετά από όλα αυτά τα μέτρα που πήρες, μετά το κόψιμο των μισθών μας, κατάφερα επιτέλους και αδυνάτισα. ΄Εχασα 20 κιλά. Κόπηκε το κρέας, πλέον τρώμε μόνο μία φορά την εβδομάδα. Τέρμα τα πολλά ψωμιά, τα γλυκά, τέρμα οι βραδυνές πίτσες. ΄Ενα γιαουρτάκι είναι αρκετό. Κάνει και καλό στην υγεία. Για να μην καίμε και πολύ ρεύμα μαγειρεύω πλέον μία φορά και περνάμε δύο και τρεις ημέρες. Τέρμα πια φαγητό στα σκουπίδια. Και τώρα το γυρίσαμε και στην μεσογειακή διατροφή, όσπρια, χορταράκια που τα μαζεύουμε και μόνοι μας και κάνουμε και την γυμναστικούλα μας, δωρεάν παρακαλώ. Σιγά και που τρώγαμε τι καταλαβαίναμε δηλαδή, άσε πια την χοληστερίνη που ήταν και...
επικίνδυνη για την ηλικία μας. Αντί να παίρνω το αυτοκίνητο για να πάω στην δουλειά παίρνω το λεωφορείο και το μετρό, δεν φτάνουν βλέπεις για βενζίνη κάθε μέρα. Για να σου δώσω Πρωθυπουργέ μου να καταλάβεις, από την χαρά μου την ονόμασα δίαιτα ΓΑΠ. Δηλαδή, Γρήγορη, Αποτελεσματική, Παντοτινή. ΄Εγινα άλλος άνθρωπος, μου κάνουν τα ρούχα μου που δεν μου έμπαιναν εδώ και 20 χρόνια. Και όλο λέω στον άντρα μου, βρε μπας και έχει δίκιο ο Γιωργάκης και τόσα χρόνια δεν ξέραμε τι χάναμε και σκορπάγαμε τα λεφτά μας τζάμπα και χοντραίναμε και μετά πληρώναμε διαιτολόγους και γυμναστήρια. Ενώ με την δίαιτα ΓΑΠ και αδυνατίσαμε και θα είναι για πάντα.
Ευχαριστώ πολύ Πρωθυπουργέ μου που με βοήθησες να καταλάβω πόσο λάθος σκεφτόμουνα και επιτέλους αδυνάτισα, χωρίς να χαλάσω ούτε ένα ευρώ.

17 σχόλια

  1. ΣΩΣΤΗ !!!!

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟ !

    Λένε πως ο Jeffry έτρωγε συνεχως σφαλιαρες απο τον Ελληνα πατερα του... και εβρισκε παρηγορια στην αγκαλια της Margaret, η οποια του διοχετευε περισσοτερο δηλητηριο για τον πατερα, επειδη αυτος ξενοπηδουσε.
    Λένε ακόμα πως μιά φορά , ο μακαρίτης ο πατέρας , του τύφλα απο το μεθύσι και το καρμπολίθιο που έπερνε άρπαξε ένα περίστροφο και ήθελε να πυροβολήσει τον γυιό του.
    Η άμμεση παρέμβαση ενός σωματοφύλακα που αφόπλισε τον Ανδρέα απέτρεψε το χειρότερο (δυστυχώς γιά εμας) .

    Ετσι εξηγειται το τυφλο του μισος για οτιδηποτε το Ελληνικο, δεν χρειαζεται να εχει τελειωσει κανεις ψυχιατρικη για να καταλαβει τι συμβαινει μεσα στον ταρακουνημενο - απο τις φαπες - εγκεφαλο του.

    Το θεμα πλεον ειναι πως θα ξεμπερδεψουμε απο δαυτον και το σκυλολοι του που το παιζουν κυβερνηση.
    Με το μαλακο η με το αγριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΝΤΑΜ ..
    Για τον μεγαλύτερο τουρίστα της Ελλάδος μετά το 1821 !!!!

    Αποκλειστικό : Ξεγνοιασιά πέντε αστέρων…. στου Δασκαλαντωνάκη !

    Ραντεβού για χαλάρωση με φινέτσα σε προδιαγραφές 5 αστέρων έδωσε το πρωθυπουργικό ζεύγος με το Νίκο Παπανδρέου οπου τους περίμενε μαζί με τη σύζυγό του εδώ και μέρες στο πολυτελές ξενοδοχείο Amirandes, Grecotel Exclusive Resort στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Απο το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη, εκτός του αδερφού του πρωθυπουργού Νίκου Παπανδρέου και της συζύγου του, “παρέλασαν” και αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όπως……ο υφυπουργός Σπ.Κουβέλης και αρκετοί άλλοι προσκεκλημένοι του ζεύγους Σιφουνάκη-Δασκαλαντωνάκη.

    Αξίζει να σημειωθεί οτι οι Παπανδρέου με τις συζύγους θα παρευρεθούν σε δείπνο οπου είναι προσκεκλημένοι της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη.

    Με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι οι Παπανδρέου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ιδιοκτήτες του Ομίλου επιχειρήσεων Δασκαλαντωνάκη (GRECOTEL) για τα σχέδια της κυβέρνησης στον “πόλεμο” κατά των συμφερόντων και της διαπλοκής μετα επιχειρηματικά συμφέροντα….

    Την ίδια στιγμή στην Αθήνα… κάποιοι ψάχνουν τον πρωθυπουργό τους…
    Πανελλήνιο Σοσιαληστρικό Κύκλωμα: Ο σοσιαλισμός στην Πράξη…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAXAAXAXAX

    Ετσι ρε μαλακες ελληνες

    ετσι

    να σας γαμησουν κι αλλο

    γελανε απο την αλβανια εως την τουρκια με τον θιασο που βγαλατε με 42%! και σας γαμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ - ΠΥΚΝΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΑΠ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ:

    ΓΑΠ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

    1. ΓΙΑΤΡΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    2. ΓΑΜΟΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ
    3. ΓΕΩΡΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
    4. ΓΙΩΤΑΧΗΔΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝΜΑΙΜΟΥ ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΙ
    5. ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    6. ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στην κυρία που έχασε χωρίς γυμναστήρια και άλλα έξοδα 20 κιλά!!
    μπράβο έκανε κάτι καλό για την υγεία της!!
    σε κανένα ευρωπαικό κράτος δεν τρώνε πίτσες,σουβλάκια και γουρουνόπουλα,μετά τις 7μμ.
    έτσι μπράβο και σίγουρα θα έχει και παραπάνω κιλά για να χάσει,τώρα που έκανε την αρχή,άς γίνει μινιόν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτω η κυβέρνηση του Μνημονίου!
    (αυτό είναι το σύνθημα.)
    Ο Έλληνας είναι φυσιολογικά αντιδραστικός, δηλαδή έχει μέσα
    του την αντίσταση και την θυσία. Αυτά τα 2 χαρακτηριστικά τον
    κρατούν ζωντανό εδώ και αιώνες! Υπάρχουμε και θα υπάρχουμε και αυτό
    είναι το πρόβλημα όλου του κόσμου!!!

    ΚΑΤΡΑΜΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ για τον χειροτερο και πιο μισητο πρωθυπουργο ολων των εποχων.

    Η κυβερνηση του μνημονιου και ο πρωθυπουργος των διακοπων πρεπει να παθουν σοκ απο το αποτελεσμα των δημοτικων τον οκτωβρη.
    Σαν την ύαινα παραμονεύουν …
    Τα χειρότερα έρχονται.
    Να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση!

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΆ (ΠΑΣΟΚ. ΝΤΟΡΑ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ)ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
    Μαύρο Δαγκωτό.
    Έτσι θα καταλάβει η κυβέρνηση της θάλασσας.

    Ένα είναι το σύνθημα για τις εκλογές του Νοεμβρίου:
    ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον κύριο που ενοχλήθηκε, βρίζει το 42% του λαού και τον Παπανδρέου, συνιστούμε να προμηθευτεί τροφή για "Σκύλους της ΕΣΑ". Θα συνέλθει ο μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε δεξια υποκειμενα που ειχατε καλομαθει στα δανεικα και στα επιδοματα καιρος ειναι να δειτε και την πραγματικοτητα μια μερα. Τι δηλαδη θα καλοπαιρνατε εσεις σε βαρος εμας που ζουμε και δουλευουμε στο εξωτερικο και με τους φορους μας πληρωναμε τη χρυση ζωουλα σας. Καιρος ηταν να μαθετε και εσεις πως βγαινει το κομματι. Φωναξτε βριστε εσεις τα λετε εσεις τα ακουτε, πανε οι χρυσες εποχες, τωρα νηστεια μεχρι να μαθετε να κανετε κατι και εσεις και οχι να τα περιμενετε ετοιμα και πλουσιοπαροχα. Ο Γιωργος θα περασει στην ιστορια σαν δευτερος Ηρακλης που καθαρισε τους σταυλους του Αυγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει απλωθεί ένα πέπλο προστασίας για τον ΠΡΟ-ΠΑΤΖΗ. Τι συμβαίνει;;
    Κάντε αναζήτηση στο google
    στο όνομα Κοεμζόγλου ;;;

    Πόσο ακόμη θα στοιχηματίζει στις ζωές μας και τις περιουσίες μας ο άχρηστος υπουργός της προστασίας της εγκληματικότητας ?
    Με την ανεκδιήγητη πολιτική του οι μόνοι που προστατεύονται είναι οι εγκληματίες ενώ οι πολίτες παραμένουν όχι μόνο απροστάτευτοι αλλά και όμηροι των αντεξουσιαστών της κυβέρνησης GAP.

    Ολοκληρη η κυβερνηση και προ παντος αυτος που παριστανει τον “πρωθυπουργο” ευθυνονται για την κατασταση που επικρατει στη χωρα και οχι μονον ο ΠΡΟ ΠΟ.
    Αποδιδοντας ευθυνες μονον στον τελευταιο ειναι σαν να δινουμε συγχωροχαρτι και στον κυριως υπευθυνο, τον αρχηγο τους, που το εχει ριξει στο κανο και στο κολυμπι, αλλα και στους υπολοιπους, που απαρτιζουν αυτο που επιεικως ονομαζεται υπουργικο συμβουλιο.

    Να μην τους ξεχωριζουμε, ολοι φταινε και περισσοτερο απο ολους ο “μαυρισμενοτερος” αρχηγος κυβερνησης σε ολοκληρο τον κοσμο.

    ...όχι .. απλά τον ΓΑΠ τον εξαφάνισαν οι ….σύμβουλοι του… που κάνουν την μαύρη ..δουλεία του …τα μεταφέρουν στα παπαγαλάκια .. έτσι είναι και με του υπουργούς του.. έχουν χάσει και …την μηλιά και την… λαλιά . Έχει να εμφανιστεί στην βουλή κανένα μήνα ..ο Τσιπρας του έκοψε τον λόγο ..τα έχει χαμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ---ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ.

    ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..ΓΡΟΥΝ΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον Κόπρο του Αυγεία? Αλήθεια, ο Αυγείας ηταν εκείνος που ειπε ότι "ο καθενας δικαιουται ενα δωρακι αλλα όχι κ 500 εκατομ.?", η μήπως το "Τσοβολα δωσ'τα όλα". Η μπας κ οι κουτες παμπερς με τα τουβλα, ο πρωθυπουργικός φίλος Λουβαρης, τα δανεικα για την βίλα της Αγραμπελης (αλήθεια, ο Πρόεδρος έχει πάρει πίσω εκείνα που δάνεισε?) πήγαν στην τσέπη του Αυγεία? Η μηπως ο Αυγειας ηταν εκείνος που τα έπιασε από το Χρηματιστήριο, τις στρατιωτικές δαπάνες, το Κτηματολόγιο κ τα... σεισμοπληκτα υποβρύχια? Ε μαστορα, για πες μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ

    ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Ρε δεξια υποκειμενα που ειχατε καλομαθει στα δανεικα και στα επιδοματα καιρος ειναι να δειτε και την πραγματικοτητα μια μερα. Τι δηλαδη θα καλοπαιρνατε εσεις σε βαρος εμας που ζουμε και δουλευουμε στο εξωτερικο και με τους φορους μας πληρωναμε τη χρυση ζωουλα σας"?????
    Δεν καταλαβα, στην Ελλαδα μονο οι δεξιοι επαιρναν δανεικα και επιδοματα? οι ψηφοφοροι αλλων κομματων τα χαριζαν σε ιδρυματα?? Και απο που κι ως που ο εργαζομενος στο ....εξωτερικο (!!!) πληρωνει φορους στην Ελλαδα για να χρηματοδοτεί τα επιδόματα των...καλοβολεμενων δεξιων (!!!)??? Χριστος και Παναγια δηλαδη.....Ραβδος εν γωνία, άρα βρεχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στον κυριο 1:02 που παρεξηγηθηκε επειδη καποιος εβρισε το 42% και τον Παπανδρεου, θα του πω οτι ειμαι ολοψυχα μαζι του, αλλά θα πρεπει να μου πει ποια ειναι η αποψή του για όσους εβριζαν σκαιοτατα το 46% του λαου πριν λιγα χρονια και τον Καραμανλη (μπουχεσας, βοδι, κλπ κλπ). Εκτος αν το βρισιμο ειναι κακο αν αφορα το κομμα μας και καλο οταν αφορα το κομμα του αλλου. Λοιπον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ (ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ), ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ, Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΤΕ Η ΙΔΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗΡΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τώρα κατάλαβα οτι αυτός που είπε το περίφημο "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ", ήταν η κυρία Ρούλα Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και η κυρία της φωτογραφίας φροντίζει για την δίαιτα της μαζεύοντας τα σάπια από τα σκουπίδια;
    Κατά τη γνώμη της κυρίας Ρούλας, μάλλον.
    Σαν δεν ντρεπόμαστε, λέω εγώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση