GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Fitch ...τρίζει πάλι τα δόντια της

Γράφει ο Σταύρος Κυριαζής    Ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα επιβαρύνει τις τράπεζες, εκτιμά η Fitch Εκτιμά ότι ο νόμος για τα υ...

Γράφει ο Σταύρος Κυριαζής  
Ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα επιβαρύνει τις τράπεζες, εκτιμά η Fitch
Εκτιμά ότι ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα επιβαρύνει τις τράπεζες...
...Με αυτή τη "δοτή" εκτίμησή της -όπως άλλωστε είναι οι περισσότερες εκτιμήσεις των οίκων αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας- η Fitch μας λέει "έξω απ' τα δόντια", ότι κακώς ψηφίσθηκαν ρυθμίσεις για την προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών!
Αφού -όπως λέει- οι τράπεζες, που αποτελούν τη βάση και τον πυρήνα στη λειτουργία του καπιταλισμού επιβαρύνονται!!!
Οπότε, τι εκβιάζει η Fitch;
Είτε να πάρει η Ελλάδα πίσω το νόμο είτε να...
μην τον εφαρμόσει...
Οι τράπεζες νάναι καλά...
Και οι άνθρωποι ας πεθάνουν!
Αυτό ακριβώς μας λέει -εντελώς ξεδιάντροπα- η Fitch!
Διαβάστε περισσότερα: http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231055828

6 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΑΝ?ΕΜ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΕΤΕ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τέταρτος δρόμος του ΓΑΠ ή πώς θα βρεθείτε στο δρόμο…

    Άραγε τη …βαζελίνη ( για μετά τις εκλογές που θα έρθουν τα χειρότερα, αν εκλέξουν δημάρχουν και περιφερειάρχες και πάρουν ψήφους )σε ποια κατηγορία ΦΠΑ την έχουν ; Να προετοιμαστούμε ,βρε αδελφέ !
    Μετά θα δεις ξεπούλημα…Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
    Περάστε κόσμε…

    Που είναι ολοι αυτοί που πεινάγανε πέρυσι λόγω της κακιάς δεξιάς ?
    Καλά να πάθουνε,η σφαλιάρα πάει σύννεφο,το ξεβράκωμα τους είναι απολαυστικό.
    Του χρειαζότανε του νεοέλληνα…
    Η μεγαλύτερη ήττα του ΠΑΣΟΚ,των ανοήτων ψηφοφόρων του και του διεφθαρμένου συστήματος θα αποδειχθούν οι εκλογές του Οκτωβρίου 2009.

    Kαλα εννοειται οτι για αυτους που δεν στενοχωριεμαι καθολου ειναι για οσους διαδηλωναν το Δκεμεβρη και εκαιγαν μαγαζια φωναζοντας “ενας αλλος κοσμος ειναι εφικτος”.

    Φυσικα και ειναι εφικτος,ο ο κοσμος του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΦΙΤΧ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ,ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ...Η ΦΙΤΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΤΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ .

    ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΜΕ


    ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδιαφορο εντελώς το τι λεει η FITCH. Τον νομο για τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια τον ενεκρινε από τον Απριλιο ηδη η Ευρωπαική Κεντρικη Τράπεζα. Δεν θα ρωταμε τον καθε τυχαιο για τα παντα. Επισης ειναι αναληθες οτι επιβαρυνονται οι τραπεζες. Αντιθετα μαλιστα, ωφελούνται καθως θα κατορθωσουν να παρουν μερος απο απαιτησεις που τις εχουν ουσιαστικα χαμενες. Τωρα, γιατι βγαινει ο καθε FITCHουλας και λεει βλακειες, ενω προφανως γνωριζει οτι ειναι τουλαχιστον αβασιμα αυτα που ξεστομιζει, ειναι ενα θεμα. Παντως ο νομος αυτος ειναι γενναιος και θα βοηθησει αρκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:38

    Έχεις δίκιο. Οι ξένοι περιμένουν από ώρα σε ώρα ότι οι Ελληνες θα εξεγερθούν, γιατί σου λέει δεν είναι δυνατόν να τρώνε τόσες άδικες σφαλιάρες και να μην αντιδρούν.
    Για την ώρα βέβαια δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάτι τέτοιο, αλλά η οργή μαζεύεται μέρα με τη μέρα στο στήθος του κάθε ενός και κάποια στιγμή θα σπάσει καμμιά δικλείδα ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση