GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παρελθοντολαγνεία βλάπτει...

Της Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα Ακόμα δεν αρχίσαμε επίσημα-ανεπίσημα τη χρονιά και τα επεισόδια κατάφεραν για ακόμα μια φορά να υποδαυλίσουν το...

Της Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα
Ακόμα δεν αρχίσαμε επίσημα-ανεπίσημα τη χρονιά και τα επεισόδια κατάφεραν για ακόμα μια φορά να υποδαυλίσουν τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ  και Καλλιθέας και μάλιστα σε φιλικό επίπεδο!
Οι έξυπνοι -μάγκες φίλαθλοι της ομάδας- υποστηρικτές θεώρησαν σωστό να...
 περάσουν στον αγωνιστικό χώρο για ακόμα μια φορά ασκώντας βία στον προπονητή της ομάδας Ντούσαν Μπάγιεβιτς γρονθοκοπώντας τον και βρίζοντας τον χυδαία θεωρώντας προφανώς πως έτσι βοηθούν στηρίζουν και δημιουργούν το ανάλογο κλίμα για την πορεία και την εξέλιξη της ομάδας τους! Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς αμύνθηκε όσο μπορούσε αφού η παντελής έλλειψη αστυνομικής δύναμης στον χώρο τον κατέστησε έρμαιο των τραμπούκων ενώ στη συνέχεια αφού γλίτωσε έξαλλος είπε πως θα κινηθεί νομικά φτάνοντας το γεγονός μέχρι τα δικαστικά έδρανα !
Αν κάποιοι λοιπόν ενοχλούνται με τον εκάστοτε προπονητή, παίκτη ή παράγοντα έχουν το αδιάσειστο δικαίωμα να το εκφράσουν, να μην πάνε αν δεν το επιθυμούν στο γήπεδο να μην ακολουθήσουν την ομάδα ίσως αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να λιντσάρουν και να προσπαθούν να επιβάλουν τα θέλω και την παρουσία τους! Πολλοί προφανώς είναι εκείνοι που ενοχλούνται με την ΑΕΚ που ο Μπάγιεβιτς προσπαθεί να ξανακτίσει και με βάση τα κατάλοιπα του παρελθόντος τον εγωκεντρισμό και την μανία που έχουν μετατρέψει στο μυαλό τους σε αγάπη φαίνεται επιθυμούν η ΑΕΚ να είναι οι ίδιοι και μόνο..Η ομάδα είναι σίγουρα και οι φίλαθλοί της αλλά όχι μόνο και δυστυχώς η ευτυχώς η παρελθοντολαγνεία κύριοι βλάπτει!
Δε θα θίξω το θέμα της αστυνόμευσης ξανά αλλά θα θίξω για ακόμα μια φορά το θέμα της σωστής και πολιτισμένης συμπεριφοράς σε χώρους όπως οι αθλητικοί! Σε ένα φιλικό ματς και μάλιστα ούτε καν εν μέσω της σεζόν, είναι τουλάχιστον παρανοϊκό να υπάρχουν τόσο παραβατικές συμπεριφορές είναι τραγικό να κινδυνεύουν άνθρωποι , είναι αδιανόητο να γίνονται επεισόδια! Τουναντίον είναι δικαίωμα όλων να μπορούν να παρευρεθούν στο γήπεδο και να μην κινδυνέψουν, να πάρουν τα παιδιά τους μαζί, να απολαύσουν τη χαρά του αθλητισμού!
Κλείνω αναφέροντας απορία σε συζήτηση με φίλο μετά το ματς: γιατί θα πρέπει όλοι οι δημοσιογράφοι να θεωρούν αναγκαία και δεδομένη και τελικά ελλιπή την παρουσία της αστυνόμευσης και μάλιστα σε φιλικό παιχνίδι; Και συνέχισε λέγοντας : οι Αρχαίοι έλληνες δημιούργησαν τον πολιτισμό οι υπόλοιποι λαοί είδαν, έμαθαν και προχώρησαν εμείς πάμε μόνο πίσω..
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση