GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκοπήσεις και εκλογές...

Από το http://antidimos.blogspot.com/    Είδαμε στο Μεσολόγγι ότι υπάρχει σε εξέλιξη δημοσκόπηση από την εταιρία GPO που οι ερωτήσεις δεν ...

Από το http://antidimos.blogspot.com/  
Είδαμε στο Μεσολόγγι ότι υπάρχει σε εξέλιξη δημοσκόπηση από την εταιρία GPO που οι ερωτήσεις δεν είναι και τόσο σόι. Δηλαδή τί σόι, ήταν μεροληπτικές εναντίον συγκεκριμένου υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ και νυν Δημάρχου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ εμφανίζεται στις ερωτήσεις σαν υποψήφιος για το χρίσμα με τη ΝΔ ενώ δεν εμφανίζεται πουθενά για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
Έτυχε να απαντήσω στο γκάλοπ (και εγώ όπως και άλλοι από...
ό,τι μου είπαν) μένοντας φυσικά άναυδος με τις ερωτήσεις που έκαναν και τις...
οποίες από ότι είδα δημοσιεύθηκαν http://antidimos.blogspot.com/2010/08/blog-post_4681.html
Επειδή τα πράγματα είναι απλά με τα χρίσματα αναρωτιόμαστε όλοι γιατί γίνονται όλα αυτά. Τους ενδιαφέρει η ποιότητα ζωής στο Μεσολόγγι και κόπτονται για άλλον δήμαρχο; και προσπαθούν έτσι να βρουν μια απλή δικαιολογία για να μην του δώσουν χρίσμα ή ότι άλλο...
Σας φαίνεται λογικό αυτό; Εμάς πάντως όχι. Επίσης σας φαίνεται λογικό ότι εντελώς τυχαία εμφανίστηκαν 3 υποψήφιοι μέσα από τη Νομαρχία οι οποίοι επιμένουν με νύχια και με δόντια να γίνουν δήμαρχοι; Εμάς πάλι όχι.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή μήπως ξετυλίξουμε το κουβάρι. Φαίνεται ότι ο στόχος αυτή τη στιγμή του ΠΑΣΟΚ είναι να μπουν ελεγχόμενοι δήμαρχοι στον Αστακό και στο Μεσολόγγι. Και όταν λέμε ελεγχόμενοι εννοούμε πλήρως ελεγχόμενοι, όπως και μετά να μπει, στο βαθμό που μπορεί βέβαια ελεγχόμενος περιφερειάρχης αλλά αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Αιτία για όλα είναι η πολυδιαφημισμένη επένδυση στον Αστακό που έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και έχουμε δημοσιεύσει σε πολλά blog, εφημερίδες. Αυτό όμως έχει εξαντληθεί και εδώ προσπαθούμε να δούμε τι επιπλοκές θεσμικές ή όχι πρόκειται να επιφέρει (εκτός της μόλυνσης εννοείται).
Είναι σαφές και το έχουμε αναλύσει ότι αν γίνει το εργοστάσιο αυτό της ενέργειας, η περιοχή τελείωσε οριστικά. Και αυτό φυσικά ποσώς ενδιαφέρει τον κ. Σώκο εξ Αγρινίου-Βάλτου (άντε το πολύ πολύ να υποβαθμίσει το εξοχικό του στο Μύτικα).
Αυτοί οι δύο δήμοι λοιπόν είναι κρίσιμης σημασίας για το συγκεκριμένο έργο αφού οι δήμαρχοι τους θα προωθήσουν όσα δεν πρόλαβε να προχωρήσει ο νυν νομάρχης αλλά και να παρέχουν ένα δίχτυ προστασίας στην επένδυση.
Και επειδή αυτά μπορείτε να πείτε ότι τα βγάλαμε από το μυαλό μας, σας λέμε διαβάστε τι είπε ο κ. Σεφερζής για το ποιος και γιατί τον επέλεξαν για διευθύνοντα σύμβουλο στο συγκεκριμένο έργο:
Ο Γ. Σεφερτζής μιλώντας στην «Κ.Ε.» δήλωσε ότι τον επέλεξαν οι άραβες επενδυτές και όχι η ελληνική κυβέρνηση, καθώς πρόκειται για ιδιωτικό έργο. Είπε ακριβώς: «Οι άνθρωποι του Κατάρ ήθελαν κάποιον που να γνωρίζει το ελληνικό πολιτικό τοπίο για να τους βοηθήσει και για να μην υπάρξουν αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία». Και προφανώς το βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Σεφερτζή!
Καταλάβατε γιατί πρέπει να μειωθούν οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας προφανώς με μεθόδους που ο κ. Σεφερτζής γνωρίζει!
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να γίνονται ενέργειες για να σιγουρέψουν όλα αυτά που αναφέραμε
Μία τέτοια ήταν και η κραυγαλέα περίπτωση της εταιρείας GPO που διενεργεί το γκάλοπ για το χρίσμα ΠΑΣΟΚ στο δήμο Μεσολογγίου κάνοντας προφανείς άσχετες ερωτήσεις ώστε να ψηφίσει ο κόσμος συγκεκριμένους υποψηφίους. Μάλλον θα παρατηρείστε ότι στη Ναύπακτο που δεν έχει συμφέροντα όπως ο Αστακός-Μεσολόγγι, μπορεί και να το αφήσουν να πάει ανόθευτο το γκάλοπ έτσι για ξεκάρφωμα.
Κλείνοντας θα θέλαμε να απευθύνουμε μερικές ερωτήσεις: (αν και είμαστε σίγουροι πως απαντήσεις δεν θα πάρουμε αλλά ας μείνουν οι ερωτήσεις να τις κοιτάει ο κόσμος και να θυμάται:
1. κ. Σεφερτζή (που υπήρξατε επικοινωνιακός σύμβουλος μέσω της εταιρείας«Evresis» του κ. Σώκου κατα τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του τελευταίου και σε συνεργασία με την GPO, που τότε διενεργούσε και τα γκάλοπ της εκστρατείας, αλλά και είστε και διευθύνων σύμβουλος στην επένδυση του Αστακού) είχατε ή όχι "επικοινωνιακή" παρέμβαση στο συγκεκριμένο γκάλοπ, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις σας για μείωση των αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία; Επίσης κ. Σεφερτζή μήπως μπορείτε να δημοσιεύσετε τα τιμολόγια για το πώς πληρωθήκατε για αυτή την εργασία σας στις εκλογές της Αιτωλοακαρνανίας;
2. κ. Σώκο, δεδομένης της πρεμούρας σας για την υλοποίηση του έργου (άμεση έγκριση περιβαλλοντολογικών μελετών κλπ) (προφανώς νομίζατε ότι θα σας εξασφαλίσει το χρίσμα στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδος) είχατε ή όχι "επικοινωνιακή" ή άλλου τύπου παρέμβαση στο συγκεκριμένο γκάλοπ (μάλλον μέσω του κ. Σεφερτζή αλλά όχι απαραίτητα); (φυσικά είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη η "κόντρα" σας με τον κ. Αναγνωστόπουλο εις βάρος του οποίου έγινα όλα αυτά)
3. Εταιρεία GPO που θεωρείστε μία σοβαρή αμερόληπτη εταιρεία πως δεχτήκατε και από ποιόν τέτοιου είδους παρεμβάσεις σε γκάλοπ; (γιατί το να βάζεις δήμαρχο οργανωμένο στο ΠΑΣΟΚ στην πλευρά της ΝΔ χωρίς να ισχύει, εκεί κάπου υπάρχει πρόβλημα.)
3. κ. Αναγνωστόπουλε γιατί δεν έχετε καταθέσει ακόμη μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου;
Προφανώς εκεί στο ΠΑΣΟΚ κεντρικά δεν κατάλαβαν τίποτε και συνεχίζουν τα ίδια που έγιναν και την προηγούμενη φορά μόνο που τώρα δεν θα είναι ίδια αυτή τη φορά θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες χωρίζοντας το νομό στα δύο.
Ας μην αφήσουμε τους εγκάθετους να μολύνουν τον τόπο μας.
Οικολόγος ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που ψήφισε στο γκάλοπ.
  ΥΓ Σε περίπτωση που το παίξετε νταήδες και στέλνετε εξώδικα, μηνύσεις ή ότι άλλο σας καπνίσει παρακαλούμε να τα στείλετε μαζί με την απόδειξη ότι ξηλωθήκατε και πληρώσατε το δικηγόρο ή ότι άλλο. Επιπλέον μόλις μάθαμε ότ ο ένας "ελεγχόμενος" χρισμένος από το ΠΑΣΟΚ υπ. Δήμαρχος Αστακού προσέλαβε τον κ. Σεφερτζή για επικοινωνιολόγο για τις εκλογές!!!!

12 σχόλια

  1. το ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΕΣ

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΟΛΟΓΚΙΤΙΚΑ ?

    ΣΚΥΛΑ ΚΟΤΣΑΚΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.
    ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΞ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αληθευει οτι χθες το βραδυ πηγαν να λιντσαρουν αγρια τον παπανδρεου στη παρο και ξαναγυρισε εσπευσμενα στο ξενοδοχειο?

    και οτι σκεφτεται να φυγει νωριτερα??..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν μειωθουν οριζοντια οι μισθοι στον ιδιωτικο τομεα κατα 30%τουλαχιστον, η οικονομια μπροστα δεν θα παρει ποτε.

    ειναι η σκληρη αληθεια.

    απο δω το πανε απο κει το πανε, πρεπει να γινει ομως καποτε για να παρουμε μπρος επιτελους.

    Αφου τη φοροδιαφυγη του ιδιωτικου τομεα οπως φαινεται, δεν μπορουν ή δεν θελουν να την χτυπησουν αποφασιστικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα ανά τον κόσμο. Στην Ιταλία
    ονομάζεται Καμόρα, στην Αμερική Μαφία, στην Ελλάδα ΠΑΣΟΚ.

    Οι ηλίθιοι πολιτικοί TOY και οι βλάκες ψηφοφόροι TOY είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον BΑΠΟΡΑΚΙΑ
    ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ....ΑΛΗΤ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://diaforetikimatia.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κανάλια είναι χρεωμένα στις τράπεζες, οι τράπεζες ειναι χρεωμένες στο ΔΝΤ , συνεπώς τα κανάλια θα στηρίξουν το ΔΝΤ γιατί αυτό βολεύει τα αφεντικά τους.

    Σήμερα πληροφορήθηκα από πολλές διαφορετικές πηγές ότι όπου πηγαίνει ο ΓΑΠ συνοδεύεται από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας.Μού είπαν ότι στον Πόρο ήταν σχεδόν αποκλεισμένος στο ξενοδοχείο.Το ίδιο στην Ικαρία και στην Πάρο που πήγε.

    Τα εκατομμύρια των νεόπτωχων δε μπορεί να παραμείνουν αδρανή.Οι μικροεπαγγελματίες που κλεινουν τα μαγαζιά τους, οι ανεργοι νέοι, οι έμποροι που δε βλέπουν πελάτη να περνά την πόρτα του μαγαζιού τους,

    Oι αγρότες που βλέπουν απουλητη τη σοδειά, οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι που δεχτηκαν μεσα σε μερικές βδομάδες μείωση 35% τουεισοδήματος τους θα αντιδράσουν ενάντια στη Νέα Κατοχή που καταδικάζει την Ελλαδα σε παρακμή και τους έλληνες σε εξαθλίωση.


    ΟΤΙ εκτυπωμενες μπουρδες και να του δωσουν να διαβασει του αλλοδαπου.
    Το λιντσαρισμα στην ΔΕΘ δεν το γλυτωνει.
    Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ…
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ …..

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ανώνυμος του 7:43:00 μ.μ.

    Όχι δεν είναι αλήθεια αυτό,έτυχε να είμαι εκεί.Απεναντίας,ο πρωθυπουργός είναι από ότι είδα,πολύ αγαπητός και όχι μόνο στη Παρο!!!
    Μερικοί σαν του λόγου σου,φανατισμένοι μέχρι τα ρουθούνια,
    που η ψυχές τους είναι γεμάτες μίσος,που θεωρούν την ελλάδα χωράφι τους,δεν μπορούν να καταλάβουν,πώς ο καθένας μας έχει δικαίωμα ψήφου και ο καθένας μας πρέπει να σέβεται τις επιλογές του άλλου!! Το ΠΑΣΟΚ είναι στηνκυβέρνηση,γιατί το έτσι το θέλησε ο λαός!! Και ο έξυπνος άνθρωπος,που αγαπά την χώρα του,δίνει την ψήφο του στον καλύτερο που πιστεύει,πώς θα την κυβερνήσει. Δεν φανατίζεται και δεν επιτρέπει την κακία να φωλιάσει στην ψυχή του!!
    Παραμένει ξύπνιος και άν δεν είναι αυτός ο σωστός που ψήφησε,την επόμενη φορά δίνει σε άλλον την εμπιστοσύνη του!! Κανένας δεν λίντζαρε κανέναν,οι φανατισμένοι λασπολογούν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πακιστανοί ψηφοφόροι, Αμερικανοιρανοί και Ιταλοί σύμβουλοι, Αμερικανίδα μητέρα, Παγκόσμια Διακυβέρνηση, κατά τα άλλα ασκεί τα καθήκοντά του προς όφελος της Ελλάδας και των Ελλήνων.
    χεσε...μέσα με τον Μαλάκα !

    [MNHMOΣΥΝΟ1 + ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ2 (ΔNT) + 22 ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ (της Ελληνικής Κυριαρχίας, υπογεγραμμένα από τα κοράκια: Mineiko-Bilderberg και το Σελτζουκο-Μόγγολο.ΕΡΝΤΟΓΑΝ)]

    Εκκρεμεί το 25ο (εικοστό πέμπτο) ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ, το έσχατο και το φαρμακερό:

    Το ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ οριστικής εκδίωξης της λαίλαπας ΔΝΤ, από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΣΗΜΑ

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10 Αυγ 2010 8:18:00 μ.μ.


    ΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10 Αυγ 2010 8:18:00 μ.μ.

    αφου βρε παπαρα οπως το ειπες ειναι μισθωτοι! μπορει ο μισθωτος να κανει φοροδιαφυγη? αφου ολα δηλωνονται στην εφορια με το εκαθαριστικο απο τις εταιρειες οταν κανεις την φορολογικη δηλωση.
    τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε θεε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tι λες βρε παιδι μου!
    γιαυτο ο Γιωργακης πηρε σβαρνα τα νησια για να ξεχασει το κακο που βρηκε τους έλληνες ;

    Ως αρχηγος της ΠΑνελληνιας ΣΟσιαλιστικης Κλοπης νοιωθει βαθεια συγκινημενος και βγηκε στον λαο μπας και βρεθει ακομα κανενας να του δωσει τον μισθο του για να σωσει την Ελλαδα.
    Αφου αυτον τοπο καταφεραν να τον κυβερνουν καθυστερημενοι μαλλον μας αξιζει αυτο που ζουμε.

    Αντι να τον στειλουμε σε κανενα ησυχαστηριο να παιρνει τα χρωματιστα χαπια να αναρρωσει εμεις τον καναμε προθυπουργο, εχουμε τις ευθυνες μας.
    Μας αρεσει ρε παιδι μου ειμαστε βιτσιοζικος λαος θελουμε να μας πηδανε και μετα να διαμαρτυρομαστε γιατι μας πηδηξαν.
    Στου κασιδι το κεφαλι ολοι πειραματιζονται εκ του ασφαλους. Αυτος που θα καει ειναι ο κασιδης.

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,μην ξεχασεις να περασεις απο ολα τα νησια μην τυχον και σου ξεφυγει κανενα. Μαζευε εκει που πας τους παρατρεχαμενους ταχα δηθεν οτι συσκεπτεσθε και παιρνετε μεγαλες αποφασεις για το μελλον του τοπου συνοδεια με καμια καλη σιναγριδα κρασακι και δεν γαμεις,
    τωρα αν οι εμποροι κατεβαζουν τα στορια ειναι λυπηρο αλλα στα αρχ.....ΣΑΣ.

    Ειμαι περιεργος ρε μαγκα πως θα πας στην ΔΕΘ και το σημαντικοτερο τι θα πεις και ποιος θα σε ακουσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση